Juventus Torino
08-05-2009, 12:42 AM
|
|||
|
|||
RE: Juventus Torino
De ce nu e Caceres de clasa mondiala? In finala UCL din 2009 Pepe a preferat sa improvizeze decat sa-l bage pe uruguayan. Trebuie sa fim atenti la nuante.
http://mariusfrancisc.wordpress.com - Comunitatea fanilor lui AS Roma http://tributetoengland.wordpress.com - Dedicat fotbalului insular |
|||
08-05-2009, 12:49 AM
|
|||
|
|||
E jucator tanar, printre dinozaurii din apararea lui Juve (Cannavaro , Legrotaglie , Zebina ) e binevenit
''Football is a beautiful game and it needs to be played beautifully!'' Brian Clough |
|||
08-11-2009, 09:48 AM
|
|||
|
|||
iata lotul complet al lui Juve:
1 GK Gianluigi Buffon 2 DF Martín Cáceres (imprumutat de la Barcelona) 3 DF Giorgio Chiellini 4 MF Felipe Melo 5 DF Fabio Cannavaro 7 MF Hasan Salihamidžić 8 MF Claudio Marchisio 9 FW Vincenzo Iaquinta 10 FW Alessandro Del Piero © 11 FW Amauri 12 GK Antonio Chimenti 13 GK Alex Manninger 15 DF Jonathan Zebina 16 MF Mauro Camoranesi 17 FW David Trézéguet 18 MF Christian Poulsen 19 DF Cristian Molinaro 20 MF Sebastian Giovinco 21 DF Zdeněk Grygera 22 MF Mohamed Sissoko 23 DF Lorenzo Ariaudo 28 MF Diego 29 DF Paolo De Ceglie 30 MF Tiago 33 DF Nicola Legrottaglie MF Sergio Almirón Nu lasa pe maine ce poti face azi...lasa pe poimaine! |
|||
09-03-2009, 05:22 PM
|
|||
|
|||
Trezeguet afirmă că va pleca de la Juventus la finalul sezonului
Atacantul francez al echipei Juventus Torino, David Trezeguet, a declarat, joi, că la finalul sezonului 2009-2010 va părăsi echipa pregătită de Ciro Ferrara, considerând că 10 ani petrecuţi în Italia sunt de ajuns, informează presa italiană.
"La finalul acestui sezon voi pleca de la Juventus. Am discutat cu familia mea şi am ajuns la concluzia că 10 ani petrecuţi în Italia sunt de ajuns. Antrenorul ştie de decizia mea, la fel şi conducerea clubului. Unde mă văd peste un an? În Franţa sau Argentina, încă nu m-am decis", a spus Trezeguet, care mai are contract cu Juventus până în vara anului 2011. La începutul lunii august, David Trezeguet a fost foarte aproape de un transfer la AC Milan, însă jucătorul a declarat că rămâne în continuare la Juventus, pentru că ar fi fost considerat trădător de suporteri, dacă ar fi plecat la o la marea rivală. Trezeguet (33 de ani) evoluează din anul 2000 la Juventus Torino, pentru care a jucat 220 de partide şi a marcat 138 de goluri. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-27-2009, 11:50 AM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-27-2009 11:52 AM de Sebi Raducu.)
|
|||
|
|||
Ferrara consideră partida cu Bologna dificilă, chiar dacă revin Diego şi Del Piero
Antrenorul lui Juventus Torino, Ciro Ferrara, a afirmat, sâmbătă, că echipa sa va avea un meci greu contra lui Bologna, deşi în lot au revenit Alessandro Del Piero şi Diego, ambii fiind accidentaţi în ultimul timp, informează site-ul oficial al echipei din nordul Italiei.
"O să fie un meci dificil. Ştiu că jucătorii mei sunt încă nervoşi pentru remiza cu Genoa, dar sper ca furia să se transforme în energie pozitivă. Eu respect fiecare adversar, indiferent de poziţia lui în clasament. O să discut cu Alessandro şi Diego pentru a vedea cum se simt şi dacă este nevoie, o să îi folosesc. Nimeni nu vrea să fie rezervă şi cred că ei îşi doresc foarte mult să revină", a spus Ferrara. Tehnicianul a adăugat echipa are un program foarte încărcat, urmând ca miercuri să evolueze contra lui Bayern Munchen, în Liga Campionilor. "Fiecare meci este foarte important şi vreau ca primul 11 să fie în cea mai bună formă. Sigur voi face schimbări faţă de ultima etapă de campionat, dar nu unele majore. Grosso trebuie să se odihnească, acesta fiind şi motivul pentru care nu a fost convocat", a explicat antrenorul. "Cei mai periculoşi jucători ai Bologniei sunt Zalayeta şi Di Vaio, îi cunosc foarte bine. Trebuie să evoluăm perfect în defensivă. Ne gândim numai la victorie, dar trebuie să fim foarte concentraţi pentru această partidă, iar la final ne gândim şi la Bayern. Ar fi o mare eroare dacă am face altfel", a mai spus Ferrara. Juventus Torino, care va întâlni duminică pe Bologna, este pe locul 2 în clasament, cu 13 puncte, la fel ca şi liderul Inter. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-07-2009, 11:47 PM
|
|||
|
|||
Jean-Claude Blanc îi va succeda lui Cobolli Gigli în funcţia de preşedinte al lui Juventus
Directorul general al lui Juventus Torino, Jean-Claude Blanc, îl va înlocui, începând cu data de 27 octombrie, pe actualul preşedinte al vicecampioanei Italiei, Cobolli Gigli, aflat în funcţie din vara lui 2006, informează Gazzetta dello Sport.
Conform proprietarilor grupării torineze, promovarea francezului în locul succesorului lui Moggi are ca scop "creşterea competitivităţii" clubului piemontez. Gigli a devenit preşedintele lui Juventus în vara lui 2006, după scandalul "Calciopoli", când echipa de pe Delle Alpi a fost retrogradată în Serie B, iar fostul preşedinte, Luciano Moggi, a fost exclus din fotbalul italian. După şapte etape disputate în Serie A, Juventus Torino ocupă locul 3 în clasament, la două puncte de liderul şi, totodată, campioana en-titre, Inter Milano. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-09-2009, 05:48 PM
|
|||
|
|||
Diego afirmă că obiectivul său este titlul de campion, nu cel de golgheter
Brazilianul Diego, despre care presa a spus că nu marchează suficient, a declarat că pentru el contează mai mult să câştige titlul de campion al Italiei cu Juventus, decât cel de golgheter în Serie A, informează ediţia online de luni a Tuttosport.
Diego a marcat un gol în meciul pe care Juventus l-a câştigat sâmbătă, cu 5-2, în faţa Atalantei, iar formaţia din Torino este pe locul secund în campionat, cu 5 puncte mai puţin decât Inter, după 12 etape disputate. "Este adevărat că mi-a lipsit golul. A fost important pentru mine să marchez din nou, dar mai importantă a fost victoria echipei. Nu sunt obligat să-mi justific suma de transfer. Trebuie să fim mai maturi decât atât. Eu nu am venit la Juventus doar ca să marchez. Îi avem pe Trezeguet şi Amauri pentru acest lucru, iar ei se descurcă foarte bine. Eu nu sunt atacant", a spus Diego. Jucătorul a adăugat că Juventus a căpătat mai multă încredere în şansele sale după ce Inter a remizat cu AS Roma în campionat, scor 1-1. Altfel, căpitanul lui Juventus, Alessandro Del Piero, a împlinit luni 35 de ani. Acesta joacă pentru echipa italiană din 1993, timp în care a evoluat în 604 partide şi a reuşit 262 goluri. El are în palmares 5 titluri de campion, o Cupă, 4 Supercupe ale Italiei, o Ligă a Campionilor, o Supercupă a Europei şi titlul de campion mondial. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-20-2009, 08:35 PM
|
|||
|
|||
Trezeguet va absenta o lună din cauza unei accidentări la piciorul stâng
Atacantul echipei Juventus Torino, David Trezeguet, va lipsi de pe teren aproximativ 30 de zile, după ce a suferit o accindentare la piciorul stâng în cadrul şedinţei de pregătire de joi seară, informează, vineri, clubul italian.
Trezeguet a acuzat dureri după antrenamentul de joi, iar vineri a efectuat un control medical amănunţit şi s-a descoperit că s-a accidentat la coapsa piciorului stâng, medicii recomândându-i o luna de repaus. â Astfel, antrenorul lui Juventus, Ciro Ferrara, nu va putea conta pe francez în mai multe partide importante atât din Seria A, cât şi din Liga Campionilor. Uşoare probleme medicale are şi Claudio Marchisio, însă ar putea reveni în echipă un alt jucător important al italienilor, Momo Sissoko, care s-a refăcut complet după o accidentare mai veche. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-24-2009, 04:54 PM
|
|||
|
|||
Cannavaro susţine că Balotelli nu a fost victima manifestărilor rasiste
Fundaşul lui Juventus, Fabio Cannavaro, a declarat marţi că suporterii echipei sale nu au scandat lozinci rasiste la adresa jucătorului lui Inter, Mario Balotelli, informează ediţia online a Corriere dello Sport.
"De ani de zile am auzit toate lucrurile posibile pe stadioane, dar despre care se vorbeşte acum nu cred că au fost jigniri rasiste", a spus Fabio Cannavaro, înainte de plecarea echipei spre Franţa, unde Juventus va întâlni pe Bordeaux în Liga Campionilor. Incidentele s-au petrecut la meciul de duminică seară dintre Juventus şi Udinese, scor 1-0, iar antrenorul lui Inter, Jose Mourinho, s-a referit şi el la acest lucru. "În timp ce Balotelli se pregătea pentru un meci de Liga Campionilor, erau oameni pe un stadion italian care spuneau tot felul de lucruri despre el. Eu vreau să joc meciul cu Juventus la Torino, dar este posibil ca stadionul lor să fie suspendat din cauza acestor întâmplări", a spus tehnicianul campioanei. Presa italiană a scris că fanii lui Juventus l-au jignit pe Balotelli, dar aceştia nu s-au referit la faptul că atacantul lui Inter este de culoare. Fotbalistul de 19 ani a mai fost victima abuzurilor din partea suporterilor şi sezonul trecut. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-27-2009, 05:50 PM
|
|||
|
|||
Medicii lui Juventus riscă suspendarea din cauza medicamentelor administrate lui Cannavaro
Cei doi medici ai clubului Juventus Torino, Bartolomeo Goitre şi Luca Stefanini, riscă o suspendare de trei luni, după ce fundaşul Fabio Cannavaro a fost găsit dopat din cauza unui medicament administrat în urma faptului ce jucătorul a fost înţepat de o viespe, informează Tuttosport.
Cazul a fost transferat către Tribunalul Naţional Antidoping al Comitetului Olimpic Italian (CONI), care trebuie să decidă dacă medicii au greşit când i-au administrat tratamentul lui Cannavaro. În cazul în care ei sunt găsiţi vinovaţi că au încălcat normele privitoare la antidoping, riscă să fie suspendaţi trei luni. Fundaşul italian a fost depistat dopat după ce a luat un medicament antialergic care conţinea o substanţă interzisă. Jucătorul a fost anchetat de CONI, dar considerat nevinovat. Autorităţile s-au declarat nemulţumite de faptul că Juventus nu a anunţat că fotbalistului i-a fost administrat respectivul medicament. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
4 Musafir(i)
4 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut