Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Steaua Bucureşti
12-01-2009, 05:42 PM
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
"Garantez eu: Kapetanos rămîne!"

Grecul a ajuns la o medie incredibilă, un gol marcat la două meciuri, cu care a intrat în galeria marilor atacanţi stelişti din toate timpurile

Răsturnarea spectaculoasă de rezultat reuşită de Steaua în derby-ul cu Vaslui a avut un nume comun: Pantelis Kapetanos. Grecul a marcat golul de 1-1, iar în minutul 93 i-a pus lui Szekely pe tavă mingea de 2-1. Omul providenţial al Stelei în ultima perioadă, cu 18 goluri marcate în 36 de meciuri de campionat, era pînă la meciul de duminică pe picior de plecare, deoarece Becali garantase rămînerea lui doar dacă acceptă diminuarea salariului de 15.000 de euro pe lună.

Situaţia s-a schimbat la 180 de grade chiar ieri, la nici jumătate de zi de la finalul meciului cu Vaslui. "Kapetanos nu pleacă nicăieri! Cum să plece, sînteţi nebuni? A salvat Steaua de atîtea ori pînă acum, ar fi chiar culmea să-l vînd sau să-l las să plece. A dat un gol senzaţional cu Vaslui, a dat pasă de gol pentru Szekely, ne-a scos dintr-un moment extrem de greu. Cum a mai făcut de atîtea ori şi în trecut", a spus Becali pentru GSP.

Patronul a făcut apoi o promisiune în ceea ce îl priveşte pe Pantelis. "Va rămîne la Steaua şi va evolua şi în retur. Garantez eu, sută la sută aşa va fi. Cînd ai oameni care joacă fotbal, înscriu meci de meci şi n-au nici fiţe pe ei, cum să te desparţi de ei?", a adăugat patronul.

31 la sută din golurile marcate de Steaua în actualul sezon, în toate competiţiile, adică 12 din 38, l-au avut autor sau coautor pe Kapetanos, care a înscris 10 goluri

12 meciuri din cele 19 în care Kapetanos a marcat pentru Steaua s-au terminat favorabil pentru trupa din Ghencea, egal sau victorie, datorită vîrfului grec

Nume grele în spatele grecului
În urma lui Kapetanos, care a marcat în campionat un gol la fiecare două meciuri jucate, sînt nume grele de atacanţi care au îmbrăcat tricoul roş-albastru. Printrea aceştia se află Lăcătuş, Iordănescu, Marcel Răducanu, Balint, Adrian Ilie, Ilie Dumitrescu, toţi cu o eficacitate mai scăzută decît grecul.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
12-01-2009, 05:43 PM
Preţ redus pentru turul muzeului

Steaua a redus la jumătate preţul unui tichet pentru turul muzeului şi al arenei din Ghencea. În perioada 1 decembrie - 31 ianuarie, costul unui bilet va fi de 25 de lei. Elevii, studenţii, pensionarii şi abonaţii vor plăti doar 12,5 lei. Orele de începere ale turului sînt 10:00, 12:00, 14:00 şi 16:00. Traseul cuprinde 16 obiective, printre care muzeul, vestiarul oaspeţilor, lojele şi sala de forţă.

Zapata, curtat de Portsmouth
Radio Caracol din Columbia a anunţat că englezii de la Portsmouth au pus ochii pe Zapata (31 de ani) şi par tentaţi să negocieze transferul acestuia în pauza de iarnă. Totuşi, mutarea portarului Stelei în Premier League ar fi imposibil de realizat la finalul turului. Ca să poată obţine permisul de muncă în Anglia, Zapata trebuie să fi jucat în 75 la sută din meciurile echipei naţionale în ultimii doi ani, condiţie pe care goalkeeper-ul roş-albaştrilor nu o îndeplineşte.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
12-01-2009, 05:45 PM
Surdu: "Vom juca ultraofensiv cu Sheriff, trebuie să câştigăm"

Atacantul roş-albaştrilor, Romeo Surdu, spune că Steaua va evolua la Tiraspol în modulul 3-4-3 pentru a forţa victoria şi speră ca olandezii de la Twente să piardă duelul cu Fenerbahce.

"Trebuie sa mergem si sa castigam la Tiraspol. Din cate stiu eu, vom juca in sistem 3-4-3, deci in sistem ultraofensiv. Asta ne va avantaja. Vom lupta si pentru ca sa ne facem un viitor mai bun si sa ducem numele Romaniei mai departe. De ce sa nu mai speram la calificare? Daca Twente face egal sau pierde cu Fenerbahce avem sansa meciului direct. Criticile oricum apar, dar noi ne facem meseria si speram sa o facem cat mai bine. Nu ne este frica, mergem sa castigam si sa ne intoarcem cu cele trei puncte" a declarat Romeo Surdu la sportro.

12-01-2009, 05:50 PM
Calificarea în primăvara Europa League e la îndemână

După ce au ajuns egali cu liderul Ligii I, steliştii se gândesc să provoace o surpriză şi pe plan internaţional.

Specialiștii sunt sceptici în privinţa şanselor de calificare în primăvara europeană, dar roş-albaştrii îşi pot îndeplini cu un pic de efort şi noroc şi acest obiectiv.

Paradoxal, deşi ocupă ultimul loc în Grupa H din Europa League şi au cele mai puţine puncte, steliştii se pot califica dacă înving în cele două meciuri rămase de disputat, adică în cel de mâine, cu Sheriff Tiraspol, şi în cel de pe 17 decembrie, cu Twente. La prima vedere, cu olandezii ar fi mai dificil, dar trebuie ţinut cont că roş-albaştrii vor juca meciul pe Ghencea.

Fener nu trebuie să piardă la Twente
Îndeplinirea acestui vis are şi o condiţie. Totul e ca mâine seară Fenerbahce să nu piardă în faţa celor de la Twente. Şi sunt motive ca turcii să joace serios. Dacă pierd, olandezii trec pe primul loc. Poziţia întâi în grupă le aduce un adversar accesibil, în timp ce de pe locul doi vor da nas în nas cu o formaţie ce vine din Champions League.

Steliştii pleacă azi la Tiraspol
Partida pe care Steaua o va disputa în compania lui Sheriff Tiraspol va avea loc mâine-seară, începând cu ora 20:00, şi va fi transmisă în direct de către PRO TV. Roş-albaştrii vor pleca spre Moldova în această dimineaţă, decolarea urmând a avea loc la ora 11:00 de pe Aeroportul "Henry Coandă". Steliştii vor sta la un hotel din Chişinău şi vor face "naveta" până la Tiraspol pentru antrenamentul oficial şi conferinţa de presă.

12-01-2009, 05:50 PM
DA pentru suporterii moldoveni ai Stelei, BA pentru cei români

Steaua a procedat şi în deplasarea de la Tiraspol la fel ca şi în celelalte meciuri de pe teren străin din Europa League, cu Twente şi Fenerbahce. Adică nu şi-a asumat responsabilitatea pentru suporteri şi a refuzat biletele pentru fani primite de la cele două echipe. La fel a făcut şi acum, doar că gruparea roş-albastră are mulţi fani în Moldova, suporteri care vor să vadă live meciul de la Tiraspol, cu Şerif, în calitate de suporteri ai Stelei. La plecarea spre Tiraspol, Argăseală a explicat că suporterii moldoveni ai Stelei vor putea lua loc în tribune.

"Nu a fost niciodată o problemă. Situaţia a fost în felul următor: noi am spus că nu cumpărăm bilete şi nu ne asumăm responsabilitatea pentru suporterii români, aşa prevede regulamentul că trebuie să scriem. Suporterii moldoveni ne-au transmis un mail prin care ne-au scris că vor să meargă la meci ca fani ai Stelei, am vorbit cu cei de la UEFA şi a spus că lucrurile sunt rezolvate şi nu vor avea niciun fel de probleme. Deci, vor intra pe stadion. Ei nu aveau niciun fel de probleme că vor intra pe stadion, ne-au asigurat cei de la UEFA", a spus Argăseală.

Partida Şerif Tiraspol - Steaua Bucureşti, din etapa a V-a a grupei H a Ligii Europa, se va disputa miercuri, de la ora 20.00 şi va fi transmisă de Pro TV.

12-01-2009, 05:55 PM
Lăcătuş: "Steaua fără suporteri nu reprezintă mare lucru!"

Moment extrem de emoţionant pentru Lăcătuş, duminică seară. Chiar dacă stadionul din Ghencea este mai tot timpul pustiu, ca urmare a deciziilor luate de finanţator, toţi fanii au ţinut să îşi aclame idolul, chiar dacă acesta venea, acum, din postura de adversar.

"Steaua mi-a dat totul. Sunt cu sufletul aroape de acest club. Le ţin pumnii în meciurie cu Şeriff Tiraspol şi Twente şi sper să se califice mai departe.", a spus 'Fiara' pentru Adevărul.

Stoichiţă este contestat permanent de suporterii din Ghencea, care îl acuză a acceptat să fie marioneta lui Becali. Simbolul Stelei e convins că doar o împăcare între cele două părţii îi vor permite echipei să se lupte cu şanse reale la titlu: "I-am spus că ar fi mai bine să stea de vorbă cu ei ca să se împace. Şi eu am avut probleme cât am fost antrenor la Steaua, dar s-au rezolvat probleme şi a fost mai bine. Steaua fără suporteri nu reprezintă mare lucru. Fanii Stelei sunt minunaţi. Şi datorită lor am reuşit marile rezultate."

Vasluiul a pierdut în Ghencea, după o serie incredibilă de 8 victorii consecutive. Jucătorii moldoveni trebuie să îşi revină imediat, pentru că înfrângerile sunt inerente în fotbal: "Le-am spus jucătorilor imediat după meciul din Ghencea că o echipă mare îşi revine imediat. Am pierdut un joc, dar viaţa merge înainte. Nu trebuie să stăm cu capul în pământ. Nu ne este ruşine cu ceea ce am făcut până acum. Mai avem două meciuri de jucat şi vrem să scoatem maximum pentru a rămâne în cărţi pentru titlu."

Chiar dacă în acest moment primele cinci echipe din clasament au acelaşi număr de puncte, 28, Lăcă e convins că pentru titlu se vor lupta doar 3-4 formaţii: "Cred că în această luptă vor rămâne doar 3-4 echipe şi sper să fie şi Vasluiul printre ele."

12-01-2009, 05:55 PM
"Vreau să rămân la Steaua"

Pantelis Kapetanos e un alt jucător de la Steaua care a fost nevoit să îndure criticile lui Becali. La început nu era acceptat pentru că nu avea tehnică, iar astă-vară a fost șicanat de mai multe ori ca să accepte diminuarea contractului.

"Nu-mi încap în piele de fericire. Nu mă bucur neapărat că am marcat eu, ci pentru rezultatul obţinut de echipă. Am luptat până la capăt şi nu ne-am pierdut speranţa. Nu vreau să plec de la Steaua pentru că mă simt excelent aici", a declarat grecul.

Atacantul elen a fost adus liber de contract de către Adrian Ilie în urmă cu un sezon şi jumătate. Steliştii susţin că, dacă l-ar vinde acum pe grec, s-ar lua cel puţin un milion de euro, dar vor să-l ţină deoarece au nevoie de aportul lui pentru câştigarea titlului. Ilie Dumitrescu a sintetizat foarte bine ceea ce reprezintă Kapetanos pentru Steaua.

12-01-2009, 05:58 PM
Argăseală: "Tănase e apt pentru meciul de la Tiraspol"

Schimbat la pauza meciului cu Vaslui, Cristi Tănase este apt pentru partida pe care Steaua o va disputa mâine seară, la Tiraspol.

Medicii au dat asigurări că fostul piteştean nu are niciun fel de probleme de sănătate, aşa că Stoichiţă se poate baza pe el încă de la startul meciului din Europa League.

"Cristi Tănase nu a avut nicio problemă după meciul cu Vaslui. Este apt pentru meciul cu Seriff Tiraspol. Medicul i-a făcut un control după meci şi s-a stabilit că nu are absolut nicio problemă" a spus Valeriu Argăseală la decolarea spre Tiraspol.

Şansele Stelei de calificare în primăvara europeană sunt reduse, aşa că în cazul unui rezultat nefavorabil în Republica Moldova, 'Lippi' nu va fi tras la răspundere, garantează Argăseală: "Stoichiţă nu are de ce să se îngrijoreze în cazul unei înfrângeri. Şansele noastre de calificare erau şi aşa mici înainte de acest meci, prin urmare postul lui Mihai nu este pus în pericol, chiar dacă vom fi înfrânţi"

I-a monitorizat pe Messi şi Ronaldo
Duminică seară, Argăseală nu a fost prezent în Ghencea, la disputa cu Vasluiul, preferând să asiste la 'meciul mileniului', aşa cum l-au numit jurnaliştii din Spania

"Meciul a fost unic, fără exagerare. Este cel mai frumos eveniment al planetei, vezi jucători de un miliard de euro. Am pus ochii pe toţi jucătorii pentru Steaua, dar ca spectator", a glumit preşedintele Stelei.

12-01-2009, 06:43 PM
Înapoi în viitor

O călătorie în Transnistria se anunţă tot timpul cu peripeţii, mai ales că orice detaliu surprinde prin ineditul lui.

În urmă cu câţiva ani, limba română, ca şi sora mai mică - moldoveneasca, era strict interzisă pe stradă. Acum, lucrurile s-au mai schimbat, dar nu în totalitate, românii fiind în continuare priviţi cu reticenţă aici.

La graniţă te întâmpină mitraliera
Cu puţin noroc, faci undeva spre 10 ore cu maşina din Bucureşti până la Tiraspol. Cumpăna e la vama transnistreană, acolo unde treci filtre păzite fie de indivizi echipaţi pe stilul celebrilor "Tigri" ai lui Arkan, sârbul, fie de soldaţi mai tineri, dar care te fixează în ţinta mitralierei pentru orice mişcare neaşteptată.

Lenin, simbolul oraşului
Pe steagul roşu-verde al republicii separatiste apar şi secera cu ciocanul, simboluri cu care şi noi românii eram obişnuiţi înainte de '89. Şi nu este o întâmplare, pentru că tot ce se petrece aici pare să fie desprins din acea eră. Pentru a întregi tabloul, o imensă statuie a lui Lenin, celebrul lider al Rusiei comuniste, tronează în faţa Parlamentului. În rest, puţini moldoveni, care cu greu îndrăznesc să vorbească în română, iar când o fac, o fac în şoaptă. Trist, mai ales că mulţi chiar au uitat ce zi e astăzi, 1 Decembrie.

Patronul, cel mai bogat
Victor Gusan a creat la marginea Tiraspolului una dintre cele mai moderne baze de pregătire din estul Europei. Costurile s-au ridicat la 100 de milioane de euro, dar, în ciuda opulenţei specifice regimului aflat la putere în Transnistria, totul e făcut cu mult bun gust. Suma, exorbitantă pentru orice investitor din România, pare un mizilic pentru Gusan, cel puţin conform declaraţiilor localnicilor. Interesant este faptul că în interiorul bazei am putut observa tablouri cu Răzvan Cociș, fost jucător de bază la Tiraspol.

12-01-2009, 08:48 PM
Argaseala a dat Steaua pe El Clasico

Satul sa fie injurat de suporteri, presedintele Stelei a hotarat sa absenteze la meciul cu FC Vaslui, derbiul etapei in Liga I, pentru a asista pe viu la marele El Clasico, disputat la Barcelona.

Profitand de prietenia pe care o are cu Joan Laporta, pe care il cunoaste din Asociatia Europeana a Cluburilor, Valeriu Argaseala si-a lasat balta echipa la meciul cu FC Vaslui, informeaza Ziarul National.

Conducatorul gruparii din Ghencea a preferat sa mearga in Spania pentru a vedea pe viu marele El Clasico, decat sa isi incurajeze jucatorii inaintea meciului cu FC Vaslui.

Pentru ca tot sunt la moda comparatiile Argaseala-MM Stoica, ne intrebam cum ar fi procedat actualul conducator al Unirii Urziceni, regretat in continuare de jucatorii Stelei.

500 de stelisti blanzi la Tiraspol
Conducerea Stelei a acceptat sa primeasca la meciul cu Sheriff de la Tiraspol un grup de 500 de suporteri din Chisinau, dupa ce acestia au dat asigurari ca nu vor contesta conducerea clubului.

Steaua va fi sustinuta, dupa mult timp, de o galerie organizata. Aproximativ 500 de suporteri ai Stelei din Chisinau vor fi prezenti la meciul cu Sheriff si promit o atmosfera incendiara pentru echipa lui Mihai Stoichita.

Departe de scandalurile din Romania, suporterii moldoveni au acceptat fara retineri clauza conform carura nu au voie sa strige impotriva lui Gigi Becali si Valeriu Argaseala.

Steaua a plecat la Tiraspol
Delegatia Stelei a plecat, marti dimineata, spre Tiraspol, unde va intalni Sheriff in penultimul meci din grupele Ligii Europa. Inainte de a pleca, presedintele Valeriu Argaseala a dat asigurari ca postul lui Mihai Stoichita nu este in pericol.

Partida dintre Sheriff Tiraspol si Steaua din Liga Europa se va disputa miercuri, de la ora 20:00

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
89 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut