RomanianSoccer Forum
Andrei Mureşan (nr. 5 - Kuban Krasnodar) - Versiune printabilă

+- RomanianSoccer Forum (http://www.romaniansoccer.ro/forum)
+-- Forum: Fotbalul din Ţara lui Papură Vodă (/Forum-Fotbalul-din-%C5%A2ara-lui-Papur%C4%83-Vod%C4%83)
+--- Forum: Echipa naţională (/Forum-Echipa-na%C5%A3ional%C4%83)
+---- Forum: Stranieri (/Forum-Stranieri)
+---- Subiect: Andrei Mureşan (nr. 5 - Kuban Krasnodar) (/Thread-Andrei-Mure%C5%9Fan-nr-5-Kuban-Krasnodar)

Andrei Mureşan (nr. 5 - Kuban Krasnodar) - Sebi Raducu - 09-13-2009 04:34 PM

Discuţii şi informaţii despre fundaşul clujean, împrumutat de Bistriţa la ruşi...

RE: Andrei Mureşan (nr. 5 - Kuban Krasnodar) - Sebi Raducu - 09-13-2009 04:35 PM

Andrei Muresan: Vreau sa-mi indeplinesc visul de a juca la echipa nationala

Jucătorul Andrei Mureşan, împrumutat de Gloria Bistriţa la Kuban Krasnodar, a declarat că transferul în Rusia este un pas înainte şi că visul său este convocarea la reprezentativa României, informează site-ul oficial al grupării ruse.

"Am cules informaţii despre Kuban de pe internet, de la prietenii mei Răzvan Cociş şi George Florescu. Am venit la un club profesionist, care dispune de condiţii excelente. Calităţile mele sunt precizia paselor, jocul cu ambele picioare şi detenta. Transferul meu la Krasnodar este un pas înainte în carieră. În Rusia este un campionat puternic, care a atras atenţia specialiştilor. Îmi doresc să câştig un loc de titular şi să ajut echipa. Sper ca evoluţiile mele să-mi permită să-mi împlinesc visul, acela de a purta tricoul echipei naţionale a României", a spus Mureşan.

Mijlocaşul defensiv Andrei Mureşan (24 de ani) a fost împrumutat de Gloria Bistriţa la gruparea Kuban Krasnodar până la finalul lunii noiembrie, când se încheie campionatul Rusiei. După terminarea împrumutului, Kuban are opţiunea de cumpărare definitivă a jucătorului.