Grupa H (Grupa Stelei): Steaua, Fenerbahce, FC Twente, Sheriff Tiraspol
11-23-2009, 06:05 PM
|
|||
|
|||
RE: Grupa H (Grupa Stelei): Steaua, Fenerbahce, FC Twente, Sheriff Tiraspol
Un jucător al lui Twente Enschede a fost reţinut de poliţie în urma unui accident rutier
Mijlocaşul formaţiei Twente Enschede, Theo Janssen, a fost reţinut de poliţie, după ce a fost implicat sâmbătă într-un accident rutier, iar jucătorul se afla sub influenţa alcoolului, informează cotidianul Gazzetta dello Sport.
Jucătorul a suferit o fractură nazală şi mai multe răni superficiale, iar în accident au mai fost rănite încă trei persoane. Fotbalistului lui Twente i-a fost oprit permisul de conducere şi a fost reţinut de poliţie deoarece se afla sub influenţa bauturilor alcoolice în momentul accidentului. Twente face parte din Grupa H a Ligii Europa alături de Steaua, Fenerbahce şi Şerif Tiraspol. În etapa a doua, olandezii au remizat cu roş-albaştrii, scor 0-0, iar returul este programat la 17 decembrie, la Bucureşti. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-27-2009, 05:56 PM
|
|||
|
|||
Şerif Tiraspol va interzice accesul fanilor roş-albaştri la meciul cu Steaua
Clubul Şerif Tiraspol a anunţat, joi, că nu le va permite suporterilor stelişti să intre la partida din Liga Europa şi a menţionat că ţine cont de recomandarea făcută chiar de gruparea din Ghencea, informează site-ul oficial al moldovenilor.
"Steaua a trimis o adresă către clubul nostru prin care spune că nu vrea să intre în posesia biletelor pentru fanii săi şi ne-a recomandat să nu vindem nici noi bilete suporterilor români. Asta din cauza comportamentului nesportiv pe care susţinătorii Stelei l-au arătat şi care a dus la sancţionarea clubului bucureştean de către UEFA. Astfel, am luat decizia să nu oferim tichete românilor şi în acelaşi timp am anunţat UEFA de acest aranjament dintre cluburi", se arată într-un comunicat al grupării moldovene. La meci nu vor putea intra nici fanii din Chişinău ai Stelei dacă vor merge la stadion în grupuri organizate sau dacă vor purta însemne ale clubului din Ghencea. Este pentru a treia oară când Steaua recomandă cluburilor cu care joacă în Liga Europa să nu primească fanii roş-albaştri, după ce şi la partidele cu FC Twente şi Fenerbahce, tot din Liga Europa, a făcut acelaşi lucru. Partida dintre Şerif Tiraspol şi Steaua, din etapa a 5-a a Grupei H a Ligii Europa, se va disputa miercuri, de la ora 20:00. În prima manşă, disputată pe terenul roş-albaştrilor scorul a fost egal, 0-0. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-29-2009, 10:27 AM
|
|||
|
|||
Willem II-Twente Enschede 1-3, în etapa a 15-a din Eredivisie
Adversara Stelei din Grupa H a Ligii Europa, Twente Enschede, a învins, sâmbătă, în deplasare, scor 3-1, pe Willem II Tilburg, într-un meci din etapa a 15-a a campionatului Olandei, informează site-ul clubului.
Golurile lui Twente au fost marcate de Brama (8), Stoch (35) şi Ruiz (69), în timp ce pentru gazde a înscris Gregoire (15-penalty). Antrenorul Steve McClaren a folosit următoarea echipă: Boschker - Stam, Wisgerhof, Douglas, Tiendalli - Tiote (Akram 86), Brama, Perez (Vujicevic 79), Ruiz (Parker 83) - Nkufo, Stoch. În urma acestui rezultat, Twente a acumulat 41 de puncte şi îşi păstrează primul loc în clasament, ocupat înaintea acestei runde. Gruparea din Enschede este neînvinsă în acest sezon, având la activ 13 victorii şi două rezultate de egalitate. Twente face parte din Grupa H a Ligii Europa, alături de Steaua, Fenerbahce Istanbul şi Şerif Tiraspol. În etapa a doua, olandezii au remizat pe teren propriu cu roş-albaştrii, scor 0-0, iar returul este programat la 17 decembrie, la Bucureşti. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-29-2009, 06:33 PM
|
|||
|
|||
Kazim a fost implicat într-un accident auto şi va lipsi aproximativ trei săptămâni
Atacantul formaţiei Fenerbahce, Colin-Kazim Richards, şi-a rupt încheietura mâinii într-un accident auto în care a fost implicat duminică, în drumul spre antrenamentul echipei, potrivit site-ului oficial al clubului.
Kazim a fost internat la un spital şi urmează să fie externat în cursul zilei de luni. Presa din Turcia a scris că fotbalistul a pierdut controlul autoturismului din cauza carosabilului umed. Medicul care l-a operat pe atacantul lui Fenerbahce a declarat că acesta va reveni în cel mult trei săptămâni. El a fost vizitat la spital de mai mulţi oficiali ai echipei, printre care şi antrenorul Christoph Daum. Accidentul lui Kazim vine după ce jucătorul a fost suspendat din cauza comportamentului nesportiv pe care l-a avut la meciul cu Beşiktaş. Fenerbahce face parte din Grupa H a Ligii Europa, fiind lider, cu 9 puncte, urmată de Twente, Şerif Tiraspol şi Steaua. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-01-2009, 12:25 PM
|
|||
|
|||
Joi, 17 decembrie:
ŞERIF TIRASPOL - STEAUA BUCUREŞTI (Grupa H) Arbitri: Manuel De Sousa - Jose Ramalho, Serafim Baia Nogueira - Paulo Manuel Gomes Costa, Vasco Antonio Moreira Dos Santos (toţi din Portugalia). http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-01-2009, 08:43 PM
|
|||
|
|||
Dorian Arbănaş: "Steaua e mult mai puternică de la venirea lui Stoichiţă"
Fundaşul român al formaţiei Şerif Tiraspol, Dorian Arbănaş, a declarat, marţi, că meciul cu Steaua este decisiv pentru ambele formaţii, însă presiunea este pe elevii lui Mihai Stoichiţă, deoarece reprezintă un nume important în Europa.
"E un meci foarte important pentru ambele echipe, cred că şansele sunt egale, 50-50. E un meci decisiv pentru că atât noi, cât şi Steaua, ne dorim calificarea mai departe, iar o victorie ne-ar menţine în lupta pentru calificare. Presiunea e mai mare pe Steaua pentru că reprezintă un nume important în Europa, în vreme ce noi suntem abia la început. Nu va fi o tragedie dacă pierdem, însă vrem să câştigăm fiindcă suntem dornici de afirmare", a spus Arbănaş, adăugând că "Pantelis Kapetanos este cel mai periculos adversar pentru a înscris multe goluri în actualul sezon". Jucătorul în vârstă de 26 de ani consideră că jocul Stelei s-a îmbunătăţit considerabil de la venirea pe bancă a lui Mihai Stoichiţă. "Steaua este mult mai puternică de la venirea lui Stoichiţă, jocul este mult mai agresiv şi combinativ. Adversarul este unul cu experienţă în cupele europene, însă noi ne dorim foarte mult să câştigăm, ar fi o performanţă importantă dacă am termina grupa pe locul secund. Suntem pregătiţi din toate punctele de vedere pentru acest meci, cunoaştem atât punctele forte al Stelei, cât şi cele slabe", a adăugat acesta. Arbănaş afirmă că rezultatele Şerifului din Liga Europa nu sunt deloc întâmplătoare, deoarece jocul echipei este în continuă creştere. "Am făcut acel egal cu Steaua, zic eu meritat, iar mai apoi am pierdut cu Fenerbahce, tot pe fondul unei evoluţii bune a noastre. Însă, experienţa şi-a spus cuvântul cu Fenerbahce. Apoi, am reuşit să învingem Twente, deşi puţin ne dădeau şanse, iar în retur am pierdut în prelungiri. Am jucat foarte bine şi sper să o ţinem tot aşa. Ar fi foarte bine dacă am trecem mai departe", susţine românul, care s-a transferat de la Gloria Bistriţa în Republica Moldova în urmă cu trei ani. Fundaşul regretă faptul că fanii Stelei din România nu îşi vor putea susţine echipa: "Îmi pare rău că Steaua nu va avea mulţi fani în tribună fiindcă ar fi făcut o atmosferă incredibilă. Am fost la un meci Steaua-Dinamo şi am rămas impresionat de modul în care îşi încurajează echipa. Vom avea şi noi fanii aproape, sper să fie o atmosferă frumoasă", a conchis Dorian Arbănaş. Partida Şerif Tiraspol-Steaua, din cadrul etapei a 5-a a Grupei H a Ligii Europa, se va disputa, miercuri, de la ora 20:00. După patru runde, clasamentul grupei arată astfel: 1. Fenerbahce 9p, 2. Twente 7p, 3. Şerif 4p, 4. Steaua 2p. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-01-2009, 09:43 PM
|
|||
|
|||
Kuciuk: "Steaua e mai rapidă, mai puternică şi mai omogenă decât la meciul tur"
Antrenorul formaţiei Şerif Tiraspol, Leonid Kuciuk, a declarat, marţi, că Steaua este mai bună decât era la meciul tur, din luna septembrie, dar chiar şi aşa echipa sa îşi propune să câştige jocul de miercuri, informează site-ul oficial al grupării.
"Pregătirea meciului cu Steaua nu este diferită faţă de alte partide. Nu vrem să pierdem acest meci, mai ales că se joacă pe terenul nostru. Ştim care sunt punctele slabe şi cele tari ale Stelei. Obiectivul nostru este să fim în cea mai bună formă fizică şi psihică, ceea ce va duce la un joc bun din partea noastră", a declarat tehnicianul lui Şerif, Leonid Kuciuk. Acesta a adăugat că echipa sa nu va juca la egal. "Vrem să atacăm şi să ne apărăm foarte bine. În această grupă nu există echipe slabe. Am văzut şi am analizat toate partidele Stelei. Mă bazez pe aceste date când spun că Steaua este o echipă puternică. Nu îi vom marca om la om, nu are rost să alergi tot meciul după un jucător. Am observat că echipa este mai organizată în ultimul timp. Steaua a devenit mai rapidă, mai puternică, mai omogenă. Este o echipă foarte serioasă", a afirmat antrenorul. Steaua a terminat la egalitate, scor 0-0, în meciul disputat pe teren propriu contra formaţiei din Republica Moldova, iar returul va avea loc miercuri seară, de la ora 20:00, la Tiraspol. Clasamentul Grupei H: 1. Fenerbahce 9p, 2. Twente 7p, 3. Şerif 4p, 4. Steaua 2p. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-02-2009, 04:44 PM
|
|||
|
|||
"Vreau să bat Steaua! Pentru Dinamo"
Pe vremuri, Sheriff Tiraspol era un club cunoscut ca fiind un bun adăpost al românilor, Stoichiţă, Balint, Cociş și Aliuţă fiind doar câţiva dintre cei care au trecut prin capitala Transnistriei. Acum, singurul conaţional este Constantin Arbănaş, un mijlocaş care, pe cât de apreciat e aici, pe atât de necunoscut e în ţară.
Cum vezi Steaua acum? Pentru că la început ai spus că pare cea mai accesibilă echipă. Sincer, după ce am jucat cu Twente şi cu Fenerbahce, nu mi-am schimbat părerea. Turcii par a fi cei mai puternici, iar Steaua cred că a avut noroc în tur, iar acum vreau să o batem. Am auzit că, în copilărie, ai ţinut cu Dinamo... Da, am ţinut şi ţin şi acum. Tocmai de aceea o să am un strop de ambiţie în plus ca să învingem Steaua. Cine ţi se pare cel mai periculos adversar? La cum am văzut ultimele meciuri, mai ales cu Vaslui, Kapetanos. Dă foarte multe goluri, e un atacant foarte bun. Voi aveţi aceleaşi probleme cu patronul, precum au jucătorii în România? Ha, ha! În niciun caz. Aici, patronul este invizibil. El trebuie doar să-şi facă datoria, să ne plătească, nu să ne certe. În plus, presa sportivă e inexistentă aici, nu ca în ţară. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-02-2009, 04:46 PM
|
|||
|
|||
Şerifii Europei de Est
În România, Gigi Becali se făleşte cu Academia de Juniori a Stelei, în care susţine că a investit, per total, în jur de un milion de euro. Remarcabil, dacă judecăm comparativ cu ceea ce se întâmplă la rivalele din ţară, dar neînsemnat, în paralelă cu ceea ce se întâmplă în Transnistria, acolo unde totul a costat de o sută de ori mai mult.
Când intri în Moldova, dar mai ales în Transnistria, eşti impresionat de modestia oamenilor, ca să nu pomenim cuvântul "sărăcie". Mai ales în republica separatistă, mulţi localnici care vorbesc limba română spun că se trăieşte "ca acum 25 de ani în România". Suprafaţă de latifundiar În aceste condiţii, ceea ce se întâmplă la extremitatea vestică a capitalei Tiraspol este realmente incredibil. La ieşirea din oraş se află baza de pregătire a lui Sheriff. Dacă la intrare locul nu îţi atrage atenţia foarte tare, în afară poate de curăţenia existentă, în interior totul pare din altă lume. Trebuie să şerpuieşti pe aleile complexului ca să percepi proporţiile. În total, segmentul de pământ mărginit de un gard din fier forjat, care singur a costat peste un milion de euro, măsoară 62 de hectare, adică 620.000 de metri pătraţi. Lângă Bucureşti, o asemenea suprafaţă te-ar introduce direct în Top 10 al oricărui clasament al bogătaşilor. 11 terenuri de fotbal Pe lângă dimensiuni, baza este impresionantă şi prin prisma dotărilor. La intrare, una deloc strălucitoare, iese în evidenţă doar stadionul mare. Cu cele 14.500 de locuri, arena impresionează prin eleganţă. Scaunele, frumos aliniate şi dispersate, aproape 50 de centimetri între rânduri, oferă spectatorului obişnuit un confort deosebit. Urmează apoi gazonul, a cărui stare bună îi conferă, totuşi, doar o notă de normalitate. În plus, lojele, acolo unde vine meci de meci şi patronul Victor Gusan, nu impresionează deloc, ba chiar se încadrează natural în linia stadionului. Pe lângă terenul mare, mai există unul sintetic, de 9.500 de locuri, dar şi unul acoperit, de 4.500. Pe lângă acestea, mai există încă patru terenuri de antrenament gazonate natural şi încă patru sintetice. Isterie la Chişinău! "Steaua este iubită peste tot" Aterizarea delegaţiei steliste în Moldova a provocat isterie. Roş-albaştrii au avut parte de o primire de gală pe aeroportul din Chişinău. Suporterii moldoveni s-au înghesuit să se fotografieze cu Ghionea şi compania. "Steaua este iubită peste tot. Sunt bucuros că am fost primiţi cu atâta entuziasm. Sper să câştigăm şi să ne întoarcem bucuroşi acasă", a spus Mihai Stoichiţă. Stoichiţă a antrenat-o pe Sheriff Tiraspol în sezonul 2001-2002, cucerind Cupa şi campionatul Din superstiţie, Mihai Stoichiță va purta în această seară la mână un ceas primit cadou de la patronul lui Sheriff http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-02-2009, 04:49 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 12-02-2009 04:50 PM de Sebi Raducu.)
|
|||
|
|||
"Batem cu Twente!"
Antrenorul lui Fenerbahce, Cristoph Daum, spune că turcii vor face totul pentru a se impune pe terenul lui Twente, fiind de părere că partida va fi decisă de micile amănunte.
"Întîlnim un adversar care s-a descurcat foarte bine în acest sezon. Ştim ce pot din jocul pe care l-am pierdut contra lor pe teren propriu, dar de data aceasta vrem să ne luăm revanşa. Jucăm împotriva unei echipe excelente, de aceea cred că micile detalii vor face diferenţa, iar eu sper că va fi în favoarea lui Fener", a spus Daum. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
16 Musafir(i)
16 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut