Optimi: AC Milan - Manchester United(tur) - Versiune printabilă +- RomanianSoccer Forum (http://www.romaniansoccer.ro/forum) +-- Forum: FIFA.com (/Forum-FIFA-com) +--- Forum: Cupele europene (/Forum-Cupele-europene) +---- Forum: Liga Campionilor (/Forum-Liga-Campionilor) +---- Subiect: Optimi: AC Milan - Manchester United(tur) (/Thread-Optimi-AC-Milan-Manchester-United-tur) |
Optimi: AC Milan - Manchester United(tur) - Sebi Raducu - 02-16-2010 07:12 PM 16 februarie 2010, ora 21:45, San Siro, Milan: AC Milan - Manchester United Arbitru: Olegario Benquerenca (Portugalia) RE: Optimi: AC Milan - Real Madrid (tur) - aditza28 - 02-16-2010 09:06 PM Cred ca bate Real Madrid! Sunt mai in forma! Na ca m-ati incurcat. Vroiam sa spun Man UTD, Dar ati gresit topicul. Scuze de mesaje consecutive. RE: Optimi: AC Milan - Real Madrid (tur) - eydelie - 02-16-2010 09:53 PM AC Milan - Manchester? Este cel mai tare meci al sezonului - bafta Milan!!! RE: Optimi: AC Milan - Real Madrid (tur) - ballack - 02-16-2010 11:31 PM eu as vrea sa bata milanu. e tare meciul RE: Optimi: AC Milan - Real Madrid (tur) - Marius_Black - 02-17-2010 12:36 AM Bai da' numai eu m-am uitat la Milan - Manchester? Vad ca pe aici urmareste lumea Milan - Real ) Jeane ce faci tata? RE: Optimi: AC Milan - Real Madrid (tur) - Sebi Raducu - 02-17-2010 03:42 PM Bine, Mariusica. Am avut un somn lung si m-am culcat mai devreme la 1-1. Am crezut ca Milan va castiga, dar m-am trezit ca Real a castigat. |