Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Florin Lovin (nr. 24 - TSV 1860 Munchen)
09-08-2009, 01:45 PM
RE: Florin Lovin (nr. 24 - TSV 1860 Munchen)
Nu prea sunt de acord cu Sebi. Nici chiar asa sa ajungem sa il convocam pe Lovn la nationala. Exista altii mai buni

CATALIN HILDAN, UNICUL CAPITAN!!! TE VOM IUBI MEREU!!!Angel
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-08-2009, 07:12 PM
Lovin, criticat iar la Munchen 1860 pentru ca nu vorbeste cu nimeni!

Lovin e criticat din nou de antrenorul lui Munchen 1860, Ewald Lienen, pentru ca nu comunica cu nimeni la echipa.

Criticat acum o saptamana pentru ca este prea ofensiv, Florin Lovin si-a atras din nou critici din partea antrenorului sau.

Fiind nou la echipa, nestiind germana, Lovin nu a reusit inca sa se integreze in lot si sa comunice perfect cu jucatorii.

Fostul stelist e acuzat ca e prea tacut in vestiar si la antrenamente si astfel de auto izoleaza de grup.

"Chiar daca cei tineri trebuie sa stie sa ii respecte pe cei mai batrani, nu trebuie sa devina asta o problema de comunicare la echipa. Spre exemplu, Florin Lovin. El este prea tacut din respect pentru ceilalti jucatori. Dar fara cuvinte, fara comunicare nimic nu ieste bun. Nu pot sa ii bag fiecarui jucator o casca in ureche ca sa pot sa ma inteleg cu toti", spune in Bild antrenorul lui Munchen 1860 Ewald Lienen.

Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
09-13-2009, 01:52 PM
Lovin a suferit o ruptură a ligamentelor şi ar putea lipsi 6 luni de pe gazon

Mijlocaşul român de la TSV Munchen 1860, Florin Lovin, a suferit o ruptură a ligamentelor anterioare încrucişate la genunchiul stâng şi ar putea lipsi aproximativ şase luni de pe gazon în urma accidentării din partida cu Greuther Furth, informează ediţia on-line a Bild.

Lovin s-a accidentat în minutul 6 al al partidei de sâmbătă după-amiază TSV Munchen-Greuther, scor 3-1, în urma unui duel cu Mokhtari, şi a fost înlocuit imediat din cauza durerilor puternice pe care la acuza la genunchiul stâng.

Sursa citată a anunţat că fotbalistul român a suferit o ruptură a ligamentelor anterioare încrucişate şi va lipsi aproximativ şase luni de pe gazon.

Fostul mijlocaş al Stelei se transferase în vară la TSV Munchen şi are un contract pe trei sezoane cu gruparea germană, iar în primele cinci etape din 2.Bundesliga evoluase ca titular, inclusiv în jocul cu Greuther Furth.

Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
09-14-2009, 12:39 PM
Lovin a fost operat la genunchi după accidentarea suferită în partida cu Greuther Furth

Mijlocaşul român Florin Lovin, care evoluează în Germania la Munchen 1860, a fost supus duminică unei intervenţii chirurgicale la genunchi, care a durat 90 de minute, iar jucătorul va sta în afara gazonului aproximativ 6 luni, informează presa germană.

"Este foarte trist ce se întâmplă cu Florin, pentru că el intrase foarte bine în echipă. Era important la mijlocul terenului, iar pentru noi este o pierdere mare. El e apreciat de colegi şi am văzut că ultima victorie din campionat a fost obţinută de băieţi şi pentru el. Acum s-a operat şi va sta cam 6 luni în afara gazonului. Sperăm să revină mai repede", a spus antrenorul celor de la Munchen 1860.

Mijlocaşul român de la TSV Munchen 1860, Florin Lovin, a suferit o ruptură a ligamentelor anterioare încrucişate la genunchiul stâng în minutul 6 al al partidei de sâmbătă după-amiază cu Greuther Furth, scor 3-1. Românul s-a accidentat în urma unui duel cu Mokhtari şi a fost înlocuit imediat din cauza durerilor puternice pe care la acuza la genunchiul stâng.

Fostul mijlocaş al Stelei se transferase în vară la TSV Munchen şi are un contract pe trei sezoane cu gruparea germană, iar în primele cinci etape din 2.Bundesliga evoluase ca titular, inclusiv în jocul cu Greuther Furth.

09-20-2009, 05:24 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-20-2009 07:16 PM de Marius_Black.)
Lovin: "Căzuse cerul peste mine, am plâns ca un copil"

Clinica din Munchen unde este internat fostul fotbalist al Stelei, etajul 1. Florin Lovin se recuperează după operaţia suferită la genunchi. Românul a suferit o intervenţie chirurgicală duminică dimineaţă, după ce în meciul cu Greuther Furth a părăsit terenul în minutul 7. Jucătorul născut la Piatra Neamţ a acordat un interviu jurnaliştilor de la Bild, chiar de pe patul de spital.

Bild: Cum îţi merge?
Florin Lovin: Mai am încă dureri, nu am putut să dorm în prima noapte, dar operaţia a decurs cum nu se poate mai bine.

Ai mai avut parte de o asemenea accidentare?
Când aveam 17 ani, în 1999, am suferit o ruptură de menisc la piciorul drept. Atât. Adineauri m-a sunat medicul Stelei, Radu Paligora, mi-a spus el. <În cinci ani la Steaua, nu ai fost niciodată accidentat. Şi dintr-o dată, ţi s-a întâmplat>.

Cea mai gravă accidentare din carieră. Cum reuşeşti să treci peste acest moment?
Cel mai important, când se întâmplă astfel de lucruri, este să fii puternic mental. Iar eu am un psihic bun. Şi mă bucur că mi s-a întâmplat la 27 de ani, şi nu am păţit-o la 32. Cariera mea ar fi fost terminată. În februarie împlinesc 28 de ani, iar din martie mă aşteaptă un nou start. Sper să reuşesc să intru în câteva meciuri, la sfârşitul sezonului.

Îţi mai aminteşti scena cumplită de pe gazon?
Sigur. Mi-am dat seama imediat că e ceva în neregulă. Când mi-a spus doctorul ce am păţit, parcă a căzut cerul peste mine, am plâns ca un copil.

La pauză, colegii te-au încurajat la vestiare...
M-au încurajat cu toţii şi mi-au promis că vor câştiga pentru mine. A fost fantastic, un moment emoţionant.

Ai primit multe vizite, nu?
A venit jumătate de echipă. Soţia şi fiul meu, Oliver, de asemenea. Şi m-am bucurat enorm că a venit şi antrenorul care m-a încurajat alături de manager. Aceste vizite mi-au fost de un real folos, aveam nevoie de susţinere. Şi cel mai frumos...a venit şi cel mai bun prieten al meu, Mihai Neşu, care joacă la Utrecht... a înnoptat aici la spital. Au mai adus un pat în cameră pentru asta.

Mathieu Beda te-a înlocuit cu brio în meciul cu Furth. Va reuşi şi pe termen lung?
Mathieu face o treabă foarte bună şi mă va înlocui cu succes. Acum are şansa să demonstreze că este un jucător foarte bun.

09-20-2009, 07:18 PM
(09-20-2009 05:24 PM)Jean Scris:  Adineauri m-a sunat medicul Stelei, Radu Paligora, mi-a spus el. <În cinci ani la Steaua, nu ai fost niciodată accidentat. Şi dintr-o dată, ţi s-a întâmplat>.

Eh, se mai intoarce norocul. Noi din pacate n-am avut noroc sa scapam de el 5 ani de zile. Dodgy

''Football is a beautiful game and it needs to be played beautifully!'' Brian Clough
Vizitează site-ul acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator
12-24-2009, 10:36 AM
Florin Lovin va reveni pe gazon în luna martie

Mijlocaşul român al lui TSV 1860 Munchen, Florin Lovin, a revenit la antrenamente după trei luni de pauză, în urma accidentării grave la genunchi, însă numai din februarie se va putea pregăti normal alături de coechipierii săi, iar din martie va putea fi folosit în meciuri.

Fotbalistul în vârstă de 27 de ani, care la mijlocul lunii septembrie a suferit o ruptură de ligamente la genunchi şi a avut nevoie de operaţie, a început alergările şi chiar s-a antrenat pentru jumătate de oră cu mingea într-una dintre zile, însă afirmă că nu se poate pregăti normal mai devreme de luna februarie. "M-am simţit bine, dar mai am nevoie de timp", afirmă Lovin, conform presei germane.

Fostul jucător al Stelei se aşteaptă să revină pe gazon la mijlocul lunii martie, la 6 luni după accidentarea suferită în partida cu Greuther Furth, din etapa a 5-a din 2.Bundesliga.

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
16 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut