Ştiri Steaua Bucureşti
12-27-2009, 12:10 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
George Ogăraru spune că revenirea în Ghencea nu este posibilă în prezent
Fundaşul legitimat la Ajax Amsterdam, George Ogăraru, a declarat că şansele de a evolua pentru Steaua în returul campionatului sunt infime, însă e convins că va îmbrăca din nou tricoul roş-albastru în viitor.
"Va veni şi ziua potrivită pentru a face pasul de a mă întoarce ‘acasa’. În acest moment, nu cred că se poate, din mai multe considerente care nu ţin de partea financiară şi nici de patron, cu care am o relaţie cât se poate de civilizată", a spus Ogăraru, pe site-ul său personal. Totuşi, decizia fundaşului se pare că a venit din cauza neînţelegerilor financiare cu Steaua în ceea ce priveşte contractul. Gigi Becali a precizat că i-a oferit un contract valabil până la finalul sezonului cu un salariu de 10.000 de euro lunar, plus 5.000 de euro primă pentru fiecare victorie şi 100.000 de euro pentru câştigarea campionatului, însă Ogăraru nu ar fi fost de acord. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-27-2009, 05:04 PM
|
|||
|
|||
Pleşan nu-l iartă pe Bergodi
Mihăiţă Pleşan încearcă să devină titular după ce a revenit la prima echipă.
Mijlocaşul Stelei, Mihăiţă Pleşan, crede că antrenorul Mihai Stoichiţă nu merită să fie înjurat de fani. El l-a "înţepat" pe fostul tehnician Cristiano Bergodi cel care l-a ţinut pe fotbalist trei luni la echipa a doua a clubului. "Înţeleg ca Mihai Stoichita să fie înjurat un meci, două, dar nu mai mult, mai ales ca el este cel care a luat echipa de pe locul opt şi a făcut rezultate foarte bune în ultimul timp", a spus Pleşan pentru Antena 1. Fotbalistul l-a cristicat pe Bergodi pentru rezultatele pe care le-a avut în Liga I. "Fostul antrenor pierduse trei-patru derby-uri şi nu a avut parte de aşa ceva! Eu de când sunt la Steaua nu ştiu să fi pierdut în total patru derby-uri!", a precizat mijlocaşul Stelei. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-27-2009, 05:24 PM
|
|||
|
|||
Stoichiţă: "Pentru a cuceri un nou titlu avem nevoie de constanţă în rezultate"
Antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, a declarat, duminică, că echipa sa va trebui să menţină seria rezultatelor bune şi în retur pentru a câştiga Liga I.
"Pentru a fi campioni, ne trebuie constanţă de la începutul returului şi până în ultima etapă. Nu mi-e frică de nicio echipă şi nici de jocuri de culise când vine vorba de lupta pentru titlu, mă tem doar de Dumnezeu. Pentru mine, cea mai mare deziluzie a fost punctul pe care l-am pierdut cu Astra Ploieşti, pentru că poate conta enorm în economia luptei pentru campionat. Sper să nu mai facem astfel de paşi greşiţi", a spus Mihai Stoichiţă. Întrebat ce părere are despre posibilitatea reducerii salariilor fotbaliştilor cu până 50 la sută, Stoichiţă a precizat: "Nu cred că se poate face asta, dar până la urmă fotbaliştii trebuie să evolueze în orice condiţii, pentru că dacă vor mai bine, trebuie să joace şi ei mai bine". În ceea ce priveşte campania de transferuri, Mihai Stoichiţă a afirmat că încă nu s-a decis ce jucători vor veni la Steaua: "Ce pot să spun este că singurul columbian care poate pleca de la Steaua este Dayro Moreno. Este inadaptabil, a venit şi a spus că nu mai poate să stea în România, pentru că nu se simte bine aici. I-am spus că nu-i nicio problemă, dar trebuie să ia şi clubul nişte bani pe el, acum să vedem ce se va întâmpla". Altfel, Stoichiţă s-a referit şi la plecarea lui Dan Petrescu de la Unirea Urziceni: "Este o veste proastă, îl iubesc pe Dan şi sper ca plecarea lui să nu facă loc la neaveniţi. Tehnicienii români au obţinut performanţe şi au dus echipele sus. Altfel joacă acum FC Vaslui, FC Braşov, FC Timişoara, Gaz Metan Mediaş, Oţelul Galaţi, Politehnica Iaşi sau Gloria Bistriţa. CFR Cluj a fost o echipă a cărei fundaţie a fost construită de Paszkany, Mureşan şi Andone. Cred că, în curând, şcoala românească de antrenorat va ajunge să însemne ce a însemnat şcoala de antrenorat sârbească în urmă cu nişte ani". Tehnicianul roş-albaştrilor nu a dorit să comenteze declaraţiile lui Cristiano Bergodi, care a spus că a avut meciuri mai grele decât el atunci când a fost la Steaua, dar şi că avea curaj să folosească mai mulţi jucători tineri. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-27-2009, 05:34 PM
|
|||
|
|||
Tănase a făcut cadouri unei familii cu cinci copii din Ştefăneşti
Implicat în ultima perioadă în mai multe scandaluri legate de viaţa extrasportivă, Cristi Tănase a vrut să demonstreze că este capabil şi de gesturi frumoase. Stelistul a făcut fericită o familei cu cinci copii de lângă Piteşti.
Crăciunul din acest an a fost mai frumos pentru o familie nevoiaşă din Ştefăneşti, Argeş. Intrat în rolul lui Moş Crăciun, stelistul Cristi Tănase nu l-a uitat pe niciunul dintre cei şapte membrie ai familiei. "Sunt foarte emoţionat şi îmi pare bine când pot să ajut pe cineva", a spus Cristi Tănase. Deşi este în vacanţă, Tănase nu poate să nu se gândească la fotbal. "Sper ca noul an să fie un an mai bun ca 2009 şi vreau să obţin un titlu cu Steaua", a încheiat stelistul. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-27-2009, 05:39 PM
|
|||
|
|||
Mihai Onicaş i-a cerut lui Moş Crăciun titlul pentru Steaua
De Sărbători, Mihai Onicaş şi-a văzut visul cu ochii. Stelistul s-a întâlnit cu Moş Crăciun şi i-a cerut acestuia să-i împlinească cea mai mare dorinţă: să câştige în 2010 titlul cu Steaua.
Mihai Onicaş a vrut să-l cunoască personal pe Moş Crăciun şi să-l roage să aducă titlul în Ghencea anul viitor. Stelistul l-a găsit cu greu pe Moş şi a ţinut să-l impresioneze de la început, cântându-i un colind. Plăcut surprins de tânărul fotbalist, Moş Crăciun i-a făcut acestuia o promisiune: "O să încep de acum să fac minunea, ca să ia Steaua campionatul", a spus Moş Crăciun, care a mărturisit apoi că este stelist. "De la Moşul îmi doresc în primul rând sănătate şi familiilor, şi tuturor, şi titlul, pentru că merităm", a spus Onicaş. Mijlocaşul de 19 ani al Stelei s-a născut şi a crescut la Cluj şi petrece fiecare Crăciun în sânul familiei. "Când îl aşteptam pe Moş Crăciun, tot timpul mă puneam lângă brad pe o canapea şi mama lăsa puţin geamul deschis şi spunea că dacă mă pun să dorm vine Moşul. Tot timpul mă uitam la ceas să văd cât mai este până să vină moşul, nu reuşeam să adorm, aveam emoţii", povesteşte Onicaş. Pentru Mihai Onicaş părinţii şi bunicii sunt întotdeauna pe primul loc. Internaţionalul de tineret se emoţionează când vorbeşte despre familia sa. "M-au ajutat foarte mult şi ei, şi bunicii mei. În clipele grele nimeni nu te ajută şi nu te sprijină mai mult decât părinţii", a spus tânărul stelist. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-27-2009, 07:05 PM
|
|||
|
|||
Toja: "Zapata a fost probabil cel mai bun străin din Liga I, a fost incredibil"
Juan Carlos Toja, mijlocaşul Stelei, a acordat un interviu pentru site-ul futbolred.com în care a discutat despre evoluţia sa în lotul "roş-albaştrilor".
Cum ai caracteriza turul de campionat cu Steaua? Unul pozitiv. Am jucat în Europa League şi sîntem pe primul loc în campionat. Vrem să cîştigăm titlul! Din păcate, am pierdut încă din primul meci în cupă. Ce părere ai despre evoluţia columbienilor de la Steaua? Zapata a fost probabil cel mai bun străin al campionatul, a făcut un tur incredibil. Dayro nu a jucat aşa mult însă. Adevărul este că ne-am descurcat destul de bine. Cum ai caracteriza timpul petrecut în România? Cred că într-un an şi jumătate am reuşit multe lucruri pozitive. A fost mai greu la început din cauza accidentărilor, dar am reuşit să îmi intru în ritm şi să mă obişnuiesc cu fotbalul de acolo. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-27-2009, 07:24 PM
|
|||
|
|||
Steliştii le urează fanilor un Crăciun Fericit!
După modelul cluburilor mari din Europa, jucătorii şi oficialii de la Steaua Bucureşti au filmat un clip în care le transmit fanilor urări cu ocazia Crăciunului şi a Anului Nou.
Începînd cu managerul general, Basarab Panduru, cu antrenorul Mihai Stoichiţă şi continuînd cu toţi jucătorii, steliştii le urează fanilor toate cele bune de sărbători şi pentru anul ce vine. Toate urările sînt precedate de faze de joc memorabile din 2009. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-27-2009, 08:12 PM
|
|||
|
|||
Ienei: "Jucătorii trebuie judecaţi pentru ce dau pe teren, nu că beau un pahar de vin"
Fostul antrenor Emeric Ienei, 72 de ani, considera ca nu este o problema faptul ca fotbalistii beau bauturi alcoolice, daca nu intrec masura si dau randamentul scontat pe teren.
"Nu cred că este o crimă să bei un pahar de vin sau de bere, important e să nu întreci măsura. Trebuie să judecăm fotbalistul după randamentul din teren, nu după ce face în timpul liber", a spus Ienei in Adevarul. "Meritele lui Mihai Stoichiţă sunt incontestabile, pentru că trebuie să recunoaştem faptul că nu prea sunt fotbalişti de valoare în Ghencea. Din păcate, deşi în campionat s-a clasat pe un loc mai mult decât onorabil, în Europa a dezamăgit", a adaugat ex-tehnicianul. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-27-2009, 08:16 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 12-27-2009 08:16 PM de Sebi Raducu.)
|
|||
|
|||
Dayro Moreno s-a întîlnit cu oficialii lui Once Caldas
După ce a fost declarat disponibil de patronul Gigi Becali, Dayro Moreno a ajuns în Columbia hotărît să-şi găsească o variantă cît mai bună pentru următoarele luni.
Atacantul a luat parte la o acţiune organizată de fostul său club, Once Caldas, şi a discutat cu şefii grupării despre posibilitatea unui transfer. Interesaţi şi în trecut de serviciile sale, oficialii au analizat condiţiile în care l-ar putea lua pe Dayro, urmînd a demara negocierile cu Steaua în cel mai scurt timp. Văzut drept unul dintre cele mai bune produse furnizate de Once Caldas în utlimii ani, Moreno a ajuns la România în 2008 în schimbul a două milioane de dolari. Deşi a fost favoritul lui Becali la început, internaţionalul sud-american nu s-a ridicat în ultimul an la pretenţiile pe care conducătorii din Ghencea le-au avut de la el şi este de aşteptat să părăsească Liga I în ianuarie. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-27-2009, 09:26 PM
|
|||
|
|||
"Când am plecat de la Steaua, m-am simţit ca un copil care îşi părăseşte casa"
Începutul lui 2009 a fost marcat de transferul lui Rădoi la Al Hilal. După opt ani de zile petrecuţi în Ghencea, căpitanul a "părăsit corabia" cu lacrimi în ochi.
La aproape un an distanţă, Rădoi vorbeşte despre cât de greu i-a fost să se despartă de formaţia roş-albastră. "Nu mi-a fost aşa de greu în Arabia cât mi-a fost greu să mă despart de Steaua. M-am simţit ca un copil care îşi părăseşte casa. Chiar dacă îmi doream transferul, nu mă aşteptam să îmi fie atât de greu.", a spus fostul căpitan din Ghencea la gsptv. Odată cu venirea lui Stoichiţă şi a lui Panduru, dar şi cu recuperearea jucătorilor accidentaţi, Steaua are toate atu-urile să redevină o forţă, cel puţin pe plan intern. "În momentul în care au revenit jucătorii accidentaţi lotul Stelei s-a echilibrat. Pleşan şi Ovidiu Petre sunt jucători importanţi, cu experienţă iar asta se simte imediat în joc. Stoichiţă şi Panduru au merite deosebite pentru că Steaua e acum în frunte, au ştiut să discute cu jucătorii şi să îi motiveze." Chiar dacă eterna rivală a Stelei, Dinamo, se află pe locul opt, Rădoi e convins că aceasta se va lupta cu şanse reale la titlu: "Echipele care sunt acum în frunte se vor lupta pentru titlu. Eu nu o scot pe Dinamo din aceste calcule, chiar dacă ei sunt pe locul 8. Totuşi, eu sper din tot sufletul să ia Steaua campionatul" http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
6 Musafir(i)
6 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut