Bogdan Pătraşcu (nr. 79 - Padova Calcio) - Versiune printabilă +- RomanianSoccer Forum (http://www.romaniansoccer.ro/forum) +-- Forum: Fotbalul din Ţara lui Papură Vodă (/Forum-Fotbalul-din-%C5%A2ara-lui-Papur%C4%83-Vod%C4%83) +--- Forum: Echipa naţională (/Forum-Echipa-na%C5%A3ional%C4%83) +---- Forum: Stranieri (/Forum-Stranieri) +---- Subiect: Bogdan Pătraşcu (nr. 79 - Padova Calcio) (/Thread-Bogdan-P%C4%83tra%C5%9Fcu-nr-79-Padova-Calcio) |
Bogdan Pătraşcu (nr. 79 - Padova Calcio) - Sebi Raducu - 09-02-2009 12:12 PM Discuţii şi informaţii despre jucătorul format de Sportul Studenţesc, transferat de Stoichiţă la Litex Lovech şi rămas în Italia, în binecunoscutul Il Calcio... RE: Bogdan Pătraşcu (nr. 79 - Padova Calcio) - Sebi Raducu - 09-02-2009 12:13 PM Mijlocaşul Bogdan Pătraşcu s-a transferat de la Piacenza la Padova Calcio
Mijlocaşul român Bogdan Pătraşcu a fost transferat definitiv de Padova Calcio de la Piacenza, după ce în sezonul trecut a evoluat sub formă de împrumut la formaţia pregătită de Carlo Sabatini.
"La finalul sezonului trecut mi-am dorit să rămân la Padova pentru mai mult timp. Mă bucur foarte mult că am revenit şi sunt foarte mulţumit de alegerea făcută", a spus Pătraşcu despre noua sa formaţie, la care va purta tricoul cu numărul 79 la Padova. Fotbalistul în vârstă de 30 de ani a fost considerat unul dintre cei mai buni jucători ai Padovei în ediţia trecută din Serie C, în urma căruia s-a reuşit promovarea în Serie B. Pătraşcu revenise în vară la Piacenza şi chiar a evoluat în primele două etape din Serie B, în ambele ca titular. În urma disputării primelor două runde, Padova se află pe locul 5, cu patru puncte acumulate, iar etapa viitoare va juca chiar împotriva lui Piacenza. RE: Bogdan Pătraşcu (nr. 79 - Padova Calcio) - soriyn1 - 09-08-2009 01:51 PM Inoata prin diviziile inferioare in Italia. Are deja 30 de ani...slabe sanse sa ajunga in Serie A |