Chestionar: Ce se va întâmpla la acest meci?
Bate Franţa
Egal
Bate România
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris
09-06-2009, 01:29 AM
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris
Romania a facut ce a putut mai mult, iar Razvan Lucescu este neinvins dupa trei meciuri la nationala, primind primul gol in mandatul sau.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-06-2009, 04:26 AM
Nu stiu ce v-a placut voua la acest meci ca a fost unul foarte slab, cat despre jocul echipei noastre nu am putu sa legam 3 pase...penibil
09-06-2009, 09:19 AM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-06-2009 09:50 AM de ballack.)
egalul asta e bun pentru moral, dar mie nu mi-a placut jocul deloc.
Ma bucur ca i-am cam incurcat pe francezi si i-am ajutat pe sarbi sa ramana la 4 puncte.
iata cum i-a punctat gazeta pe jucatorii de aseara:

[Imagine: pic.php?mode=med&pic_id=7561]
Nu lasa pe maine ce poti face azi...lasa pe poimaine!
09-06-2009, 11:54 AM
Dragomir: "Francezii au avut noroc, dacă dădea gol Surdu, rămâneau fără serviciu"

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, sâmbătă, după meciul Franţa-România, scor 1-1, că reprezentativa Hexagonului a avut şansă, deoarece Surdu ar fi putut deschide scorul înainte de pauză, iar rezultatul final ar fi fost altul.

"De ce am avut noi noroc? Ei au avut noroc, dacă dădea Surdu gol, îi lăsam fără serviciu. De poimâine îşi căutau de lucru. România a alergat mai mult decât echipa Franţei, iar atunci cand alergi mult, se nivelează valorile", a spus Dragomir, la Sport.ro.

Şeful Ligii consideră că echipa joacă mai bine din punct de vedere tactic de la sosirea noului selecţioner: "Începem să jucăm mai bine tactic de când a venit Răzvan Lucescu. Rezultatul e bun, sub Lucescu nu s-a pierdut niciun meci. E bine că are curaj, a băgat înaintaşi pe final. Şi eu l-aş fi băgat pe Bucur, dar poate un pic mai devreme".

Dragomir i-a remarcat pe Ghioane, Marica şi Dani Coman.

Echipa naţionala a României a terminat, sâmbătă, la egalitate, scor 1-1, în deplasare, cu Franţa, pentru a treia oară în ultimul an, însă mai are şanse infime de calificare la CM 2010, cu trei jocuri înainte de finalul campaniei.

Clasamentul Grupei a 7-a: 1. Serbia 18p, 2. Franţa 14p, 3. Austria 10p, 4. Lituania 9p, 5. Romania 8p, 6. Insulele Feroe 1p (toate echipele au disputat câte 7 meciuri).

Următoarea etapă: Insulele Feroe - Lituania, Serbia - Franţa, România - Austria (9 septembrie).

Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
09-06-2009, 11:56 AM
Răzvan Lucescu: "E un rezultat mare pentru noi, Franţa are o valoare extraordinară"

Selecţionerul României, Răzvan Lucescu, a declarat sâmbătă, după remiza cu Franţa, scor 1-1, că este mulţumit de rezultatul înregistrat şi consideră că tricolorii şi-au îndeplinit obiectivul în acest joc, chiar dacă poate ar fi câştigat în cazul în care Surdu ar fi deschis scorul în minutul 40.

"E un rezultat mare pentru noi, Franţa are o valoare extraordinară, dar noi am făcut un meci bun şi am suportat cu sacrificiu presiunea. Dacă am fi venit aici cu gândul că nu ne putem impune, atunci am fi pierdut. Probabil, noi am intrat şi cu teamă în meci şi le-am permis să plece pe atac în primele 30 de minute, dar e bine că am scăpat fără să primim gol. Am avut o ocazie imensă prin Surdu, iar dacă am fi înscris, soarta meciului ar fi fost alta", a spus Lucescu junior.

Aflat la al treilea joc pe banca naţionalei, tehnicianul consideră că rezultatul obţinut pe Stade de France îi dă încredere pentru viitor, chiar dacă şansele de calificare la Mondial sunt aproape nule. "Ne-am fi putut gândi chiar şi la o victorie aici, dar totuşi suntem o echipă nouă, iar în ultima perioadă am obţinut rezultate utile. Echipa s-a bătut cu ardoare, am avut mulţi jucători la început de drum, sunt mulţumit. Dacă vom continua în acest fel şi vom da totul pe teren, putem să creştem. Cu astfel de rezultate şi meciuri putem progresa", a adăugat acesta.

Echipa naţionala a României a terminat, sâmbătă, la egalitate, scor 1-1, în deplasare, cu Franţa, pentru a treia oară în ultimul an, însă mai are şanse infime de calificare la CM 2010, cu trei jocuri înainte de finalul campaniei.

Clasamentul Grupei a 7-a: 1. Serbia 18p, 2. Franţa 14p, 3. Austria 10p, 4. Lituania 9p, 5. Romania 8p, 6. Insulele Feroe 1p (toate echipele au disputat câte 7 meciuri).

Următoarea etapă: Insulele Feroe - Lituania, Serbia - Franţa, România - Austria (9 septembrie).

09-06-2009, 11:59 AM
Domenech: "Rezultatul nu este o deziluzie, ci o decepţie, după câte ocazii am avut"

Selecţionerul Franţei, Raymond Domenech, a declarat, sâmbătă, după partida cu România, că rezultatul i se pare injust, deoarece elevii săi au dominat clar ostilităţile şi au ratat numeroase ocazii, însă consideră că Franţa mai poate câştiga Grupa a 7-a.

"Rezultatul nu este o deziluzie, ci o decepţie. Am avut foarte multe oportunităţi de a marca, dar nu le-am concretizat. Ştiam că vom avea un meci dificil împotriva României, dar nu am reuşit să câştigăm. Am făcut tot posibilul, dar românii s-au apărat foarte bine", a spus Domenech, citat de presa franceză.

Acesta e convins că Franţa se mai poate califica la turneul final de pe primul loc, chiar dacă se află la 4 puncte în spatele Serbiei. "Calificarea nu este jucată, mai avem un meci pe care îl putem câştiga. Trebuie să ne revenim după acest joc şi să ne gândim doar la meciul de la Belgrad, de miercuri", a opinat tehnicianul.

09-06-2009, 12:01 PM
Lupescu spune că meciul cu Franţa este "dătător de speranţă pentru nou-veniţii la naţională"

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a declarat, sâmbătă, că rezultatul din meciul cu Franţa este promiţător şi benefic pentru moralul jucătorilor nou-veniţi la echipa naţională.

"Un rezultat promiţător şi dătător de speranţă pentru jucătorii nou-veniţi la echipa naţională. Să joci pe un astfel de stadion şi în faţa a milioane de telespectatori nu e uşor deloc. Au avut momente chiar foarte bune şi sper să prindă încredere pentru viitor. Pe alocuri, sunt mulţumit de meci. Am avut un început mai timid, dar am reuşit să ne revenim", a spus Lupescu, la Sport.ro

Oficialul consideră că mijlocaşul echipei Hertha Berlin, Maximilian Nicu, poate mai mult şi este mulţumit de concentrarea pe care au avut-o tricolorii: "Max Nicu cred că ar putea juca şi mai bine. Per ansamblu mi-a plăcut echipa, cei care au intrat în teren au fost concentraţi. Au fost unii jucători care au început mai prost, iar dacă la nivelul ăsta joci cu 2-3 jucători sub nivelul maxim este foarte greu".

09-06-2009, 12:05 PM
Chivu: "Astfel de meciuri ne fac bine, doar aşa ne putem recăpăta încrederea"

Căpitanul echipei naţionale, Cristian Chivu, a declarat, sâmbătă, că egalul cu Franţa poate fi considerat un rezultat pozitiv, deoarece adversarii au fost mult mai valoroşi şi consideră că spiritul de echipă a făcut ca România să nu piardă.

"Am muncit, am încercat să jucăm cât putem, pentru că Franţa e mult mai bună decât noi. Să privim înainte cu încredere pentru că formăm o echipă cu inimă mare, care ştie să se dăruiască. Am obţinut trei egaluri cu Franţa într-un an, dar sper să vină ziua când o vom şi învinge. Astfel de meciuri ne fac bine, doar aşa ne putem recăpăta încredere. Doar prin astfel de rezultate putem spera la mai mult", a spus Chivu, la TVR 1, adăugând că "jucătorii fără experienţă sunt utili, deoarece muncesc şi se dedică în totalitate pentru echipă".

Fundaşul lui Internazionale Milano a vorbit şi despre absenţa lui Adrian Mutu din lot. "Ne lipseşte Adi, îmi pare rău că nu a fost alături de noi pe teren. Probabil că a suferit mai mult pe bancă, dar e mai importantă sănătatea, trebuie să se refacă. Îl aşteptăm la următoarele meciuri, pentru că avem nevoie de el".

Titular în premieră la echipa naţională, Romeo Surdu s-a declarat mulţumit atât de evoluţia echipei, cât şi de prestaţia sa, deşi a ratat o mare ocazie în prima repriză. "Am dat la poartă, am văzut-o în plasă, dar din păcate s-a dus paralel cu linia porţii. Oricum, chiar şi aşa, consider că am obţinut un rezultat bun, pentru că ei au jucat foarte bine, au o echipă extrem de valoroasă. Poate chiar am fi putut câştiga, am fost aproape. Cred că am jucat şi eu destul de bine, nu aveam nimic de demonstrat, chiar dacă am fost contestat".

Atacantul Ciprian Marica susţine că a făcut tot posibilul pentru ca echipa să obţină toate cele trei puncte, însă superioritatea adversarilor a fost evidentă. "Am încercat să dăm tot ce e mai bun din noi, dar trebuie să recunoaştem că au fost mai buni. Acum trebuie să ne gândim să încheiem această campanie de calificare cu capul sus, deşi nu mai avem nicio şansă", a opinat jucătorul lui VfB Stuttgart.

Portarul Dănuţ Coman e de părere că naţionala a demonstrat că şi-a revenit după rezultatele slabe din începutul campaniei şi consideră că va progresa în continuare. "Presiunea a fost foarte mare la acest meci, dar am demonstrat că avem valoare. Mă bucur pentru rezultat chiar dacă nu a fost o victorie. Deşi nu mai avem şanse la calificare, trebuie să ne bucurăm de faptul că avem o echipă nouă, care poate să crească, e pe un drum ascendent, se vede asta. Sunt fericit pentru acest meci, am jucat bine. Acum, ne gândim la meciul cu Austria, unde trebuie să câştigăm", a afirmat goalkeeper-ul lui FC Braşov.

09-06-2009, 12:07 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-06-2009 12:07 PM de Sebi Raducu.)
Benzema: "Sunt dezamăgit, vroiam neapărat să câştigăm"

Atacantul lui Real Madrid, Karim Benzema, a declarat, sâmbătă, că este trist după remiza cu România, deoarece partida ar fi trebuit obligatoriu câştigată pentru a-i apropia pe francezi de liderul grupei, Serbia, informează AFP.

"Sunt dezamăgit pentru că voiam neapărat să câştigăm acest meci foarte important. Din păcate, am marcat numai un gol, deşi am ratat foarte multe ocazii. Am pierdut puncte importante în faţa României. Acum, nu mai trebuie decât să ne gândim la Serbia, unde nu concepem să nu câştigăm", a spus Benzema, adăugând că "în puţinele minute în care am fost folosit, nu prea am avut ce face. A fost acea lovitură liberă, în rest nimic".

Atacantul lui FC Barcelona Thierry Henry consideră că Franţa ar fi meritat să câştige meciul, dar a avut mult ghinion. "A fost un meci dificil, dar în care am jucat bine. Din nefericire, a fost acel autogol, însă nu trebuie să uităm maniera în care am dominat partida, am avut şi o bară. Avem moralul un pic afectat după un astfel de rezultat, mai ales că vine pe finalul campaniei şi va conta foarte mult. Vom merge în Serbia să ne impunem, chiar dacă ocuparea primei poziţii nu mai e de acum în mâinile noastre", a opinat autorul primului gol al partidei.

09-06-2009, 12:12 PM
Gignac recunoaşte: "În faţa noastră a stat un portar bun!"

Atacantul naţionalei Franţei, Andre-Pierre Gignac, a declarat că echipa sa a avut multe ocazii şi a dominat, dar cu toate acestea evoluţia portarului tricolorilor, Dănuţ Coman a fost una remarcabilă.

"Cu toţii suntem supăraţi, rezultatul contează, chiar dacă am jucat bine. Am jucat rapid, am avut acţiuni, dar în faţa noastră a stat un portar bun. Trebuie să ne gândim în continuare la primul loc. Va fi greu în Serbia, dar nu cedăm", a spus Gignac.

Naţionala României a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată aseară, în deplasare, în faţa echipei similare a Franţei, contând pentru preliminariile Cupei Mondiale.

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
17 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut