Etapa 1: Concordia Chiajna - Sportul Studenţesc
08-15-2009, 03:11 PM
|
|||
|
|||
RE: Etapa 1: Concordia Chiajna - Sportul Studenţesc
Cine altul sa inscrie decat Dinita; care aveti echipele? ca nu le gasesc pe nicaieri
Nu lasa pe maine ce poti face azi...lasa pe poimaine! |
|||
08-15-2009, 03:20 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 08-15-2009 03:20 PM de Daniel.)
|
|||
|
|||
Gol frumos, cu capul sub transversala din plonjon
Steaua acum, Steaua mereu! |
|||
08-15-2009, 05:09 PM
|
|||
|
|||
Azi au reusit sa ma exaspereze alb negrii ... au ratat 6 ocazii cat roata de tractor ... nu se poate asa ceva la un meci in deplasare! Nu stiu ce este in mintea lor!
Chiajna a avut 4 ocazii si a dat un gol de la incredibilul Dinita. Of... |
|||
08-16-2009, 05:17 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 08-19-2009 07:47 PM de ballack.)
|
|||
|
|||
am gasit si eu echipele, mai bine mai tarziu decat niciodata:
STADION CONCORDIA Spectatori: 1000 Marcator: Dinita (53) Concordia: Niţă - Pătru, Stativă, Gardos, Lungan - Neagu (Bălaşa '90), Oae (Burlacu '80), Duru, Ciubotariu - Diniţă, Martinescu (Iliescu '65). Antrenor: Adrian Bumbescu Sportul Studenţesc: Viciu - Ciupe, Patrichi, Lung, Ghinga - Costin Gheorghe, Irimia (Nae '70), Lungu (Dobre '60), Ferfelea - Postolache, Curelea. Antrenor: Tibor Selymes Arbitru: Ad.Comanescu (Rm Valcea) Asistenti: L.Ciubotariu (Galati), Ad.Popescu (Craiova) GOLUL:1-0 Dinita (53) - cap de la 6 metri Nu lasa pe maine ce poti face azi...lasa pe poimaine! |
|||
08-18-2009, 07:56 PM
|
|||
|
|||
Multam pentru caseta tehnica ballack. Stii cumva unde pot fi gasite casetele tehnice ale meciurilor din liga a II-a? M-ar interesa nu numai numele jucatorilor si minutele jucate dar si numarul de spectatori, cartonasele galbene/rosii, etc. Stii unde as putea gasi aceste informatii? Multumesc anticipat.
|
|||
08-18-2009, 08:16 PM
|
|||
|
|||
din cate stiu..numai in editia tiparita de luni a gazetei sau prosportului; sau depinde de echipa respectiva chiar de pe site-ul ei (cazul Chiajnei). Pe liga2.ro care se mandreste ca este partenerul oficial media al ligii secunde gasesti la putine meciuri caseta. Spune-mi ce meci anume te-ar interesa si pot afisa eu caseta din gazeta de ieri.
|||
08-19-2009, 01:58 AM
|
|||
|
|||
Pai m-ar interesa caseta completa a meciului astuia daca ai putea s-o postezi aici. Multumesc anticipat!
PS: Am incercat sa iau caseta de pe Prosport.ro, dar nu o au in editia pdf a ziarului deoarece ziarul de luni nu este disponibil. Pe GSP n-am gasit un link cu un pdf, iar eu nefiind in tara nu am cum sa cumpar editiile tiparite ale celor 2 ziare. |
|||
08-19-2009, 07:48 PM
|
|||
|
|||
am editat un pic mai sus caseta redactiei, exact cum arata ea in gazeta de luni; nu apar cartonasele galbene.
|||
08-19-2009, 09:22 PM
|
|||
|
|||
Multam fain ballack.
|
|||
08-19-2009, 11:09 PM