Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Rapid Bucureşti
11-22-2009, 04:53 PM
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Bornescu revine pe teren în etapa următoare

Goalkeeperul giuleştenilor, Mircea Bornescu, a părăsit terenul pe targă în minutul 68 al partidei cu Gaz Metan, scor 4-1, după ce a fost călcat pe tibie de Cristi Bud. Se pare că accidentarea fostului oltean este doar o sperietură, iar acesta va reveni pe teren în etapa următoare cu Pandurii Tg Jiu.

Chiar dacă i-a pus pe jar pe suporteri şi pe Nae Manea, fostul portar al Craiovei va reveni printre buturi în etapa următoare.

"Nu mă mai doare. Sunt bine. Am crezut că este o entorsă, dar nu. Doar o lovitură mai puternică pe tibie. Rămâne să vorbesc cu doctorul şi cred că o să joc în etapa următoare", ne-a declarat Bornescu.

După primele 14 etape, giuleştenii conduc în Liga I, cu 26 de puncte.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-22-2009, 08:35 PM
"Rapid e ca Bayern"

George Copos a declarat sâmbătă seară că este decis să se retragă. Patronul din Giuleşti spune că încă nu a reuşit să acopere găurile lăsate de "administraţia" Taher şi crede că negocierile cu Lutz Stache vor fi duse la bun sfârşit. Neamţul a declarat că nu se teme că poate fi păcălit de Copos şi compară Rapidul cu Bayern Munchen!

"Pe lângă Rapid, sunt fan şi al lui Bayern Munchen. Pentru noi, Bayern e ca şi Rapid la voi în ţară, cele două echipe se aseamănă", a spus Lutz Stache pentru TVR 1.

Stache nu se teme că va fi păcălit!
"Domnul Copos merită mulţumiri pentru tot ceea ce a făcut la Rapid. Aş recunoaşte meritele dansului oricare ar fi situaţia. Eu am alt plan decât Taher, o altă metodă, de aceea nu mă tem că o să fiu păcălit", a adăugat Stache.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
11-25-2009, 07:12 PM
Ca să nu joace cu Gaz Metan, Helder s-a dat bolnav

Fundaşul Helder da Silva Ferreira (21 de ani), venit la Rapid pe bază de împrumut de la Nancy, este bănuit de colegii lui că s-a dat bolnav înainte de partida cu Gaz Metan Mediaş.

Înainte de meciul cu Gaz Metan, câştigat de giuleşteni cu 4-1, fundaşul brazilian l-a anunţat pe Nae Manea că acuză o răceală gravă şi nu vrea să intre în teren. Helder, fiind şi unul dintre preferaţii lui Manea, a profitat de bunătatea acestuia şi a sărit peste antrenamente.

Dacă antrenorul a închis ochii la teatrul jucat de brazilian, restul colegilor nu s-au lăsat păcăliţi. "Vai de el, săracul, nu putea să joace. N-avea absolut nimic, i-a curs nasul un pic şi gata, vrea să stea acasă. Să mai lase saloanele de tatuaje şi să se pună pe jucat fotbal", a fost reacţia coechipierilor.

L-ar pune să doarmă iar lângă cimitir
Aceştia s-au gândit şi cum l-ar pedepsi pe brazilian, care este speriat de fantome. "Conducerea ar trebui să-l ducă înapoi la baza ProRapid, să doarmă acolo, în aceeaşi cameră cu vedere spre cimitir", s-au amuzat unii dintre ei.

Helder a trăit momente de groază în perioada în care s-a transferat la Rapid. Cazat la baza de antrenament din cartierul Străuleşti, sud-americanul, care se teme de fantome, avea camera situată lângă Cimitirul Bucureştii Noi. Conducerea l-a mutat atunci în centrul oraşului şi fotbalistul a reuşit să înscrie un gol în meciul cu Universitatea Craiova.

11-27-2009, 08:20 PM
Costin Lazăr:"Nu mă folosi anti-Manea!"

Costin Lazăr s-a supărat că George Copos a povestit o discuţie în care el îl lăuda pe Cristi Pustai, antrenorul lui Gaz Metan

- Costin, de ce l-ai vrea pe Pustai antrenor?
- Am văzut şi eu în Gazetă declaraţiile domnului Copos. Incredibil! Din ce spune patronul, toată lumea pricepe că Lazăr vrea să-l dea afară pe Nae Manea cu orice preţ şi să-l pună pe Pustai în locul lui!

- Copos nu a zis asta. Doar că ai lăudat tactica Mediaşului...
- Să-ţi spun exact cum a fost. A venit domnul Copos la Pro Rapid după meci şi m-a întrebat de ce nu ne-a ieşit jocul în prima repriză. "Fiindcă ăştia au stat foarte bine pe teren", i-am zis. Din asta înţelegi că eu vreau să schimb antrenorul?

- Nu, dar...
- Să fie clar: nu accept să se folosească cineva de mine ca să-l dea afară pe nea Nae! Manea e antrenor bun, mie-mi convine colaborarea cu el. Are o relaţie bună cu suporterii, ne ţine partea în faţa conducerii, e perfect! La nea Nae, ce-i în guşă, şi-n căpuşă! Plus că el vorbeşte cu toţi jucătorii, nu cu unul singur, cum se întîmpla înainte.

"Hizo îl lăuda pe concurentul meu!"
- Înainte, cu Hizo?

- Nu vreau să dezgrop morţii. Ce pot să mai spun e că s-a petrecut la un moment dat o chestie incredibilă: antrenorul meu l-a lăudat pe fotbalistul cu care concurez pe post la echipa naţională! Ţi se pare normal?

- Te referi la complimentele pe care Hizo i le-a făcut lui Apostol?
- Da.

- Te-ai gîndit că poate Copos a povestit discuţia cu tine fiindcă eşti căpitan şi automat vorbele tale au mai mare relevanţă?
- Aaa, asta cu banderola e altă problemă! Mai aud şi eu diverse bîrfe, că aş fi mai apropiat de Copos decît de colegii mei, că nu sînt un adevărat căpitan... E foarte simplu: să vină unul la mine şi să-mi zică în faţă toate astea şi-i dau lui banderola. Lui sau cui o vrea s-o ia. Nu ţin să fiu căpitan. Banderola e o responsabilitate, nu un motiv să mă dau mare: "Mamă, ce şmecher sînt, uitaţi-vă cum îmi stă cu banderola pe braţ!".

"Plătiţi la zi? Mă enervez cînd aud asta!"
- Cum faceţi de cîştigaţi chiar şi în atmosfera asta, fără să ştiţi cine o să vă antreneze din retur, ce patron veţi avea...

- Cîştigăm întrucît jucăm bine. Atmosfera din echipă e OK, ne motivează şi echilibrul din clasament. Cînd vezi că dacă pierzi un meci ajungi pe locul 7, tragi mai tare pe teren.

- Cu banii mai sînt probleme?
- Pot să zic doar atît: noi am fost băieţi finuţi pînă acum, nu a făcut nimeni scandal, dar ne enervăm cînd vedem declaraţii ale şefilor, prin ziare, cum că la Rapid salariile sînt plătite la zi. Sau poate nu înţeleg eu ce înseamnă "la zi"!

14 meciuri are Costin Lazăr în acest sezon, toate ca titular. A marcat două goluri şi a dat o pasă decisivă

Antrenamente cu antibiotice!

La Rapid, lupta cu gripa a devenit obiectivul numărul 1 al staff-ului. Zece jucători sînt răciţi şi şedinţele de pregătire au fost date peste cap din cauza asta! Printre cei loviţi de boală sînt şi titulari, precum Bornescu, Lazăr, Matici, Helder, Marius Constantin, Grigorie şi Buga. Manea speră să-i poată folosi pe toţi la Tîrgu Jiu, duminică, de la ora 14:00.

Herea revine cu Pandurii
Golgeterul Rapidului cu 7 reuşite în acest sezon, Ovidiu Herea (foto) a reluat pregătirea alături de colegii săi. Mijlocaşul s-a antrenat normal luni şi marţi şi probabil că va fi titular duminică, cu Pandurii. "Nu mai simt dureri. Am doar o teamă să nu mă doară, dar sînt bine", a zis Herea. Rapidistul nu a evoluat etapa trecută cu Gaz Metan, după ce cu Dinamo a fost schimbat în prima repriză din cauza durerilor la spate.

Schimbă sistemul?
Pentru partida de la Tîrgu-Jiu, Nicolae Manea se gîndeşte să evolueze în modulul 4-4-2, cu Răduţă şi Ioniţă în ofensivă. Cei doi au evoluat foarte bine cu Gaz Metan (4-1), partidă în care ambii au marcat cîte un gol. Dacă va folosi două vîrfuri, Manea îl va opri pe bancă pe Matici, Lazăr şi Spadacio urmînd să facă cuplu în centrul liniei mediane.

Noutăţi din Giuleşti
» Alb-vişiniii trebuie să joace cu prudenţă contra Pandurilor. Opt dintre ei sînt la cîte un "galben" de suspendare şi riscă să piardă confruntarea cu FC Braşov, dacă vor fi avertizaţi.
» Stache a explicat la TVR de ce nu crede că va avea soarta lui Taher: "Pe mine nu mă păcăleşte Copos, fiindcă am alt plan şi altă metodă".
» Pe rapidisti.ro, fanii aprobă ideea lui Copos de a-l aduce pe Pustai antrenor. "E tînăr şi a vorbit de fiecare dată frumos despre Rapid", scriu suporterii despre tehnicianul Gazului.

11-27-2009, 08:21 PM
Maftei: "Rapid are deja suporteri de Champions League"

Fostul căpitan al Rapidului Vasile Maftei nu uită de unde a plecat şi se gîndeşte la echipa ale cărei culori le-a apărat timp de 9 ani. Fundaşul Unirii Urziceni crede că giuleştenii formează o echipă puternică, impinsă de la spate de suporteri pătimaşi.

"Este cel mai bun moment al carierei mele şi sînt foarte fericit. Trebuie să recunosc totuşi că Rapid a rămas în inima mea şi suporterii din Giuleşti sînt de mult de nivelul Champions League şi cred că în curînd şi echipa va atinge acest nivel", a spus Maftei pentru rapidisti.ro.

11-27-2009, 08:22 PM
Felicitări acum, bani la vară!

Copos îşi vizitează echipa la Pro Rapid, comentează meciurile cu jucătorii, dar le cere să nu vorbească despre prime şi salarii, fiindcă el se retrage

"Răzvan Lucescu avea dreptate, Copos preţuieşte oamenii numai după ce-i pierde!", cred fotbaliştii Rapidului. Cum au ajuns giuleştenii să aibă convingerea asta? Ultimele vizite pe care patronul le-a făcut la cantonament au constituit argumentul. Acţionarul a mers la bază şi după succesul din etapa trecută, cu Gaz Metan.

A comentat meciul cu echipa, i-a felicitat pe cîţiva dintre componenţii lotului. "Nu a adus vorba despre bani şi nici nu acceptă subiectul ăsta. Ne spune că e doar o chestiune de timp pînă cînd îi vinde clubul lui Stache şi că el face toate gesturile astea, de apropiere faţă de noi, numai din pasiune. Şi că prime luăm la vară, în funcţie de locul din clasament", zic jucătorii.

Ultimele noutăţi:
» Suporterii giuleşteni nu cred în cîştigarea campionatului! 38 la sută dintre ultraşi îi văd pe favoriţii lor calificaţi în Europa League. Cu un procent în minus sînt cei care speră la cucerirea titlului.
» Rapidiştii se tem că numărul mare al jucătorilor loviţi de gripă le periclitează meciul cu Pandurii. "Dacă nu se însănătoşesc pînă sîmbătă, cînd plecăm spre Tîrgu Jiu, nu ştim ce-o să facem, fiindcă nu am avea nici 11 jucători!", zic oficialii.
» Bornescu, Spadacio, Ioniţă şi Răduţă sînt favoriţii suporterilor. Toţi patru au fost notaţi cu 9 pe rapidisti.ro pentru jocul cu Gaz Metan (4-1).

11-27-2009, 08:22 PM
Lutz Stache anunţa în urmă cu o lună că a cumpărat FC Snagov, dar tranzacţia nu s-a mai realizat

Pe zi ce trece, omul de afaceri Lutz Stache îşi pierde credibilitatea. Oficialul de la FC Snagov, Gabriel Oprea, a dezvăluit că neamţul nu este acţionar la echipa sa, deşi acesta anunţase recent că a preluat pachetul majoritar de acţiuni la divizionara secundă.

"Domnul Lutz Stache nu are nici o implicare la Snagov. Nu a preluat pachetul majoritar de acţiuni! Cu domnul Stache a rămas ca în gară, ca la Rapid. Ştiu că a declarat că este acţionar la Snagov, dar nu s-a întîmplat nimic. Om serios!", a spus Oprea.

Şeful Snagovului încă mai speră ca tranzacţia să se finalizeze pînă la sfîrşitul anului: "Ultima discuţie cu domnul Stache a fost că vom vorbi în decembrie, atunci cînd va reveni în România. Eu sper ca tratativele să se concretizeze şi în perfectarea actelor", a spus Oprea.

Lutz Stache negociază de mai multe luni preluarea Rapidului, anunţînd că tratativele cu George Copos sînt aproape de finalizare, însă patronul giuleştenilor a dat de înţeles că lucrurile stau cu totul altfel.

11-27-2009, 08:23 PM
Viorel Hizo: "Un milion pentru George Copos!"

Viorel Hizo se laudă că l-a creat pe Alexandru Ioniţă, un atacant pe care îl vede vîndut la vară pe bani mulţi

Alexandru Ioniţă e cadoul de despărţire pe care Hizo i l-a lăsat lui Copos. "Eu am muncit cu el, l-am ajutat să progreseze mult. Într-o jumătate de an, Ioniţă va face mai mult de un milion de euro! Pentru mine, el va rămîne un jucător emblematic, fiindcă m-a ascultat în tot ceea ce i-am zis şi evoluţia lui arată că am avut dreptate", crede "Dulăul".

Antrenorul pe care Copos l-a demis după eliminarea din Cupă, 1-2 cu Internaţional, ştie ce are în plus Alex faţă de alţi fotbalişti din Liga I: "E cuminţel, devreme acasă şi arată şi bine ca fotbalist. Plus că el nu consumă alcool deloc. Doar vine de la grădiniţa lui Copos, şi acolo sînt permise numai dulciurile!".

0 minute jucase Ioniţă în Liga I pînă la venirea lui Hizo

Cesinha are şanse să revină

Meciul de la Tîrgu Jiu, de duminică, poate prilejui revenirea lui Cesinha pe teren, după o pauză de o lună şi jumătate. Atacantul brazilian de 29 de ani şi-a reluat antrenamentele, doar că nu e încă apt pentru a juca un meci întreg. Dacă Manea nu scapă de celelalte probleme de lot pe care le are acum, Cesinha va fi cooptat în lotul pentru partida cu Pandurii.

11-27-2009, 08:25 PM
"Pele" mai stă 3 meciuri!

Rapid îl mai are pe Buga (31 de ani) doar pînă la sfîrşitul turului

Giuleştenii îşi pierd golgeterul european al istoriei clubului (14 reuşite) şi unul dintre cei mai importanţi oameni din acest sezon. Mugurel Buga, 6 goluri pînă acum în campionat, mai are contract doar pentru următoarele trei meciuri! Cu Pandurii, cu FC Braşov şi la Bistriţa.

Acordul atacantului cu clubul expiră după ultima etapă a turului şi părţile nu au ajuns la nici un acord pentru extinderea lui. La ultima discuţie, conducerea a susţinut că îi poate prelungi contractul unilateral, dacă va considera necesar: "Există o clauză, conform căreia avem dreptul ăsta". Fotbalistul neagă însă existenţa acelei prevederi în acte şi tot mai aşteaptă discuţia decisivă cu Copos.

6 jucători a pierdut gratis Rapid în 2009: Coman, Grigore, Julio Cesar, Adefemi, Vella şi Paulista. Clubul cheltuise cu ei peste două milioane de euro

3 fotbalişti sînt gata să părăsească Giuleştiul gratis în 2010: Marius Constantin, Cesinha şi Buga

11-27-2009, 08:26 PM
Sichitiu dezvăluie cum a ratat Rapidul câţiva superjucători!

Recentul "caz Doumbia", jucător refuzat de Rapid, dar care acum valorează câteva zeci de milioane de euro, nu este singular în istoria recentă a "feroviarilor".

De-a lungul anilor, prin Giuleşti a trecut o serie de jucători interesanţi care, în urma analizei conducerii tehnice, n-au fost suficient de buni pentru a îmbrăca tricoul alb-vişiniu, dar sunt îndeajuns de valoroşi pentru a juca în Liga Campionilor.

Ulimele noutăţi poartă numele "ialomiţenilor" Pablo Brandan şi Bruno Fernandes. Ambii fundaşi ai campioanei României au fost propuşi sezoanele trecute şi la Rapid, dar antrenorii "feroviarilor" din acel moment i-au refuzat cu seninătate. "Am avut mulţi jucători buni în curte. Când a venit Brandan în România, acum doi ani, nu eu am decis, ci Bergodi. Italianul a spus că nu e bun. Apoi, anul trecut, eu am vrut să-l aduc pe Bruno Fernandes, care a jucat la Ceahlăul, dar de această dată Peseiro l-a refuzat. A zis că e prea lent", spune Grigore Sichitiu, omul care s-a ocupat cu scoutingul la Rapid în ultimii ani.

"Rednic, vreo 27 de ştifturi"
Sichitiu s-a dezlănţuit şi la adresa lui Mircea Rednic şi a lui George Copos, despre care a spus că n-au ochi buni la jucători şi se zgârcesc exact când nu e cazul: "Rednic nu are ochi la jucători. Este un antrenor bun, dar a adus în România vreo 27 de ştifturi. Este greşeala lui Copos că le-a dat mână liberă antrenorilor, care au luat decizii pripite."

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
21 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut