Stiinta lui Neagoe - Versiune printabilă +- RomanianSoccer Forum (http://www.romaniansoccer.ro/forum) +-- Forum: Fotbalul din Ţara lui Papură Vodă (/Forum-Fotbalul-din-%C5%A2ara-lui-Papur%C4%83-Vod%C4%83) +--- Forum: Fan Cluburi (/Forum-Fan-Cluburi) +---- Forum: Universitatea Craiova (/Forum-Universitatea-Craiova) +----- Forum: Lotul de jucători. Staff-ul tehnic (/Forum-Lotul-de-juc%C4%83tori-Staff-ul-tehnic--46) +----- Subiect: Stiinta lui Neagoe (/Thread-Stiinta-lui-Neagoe) |
Stiinta lui Neagoe - gonen - 09-21-2009 11:11 AM Incepand de azi, Eugen Neagoe e noul antrenor al echipei, inlocuindu-l pe Mogosanu. Neagoe a mai antrenat Universitatea Craiova in ultimele 2 etape din sezonul in care am retrogradat. Ambele meciuri au fost insa pierdute, ceea ce e si normal, daca tinem cont ca Ovidiu Danane, la vreo 16 ani era cel mai batran jucator al echipei Neagoe a mai antrenat si pe Pandurii Tg Jiu, dar nu a rupt gura targului, posibil si din cauza ca s-a vazut cu un lot in care majoritatea jucatorilor au fost adusi de Condescu fara vreo discutie cu Neagoe RE: Stiinta lui Neagoe - gonen - 09-21-2009 11:11 AM In Liga I, palmaresul lui Neagoe e urmatorul: Cu Universitatea Craiova: 2 meciuri, 2 infrangeri (Dinamo-Craiova 5-0 si Craiova-Otelul 0-6) Cu Pandurii: 73 de meciuri, 25 de victorii, 14 egaluri, 34 de infrangeri si un golaveraj net defavorabil, 92-211 |