Florin Lovin (nr. 24 - TSV 1860 Munchen)
08-11-2009, 09:41 PM
|
|||
|
|||
RE: Florin Lovin (nr. 24 - TSV 1860 Munchen)
Ati ajuns sa va bucurati pentru ca a dat ratatul de Lovin o pasa de gol... N-am sa-l iert niciodata pt gestul de pe Giulesti!
http://mariusfrancisc.wordpress.com - Comunitatea fanilor lui AS Roma http://tributetoengland.wordpress.com - Dedicat fotbalului insular |
|||
08-11-2009, 10:26 PM
|
|||
|
|||
In primul rand, am fost bucurosi ca am scapat de el
Steaua acum, Steaua mereu! |
|||
08-11-2009, 11:27 PM
|
|||
|
|||
Era un jucator bun care mai demult era inlocuitorul perfect al lui Radoi
|
|||
09-02-2009, 10:37 PM
|
|||
|
|||
Lovin, "călit" de fanii Stelei! "Am fost criticat, dar mă descurc, nu-i nicio problemă"
Criticat de antrenorul Ewald Lienen pentru prestaţiile mai puţin reuşite din ultimele două etape, mijlocaşul lui TSV Munchen 1860 a vorbit într-un interviu acordat TZ despre situaţia sa în cadrul clubului.
Florin, ai crezut când ai venit la Munchen că atmosfera din sânul echipei se poate strica după numai patru etape? Nu neapărat. Dar ştiu că lucrurile pot lua din nou o turnură favorabilă. O victorie cu Furth, şi lumea va arăta cu totul altfel. Şi la Bayern au fost probleme înainte de meciul cu Wolfsburg, iar acum e totul bine. Trebuie să învăţăm să controlăm jocul, să jucăm mingea în careul advers. Şi nu pentru 20 de minute, ci pentru 90. Asta e şi treaba ta... Absolut. Împotriva lui Karlsruhe am jucat slab şi am fost criticat pe bună dreptate. Cu Ahlen am vrut să joc "la siguranţă" şi nici aşa nu a ieşit bine. Trebuie să vedem care este balanţa optimă între atac şi apărare, şi mă refer aici la noi toţi. Ai replicat la ce ţi-a reproşat Ewald Lienen. Te-au surprins criticile antrenorului? Nu. Ce mi-a spus antrenorul a fost OK. Criticile lui au fost la obiect şi şi m-au pus pe gânduri. Mă descurc cu el, nu-i nicio problemă. Dacă tot vorbim de antrenor... te simţi bine în sistemul cu doi mijlocaşi la închidere sau ai prefera să joci la mijloc într-un sistem mai ofensiv? La Steaua am jucat într-un sistem identic, sunt obişnuit. Unul merge în faţă, celălalt rămâne să asigure apărarea - acesta este jocul meu. La fel se va întâmpla şi la TSV. Nu prea mai este timp... Există presiune, bineînţeles. Dar nu trebuie să ne pierdem minţile din cauza asta. Echipa are potenţial pentru a urca în clasament şi dacă intrăm deja în panică, ne poate costa. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-04-2009, 12:19 AM
|
|||
|
|||
Pff...da ai nimerit poza cu Lovin nu gluma )
''Football is a beautiful game and it needs to be played beautifully!'' Brian Clough |
|||
09-07-2009, 05:42 PM
|
|||
|
|||
Lovin nu e un jucator slab (ma refer la joc). La ce jucatori are steaua acum, chiar avea nevoie de el la centru. parerea mea.
CATALIN HILDAN, UNICUL CAPITAN!!! TE VOM IUBI MEREU!!! |
|||
09-07-2009, 07:35 PM
|
|||
|
|||
Sincer am avea un cuplu puternic cu Lovin la nationala. Lovin cu Ghioane, sau Lovin cu Apostol... Ar fi un cuplu bun la nationala.
http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-07-2009, 07:41 PM
|
|||
|
|||
Lovin la nationala?Ati innebunit de tot fratilor...asta merita sa joace la Bacau nu TSV. Nu degeaba il tot critica antrenorul de la nemti de cateva meciuri incoace. Avem noi(romanii) inchizatori mult mai bun ca slabanogul asta. Sa fim seriosi...
''Football is a beautiful game and it needs to be played beautifully!'' Brian Clough |
|||
09-08-2009, 12:47 AM
|
|||
|
|||
(09-07-2009 07:41 PM)Marius_Black Scris: Lovin la nationala?Ati innebunit de tot fratilor...asta merita sa joace la Bacau nu TSV. Nu degeaba il tot critica antrenorul de la nemti de cateva meciuri incoace. Avem noi(romanii) inchizatori mult mai bun ca slabanogul asta. Sa fim seriosi... chiar avem...dar de steaua voastra era bun CATALIN HILDAN, UNICUL CAPITAN!!! TE VOM IUBI MEREU!!! |
|||
09-08-2009, 01:08 AM
|
|||
|
|||
Era bun pe ma-sa... dupa ce Onicas o sa capete mai multa experienta n-o sa-si mai aduca aminte nimeni de Lovin. Trebuia imprumutat un an inainte pe la o echipa din josul clasamentului dar na...conducerea lu' peste.
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
15 Musafir(i)
15 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut