Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 4 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Unirea Urziceni
12-21-2009, 07:09 PM
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Brandan: "Anul trecut Dubarbier, acum eu, argentinienilor le place Liga I"

Pablo Brandan, fundaşul Unirii Urziceni, a fost desemnat Cel mai bun străin din Liga I de către Gazeta Sporturilor.

"Le mulţumesc tuturor celor care m-au votat, colegilor mei de la Unirea Urziceni. Ştiu că Sebastian Dubarbier a cîştigat acest trofeu anul trecut, noi argentinienii ne adaptăm repede aici. Campionatul şi primul meci în Liga Campionilor sînt cele mai frumoase momente din 2009 pentru mine. Mă gîndesc doar la Urziceni, nu stau cu gîndul la un transfer. Sînt liniştit, nu mă gîndesc la transfer, ci la vacanţă cu familie", a spus Pablo Brandan la GSP TV.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
12-21-2009, 07:09 PM
Dan Petrescu: "Mi-am dorit mult să cîştig din nou acest trofeu"

Dan Petrescu, antrenorul Unirii Urziceni, a fost desemnat Cel mai bun antrenor al anului de către Gazeta Sporturilor.

"Ce pot să spun? E greu acest trofeu, e foarte important pentru mine. Le mulţumesc celor care m-au votat. Cînd am spus anul trecut că sper să mă întorc şi acum, chiar îmi doream acest lucru. Încerc să mă schimb, să devin un antrenor mai bun, să nu mă mai manifest mereu exagerat, dar tot nu reuşesc", a spus Dan Petrescu la GSP TV.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
12-21-2009, 07:38 PM
Pablo Brandan: "Mă simt deja român"

Pablo Brandan, 26 de ani, s-a bucurat ca un copil cînd a aflat că a fost desemnat cel mai bun străin din Liga I.

- Pablo, felicitări, ai cîştigat premiul "Cel mai bun străin din Liga întîi"!
- E un lucru extraordinar. Vă mulţumesc şi vouă, şi colegilor mei de la Urziceni. Fără ei poate că aş fi fost doar un alt străin în plus, datorită lor am luat acest premiu, ei m-au ajutat să mă acomodez. Mulţumesc, România!

- Anul trecut trofeul a fost cîştigat de un conaţional de-ai tăi, Sebastian Dubarbier.
- Ne prieşte Liga întîi, fiindcă românii ne fac viaţa mai uşoară. Eu, de exemplu, am mulţi prieteni la Unirea şi nu aş fi crezut niciodată că la o echipă de fotbal poate fi o astfel de unitate între colegi. Vă spun sincer, deja mă simt român! Aşa că aştept şi convocarea la "naţionala" voastră! (rîde)

Vîrfurile: titlul şi meciul de la Sevilla
- Care a fost pentru tine momentul de vîrf în 2009?

- Cînd am ridicat trofeul de campion şi meciul de la Sevilla. A fost primul pentru mine în Champions League. E un sentiment fantastic să auzi imnul Ligii.

- Te-ai fi aşteptat să faci performanţă cînd ai venit la Urziceni?
- Şi da, şi nu. La început, nu credeam că voi realiza atîtea, dar apoi mi-am dat seama că se poate. Am văzut că avem un antrenor super, un patron serios, o echipă bună şi condiţii excelente. Nu aş fi crezut că decizia de a juca la Urziceni avea să fie cea mai fericită din viaţa mea.

Îi place de Arlauskis, Bucur, Costea, Jelev
- Ce jucător din Liga întîi îţi place cel mai mult?

- Bilaşco. E cel mai bun prieten al meu, trebuie să-l nominalizez pe el (rîde zgomotos). Apoi, lăsînd deoparte sentimentele, îmi place de Miko Arlauskis, a apărat foarte bine şi ne-a ajutat mult anul acesta. În afară de colegii mei de la Unirea, cred că Bucur, Costea şi Jelev sînt jucători valoroşi.

0 lei i-a costat pe ialomiţeni transferul lui Brandan în 2007

6 echipe a schimbat Pablo înainte de a veni la Urziceni: Huracan, Independiente, Argentinos Juniors, Instituto (toate din Argentina), Burgos şi Alaves (ambele din Spania)

3 goluri în 8 partide a marcat Brandan pentru echipa naţională de tineret a Argentinei

12-22-2009, 03:23 PM
"Vor pleca 5-6 jucători în iarnă!"

Dan Petrescu are şi bătăi de cap, după calificarea în primăvara Europa League. Liverpool bate la uşa, iar Bursucul începe să îşi facă socotelile. Petrescu spune că vor pleca cinci, şase jucători, care vor fi greu de înlocuit!

"Vor pleca cinci, şase jucători. Va fi foarte greu. Bălan, Varga, cred că şi Dănălache. Sunt şi câţiva care vor să plece pentru că joacă foarte puţin. Unii au oferte foarte bune. Dar dacă pleacă, nu sunt uşor de înlocuit", a declarat Dan Petrescu la Digi Sport.

"Eu tot timpul cred în concurenţă. Trebuie cel puţin doi jucători pe fiecare post", mai spune antrenorul Unirii

Venirea lui Liverpool în România nu este un argument suficient pentru 'Bursuc' să rămână la cârma Unirii. Tehnicianul susţine că există o serie de argumente pe care le va pune în balanţă înainte să ia o decizie finală:

"Plecarea mea de la Urziceni nu depinde de meciul cu Liverpool; iau în calcul mulţi alţi factori când voi decide dacă este bine să rămân sau nu aici. E adevărat că o dispută cu Liverpool reprezintă o provocare pentru oricine, dar v-am spus, situaţia nu este chiar atât de simplă. Nu se rezumă totul la meciul cu Liverpool", a declarat antrenorul Unirii, care are o experienţă nefastă cu "cormoranii": nu a câştigat niciodată ca jucator împotriva lui Liverpool!

12-22-2009, 03:24 PM
"Liverpool nu mai defilează ca în anii trecuţi!"

Cristi Chivu şi Mourinho au un meci de foc în primăvara Ligii: Inter a dat de Chelsea, acolo unde visează să ajungă şi Dan Petrescu. Căpitanul naţionalei îi urează succes antrenorului Urziceniului în meciul-şoc cu Liverpool, din 16-imile Europa League. Chivu spune că ialomiţenii au şansa lor, mai ales că Liverpool nu mai e ce a fost în anii trecuţi!

"Mourinho se întoarce la Londra, acolo unde a antrenat. E un meci important atât pentru Inter, cât şi pentru Chelsea", a declarat Cristi Chivu la gsptv.

"Ar trebui să ne bucurăm că avem posibilitatea să jucăm un asemenea meci. În fotbal există un învingător şi un învins. Unirea are şanse, pentru că Liverpool nu mai ce a fost acum câţiva ani, când defila prin Liga Campionilor. Îl felicit pe Dan Petrescu şi îi urez să căştige încă un titlu şi să meargă în Liga Campionilor", a încheiat Cristi Chivu.

Dan Petrescu a declarat la rândul lui că îşi doreşte cel puţin încă un titlu de campion şi cât mai multe puncte în Champions League!

12-22-2009, 03:25 PM
"Dacă se juca în acest an, Unirea avea o şansă"

Gică Hagi a vorbit despre disputa dintre Unirea Urziceni şi FC Liverpool, din 16-imile Ligii Europa. Regele i-a lăudat pe cormorani, despre care a spus că formează o echipă care pierde multe meciuri, dar pe care Benitez o transformă total în cazul partidelor din diverse competiţii, care se joacă tur-retur.

"La acest nivel nu mai putem vorbi de echipe mici, ci de o echipă bună şi una mare. Dar cred că tot ce au făcut până acum le poate aduce încredere. Din experienţa din Ligă, cred că vor merge să facă un meci mare cu o echipă foarte bună, care e favorită. E foarte greu, mai ales că nu joci doar un meci, să zici că îi prinzi într-o zi mai proastă. Se poate să greşească într-un meci, în al doilea nu prea mai greşesc. Sunt cluburi mari, pe care le poţi învinge într-un meci, dar în două...Dacă se juca în acest an, Unirea avea o şansă, dar la anul nu se ştie. Sunt mai multe luni până la aceste dispute, se pot întâmpla multe. Liverpool nu prea a mai câştigat meciuri, dar la "duble" i-a cam bătut pe mulţi", a spus Gică Hagi, la Sport.ro.

12-22-2009, 03:31 PM
"Urziceni sună a ceva dintr-un WC pentru bărbaţi"

Românii nu s-au calificat niciodată în faţa lui Liverpool, în cupele europene. "Cormoranii" vor trebui să treacă prin Bucureşti în drumul lor spre finala Europa League, aşa cum anunţă Benitez. Dacă englezii ştiu de SuperDan şi de victoriile din grupele Ligii reuşite de Unirea, descrierea făcută de ziarul The Independent este de-a dreptul şocantă: Urziceni seamănă a ceva dintr-un WC pentru bărbaţi, spun englezii!

Într-un articol din cunoscutul ziar, britanicii regretă că Liverpool va trebui să joace în Europa League, dar cred că Gerrard şi ai lui pot uita de eşecul din Ligă prin câştigarea Europa League!

"Este trist că Liverpool a iesit pe uşa din dos din competiţia de elită a Europei, în timp ce Chelsea şi Manchester se pregătesc de războiul cu italienii! Rafa Benitez a dat dispoziţie să se caute pe atlas un oraş din România care sună a ceva din toaleta pentru bărbaţi!", scriu cei de la The Independent!

"Prima faza eliminatorie din Europa League o aduce pe Liverpool în faţa campioanei României, iar Rafa Benitez trebuie să se gândească la întâlnirea cu învingătoarea dintre Lille şi Fenerbahce", mai scriu britanicii.

Englezii amintesc că antrenorul Unirii este fostul jucător al celor de la Chelsea, Dan Petrescu, dar şi de minunile făcute de Apostol şi ai lui în grupele Ligii: victoriile de la Glasgow, 4-1 cu Rangers, şi cea cu 1-0 cu Sevilla, în Ghencea.

Englezii îşi fac şi calcule: "Dacă vom câştiga meciurile din Europa League, vom avea un profit asemănător celui din Champions League. Pentru noi, cel mai important lucru e să ne calificăm între primele patru, şi va garantez că aşa va fi", a spus Benitez, potrivit sursei citate. Spaniolul regretă eliminarea din Ligă: "Acolo sunt cele mai bune echipe ale Europei, dar Liverpool va lipsi de data asta", a mai declarat antrenorul "cormoranilor"!

12-22-2009, 03:32 PM
Se va umple Ghencea?

Conducătorii Unirii au fost foarte dezamăgiţi de numele adversarelor pe care le-au întâlnit în grupele Ligii, deoarece şi-au dat seama că, din punct de vedere financiar, era un dezastru.

Acest lucru a fost confirmat şi la bilanţul final, dar eşecul de la casele de bilete a fost contrabalansat de câştigurile venite de la UEFA în schimbul celor 8 puncte obţinute în grupă. Realizând până la urmă că şi în Europa League afluenţa la stadion va fi aproximativ aceeaşi, ialomiţenii şi-au dorit pentru "16"-imile competiţiei un adversar cât mai slab posibil. Ghinion însă. Lucrurile au stat exact pe dos şi, când îşi doreau mai puţin, tragerea la sorţi le-a scos-o în faţă ialomiţenilor pe favorita la câştigarea trofeului, Liverpool.

Zero profit în Ligă
Astfel, cu speranţele calificării la cote minime, Urziceniul n-are decât să reia pista pe care o abandonase şi să încerce să se folosească la maximum de numele lui Liverpool. Va fi greu însă dacă biletele vor costa tot de la 20 de lei în sus. Comparativ cu cele 2 milioane de euro încasate de CFR Cluj în sezonul de Ligă în care au vizitat-o Chelsea, Roma şi Bordeaux, Unirea n-a reuşit cu banii încasaţi pe bilete la meciurile cu Sevilla, Stuttgart şi Rangers decât să-şi plătească deplasările.

6 milioane de euro a încasat Steaua din bilete în cele trei sezoane de Ligă

250 de mii de euro este câştigul aproximativ al Unirii din bilete în Champions League

12-22-2009, 03:34 PM
"Unirea are şansa ei cu Liverpool!"

Unirea Urziceni a avut ghinion la tragerea la sorţi pentru 16-imile Europa League. Ialomiţenii au picat cu Liverpool, cel mai puternic adversar pe care îl putea întâlni. Însă românii sunt optimişti. Florin Bratu crede că Urziceniul ar putea să producă surpriza, mai ales că englezii nu trec prin cea mai fericită perioadă.

"Liverpool nu mai e ce-a fost. Urziceni are şansa ei şi trebuie să se agaţe de ea. Eu îi văd capabili să facă o nouă surpriză. Am văzut cum au jucat în Champions League şi sunt sigur că pot face încă un meci mare. Când eşti pe gazon nu-ţi mai tremură genunchii, indiferent de adversar, te concentrezi doar la ceea ce ai de făcut", a spus Florin Bratu la Sport.ro.

12-22-2009, 03:35 PM
"Cu Liverpool, schimbăm doar muzica Champions League! E ca şi cum am juca tot acolo"

Unirea e gata să dea lovitura şi în Europa League, după ce le-a pus la respect pe Sevilla şi Rangers în Liga Campionilor. Mihai Stoica spune că nimic nu s-a schimbat şi că meciul cu Torres şi Gerrard va fi ca şi cum ar juca în Ligă. Doar muzica s-a schimbat, spune Mihai Stoica!

"In vară ne-am fi dorit cel puţin un adversar de calibru şi l-am primit acum. Practic, am schimbat doar muzica Champions League, e ca şi cum am juca tot acolo. Ne-am cam gândit că o să picăm cu Liverpool. Am mai fost pe Anfield Road în 2003, cu Victor Piţurcă antrenor şi atunci am reuşit un meci foarte bun. Va fi un examen frumos pentru jucătorii noştri", a declarat Mihai Stoica.

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
77 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut