RomanianSoccer Forum
FC Vaslui - AEK Atena, play-off-ul Europa League - Versiune printabilă

+- RomanianSoccer Forum (http://www.romaniansoccer.ro/forum)
+-- Forum: Fotbalul din Ţara lui Papură Vodă (/Forum-Fotbalul-din-%C5%A2ara-lui-Papur%C4%83-Vod%C4%83)
+--- Forum: Europa.Ro (/Forum-Europa-Ro)
+---- Forum: Arhivă (/Forum-Arhiv%C4%83--627)
+---- Subiect: FC Vaslui - AEK Atena, play-off-ul Europa League (/Thread-FC-Vaslui-AEK-Atena-play-off-ul-Europa-League)

Pagini: 1 2

FC Vaslui - AEK Atena, play-off-ul Europa League - Sebi Raducu - 08-07-2009 04:15 PM

Discuţii aici despre meciul eleviilor lui Cristi Dulca cu grecii de la AEK, echipa fostului pandur, Ilie Iordache...

RE: FC Vaslui - AEK Atena, play-off-ul Europa League - Ionutz - 08-07-2009 04:55 PM

Sper ca Vasluiul sa arate mai bine decat in returul cu Omonia Nicosia... Ar avea sanse sa treaca, insa eu tot n-am incredere in antrenorul Cristi Dulca

RE: FC Vaslui - AEK Atena, play-off-ul Europa League - Daniel - 08-07-2009 05:50 PM

Echipa tare AEK, sa speram ca Vasluienii vor juca bine si vor munci mult.

RE: FC Vaslui - AEK Atena, play-off-ul Europa League - Marius_Black - 08-07-2009 06:22 PM

Au nimerit un adversar cat de cat accesibil decat altele. Cu noroc se poate califica.

RE: FC Vaslui - AEK Atena, play-off-ul Europa League - Ionutz - 08-07-2009 06:49 PM

Cum ar fi sa se califice toate patru....

RE: FC Vaslui - AEK Atena, play-off-ul Europa League - Sebi Raducu - 08-07-2009 07:05 PM

Pai daca s-ar califica toate patru, am fi martori la 36 de meciuri cu echipe romanesti in aceasta toamna. Pana acum 12 meciuri, avand in vedere prezenta Unirii Urziceni in grupele Champions League si calificarea Timisoarei in play-off.

RE: FC Vaslui - AEK Atena, play-off-ul Europa League - mircovucinic23 - 08-07-2009 10:30 PM

O toamna plina de fotbal vom avea! Va dati seama, 36!!!! da, 36!!! de meciuri... cand am mai avut noi asa ceva?

RE: FC Vaslui - AEK Atena, play-off-ul Europa League - Sebi Raducu - 08-07-2009 11:36 PM

Mirco, sa nu zicem hop pana nu sarim puntea! Wink

RE: FC Vaslui - AEK Atena, play-off-ul Europa League - Daniel - 08-08-2009 12:09 PM

Asa ziceam si anul trecut.. si din pacate din alea 5, nimic.

RE: FC Vaslui - AEK Atena, play-off-ul Europa League - AndreiDumitrescu - 08-18-2009 01:01 PM

Fundasul argentinian al echipei Huracan, Carlos Luciano Araujo, a semnat, luni, un contract pe trei sezoane cu gruparea elena AEK Atena, adversara formatiei FC Vaslui in play-off-ul Ligii Europa