Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 4 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Unirea Urziceni
12-28-2009, 12:58 PM
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Iulian Apostol: "Nu mă aşteptam niciodată ca Dan Petrescu să plece de la Urziceni!"

Mijlocaşul Unirii Urziceni, Iulian Apostol, a rămas surprins de decizia luată de Dan Petrescu, de a pleca de la echipa lui Dumitru Bucşaru. Apostol nu a crezut în nici un moment, nici după terminarea turului de campionat, că Dan Petrescu va părăsi Urziceniul.

"Nu mă aşteptam niciodată ca Dan Petrescu să plece de la Urziceni. Bănuiesc că au existat probleme între părţi, sau există o ofertă foarte bună pe care nu o putea refuza. Vom vedea zilele viitoare despre ce a fost vorba. Nu ştiu care este motivul pentru Dan Petrescu să fi plecat de la echipă. Ne pare foarte rău că nu mai este antrenorul nostru, îi mulţumesc pentru tot ce a făcut la Urziceni. Sperăm să rămînem o formaţie unită în continuare!", a spus Apostol pentru gsp.ro.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
12-28-2009, 01:00 PM
Marius Bilaşco: "Ne pare rău că pleacă şi îi urăm mult succes pe viitor!"

Marius Bilaşco, golgeterul Unirii Urizceni, spune că nu se aştepta la această decizie a lui Dan Petrescu, mai ales la finele acestui an. Bilaşco a dezvăluit că a vorbit cu fostul său antrenor înainte de plecare în vacanţă, dar nu le-a spus nimic despre posibila sa demisie de la echipă.

"Nu-mi vine să cred! Am aflat de la televizor şi eu că şi-a reziliat contactul cu Unirea. Am încercat să-l sun să vorbesc cu dînsul, dar nu am reuşit. Am vorbit mult înainte de a pleca în vancaţă şi la petrecerea de final de an, dar nu ne-a zis nimic despre intenţia de a pleca de la echipă. Sincer vă zic, nu mă aşteptam la această decizie mai ales acum, pe final de an. O să încerc să vorbesc cu dînsul, sau cu Mihai Stoica pentru a afla care au fost adevăratele motive. Ne pare rău că pleacă şi îi urăm mult succes pe viitor", a spus Bilaşco pentru gsp.ro.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
12-28-2009, 01:01 PM
Dacian Varga: "Dan Petrescu este un profesionist şi un sufletist. Regret plecare sa!"

Fostul jucător al celor de la Urziceni, Dacian Varga, nu se aştepta la decizia ca Dan Petrescu să demisioneze de la Unirea. Varga şi-a terminat înţelegerea cu echipa patronată de Dumitru Bucşaru, iar din ianuarie va reveni la antrenamentele Sportului Studenţesc.

"Dan Petrescu este un profesionist şi sufletist. E omul care în fiecare zi învaţă ceva din fotbal. M-a dorit enorm la Urziceni în vară şi trebuie să-i mulţumesc pentru toate zilele frumoase împreună la echipă, şi vă zic eu că sînt foarte multe. Îmi pare enorm de rău că a plecat de la Urziceni. Nu cred că trebuia să plece, dar nu ştiu motivele deciziei lui. Sper să nu urmeze o decădere a Unirii pentru că ar fi păcat pentru toată lumea. Îmi doream enorm să rămînă la Urziceni pentru că era unul dintre cei mai buni antrenori din fotbalul românesc", a spus Varga pentru gsp.ro.

12-28-2009, 01:03 PM
Victor Becali: "Dacă rămînea Petrescu, tot Urziceniul asculta imnul Ligii şi la anul"

Agentul FIFA Victor Becali vorbeşte despre decizia lui Dan Petrescu de a demisiona din funbţia de antrenor al Unirii Urziceni şi nu exclude varianta ca tehnicianul să se răzgăndească pînă luni.

"Nu ştiu că Dan Petrescu şi-a reziliat contractul cu Unirea, nu cred că s-a certat cu Bucşaru, asta e o bazaconie. Pot să discut din momentul în care Petrescu devine liber de contract, pînă atunci nu am ce să spun. Eu am zis că echipa alături de Petrescu mai asculta o dată imnul Champions League la anul. Nu pot să vă spun tot ce-o să vorbesc eu cu el, e greu să-i dai sfaturi lui. E greu să ajungi în Premier League, echipele mici au şi contracte mici, trebuie să demonstrezi în altă parte că poţi fi o soluţie pentru ei. A avut propuneri din Asia, dar le-a declinat, probabil că vrea să rămînă în Europa", a spus Victor Becali la GSP TV.

12-28-2009, 01:03 PM
MM Stoica: "Aducem un antrenor străin, e o lovitură importantă pentru noi!"

Managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, dezvăluie că succesorul lui Dan Petrescu pe banca tehnică a campioanei va fi un antrenor străin.

"Nu şi-a reziliat contractul, o va face luni, atunci cînd vom organiza o conferinţă de presă în care vom răspunde tuturor întrebărilor. Asta e tot ce pot să spun acum, mai multe se vor afla la momentul potrivit. Abia de acum înainte vom căuta să vedem ce antrenori sînt disponibili şi îi vom înainta o propunere patronului, dar ne propunem să aducem un tehnician din străinătate. Emoţional, e o lovitură pentru mine, îmi pare foarte rău că s-a întîmplat acum ca Dan să plece", a spus Mihai Stoica la GSP TV.

12-28-2009, 01:04 PM
Vezi cine l-ar putea înlocui pe Dan Petrescu la Unirea!

Dan Petrescu a surprins pe toată lumea cînd a decis să rupă înţelegerea cu Unirea Urziceni, după ce patronul ialomiţenilor nu i-a putut garanta păstrarea actualului lot şi aducerea altor jucători pentru cîştigarea titlului.

GSP.RO îţi prezintă lista posibililor antrenori care l-ar putea înlocui pe "Bursuc". Chiar dacă Mihai Stoica a anunţat că echipa se va orienta spre un antrenor străin, nu este exclusă aducerea unui tehnician român.

Răzvan Lucescu
Selecţionerul este principalul favorit la preluarea postului de tehnician al Unirii. Totuşi, el ar putea fi împiedicat de clauzele contractului cu FRF. Ionuţ Lupescu, directorul general al FRF, a negat posibilitatea ca Răzvan să antreneze şi naţionala şi Unirea în acelaşi timp.

Victor Piţurcă
Fostul antrenor al echipei naţionale nu a mai antrenat din aprilie 2009, cînd a fost demis după înfrîngerile cu Serbia, 2-3 la Constanţa, şi Austria, scor 1-2 în deplare. Curtat intens de Craiova, Victor Piţurcă a negociat la sînge şi, conform declaraţiilor lui Adrian Mititelu, studiază mai multe oferte din străinătate.

Gică Hagi
Pe tuşă din septembrie 2007, de cînd a demisionat de pe banca Stelei, Hagi ar putea reveni în antrenorat la Unirea Urziceni. Suporter declarat al "roş-albaştrilor", "Regele" a refuzat Dinamo în cîteva rînduri, dar ar putea prelua Unirea la insistenţele lui Mihai Stoica, dar şi la recomandarea prietenului Dan Petrescu.

Walter Zenga
Demis de la Palermo, Zenga s-a îndepărtat de visul său de a antrena campioana Italiei, Inter Milano. Acesta ar putea reveni în fotbalul românesc pentru o relansare a carierei. Trecut pe la Steaua şi la Dinamo, nu ar fi exclus ca Walter să aleagă o nouă provocare pe banca Unirii.

Cristiano Bergodi
Alungat din Ghencea de către Gigi Becali, după ce a calificat Steaua în grupele Europa League, Bergodi a fost curtat intens de rivalii de la Dinamo. Acesta a declarat în ultimul timp că nu ar refuza o revenire în Liga I. Singura piedică ar fi regulamentul Ligii I, care interzice unui antrenor să preia altă echipă din prima divizie în timpul aceluiaşi sezon.

Duşan Uhrin Jr.
Fostul antrenor al lui CFR Cluj şi Poli Timişoara s-ar putea reîntoarce în fotbalul românesc. După ce a fost dorit şi în "Ştefan cel Mare". Liber de contract după ce a încheiat angajamentul cu Mlada Boleslav, Uhrin ia în considerare revenirea în Liga I.

Antrenor străin
Varianta anunţată de Mihai Stoica este una foarte probabilă. Managerul Unirii a provocat deja un şoc în 2005, cînd l-a adus la Steaua pe Oleg Protasov, ajuns unul dintre cei mai apreciaţi tehnicieni din Ghencea.

12-28-2009, 01:11 PM
Mircea Rădulescu: "E exclus să fie adus Lucescu la Urziceni, avem nevoie de o naţională coerentă!"

Directorul Şcolii Federale de Antrenori din cadrul FRF a infirmat posibilitatea ca Răzvan Lucescu să accepte o eventuală propunere de a antrena Unirea Urziceni.

"În curînd, vom avea doar una sau două echipe în prima ligă care să nu-şi fi schimbat antrenorul. Avem 100 de tehnicieni cu licenţa PRO, există variante pentru cluburi, au de unde să aleagă. Exclud varianta ca Răzvan Lucescu să ajungă la Urziceni, s-a pierdut o calificare şi ne dorim o reprezentativă coerentă, care să poată să fie implicată cu şanse în lupta pentru calificarea la Campionatul European. Răzvan a început o muncă bună, nici FRF nu cred că ar fi de acord să fie luată o asemenea decizie în ceea ce-l priveşte, chiar dacă el ar fi capabil să se împartă între cele două joburi", a spus Rădulescu la GSP TV.

12-28-2009, 01:12 PM
Unde ajunge Petrescu?

Aşa cum anunţase încă din urmă cu două luni, Dan Petrescu a luat serios în calcul varianta de a părăsi Liga I la finalul turului. Tehnicianul îşi va rezilia luni contractul cu Unirea, iar echipele care l-au ofertat pînă în prezent îşi pot urca deja negociatorii în avion.

Unul dintre antrenorii romîni cu o cotă bună pe plan extern, Petrescu are atît varianta de a accepta una dintre propunerile consistente pe care le are din zona Golfului, dar şi oportunitatea de a discuta un eventual contract într-un campionat european puternic. După ce interesul din Serie A pentru serviciile sale a ieşit din actualitate, Petrescu se poate orienta spre piaţa estică, acolo unde este curtat insistent de Dinamo Moscova şi Kuban Krasnodar.

Al Nasr, Dinamo Moscova, Kuban Krasnodar, Livorno sînt echipele care l-au vrut pe Dan Petrescu în ultimele luni

12-28-2009, 01:15 PM
Uhrin: "Sînt liber de contract, aş reveni în România"

Fostul antrenor al lui CFR Cluj şi al Politehnicii Timişoara, Dusan Uhrin, nu exclude varianta de a se întoarce în Liga I, dar spune că nu a fost contactat de nimeni din conducerea Unirii Urziceni.

"Există şansa să revin în România, mi-am încheiat contractul cu Mlada şi sînt liber de contract în acest moment. Nu am discutat cu nimeni despre Unirea Urziceni, dar nu pot să ştii niciodată ce se va întîmpla. Mă uit des pe internet, sînt la curent cu ceea ce se întîmplă în Liga I şi mi-ar plăcea să mă întorc", a spuis Uhrin la sportro.

12-28-2009, 01:16 PM
Sorin Frunză: "'Nu bănuiam nimic, a fost ca un trăsnet pentru noi"

Mijlocaşul Unirii Urziceni Sorin Frunză a vorbit despre demisia lui Dan Petrescu de la conducerea grupării ialomiţene şi spune că atît el, cît şi coechipierii săi, vor face totul pentru a-i ajuta pe viitorul antrenor al campioanei.

"Vestea a căzut ca un trăsnet, noi nu bănuiam absolut nimic. Acum trebuie s-o luăm de la capăt, nu avem ce face. Orice antrenor vine e conştient că va avea o misiune foarte grea, iar noi îl vom ajuta aşa cum vom putea. Cred că vom fi şi de acum înainte un grup unit, încercăm să facem în continuare performanţă. Nu e tocmai vestea pe care ne-o doream de Crăciun", a spus Frunză la sportro.

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
128 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut