Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adrian Mutu (nr. 10 - ACF Fiorentina)
12-18-2009, 10:01 AM
RE: Adrian Mutu (nr. 10 - ACF Fiorentina)
Mutu costă 12.000.000 €

Fiorentina cere o grămadă de bani echipelor care s-au interesat de serviciile atacantului român.

Adrian Mutu (30 de ani) poate părăsi Fiorentina doar pentru o sumă mare de bani. Dacă vor să-l transfere pe atacantul român, ruşii de la Zenit Sankt-Petersburg vor trebui să plătească clubului italian 12.000.000 de euro.

Cotidianul "La Repubblica" pretinde că a aflat suma în schimbul căreia Fiorentina ar fi dispusă să se despartă de Adrian Mutu în această iarnă. În condiţiile în care contractul "Briliantului" cu gruparea toscană expiră abia în 2012, italienii ar cere nu mai puţin de 12.000.000 de euro pentru a-l ceda pe atacantul român ruşilor de la Zenit Sankt-Petersburg! O sumă cu 4.000.000 de euro mai mare decât cea plătită de Fiorentina lui Juventus, în 2006, pentru achiziţionarea lui Mutu. Fotbalistul de 30 de ani ar încasa în Rusia un salariu stagional de aproximativ 4.000.000 de euro, dublul celui pe care îl are în prezent la Florenţa. Acesta pare a fi singurul detaliu care l-ar putea convinge pe Adrian Mutu să părăsească Italia. El se află încă în proces cu Chelsea în privinţa despăgubirilor financiare pe care englezii i le pretind după ce fostul lor jucător a fost prins consumând cocaină.

Prezent la petrecerea juniorilor
Adrian Mutu şi aloei fotbalişti ai Fiorentinei au participat, miercuri seară, la petrecerea de Crăciun dedicată juniorilor clubului italian. La apariţia "Briliantului", micuţii jucători ai formaţiei toscane s-au înghesuit lângă scenă pentru a-l fotografia.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
12-18-2009, 08:07 PM
"Mutu nu a cerut să plece! Nu are nicio ofertă!"

Directorul sportiv al AC Fiorentina, Pantaleo Corvino, a declarat, joi, că atacantul Adrian Mutu nu a cerut să plece de la gruparea toscană şi nici nu s-a primit vreo ofertă pentru serviciile jucătorului român.

"Mutu este la finalul unei perioade mai dificile din cauza accidentării, însă clubul şi-a dorit mereu să ţină jucătorii care vor să rămână. În acelaşi timp, nu există oferte, iar jucătorul nu vrea să plece", a afirmat Corvino.

Sursa citată subliniază că românul s-a antrenat normal în ultimele trei zile şi că va evolua în partida cu AC Milan, de sâmbătă, din etapa a XVII-a a campionatului Italiei.

Mutu este indisponibil de la începutul lunii noiembrie. Atacantul român al formaţiei Fiorentina a fost supus unei intervenţii chirurgicale, la 6 noiembrie, într-o clinică din Florenţa, la meniscul medial al genunchiului drept.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
12-21-2009, 04:40 PM
Nicu Gheara: "Mutu nu pleaca de la Fiorentina"

Controversatul om de afaceri Nicu Gheara, este de parere ca finul sau, Adrian Mutu nu va pleca de la Fiorentina prea curand. Conform spuselor sale, unui fotbalist ii este foarte greu sa se transfere dupa o accidentare.

"Mutu nu pleaca dupa parerea mea. Orice club se gandeste sa obtina un pret bun, dar este greu sa fii vandut dupa o perioada de accidentare. Dupa parerea mea ar trebui sa mai stea inca un an la Fiorentina ca sa poata pleca. Nu stiu daca si-a revenit, pentru ca revenirea o vezi in teren", a declarat Nicu Gheara pentru Sport Total FM.

Acesta a dat si o declaratie socanta. Gheara crede ca persoanele din conducerea cluburilor ar trebui sa le ia apararea petrecaretilor: "Se face foarte mult tam-tam si sunt chinuiti fotbalistii. Noi mai aduceam fete in cantonament, mai beam un pahar de vin inainte de meci. Iovan si Bumbescu intrau intr-un restaurant si nu ieseau doua zile de acolo. Atunci nu era presa asa cum e acum. Tamas este un baiat extraordinar, ce daca mai intra si el intr-un club si sta pana la 4 dimineata? Dobrin statea dupa un meci 3 zile pana o suna pe sotie sa vina sa-l ia. Cornel Dinu bea de rupea noapte si zi, dar mergea la antrenament si alerga fara probleme. Cei de la club ar trebui sa le ia apararea."

12-29-2009, 07:56 PM
Mutu, dorit cu înverşunare de West Ham United

Fotbalistul român Adrian Mutu, care evoluează în prezent la echipa italiană Fiorentina, a devenit principala prioritate în politica de transferuri a echipei engleze West Ham United, anunţă publicaţia Daily Mirror.

Directorul tehnic al britanicilor, Gianluca Nani, l-a pus pe internaţionalul român în frunta unei liste de posibile achiziţii pentru perioada de mercato ce va începe în luna ianuarie a următorului an. Italianul are de gând să îşi folosească toate contactele din ţara natală pentru a-l convinge pe "Briliant" să revină în Anglia.

Mutu a mai evoluat în trecut în Premier League pentru Chelsea Londra, club pentru activa şi în 2004 atunci când a fost depistat pozitiv la cocaină.

12-30-2009, 08:36 PM
Mutu, dorit şi de Mancini la Manchester City!

După ce presa engleză a scris că Mutu este urmărit pentru un transfer de West Ham United, pe fir a intrat şi noua echipă a lui Roberto Mancini, Manchester City, care îl vrea pe român din ianuarie.

"Odată cu sosirea antrenorului italian, Mutu a intrat în atenţia echipei Manchester City, care este dispusă să facă o ofertă pentru atacantul român încă din ianuarie", anunţă "La Repubblica".

"El este Adrian Mutu, numărul zece al echipei Fiorentina, dar numărul unu în clasamentul ghinioanelor şi necazurilor în 2009. Acum Mutu este, de asemenea, numărul unu pe lista de transferuri a lui Roberto Mancini şi a clubului Manchester City", adaugă sursa citată, care consideră însă că fanii „viola" pot sta liniştiţi, deoarece Mutu a declarat de mai multe ori că vrea să rămână la Fiorentina sub comanda lui Cesare Prandelli.

"Mutu vrea să rămână la Florenţa, să reînceapă să joace şi să înscrie cu regularitate, să fie un jucător important în Liga Campionilor. Şi Prandelli contează pe el, iar pentru Corvino, în acest moment, găsirea unui înlocuitor de talia lui Mutu nu ar fi un lucru atât de uşor", mai scrie "La Repubblica".

01-03-2010, 12:55 PM
Adrian Mutu susţine că va rămâne în continuare la Fiorentina

Internaţionalul român al Fiorentinei, Adrian Mutu, nu intenţionează să părăsească gruparea toscană în favoarea ofertelor pe care le are de la cluburi din afara Italiei şi doreşte să îşi prelungească contractul cu actuala sa echipă, informează Gazzetta dello Sport.

"Cel mai important este să îmi revin complet din punct de vedere fizic, iar restul va veni de la sine", a spus atacantul român în vârstă de 30 de ani.

Potrivit sursei citate, Mutu nu este interesat de un eventual transfer la gruparea pregătită de Cosmin Olăroiu, Al-Sadd. Mai mult, decarul Fiorentinei visează "la o revenire în forţă" în a doua jumătate a sezonului din Serie A, pentru a-i convinge pe oficialii formaţiei viola să îi prelungească angajamentul scadent în vara lui 2012.

Conform mai multor publicaţii sportive, Adrian Mutu, indisponibil de mai bine de o lună şi jumătate din cauza unor probleme medicale la genunchi, se află în vizorul unor echipei precum West Ham, Manchester City, Zenit Sankt Petersburg şi Al-Sadd, din Qatar.

01-03-2010, 01:04 PM
Mutu a marcat un gol pentru Fiorentina în amicalul cu Cerbaia Calcio, scor 8-0

Internaţionalul român Adrian Mutu a marcat, sâmbătă, un gol pentru Fiorentina, în partida de pregătire cu amatorii de la Cerbaia Calcio, scor 8-0, reuşita românului fiind prima după perioada de două luni în care a fost accidentat, informează site-ul grupării din Serie A.

Golurile partidei, care s-a desfăşurat pe durata a două reprize a câte 30 de minute, au fost marcate de Gilardino (3), Castillo (2), Babacar (2) şi Mutu. La meciul disputat pe stadionul Artemio Franchi au asistat aproximativ 7.000 de spectatori, care l-au apludat îndelung pe român atunci când acesta a ieşit pentru prima dată pe teren.

Cesare Prandelli a început partida cu următorul "11": Frey - De Silvestri, Felipe, Dainelli, Pasqual - Montolivo, Donadel - Jorgensen, Mutu, Vargas - Gilardino. În partea a doua, Fiorentina a jucat în următoarea formulă: Seculin - Comotto, Kroldrup, Natali, Gobbi - Agyei, Jorgensen - De Silvestri, Babacar, Savio - Castillo.

Cu această ocazie, la Fiorentina a debutat şi cea mai recentă achiziţie, fundaşul brazilian Felipe, transferat de la Udinese contra sumei de 8 milioane de euro.

01-03-2010, 02:25 PM
Mutu, în echipa delincvenţilor din fotbalul mondial!

Pagina web a CNN îl include pe atacantul român Adrian Mutu într-un prim 11 al fotbaliştilor care nu au reuşit să impresioneze numai pe teren, ci s-au făcut remarcaţi şi în urma unor scandaluri importante.

Alături de Mutu, în topul ruşinii apar Zinedine Zidane, condamnat pentru capul în piept aplicat lui Marco Materazzi în finala mondialului din 2006, Thierry Henry, acuzat de furt înbarajul de calificare cu Irlanda, însă şi Maradona, cunoscut ca fiind dependent de droguri.

"Vedeta Adrian Mutu a fost concediat de Chelsea imediat după ce a fost depistat pozitiv la un control antidoping. Chiar dacă se părea că totul se va termina aici, nu s-a întîmplat chiar aşa. Clubul londoonez l-a dat în judecată pe jucător, care are acum o datorie uriaşă de plătit", este justificarea prezenţei lui Mutu printre cei 11.

11-le "ideal"
1. Zinedine Zidane
2. Thierry Henry
3. Rivaldo
4. Luis Figo
5. Roy Keane
6. Adrian Mutu
7. Robert Hoyzer
8. Joey Barton
9. Zheng Zhi
10. Rene Higuita
11. Diego Maradona

01-03-2010, 02:40 PM
Gianluca Nani: "Mutu la West Ham? Prostii!"

Directorul sportiv al lui West Ham United, Gianluca Nani, a dezmintit interesul pentru atacantul roman al Fiorentinei, Adrian Mutu.

"As prefera sa vorbim despre chestiuni serioase si sa nu mai discut deloc despre Mutu. Se spun numai prostii. Sint trist ca exista atatea speculatii cum ca exista deja o intelegere intre noi si fotbalist. Nu este in regula ca exista atat de putin respect", a declarat Gianluca Nani.

Nici impresarul Victor Becali nu crede ca tranzactia are sanse de reusita:

"Il cunosc bine pe Gianluca Nani si nu am aflat nimic despre un interes al lor pentru Mutu. In plus, la West Ham sint ceva probleme financiare, asa ca nu cred ca transferul se va face", a declarat Victor Becali la GSPTV.

01-08-2010, 05:57 PM
Mutu: "Nu mi se pare corect cum a procedat Răzvan Lucescu cu mine, trebuia să îmi dea o explicaţie"

Internaţionalul român Adrian Mutu a declarat, joi, că nu a mai vorbit cu selecţionerul Răzvan Lucescu de 3 luni, deşi l-a sunat de peste 30 de ori, şi consideră că ar fi trebuit să primească o explicaţie de la acesta.

"Meciuri se vor câştiga şi cu Mutu, şi fără Mutu la echipa naţională, iar partida cu Serbia a fost doar un episod. Atunci, după meci, am greşit, dar l-am sunat pe Ionuţ Lupescu şi i-am spus că îmi pare rău. Am încercat să vorbesc şi cu Răzvan Lucescu, dar avea telefonul închis sau nu răspundea. Am dat 36 de telefoane, ce trebuia să mai fac? Să îi caut şi e-mailul lui? Nu mi-am călcat pe mândrie sau ceva atunci când am sunat selecţionerul, era ceva normal, mai ales că suntem apropiaţi ca vârstă. Eu şi Răzvan nu ne-am certat, doar că nu mi s-a răspuns la telefon. Nu am primit nicio explicaţie şi nu mi se pare normal cum a procedat Răzvan", a spus Mutu, la GSP TV.

Atacantul formaţiei Fiorentina a adăugat că nu o să încerce să mai discute cu Răzvan Lucescu şi singura modalitate prin care va "vorbi" cu acesta vor fi "evoluţiile de la Fiorentina". Mutu a mai afirmat că nu va refuza o eventuală convocare la echipa naţională, în ciuda situaţiei create după jocul cu Serbia. De asemenea, atacantul a precizat că nu îşi tratează coechipierii cu superioritate, ci se comportă obişnuit la acţiunile primei reprezentative.

România a fost învinsă de Serbia, în deplasare, scor 5-0, într-un meci din preliminariile pentru CM din 2010, iar după joc Mutu a plecat din cantonament fără să anunţe, apoi a fost surprins într-un restaurant în care a petrecut împreună cu nişte prieteni. Mutu a fost considerat unul dintre principalii vinovaţi pentru acea înfrângere şi s-a pus problema ca el să nu mai fie convocat.

Referitor la un eventual conflict între el şi Cristian Chivu, Mutu a precizat: "Eu şi Cristi suntem prieteni de 15 ani şi nu am avea de ce să ne certăm. Vorbim mereu, nu în fiecare zi, dar cam o dată la 10 zile. O dată la 6 luni apare acest subiect, că eu şi Cristi nu ne înţelegem. Nu ştiu ce informaţii are domnul Mircea Sandu, dar eu şi Cristi nu suntem certaţi. Aş vrea să merg să îl vizitez după ce i s-a întâmplat, dar nu am cum, pentru că până la sfârşitul lunii voi juca din 3 în 3 zile".

În altă ordine de idei, Adrian Mutu a reiterat ideea că pentru moment nu se gândeşte la o plecare de la actuala sa echipă de club, Fiorentina, însă din vară, deşi mai are doi ani de contract cu italienii, ar putea părăsi formaţia "viola".

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
60 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut