Ştiri Unirea Urziceni
12-30-2009, 10:13 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Mihai Stoica spune că israelianul Ronny Levy este principala opţiune pentru a antrena echipa
Managerul Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a anunţat miercuri că tehnicianul israelian Ronny Levy, în prezent la Maccabi Petah Tikva, este principala opţiune pentru înlocuirea lui Dan Petrescu.
"Levy este primul antrenor căruia îi vom face ofertă. Am avut o listă de pe care am tot triat şi cert este că Levy este primul pe listă. Profilul lui se potriveşte foarte bine Unirii Urziceni. Ne-am şi întâlnit săptămâna trecută, dar nu este nimic concret. Nu am discutat încă detalii financiare, doar despre echipa pe care o va conduce şi dacă va veni sau nu cu asistenţi", a declarat Mihai Stoica, miercuri, la Sport.ro. Managerul ialomiţenilor a explicat că îl cunoaşte pe Levy din 2006, când Steaua s-a aflat în cantonament la Mierlo (Olanda) alături de Maccabi Haifa, echipa antrenată la acea vreme de israelian şi s-a declarat impresionat de prestaţia respectivei formaţii în meciurile cu Liverpool şi ŢSKA Moscova. Mihai Stoica a mai spus că iniţial, pe lista potenţialilor antrenori ai Unirii "majoritatea numelor au fost din Italia, dar totuşi e greu să găseşti un tehnician care să fi avut experienţe fericite în Europa şi care în prezent să nu aibă angajament". Ronny Levy (43 de ani) este fost internaţional israelian şi a antrenat echipa Maccabi Haifa în perioada 2003-2008, cu care a obţinut 3 titluri de campion. La începutul acestui sezon Levy a devenit tehnicianul formaţiei Maccabi Petah Tikva, cu care ocupă locul 14 în campionatul Israelului http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-31-2009, 02:03 AM
|
|||
|
|||
"Zenga a încheiat conturile cu Palermo, deci poate să meargă chiar şi la Unirea"
Preşedintele lui Palermo consideră că fostul său antrenor poate reveni în Liga I, pe banca Unirii Urziceni. Maurizio Zamparini afirmă că pentru Walter Zenga formaţia campioană a României ar fi una dintre opţiunile viabile.
"Walter Zenga a incheiat conturile cu Palermo, prin urmare poate să meargă chiar şi la Unirea Urziceni", a declarat Zamparini pentru Gazzetta dello Sport. Presa din peninsulă a notat că fostul antrenor al Stelei îşi va alege cel mai probabil o echipă din alt campionat decât cel al Italiei, după despărţirea de Palermo. Mihai Stoica a declarat că lista sa de antrenori este una extrem de stufoasă şi cuprinde aproximativ 18 nume, dar a precizat şi faptul că noul antrenor al Unirii nu va fi unul dintre tehnicienii cu care a lucrat în trecut. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-31-2009, 12:57 PM
|
|||
|
|||
Victor Becali: "În Anglia e o influenţă puternică din Rusia datorită lui Abramovici"
Agentul FIFA Victor Becali a comentat demisia lui Dan Petrescu din funcţia de antrenor al Unirii şi spune că tehnicianul a refuzat mai multe propuneri pe care le avea din Orient.
"Dan Petrescu era într-un moment bun în care nu ştiu ce putea să facă mai mult la Unirea, probabil s-a gîndit serios şi la partea financiară. A avut oferte foarte tentante din ţările arabe, dar le-a declinat. Campionatul Rusiei este unul puternic, lui Dan îi plac provocările şi proiectele serioase. Nu ştiu la ce echipă va ajunge, Kuban e o variantă. E clar că în Anglia există o foarte puternică influenţă rusească, dar nu cred că de asta ar accepta Petrescu să meargă acolo. Nu ştiu cine-l va înlocui la Urziceni, din declaraţiile pe care le-a dat Ionuţ Luipescu, mă gîndesc că va fi greu să fie adus Răzvan Lucescu", a spus Becali la GSP TV. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-31-2009, 12:58 PM
|
|||
|
|||
Turcu: "Petrescu e antrenor cu program prelungit, nu ştiu dacă Lucescu are timp să fie la fel"
Acţionarul dinamovist Vasile Turcu vorbeşte despre demisia lui Dan Petrescu din funcţia de antrenor al Unirii Urziceni şi spune că viitorului antrenor al ialomiţenilor îi va fi foarte greu să se ridice la nivelul de performanţă impus de fostul tehnician al campioanei.
"Nu ştiu dacă e legal ca Răzvan Lucescu să ocupe două funcţii în acelaşi timp, însă dacă regulamentele îi permit, e problema lui ce va face. Cred că are de urmărit jucători pentru echipa naţională, se fac eforturi pentru o nouă campanie care să ne asigure calificarea la Campionatul European din 2012, aşa că nu ştiu dacă timpul îi va permite să facă ceea ce făcea Dan Petrescu. El era un antrenor care muncea foarte mult, mi-au spus-o atît Dumitru Bucşaru, cît şi Mihai Stoica. Dan era un tehnician cu program prelungit, a făcut echipă din fotbalişti care au fost refuzaţi la alte cluburi şi nu poate decît să fie apreciat pentru asta", a spus Turcu la GSP TV. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-31-2009, 12:59 PM
|
|||
|
|||
Stanciu: "Oferta făcută lui Petrescu din Arabia e cea mai mare pe care a avut-o un tehnician român!"
Agentul FIFA Daniel Stanciu confirmă faptul că Dan Petrescu este aproape să semneze un contract cu ruşii de la Kuban Krasnodar, dar dezvăluie că tehnicianul mai are o propunere concretă din Arabia Saudită.
"Dan Petrescu are două oferte concrete, una dintre ele e Kuban Krasnodar, iar cealaltă din Arabia Saudită. Dan se va hotărî pînă săptămîna viitoare, la Kuban are posibilitatea de a construi o echipă, i s-au promis garanţii de susţinere din toate punctele de vedere. Vor să facă faţă în prima ligă rusă, apoi să aibă puterea de a se califica într-o cupă europeană. Au mai existat propuneri din Serie A, de la Livorno, şi ceva din liga secundă engleză, însă nici una nu s-a concretizat. Angajamentul care i s-a prezentat din Arabia Saudită e cel mai mare oferit vreodată unui antrenor român", a spus Stanciu la sportro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-31-2009, 12:59 PM
|
|||
|
|||
"Nu zici că e în Rusia, au contracte mari şi oraşul e superb!"
Fostul elev al lui Dan Petrescu la Unirea Urziceni, Valeriu Bordeanu, îl avertizează pe tehnician referitor la ceea ce s-ar putea aştepta de la viitoarea sa echipă, Kuban Krasnodar, pentru care a evoluat în 2004.
"Am avut un contract foarte bun acolo, primele erau foarte mari, dar echipa a retrogradat şi nu am mai rămas. Sînt palmieri în oraş, nu spui că e în Rusia. Au un stadion foarte mare, e cît Lia Manoliu. Cel puţin contra echipelor mari, se umplea arena şi atmosfera era incendiară. Dacă rămîneam în prima ligă, angajamentul mi se prelungea pentru doi ani, era foarte bine să se fi întîmplat aşa, dar n-a fost să fie", spus Bordeanu la sportro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-31-2009, 01:00 PM
|
|||
|
|||
"Răzvan la Urziceni? Ar fi o golănie!"
Preşedintele lui FC Braşov, Dinu Gheorghe, se declară surprins de ipoteza ca Răzvan Lucescu să devină antrenor interimar al Unirii Urziceni şi consideră "o golănie" eventuala stratagemă pusă la cale de conducerea Unirii Urziceni şi cea a FRF.
"Ar fi o golănie dacă s-ar întîmpla ca Răzvan să ajungă la Urziceni. Asta nu s-a putut în vară, cînd mai avea un an de contract cu Braşov, dar se întîmplă acum. De ce nu putea să mai rămînă la Braşov încă un an? Să fie sănătos, să antreneze pe cine vrea el. Dacă totuşi ar fi să se producă modificarea, nu Răzvan ar fi de vină, ci Mircea Sandu şi Ionuţ Lupescu. Nu ar fi corect faţă de FC Braşov şi s-ar confirma că există unele relaţii, prietenii, grupuri de interese care domină fotbalul românesc", a spus Dinu Gheorghe la sportro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-31-2009, 01:00 PM
|
|||
|
|||
Brandan ajunge la Stuttgart în ianuarie
Despărţirea de Petrescu va fi urmată de un exod al jucătorilor. Dănălache merge la Al Ettifaq, iar Pablo Brandan e tot mai aproape să treacă la Stuttgart.
Nemţii au continuat şi zilele acestea discuţiile pentru fundaşul stînga argentinian cotat de Unirea la un milion de euro şi tranzacţia ar putea fi încheiată la începutul lui 2010. Brandan a fost transferat la Urziceni acum doi ani, gratis. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-31-2009, 01:01 PM
|
|||
|
|||
"Aşteptăm ca FRF să explice de ce nu-l lasă pe Răzvan Lucescu la Urziceni!"
Managerul Unirii Urziceni, Mihai Stoica, spune că pista Răzvan Lucescu a picat aproape definitiv, însă cere explicaţii FRF pentru refuzul de a-l lăsa pe selecţioner să pregătească pînă în vară echipa campioană:
"Nu ştiu dacă este un refuz categoric din partea FRF în ceea ce-l priveşte pe Răzvan Lucescu, dar avem nevoie de explicaţii, ca în orice democraţie. Dacă la noi nu se poate, atunci de ce Emil Săndoi, selecţionerul naţionalei de tineret, a fost interimar la Vaslui? Dacă nu vor veni explicaţiile, rămîne cum am stabilit. Ar fi o lipsă crasă de respect, care nu m-ar mira, pentru că nu ar fi prima oară. FRF se comportă de parcă ne-ar fi patroni, cînd de fapt e invers. Gigi Becali obiectează, dar şi Mihai Stoichiţă, antrenorul pe care acum îl are la Steaua, a făcut acelaşi lucru în Armenia, a condus echipa naţională şi formaţia Pyunyk Erevan. Oricum, Răzvan Lucescu la Urziceni nu mai e un subiect care arde. Trecem la planul B", a spus Mihai Stoica la GSPTV. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-31-2009, 01:01 PM
|
|||
|
|||
Gabi Balint: "Răzvan ar fi fost într-adevăr înlocuitorul perfect pentru Petrescu"
Fostul tehnician al Politehnicii Timişoara, Gabi Balint, a comentat plecarea lui Dan Petrescu de pe banca tehnică a Unirii Urziceni, dar şi posibilitatea ca Răzvan Lucescu să preia banca tehnică a echipei ialomiţene.
"Răzvan ar fi fost probabil cel mai bun înlocuitor pentru Dan Petrescu. Este tînăr şi cred că e singurul care ar fi putut continua pe aceeaşi linie. Jucătorii au învăţat în timp de 3 ani de zile un singur sistem de joc. Oricine ar veni, nu poate schimba prea mult stilul, pentru că jucătorii nu sînt de o mare valoare, dar ca echipă sînt foarte puternici. Aceeaşi filozofie o avem şi la naţională, dar acolo nu avem timp să dezvoltăm jocul. La Unirea s-a muncit timp de 3 ani, la naţională nu avem atîta timp. Eu nu cred că Dan Petrescu a greşit ducîndu-se în Rusia. Kuban are mari şanse să revină imediat în prima divizie", a spus Gabi Balint la GSPTV. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
86 Musafir(i)
86 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut