Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 4 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Unirea Urziceni
11-28-2009, 01:58 AM
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Bruno Fernandes: "Autobază? Cu tot cu ea, am cîştigat!"

Fundaşul Unirii Urziceni Bruno Fernandes spune că nu realizează încă dimensiunea performanţei realizate de campioana României şi este de părere că tactica aleasă de Dan Petrescu pentru acest meci nu trebuie contestată.

"Erau disperaţi cei de la Sevilla să ne dea gol, e normal să fie aşa avînd în vedere că sînt o echipă cu o asemenea reputaţie în fotbalul european. Credem în noi şi ne sacrificăm în fiecare zi, acesta trebuie să fie secretul nostru. Cînd o echipă mare se împiedică, e normal ca presa din ţara ei să reacţioneze. Noi am folosit armele pe care le-am avut la dispoziţie, dacă unii interpretează ca e vorba de celebra autobază, e treaba lor. S-a dovedit că tactica noastră a fost mai bună decît a Sevillei!", a spus Bruno Fernandes la GSP TV.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-28-2009, 02:00 AM
Mircea Lucescu: "Stuttgart e în formă, dar nu văd de ce nu i-ar scoate Unirea"

Mircea Lucescu a comentat rezultatul obţinut de Unirea Urziceni în faţa Sevillei şi se arată încrezător în posibilitatea ca ialomiţenii să se califice în primăvara Champions League.

"Unirea e un exemplu de cum trebuie construită o echipă. S-a strîns un pumn de oameni, au vrut performanţă şi au ajuns la succes. Nu sînt întîmplătoare aceste rezultate, în spatele lor stă foarte multă muncă. Am văzut meciul lui Stuttgart cu Rangers şi mi s-a părut o echipă într-o formă foarte bună, dar nu văd de ce Unirea nu ar scoate un rezultat care să-i permită calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor", a spus Lucescu.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
11-28-2009, 02:00 AM
Dacian Varga: "Deja Dan Petrescu ne-a vorbit de meciul cu Gloria Bistriţa"

Mijlocaşul Unirii Urziceni Dacian Varga a vorbit despre victoria obţinută de gruparea ialomiţeană în faţa Sevillei şi spune că elevii lui Dan Petrescu se gîndesc deja la partida din următoarea etapă a campionatului, contra Gloriei Bistriţa.

"Mîine avem zi liberă, astăzi am vorbit deja despre jocul cu Bistriţa. Ne-am bucurat aseară în cantonament, dar nimic mai mult. Trebuie să ne concentrăm la viitoarele meciuri. Eram aproape convins că Stuttgart se va impune la Glasgow pentru că sînt o echipă foarte puternică, iar Rangers nu au fost extraordinari în acest sezon din Ligă. Ţinta noastră era locul 3 în grupă, dar dacă se poate de ce să nu încercăm mai mult?", a spus Dacian Varga la GSP TV.

11-28-2009, 02:03 AM
Ilie Dumitrescu: "Unirea e un exemplu de conducere administrativă şi tehnică"

Fostul internaţional Ilie Dumitrescu şi-a felicitat fostul coleg din Generaţia de Aur, pe Dan Petrescu, pentru rezultatele obţinute ca antrenor al Unirii Urziceni şi a mărturisit că este impresionat de performanţa ia

"Este o minune ceea ce a reuşit Unirea Urziceni în Liga Campionilor, este o performanţă istorică, cel mai bun rezultat de după Revoluţie în fotbalul românesc. Această echipă a făcut mulţi români fericiţi. Să legi 4 rezultate pozitive într-o competiţie ca aceasta este într-adevăr o mare realizare, un miracol. Îi spun «bravo» lui Dan Petrescu pentru ceea ce a reuşit la Unirea Urziceni. Acolo se oferă un adevărat exemplu de conducere administrativă şi tehnică", a spus Ilie Dumitrescu după meci.

11-28-2009, 02:06 AM
"Cred că nu a mai rămas nicio picătură de energie în elevii lui Dan Petrescu după acest meci!"

Mircea Sandu a avut numai cuvinte de laudă la adresa Unirii urziceni, la finalul meciului cu FC Sevilla, câştigat de ai noştri cu scorul de 1-0 prin autogolul lui Dragutinovic. Naşul spune că celelalte echipe româneşti din Europa League ar trebui să ia aminte şi să urmeze "exemplul unirist" pentru a nu mai face de râs imaginea României în Europa.

"Unirea arată ca o echipă care primeşte foarte greu gol. Cred că n-a mai rămas nicio picătură de energie în jucătorii Unirii. Urziceniul are două şanse din trei la calificare. Nu cred că trebuie să ne temem de arbitraj la Stuttgart, trebuie să fim mai reconcilianţi. Punctele obţinute de Urziceni se adună în clasamentul pe naţiuni. Jucătorii celorlalte echipe nu ar trebui să mai umble prin cluburi după fotomodele, nu ar trebui să mai bea aşa mult şi trebuie să ia exemplul celor de la Unirea. Să muncească foarte mult, să se dăruiască foarte mult şi vor avea şi ei rezultate. Cred că la ora actuală modelul Urziceni este exoperimentat de Vaslui şi poate şi de Braşov. Acesta este rodul proiectului lui Bucşaru, Dan Petrescu şi Mihai Stoica", a spus Mircea Sandu la gsptv.

11-28-2009, 02:06 AM
"Nu prea ne mulţumeşte primăvara Europa League, vrem în primăvara Champions League!"

Sorin Frunză spune că ialomiţenii nu vor să se mulţumească cu puţin şi că îşi doresc să ajungă în primăvara europeană din Liga Campionilor. Liga Europa este prea mică pentru Unirea, care îşi doreşte un rezultat pozitiv în deplasarea de la Stuttgart.

"Este o performanţă extraordinară. Acum nu prea ne mai mulţumeşte primăvara Europa League şi vrem să mergem în primăvara Champions League! Stuttgartul îl lăsăm pe mai încolo, urmează un meci greu cu Bistriţa... Noi realizăm că suntem în primăvara Europa League, dar parcă ne împinge ceva de la spate să vrem mai mult! Mehmedovic chiar a vorbit cu Dragutinovic şi i-a mulţumit pentru aiutogol", a spus frunză la finalul meciului cu Sevilla, scor 1-0.

11-28-2009, 02:07 AM
"Deşi va fi foarte greu, Unirea poate obţine un punct la Stuttgart!"

Unirea Urziceni a reuşit să se impună la limită în faţa Sevilliei şi păstrează are şanse mari să meargă în primăvara Ligii Campionilor. Ialomiţenii au nevoie de un singur punct în dificila deplasare de la Stuttgart. Gică Popescu spune că este foarte greu, însă este încrezător în şansele Unirii.

"Cred că Urziceniul are capacitatea necesară să obţină un punct la Stuttgart şi să meargă în primăvara Ligii Campionilor. Este foarte greu să obţii un rezultat bun într-un meci decisiv contra unei echipe germane, dar cred că Unirea poate", a spus Gică Popescu la Sport.ro

"Urziceniul este un exemplu de cum se face o echipă"
Fostul căpitan al Barcelonei nu crede că rezultatele Urziceniului sunt rodul unor lucruri extraordinare. Popescu spune că performanţele clubului din Bărăgan vin ca urmare a unei stări de normalitate într-un fotbal viciat: "La Urziceni se fac lucruri fireşti. Când faci un lucru normal într-un mediu în care lucrurile se fac anormal pare ceva neobişnuit. Urziceniul este un exemplu de cum se face o echipă", a mai spus Gică Popescu

11-29-2009, 07:00 PM
Ienei: "Urziceniul nu e inca in primavara Ligii Campionilor!"

Emeric Ienei spera ca Unirea Urziceni sa se califice in primavara UEFA Champions League, insa ii indeamna pe jucatori sa ramana cu picioarele pe pamant!

"Ar fi bine sa asteptam mai intai, jocul, sa ii lasam pe fotbalisti sa joace fotbal si abia apoi ne vom putea pronunta mai sigur ce si cum. In Romania se intampla des sa vorbim foarte mult inainte de un joc, si apoi toate prezicerile noastre sa fie infirmate de jocul din gazon", a declarat Emeric Ienei pentru Sport365.ro.

Unirea Urziceni ocupa in acest moment locul 2 in grupa G a Ligii Campionilor cu 8 puncte (2 victorii, 2 egaluri, 1 infrangere, golaveraj 7-5) si va juca in ultimul meci din aceasta faza cu ocupanta locului 3, VfB Stuttgart. Unirea Urziceni are nevoie de un punct pentru a reusi o performanta istorica in fotbalul romanesc.

Clasament Grupa G:
1. Sevilla* 10p
2. Urziceni 8p
3. Stuttgart 6p
4. Rangers 2p

Ultima etapa (9 decembrie):
VfB Stuttgart - Unirea Urziceni
Sevilla FC - Glasgow Rangers

11-29-2009, 07:04 PM
Marius Bilasco: "Vrem sa facem istorie la Stuttgart"

Atacantul Unirii Urziceni a acordat un interviu pentru Sport 365, in care vorbeste despre triumful in fata Sevillei, meciul decisiv cu Stuttgart si secretul unei superechipe.

Sport365: Cum se vede acum victoria asupra lui FC Sevilla, dupa ce au mai trecut cateva zile de la un mare triumf al fotbalului romanesc in cupele europene?
Marius Bilasco: E ceva frumos sa vorbesti cu prietenii, cu colegii despre un meci pe care il castigi cu Sevilla, e poate uimitor ca Unirea sa invinga Sevilla, o forta a Europei cu adevarat, asa ca e o mare satisfactie pentru tine ca fotbalist, pentru o echipa de fotbal, e un triumf care va ramane in timp.

Sport365: Credeti intr-un meci mare la Stuttgart si implicit intr-o calificare istorica a Unirii in optimile Ligii Campionilor?
Marius Bilasco: Noi mergem increzatori acolo, nu putem acum sa ne gandim la un meci mare, vrem sa ne calificam chiar daca jucam mai prost decat adversarul, desi se spune ca o calificare istorica trebuie legata de un joc bun. Ne vom concentra si vom da totul pe teren pentru a face istorie.

Sport365: Cum vi s-au parut nemtii la partida tur jucata in Ghencea, care s-a terminat 1-1? Ce credeti ca vor schimba pentru aceasta inclestare de peste doua saptamani?
Marius Bilasco: In mod sigur vor schimba multe, sa nu uitam ca atunci au lipsit 2-3 de jucatori de baza, Hleb mai ales, nu a jucat fiind accidentat. Apoi, imediat dupa jocul cu noi au reintrat in echipa Kuzmanovici si Cacau, au avut clar probleme de efectiv la meciul cu noi. Peste doua saptamani insa, eu cred ca ne vor trata altfel si vor lua in serios partida, ca pe una decisiva pentru primavara europeana a Ligii Campionilor.

Sport365: Unirea Urziceni si Dan Petrescu au atras in ultimele zile foarte multe laude din partea presei europene. Care este secretul reusitei voastre intr-o competitie unde nicio alta echipa romaneasca nu a ajuns aproape de calificare in primvara europeana a Ligii?
Marius Bilasco: Ne-am gandit ca orice meci din grupe poate fi si cel al carierei noastre de jucatori. Atunci cand auzi imnul Ligii e ceva foarte special, iti da un alt aer, ai alta motivatie de a juca, simti ca esti cu adevarat fotbalist. In plus, am stiut sa luptam pana la ultima picatura si sa speram in orice moment ca vom obtine un rezultat bun.

Sport365: In campionat echipa se lupta in plutonul fruntas al pretendentelor la titlu. Urmeaza meciul de acasa cu Gloria Bistrita de luni seara. Va fi o partida dificila?
Marius Bilasco: Da, va fi o intalnire foarte dificila, consider ca o victorie ar fi importanta dupa jocul cu Sevilla, mai ales ca noi niciodata nu am invins dupa un joc de Liga Campionilor, acum ar fi momentul sa legam doua succese la rand.

Sport365: Cum au fost ultimele luni de fotbal pentru Marius Bilasco si ce invata un fotbalist dupa meciurile cu echipe puternice din Europa ?
Marius Bilasco: Am trait momente unice, am reusit sa joc pe stadioane pe care altadata le vedeam doar la TV. Trebuie sa te bucuri de fiecare moment de Liga Campionilor, sunt cu totul alte emotii, alte trairi pe langa oricare alt joc de campionat sau cupa. Sunt multe de spus, dar dupa cum spuneam, aici capeti adevarata experienta, aici te poti numi cu adevarat fotbalist.

Sport365: Un mesaj pentru fanii ialomiteni...
Marius Bilasco: Le multumim ca au fost alaturi de noi, au fost fantastici la meciurile de acasa, as vrea sa le promit calificarea, dar e greu de prezis acest lucru. Sa fie insa constienti ca vom face tot posibilul pentru a scoate un rezultat mare pentru Unirea, Romania, fotbalul romanesc in general.

11-29-2009, 10:45 PM
Iulian Apostol e socio!

Echipa în vogă a Europei, FC Barcelona, a ajuns acum o lună la 170.000 de socios, un record pentru clubul catalan, care duminică împlineşte 110 ani, chiar în ziua meciului cu Real Madrid. Printre cei care dau bani din pasiune campioanei europene se numără şi mijlocaşul Unirii, Iulian Apostol.

Considerat de mulţi revelaţia anului în fotbalul românesc, Iulian Apostol a avut un 2009 de excepţie şi pentru că echipa sa de suflet, Barcelona, a dominat categoric fotbalul european, câştigând cu 6-2 pe "Santiago Bernabeu", dar şi Liga Campionilor pentru a treia oară în istorie.

Pentru internaţionalul român, Barça a trecut pe primul loc pe vremea când Johan Cruyff era antrenor, iar Romario, Koeman şi Stoichkov erau vedetele echipei supranumite "Dream Team". "Era o plăcere să vezi jucând acea echipă, dar spun sincer că nu se compară cu cea de azi. Cred că nicio echipă nu se ridică la nivelul la care a ajuns Barcelona cu Guardiola", explică mijlocaşul campioanei României.

Uimit de ce a văzut pe "Camp Nou"
Fotbalistul a schimbat statutul de simplu fan devenind membru cotizant în urma unei vizite pe stadionul campioanei europene.

"Am fost într-un concediu la Barcelona acum doi ani şi am vizitat stadionul şi vestiarele. Am fost uimit de cât de bine organizaţi sunt, mi s-a părut că nu se compară cu nimic ceea ce fac ei acolo. Atunci am decis să devin membru. Cotizez cu o anumită sumă pe an, în schimb am anumite facilităţi din partea clubului", spune Apostol.

Deşi clubul catalan nu cere sume mari celor care vor să devină membri - de la 60 de euro în sus -, suma strânsă de la 170.000 de cotizanţi devine o sursă importantă de venit pentru echipa lui Guardiola.

Ce e un socio?
Confundaţi de multe ori cu abonaţii, socios sunt cei care aleg să plătească anual o sumă de bani pentru a deveni membri ai clubului. În schimb, primesc reduceri la bilete şi abonamente sau produse de-ale clubului. Pe lângă aceste avantaje, cei care au carnet de socio au dreptul să voteze la alegerile pentru preşedinţia Barcelonei.

Singura echipă care are mai mulţi membri cotizanţi decât Barcelona e Benfica (200.000 de susţinători).

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
38 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut