Ştiri Steaua Bucureşti
12-15-2009, 03:43 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Mihăiţă Pleşan: "Jucăm pentru noi, nu pentru prime"
Mijlocaşul echipei Steaua, Mihăiţă Pleşan, a vorbit despre partida cu Inter Curtea de Argeş, spunînd că echipa şi-a îndeplinit obiectivul de a fi pe primul loc la finalul turului.
"Sînt foarte mulţumit de scorul final. E bine că sîntem pe primul loc, la egalitatate cu CFR-ul şi sperăm să fim singuri în top la finalul campionatului. Jucăm pentru noi, nu pentru prime. Dacă vin şi la vară e ok, numai să vină. Nu ştiu ce a spus patronul despre acest meci, ideea este că am cîştigat. Am auzit şi de situaţia celor de la Fener, dar îmi vine greu să cred că o să fie eliminaţi din Europa League. Meciul de joi trebuie să îl cîştigăm pentru că jucăm pe teren propriu şi avem un nume de respectat", spus Mihăiţă Pleşan la finalul meciului. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-15-2009, 03:44 PM
|
|||
|
|||
Ferreira, noul fundaş dreapta?
Roş-albaştrilor li s-a propus un fost jucător al lui FC Porto, liber de contract, care l-ar putea înlocui pe polonezul Golanski.
Cum Golanski, care în iarnă intră în ultimele 6 luni, nu mai vrea să continue în Ghencea, Panduru şi Stoichiţă se zbat să găsească o soluţie pentru flancul drept al apărării, rămas în aer. Iar varianta cîştigătoare ar putea veni din Portugalia. Acolo de unde roş-albaştrilor li s-a propus un fost jucător al campioanei FC Porto, la care a făcut junioratul, evoluînd apoi la echipa secundă a clubului. Pe numele său întreg Antonieliton Ferreria de Arruda, fundaşul brazilian de 26 de ani a jucat ultima dată la Pacos Ferreira. Acceptă 120.000 de euro pe sezon Este exact profilul de jucător pe care Gigi Becali îl caută pe criză financiară. De ce? Pentru că este liber de contract, deci nu costă nici un euro, şi ar accepta salariul impus de patronul din Ghencea: 120.000 de euro. În plus de asta, este genul de fundaş lateral pe care Becali a afirmat că l-ar dori la Steaua, ţinînd cont de calităţile sale şi de aportul său ofensiv. "Eu vreau un apărător acolo, în locul lui Golanski, care să alerge 90 de minute pe toată banda şi să centreze periculos de fiecare dată!", sună ordinul lui Gigi, care ar putea fi îndeplinit prin eventuala achiziţionare a lui Ferreira. 2 goluri a marcat Ferreira pentru Pacos în ediţia trecută de campionat, unul împotriva lui Benfica şi unul împotriva lui Trofense CINE ESTE ANTONIELITON FERREIRA? - are 1,77 m înălţime şi 69 de kg - a mai evoluat la FC Porto B, Gil Vicente şi Maritimo - a făcut junioratul la Corinthians şi la FC Porto Nu a mai jucat de 6 luni! Cea mai mare problemă a lui Antonieliton este legată de faptul că fundaşul, după despărţirea de Pacos Ferriera petrecută în vară, nu a mai reuşit să semneze cu o altă echipă. Motiv pentru care brazilianul s-a întors în ţara natală şi s-a pregătit de unul singur. Astfel, în cazul în care va ajunge la Steaua, apărătorul va fi nevoit să intre într-un program separat de pregătire fizică pentru a da jos din surplusul de greutate, dacă va fi cazul. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-15-2009, 03:45 PM
|
|||
|
|||
Toja spre Kiev!
Gigi Becali e decis să renunţe la columbian, dar îl vrea neapărat pe Rui Duarte de la Braşov.
După victoria cu Internaţional, Gigi Becali a început deja să se gîndească la jucătorii care vor părăsi echipa, dar şi la achiziţiile din această iarnă. Vine Rui Duarte? Finanţatorul roş-albaştilor a dezvăluit că în zilele următoare se va întîlni cu oficialii celor de la Dinamo Kiev pentru a-l ceda pe Toja. "O să mă văd cu ucrainenii ca să-l vînd pe Toja. Avem opt-nouă mijlocaşi în echipă, sînt dispus să renunţ la Toja în schimbul a patru milioane de euro. În rest, nu cred că vom mai vinde pe cineva", a spus Becali. El a adăugat că în această după-amiază se va întîlni cu Dinu Gheorghe pentru a discuta transferul lui Rui Duarte în Ghencea. "Pe Ezequias nu-l mai vreau, dar Duarte îmi place", a spus finanţatorul Stelei. Pleacă Golanski Un jucător care va părăsi sigur Ghencea este polonezul Golanski (27 de ani), care ar putea fi înlocuit de "lăncierul" George Ogăraru. "Nu îi voi mai prelungi contractul lui Pawel. Şi-a făcut datoria la echipă, dar a fost ultimul meci pentru el la Steaua. Am discutat cu George Ogăraru, pe care mi-l doresc. Este un jucător tehnic, care ştie să se mişte în teren. Ar fi extraordinar dacă l-am readuce la Steaua!", a spus aseară Becali. 3 echipe sînt interesate de Golanski: Mainz, Hannover şi Freiburg http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-15-2009, 03:55 PM
|
|||
|
|||
"În tinereţe, am ţinut cu Steaua şi nu sufeream Dinamo!"
Intr-un interviu acordat site-ului stelisti.ro, fostul comentator sportiv din perioada 1984-1997, Dumitru Graur, a dezvaluit ca a tinut cu Steaua si ca o antipatiza pe Dinamo. Totodata, Graur a povestit ca Duckadam era "pulbere" in noaptea in care l-a intervievat dupa sosirea de la Sevilla.
- stelisti.ro: Domnule Dumitru Graur, cum se desemnau in anii '80 comentatorii echipelor romanesti in cupele europene? - Dupa ce Cristian Topescu a fost dat afara din TVR in 1983, mai ramasesem practic doi comentatori: eu si Cornel Pumnea. Mai era si Teoharie Coca-Cosma, insa el era comentator de radio. Pe atunci se aplica "sistemul Topescu", adica fiecare dintre noi isi alegea cate o echipa si mergea cu ea pana cand parcursul respectivei echipe in cupele europene se termina. In sezonul 1985-1986, am ales Craiova. Ma atasasem deja de "Craiova Maxima" si eram alaturi de ei. Pumnea era dinamovist si a ales Dinamo, iar Coca-Cosma a ales Steaua. Asa a ajuns el sa comenteze tot traseul Stelei pana in finala. In drumul catre a doua finala, am ales eu Steaua. Am vazut cum juca, practica un fotbal incantator. - stelisti.ro: Totusi, nu ati comentat finala din '89 cu AC Milan... - Da, insa interesant este ca eu am fost la Barcelona, unde s-a jucat finala. Ajuns acolo, am avut o surpriza. Intru in stadion si dau ochii cu Ilie Ciurascu, pe atunci redactor sef adjunct al Departamentului Actualitati din cadrul TVR. Cum ma vede, imi zice: <Ai venit aici? Pai, nu tu comentezi finala! S-a hotarat sa comenteze Topescu!>. Am ramas interzis, mai ales ca Topescu era suspendat pe o perioada nelimitata dupa ce afirmase in 1983 ca ar fi bine ca jucatorilor romani sa li se permita sa se transfere cand ajung la o anumita varsta. Am aflat apoi ca totul a fost la ordinul lui Valentin Ceausescu. Lacatus s-a dus inainte de meci la el si i-a spus ca Topescu le poarta noroc. Asa a comentat el finala. Am stat langa Topescu la acel joc. Mi-a dat o lectie pe care nu am uitat-o niciodata. Cu toate ca stadionul era un vulcan, 87.000 de italieni, iar golurile in poarta Stelei nu se mai opreau, Topescu era extrem de calm. Nu mi-a venit sa cred ca poate fi asa. Pe mine tremura carnea cand auzeam cum urlau fanii lui Milan. El isi adusese o camera video, iar inainte de meci a inceput sa filmeze atmosfera din tribune. Alta lectie de la el. La fiecare dintre cele patru goluri marcate de AC Milan, se comporta ca si cum ar fi stiut dinainte ce se va intampla: a tacut. Nu a zis absolut nimic, la nici una dintre reusitele lor. Abia dupa ce se potoleau fanii relua comentariul, ca si cum nimic nu se intamplase. Tot legat de acea finala, mai este un aspect putin cunoscut publicului. Televiziunea spaniola era in greva si amentintase ca intrerupe transmisia daca solicitarile nu vor fi satisfacute. Insa Berlusconi aflase acest lucru si a dublat toata transmisia. La un momentdat, in timpul finalei, operatorii au lasat camerele intr-o pozitie si au plecat. Imediat, a intrat in functiune carul de reportaj adus de Berlusconi. "Valentin Ceausescu? Ingrozitor de distant. Se uita prin tine!" - stelisti.ro: Au existat zvonuri ca acel meci a fost trucat... - Pot sa va spun ca in anii '90 m-am intalnit cu marele Sergio di Cesare, de la Gazetta dello Sport. Mi-a spus ca il intereseaza daca Milan-Steaua a fost aranjat, pentru ca ei faceau o ancheta la ziar. Se vorbea ca Valentin Ceausescu a primit un milion de dolari pentru ca Steaua sa cedeze jocul. - stelisti.ro: Apropo de Valentin Ceausescu, ce impresie v-a lasat in anii '80? - Nu ne baga in seama, nu eram noi prea importanti pentru el. Se uita parca prin tine. Tin minte ca era ingrozitor de distant si de rece cu noi, dar foarte cald cu jucatorii. "Duckadam era <pulbere> cand i-am luat interviu la aeroport" - stelisti.ro: Ati fost unul dintre trimisii TVR in noaptea in care Steaua a sosit pe Aeroportul Otopeni dupa finala de la Sevilla. Cum a fost? - La finalul jocului cu Barcelona, m-am urcat in masina si m-am indreptat spre televiziune. Nu mi-a impus nimeni, asa am simtit eu ca trebuie sa fac. Au fost trimise doua echipe la "Otopeni": doi reporteri, doi cameramani si doua persoane cu reflectoarele. Si imi amintesc ca operatorul meu tremura asa tare de emotie, incat avea probleme sa focalizeze imaginea. Iar atunci cand i-am luat interviu lui Duckadam, era "pulbere". - stelisti.ro: Si cum a facut fata interviului? - S-a straduit. Si a iesit foarte bine. "Tineam cu Steaua, nu sufeream Dinamo" - stelisti.ro: In tinerete, aproape oricine are o simpatie pentru o anumita echipa. A dumneavoastra care a fost? - Recunosc faptul ca Steaua a fost simpatia mea. Plus ca pe vremea aceea nu sufeream Dinamo. Eu am deschis tarziu ochii in fotbal, prin '63-'64. Nu prinsesem decat finalul marelui CCA, insa eram fan al lui Gica Constantin. Mai tarziu, am jucat fotbal de performanta, iar simpatia s-a estompat. De altfel, am ajuns si la loturile nationale de juniori. Am evoluat la Sportul si la tineretul Rapidului. Apoi, am terminat actualul ANEFS, cu specializarea fotbal şi antrenor, categoria a III-a si am cautat sa devin cat mai obiectiv. Mai tarziu, unii ma injurau ca tin cu Steaua, altii ca sunt dinamovist. Asta spune multe despre obiectivitatea mea. - stelisti.ro: Ce parere aveti despre actualii comentatori? - Sunt destui buni. Insa, din cauza multiplelor partide transmise, au aparut multi comentatori , si, totodata, numeroase erori. Unii ma enerveaza in asemenea masura, incat opresc sonorul la televizor. Pot spune ca sunt autorul implementarii in Romania a stilului cu doi comentatori. M-am batut cu Topescu dupa Revolutie pentru acest lucru. El era invatat cu un singur comentator si refuza sa accepte alta varianta. Peste ani, propunerea mea avea sa se impuna. - stelisti.ro: Ati avut vreun model de comentator? - Nu! Niciodata! A existat un singur model pentru toti, Cristian Topescu, dar mie nu-mi placea. Plus ca el a fost omul care a promovat nonvalorile. "Topescu citea mereu de pe foaie, eu vorbeam liber" - stelisti.ro: Nu erati in cele mai bune relatii cu Cristian Topescu... - El ajunsese la "performanta" de a nu scoate nici o vorba fara sa o citeasca de pe foaie. Mai putin cand spunea cine e la minge. Era stilul lui si era un lucru cunoscut de catre cei care lucrau in televiziune. Sigur, citind, aveai siguranta ca spui lucruri interesante si fara o ezitare a vocii sau a logicii. Eu insa vorbeam liber, eram singurul care faceam asocieri de idei, fara foi in fata. Oricum, Topescu a fost un bun comentator pentru acei ani. Apoi, firesc, a fost depasit, asa cum am fost si eu mai apoi. - stelisti.ro: Dar la inceput si la final de comentariu aveati foi? - Pentru inceput de partida, ca sa intram mai usor in comentariu, toti aveam cate o foaie dupa care citeam. La sfarsit, era important sa nu spunem cine stie ce, care putea fi interpretat. De aceea se ajunsese la trei variante de comentariu pentru finalul unui meci: esec, egal si victorie. - stelisti.ro: Totusi, nu aveti nici un cuvant bun despre Topescu? - Ba da! Daca astazi se pot face retrospective sportive, cum ar fi emisiunea "Replay", acest lucru i se datoreaza si lui Topescu. El a organizat arhiva la acea vreme. - stelisti.ro: Ati remarcat faptul ca astazi comentatorii nu mai pronunta numele jucatorului care este la minge decat foarte rar? - Da? Nu am observat. Poate pentru ca nu recunosc jucatorii. Gafa vietii la postul de comentator - stelisti.ro: Care a fost cel mai neinspirat comentariu din intreaga cariera? - Era in 1992, la Jocurile Olimpice de la Barcelona. Comentam atletism si sarea Alina Astafei, o exceptionala sportiva. Langa mine, la pupitrul de comentator, era Andi Vilara. Si mi-am amintit eu ca Astafei nascuse recent. Am inceput sa zic: "Ne aducem aminte ca Alina Astafei a dat nastere..." si m-am uitat la colegul meu, nu stiam daca era vorba de fetita sau de baietel. Vilara mi-a facut semn ca nu stie nici el si atunci am avut proasta inspiratie sa continui: "... a dat nastere unei fiinte umane". - stelisti.ro: Sunt destule persoane care nu va simpatizeaza. - Da, probabil din doua motive. Unul este ca eu am fost cel care a comentat in acei ani numeroase competitii. Nu doar fotbal, ci si alte sporturi. Al doilea motiv este ca am calatorit in toata lumea datorita comentariilor. Probabil ca este vorba de invidie. - stelisti.ro: Care sunt primii trei comentatori la ora actuala, in opinia dumneavoastra? - In ordine alfabetica, Baleanu, Cosmescu si Gradinescu. De altfel, pe acestia eu i-am selectionat si promovat. - stelisti.ro: Ce v-a atras la Emil Gradinescu? - Am vazut in el un bun comentator. Venise Euro '92 si nu aveam comentatori in televiziune. Eu eram seful redactiei Sport a TVR, redactie creata de mine de la zero. Si imi trebuia inca cineva care sa comenteze. Eram eu, Topescu si Ionel Stoica. Am avut de ales intre Sorin Hobana si Emil Gradinescu. L-am preferat pe ultimul si l-am pus apoi si la finala sa comenteze. Cum a ajuns Emil Gradinescu sa comenteze "meciul vietii lui" - stelisti.ro: Gradinescu a primit numeroase premii in ultimii ani, credeti ca este cel mai b... - Este bun Emil. Foarte bun. Imi place calmul de care da dovada, nu se lasa prada emotiilor. Premiile sunt meritate. Haideti sa va povestesc cum a ajuns el sa comenteze meciul vietii sale, Tara Galilor-Romania 1-2, din 1993, la Cardiff! Acolo trebuia sa comentez eu, dar am fost demis mai inainte de Topescu. Ce s-a intamplat? A venit Paul Soloc (n.r. directorul Departamentului Emisiunilor Informative) cu ideea sa comasam departamentele Actualitati si Sport, iar eu m-am opus. Soloc s-a dus apoi si la Topescu, iar el a acceptat propunerea. Apoi, in Consiliul de Administratie al TVR, Soloc a zis ca Topescu este cel mai potrivit pentru functia de sef, in locul meu. Cand m-am intors din Feroe, unde Romania batuse cu 4-0, Soloc m-a anuntat ca sunt demis. Eu am fost cel care s-a zbatut sa nu mi se fure 10 secunde din programul de sport. Pai, 8% din programul lunar al TVR era asigurat de redactia Sport, lucru facut de mine cu o mana de oameni. Sa revenim. Dupa ce am fost demis, Topescu preluase puterea. El nu credea ca batem la Cardiff. Iar unde simtea ca nu vom castiga, prefera sa nu mearga. Asa ca a decis sa il trimita pe Gradinescu acolo. Si Emil a facut meciul vietii lui, un comentariu foarte bun. - stelisti.ro: Ce regretati din perioada petrecuta in TVR? - Ca nu am pus la punct o arhivare asa cum trebuie. Anagajam cativa oameni care lucrau 2-3 luni, iar apoi deveneau reporteri si plecau. Nu le placea sa stea, sa fiseze, sa caute in arhive. - stelisti.ro: Ceva ce v-ati fi dorit sa comentati si nu s-a putut? - Da, mi-ar fi placut sa comentez mai multe meciuri de la Campionatul Mondial din SUA '94. Le-am comentat cu precadere pe cele de pe Coasta de Est (New York, Washington, Boston), plus finala mica si, partial, finala mare de la Los Angeles, cu Topescu! Ar mai fi fost Campionatul Mondial din 1998, dar nu mai eram in TVR. Apoi, in 2002, ma uitam cu invidie la cei de atunci, Enachescu si Gradinescu. Insa, dupa atatia ani, mi-a trecut. - stelisti.ro: Ati fost si ziarist de presa scrisa, mai bine de un deceniu. Ce v-a placut mai mult? Presa scrisa sau comentariul sportiv? - Dificil de spus. Oricum, eu sunt printre putinii care au imbinat cum trebuie presa scrisa si televiziunea. Demis de Camelia Voiculescu pentru ca s-a "opus tabloidizarii" - stelisti.ro: Care este maximul profesional atins? - Directorul Gazetei Sporturilor, la inceputul anilor 2000. Au fost vremuri grele, patronii nu investeau nici un leu. Eram directorul tuturor departamentelor Sport din trustul Intact. Cel mai bine e sa ii intrebati pe cei cu care am lucrat. Am fost si sef, dar si lider de sindicat. I-am si "calarit", dar am si militat pentru drepturile lor. - stelisti.ro: Considerati acea perioada un esec sau un succes? - E dificil de spus. Nu consider ca a fost un esec. Am facut lucruri bune, au fost anchete numeroase facute de Gazeta. Iar in acea vreme nu exista tabloidizarea presei, cum e acum. - stelisti.ro: Cum ati plecat de acolo? - M-am opus tocmai tabloidizarii stirilor. Intr-o zi, m-a chemat Camelia Voiculescu si m-a anuntat ca sunt demis. Mi-a spus ca nu are nimic personal cu mine, dar ca vrea sa le dea o sansa tinerilor. - stelisti.ro: Astazi v-ati mai opune acestui trend? - ... Cred ca as nuanta. Asta este situatia acum. Dar vreau sa va intreb: de ce Gazzetta dello Sport nu se tabloidizeaza si merge atat de bine Dumitru Graur: - nascut in 1947 - a absolvit ANEFS in 1971 - 1971-1974 - ziarist la "Sportul" - 1974-1984 - ziarist la "Flacara" - 1984-1997 - angajat la TVR - comentator - redactor sef al primei redacţii sportive la TVR (1990) - 1997-1999 - director al departamentului sportiv la Prima TV - 1999-2001 - director al departamentului sportiv la Antena 1 - in 2001 a fost directorul Gazetei Sporturilor http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-15-2009, 03:56 PM
|
|||
|
|||
Steaua îl oferă pe Andrei Ionescu Ştiinţei
Finanţatorul stelist Gigi Becali i-a propus de curînd lui Adrian Mititelu un comeback al mijlocaşului Andrei Ionescu în Bănie, sustin surse din cadrul clubului din Ghencea.
Condiţia Stelei e ca Universitatea să plătească 200.000 de euro pentru a-l avea la dispoziţie din retur pe Ionescu, iar fotbalistul să fie deţinut în continuare în coproprietate. În august 2008, steliştii l-au transferat pe Andrei Ionescu de la Ştiinţa pentru 500.000 de euro şi 50 la sută dintr-un eventual transfer în străinătate, după ce mijlocaşul de 21 de ani refuzase să-şi prelungească acordul cu alb-albaştrii. "Mă îndoiesc că o să reuşească la Steaua", afirma Ilie Balaci la momentul transferului. În ultima vreme, Ionescu a pierdut echipa în Ghencea. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-15-2009, 03:57 PM
|
|||
|
|||
Kapetanos: "Nu mă gîndesc să plec din Ghencea"
Pantelis Kapetanos, atacantul Stelei, spune că nu se gîndeşte nici o clipă la plecarea din Ghencea şi aşteaptă să semneze un nou contract cu gruparea "roş-albastră".
"Sunt mai bine decât anul trecut. Nu mă gândesc să plec. Am un contract complex care se poate înnoi sau rezilia la fiecare şase luni. Nu am nici o problemă, am încredere în forţele mele. Dorinţa mea este să continui la Steaua", a spus Pantelis Kapetanos. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-15-2009, 04:02 PM
|
|||
|
|||
Argăseală: "Discuţiile despre completarea lotului vor începe după meciul cu Twente"
Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, spune că abia după ultimul meci cu Twente vor începe discuţiile privind completarea lotului "roş-albaştrilor".
"Nu a venit nici o ofertă pentru Toja de la Dinamo Kiev. Noi nu am făcut vreo ofertă nici pentru Ogăraru. Nu s-a luat până acum în discuţie situaţia contractuală a jucătorilor. După meciul cu Twente se va face o analiză. Nu sunt adevărate zvonurile din presă cu aducerea unor jucători. Au fost discuţii la început cu Sburlea. Discuţiile despre completarea lotului se vor face după meciul cu Twente", a spus Valeriu Argăseală. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-15-2009, 04:03 PM
|
|||
|
|||
Biletele pentru Steaua-Twente costă între 15 şi 150 de lei şi se pun azi în vânzare
Steaua a anuntat ca biletele pentru partida cu Twente Enschede, contand pentru grupele Europa League, vor fi disponibile la casele de bilete ale stadionului incepand de azi, 15 decembrie.
Programul caselor de bilete: Marti, 15 decembrie - 10:00 - 18:00 Miercuri, 16 decembrie - 10:00 - 18:00 Joi, 17 decembrie - 10:00 – 18:00 Preturile biletelor sunt urmatoarele: Peluze - 15 lei Tribuna a II-a - 20 lei Tribuna I - 30 lei Tribuna 0 - 60 lei Fotolii - 150 lei http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-15-2009, 04:45 PM
|
|||
|
|||
Cristi Tănse: "Nu fac dragoste non-stop"
Steaua a câştigat în ultima etapă de campionat, 3-2 cu Internaţional Curtea de Argeş, datorită golului fabulos marcat de Cristi Tănase. După ce a fost protagonistul mai multor scandaluri, piteşteanul şi-a reafirmat clasa de mare fotbalist.
Libertatea: E reuşita de care aveai nevoie? Cristi Tănase s-a bucurat ca un copil la golul marcat duminică Cristi Tănase: Mă bucur că golul meu a ajutat echipa. Mai am mult de muncit, dar sunt pe drumul cel bun. Acum trebuie să trag tare pentru a prinde un loc în formaţie. Gigi spunea că golul tău i-a amintit de Hagi. Comparaţia mă onorează, dar, să fim serioşi, mai am mult de muncă până să ajung eu la valoarea lui Hagi. Mai tot sezonul am fost accidentat şi acest lucru mi-a afectat mult randamentul. Sper să reuşesc să fac pregătirea de iarnă şi în retur să răsplătesc încrederea arătată de cei de la Steaua. O să încerci să iei numărul 10? Nu vreau numărul 10. Nu joacă numărul. Pentru mine e important să ajut echipa şi să câştigăm titlul. Noi am scris că ai detonat bomba. Iar râdeţi de mine! Ce vină are iubita mea, Iulia, dacă joc mai slab? Nu ai cum să evoluezi mereu la cel mai bun nivel al tău, se întâmplă să mai ai şi zile proaste, dar Iulia nu e vinovată cu nimic. Şi nu e cum s-a spus, că facem dragoste non-stop. Nu-mi permit să mă distrez când sunt foarte obosit! Iulia mă ajută şi mă susţine, e alături de mine. Tănase nu joacă poker Ionuţ Tănase, fratele mijlocaşului Stelei, Cristi Tănase (22 de ani), a explicat de ce acesta nu a participat, vineri noapte, la partida de poker şi băutură a steliştilor şi dinamoviştilor. "Frate-miu nu le-a avut niciodată cu jocul de cărţi. Nu joacă nici poker, nici altceva, nici măcar şah, jocuri de-astea de gândire", a spus Ionuţ Tănase. Victorie cu Twente Tănase speră că Steaua va trece de Twente în ultimul meci al sezonului. "Chiar dacă nu mai avem şanse la calificare, vrem să batem pe Twente. Ne-ar ajuta mult şi ca moral, pentru că Twente este o echipă foarte bună, cât şi pentru coeficientul european. Trebuie să demonstrăm şi prin acest meci că ne merităm locul în clasament", spune mijlocaşul stelist. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-15-2009, 08:04 PM
|
|||
|
|||
Steaua va susţine în perioadă de iarnă două cantonamente în Antalya
Clubul Steaua a anunţat, marţi, că jucătorii vor intra în vacanţă după meciul de joi cu Twente din Liga Europa, echipa se va reuni la data de 7 ianuarie, iar apoi are programate două cantonamente în Antalya, informează site-ul roş-albaştrilor.
Reunirea lotului va fi programată pentru data de 7 ianuarie, o zi mai târiu se va efectua vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă, iar în perioada 9-15 ianuarie jucătorii vor efectua doar antrenamente la stadionul din Ghencea. Primul cantonament din Antalya se va desfăşura în perioada 16-27 ianuarie, iar în cadrul acestuia s-a perfectat un singur meci amical, cu Red Bull Salzburg. După revenire, roş-albaştrii vor avea câteva zile libere, apoi pe 30 ianuarie vor pleca în acelaşi loc, pentru al doilea stagiu de pregătire, care va dura până pe 13 februarie. În acest al doilea cantonament se vor disputa 5 meciuri amicale (1, 5, 8, 10 şi 12 februarie), dar adversarii şi orele de start nu au fost încă stabilite. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
76 Musafir(i)
76 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut