Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cosmin Contra (nr. 11 - Getafe CF)
12-15-2009, 03:32 PM
Cosmin Contra (nr. 11 - Getafe CF)
Discuţii şi informaţii...

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
12-15-2009, 03:33 PM
RE: Cosmin Contra (nr. 11 - Getafe CF)
Contra a jucat, duminica, pentru Getafe

"Gurita" a evoluat in ultimele sase minute ale meciului castigat de echipa sa in fata lui Tenerife, scor 2-1

Fundaşul român Cosmin Contra a bifat, duminică, a patra sa prezenţă în tricoul lui Getafe în acest sezon. "Guriţă" a evoluat în ultimele şase minute ale meciului câştigat de echipa sa, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, în faţa lui Tenerife. Cele două reuşite ale amfitrionilor au fost semnate de Albin (min. 37 şi 69), golul oaspeţilor fiind opera lui Juanlu (min. 81). Contra nu mai jucase pentru Getafe de la partida de cupă cu Espanyol, terminată la egalitate, 1-1. În campionat, el a mai evoluat în jocurile cu Osasuna şi Valencia, ambele câştigate de formaţia antrenată de Jose Miguel Gonzalez "Michel".

Celelalte rezultate înregistrate în partidele disputate, duminică, în etapa a 14-a a campionatului Spaniei sunt următoarele: Osasuna - Mallorca 0-1 (Castro '61), Racing Santander - Xerez 3-2 (Lacen '26, Arana '50, Geijo '83 / Bermejo '3, Antonito '70), Real Valladolid - Malaga 1-1 (Nivaldo '69 / Duda '34), Almeria - Deportivo La Coruna 1-1 (Uche '58 / Alvarez '70), Atletico Madrid - Villarreal 1-2 (Simao '36 / Torrijos '49, J. Llorente '90).

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
12-17-2009, 08:01 PM
Gînduri de retragere

Contra a evoluat în a doua repriză a amicalului Getafe-Udinese, scor 2-1.

Cosmin Contra a împlinit ieri 34 de ani şi se gîndeşte la retragere. "Aş mai vrea să joc un an sau doi, de preferat în Spania, dar dacă nu voi avea oferte, la vară mă retrag. În condiţiile în care n-am jucat mai deloc în acest sezon, Getafe nu-mi va mai prelungi contractul. Nici din România nu m-a mai căutat vreun club după Euro 2008. În Liga 1 se caută tineri care să rupă gura, nu <expiraţi> ca mine", a declarat pentru gsp.ro fostul internaţional.

12-17-2009, 08:59 PM
Contra: "În România n-aş avea linişte"

Chiar dacă prinde rar primul unsprezece la Getafe, fostul internaţional se simte bine la gruparea spaniolă.

Cosmin Contra a împlinit ieri 34 de ani şi spune că va mai juca fotbal la nivel profesionist şi după ce va împlini 35. Fostul fundaş al naţionalei le ţine pumnii timişorenilor în meciul pentru titlu, dar şi dinamoviştilor în meciul de la Atena.

Cosmin, încep cu o întrebare pe care cu siguranţă ai auzit-o de multe ori în preajma zilei tale. Rămâi la Getafe?
În principiu, da. Cel puţin până la vară, cât mai am contract, nu vreau să plec de aici.

Ai vrea să revii în ţară pentru a-ţi încheia cariera sau vei rămâne acolo?
E greu pentru mine să revin în România. Mi-ar fi plăcut să îmi închei cariera la Poli, dar n-a fost să fie. Eu simt că pot să mai joc cel puţin un an, după ce îmi expiră contractul cu Getafe. Ce-i drept, nici mie nu mi-a mers bine în ultima vreme. E greu să prind echipa, pentru că antrenorul le dă mai multe şanse jucătorilor tineri, dar sunt liniştit, pentru că aici lumea mă apreciază şi liniştea pe care o am aici nu aş putea să o găsesc în România.

Despre traseul european al echipelor româneşti ce părere ai?
Singura echipă care a făcut cinste fotbalului a fost Unirea Urziceni. Eu credeam că fotbalul românesc a ajuns la nivelul celui din Belgia, Olanda sau Turcia, dar am văzut că nu este aşa. Nu cred că e vorba de lipsă de valoare, ci poate că le-a lipsit încrederea în posibilităţile lor.

Dinamo a avut încredere la Liberec şi a reuşit o minune. De acelaşi lucru are nevoie şi acum, la Atena.
Dinamo e capabilă de ce e mai bun şi ce e mai rău. Eu le doresc din toată inima să dea două goluri la Atena şi să câştige. Panathinaikos nu trece printr-un moment foarte bun şi cred că, dacă vor avea aceeaşi dezinvoltură ca la Liberec, băieţii de la Dinamo vor reuşi un nou rezultat extraordinar pentru fotbalul românesc.

Ai spus că Dinamo e capabilă şi de ce e mai rău. Probabil ai auzit de scandalurile din ultimele luni, cu schimbările de antrenor şi cu petrecăreţii.
Cred că se exagerează prea mult cu subiectele despre viaţa privată a jucătorilor. Singurul loc unde ar trebui să fie urmăriţi şi criticaţi la maxim este terenul de joc. Fii sigur că sunt jucători în campionate foarte puternice care petrec şi ei. Pe Tamaş l-au luat toţi la ochi că e petrecăreţ, eu cred că trebuie lăsat în pace, să vorbească în teren.

Poli Timişoara ce impresie ţi-a lăsat în acest tur de campionat?
Au pierdut doar două meciuri, cred că au făcut un tur excepţional. Pe plan internaţional au acumulat ceva experienţă, trebuie să ţinem cont că sunt la început. Sper ca la anul să joace în Champions League. Echipa de acolo şi în special suporterii şi oraşul merită acest lucru.

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut