Ştiri Steaua Bucureşti
09-09-2009, 08:30 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Strizu: "Dayro creşte, dar mai e mult de muncă cu el"
Leo Strizu, antrenorul de la Steaua II, era extrem de dezamăgit la finalul partidei din Cupa României cu CS Otopeni, pierdut de roş-albaştri cu 2-1. Strizu a vorbit şi despre evoluţia lui Dayro Moreno, după ce columbianul a marcat un gol spectaculos, care nu a putut însă schimba soarta partidei.
"El uşor, uşor, creşte pe partea fizică, a început să aibe şi realizări. Dacă la Galaţi a ratat, acum a înscris. Uşor, uşor, Dayro îi va ajuta pe aceşti copii prin experienţa şi talentul său, dar mai e mult de muncă cu el. Depinde de el şi, apoi, când antrenorii de la echipa mare vor da verdictul că poate schimba vestiarul, va trece la prima echipă", a afirmat Leo Strizu, la Sport.ro. Click aici pentru a vedea golul lui Dayro Tehnicianul s-a referit şi la situaţia lui Pleşan, care nu a fost folosit în meciul de Cupă de astăzi: "Pleşan a fost accidentat, a avut mai mult de 10 zile de repaus. când va fi pregătit să intre, va intra. Dacă va intra sau va rămâne rezervă, rămâne de văzut". Steaua II a deschis scorul prin Dayro Moreno, dar CS Otopeni a egalat prin B. Onuţ şi apoi s-a calificat mai departe în Cupa României, graţie reuşitei lui Kalle. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-09-2009, 08:47 PM
|
|||
|
|||
"Ce cuplu as face cu Dayro in Ghencea!"
Omul care a eliminat Steaua 2 din Cupa Romaniei Timisoreana, camerunezul Sone Kalle se propune in Ghencea. Acesta ar vrea sa joace alaturi de Dayro, sub comanda lui Bergodi.
Kalle a fost la un pas sa plece in vara de la Otopeni la Sageata Stejaru. A ramas insa si acum are vise mari. Vrea sa i se alature lui Dayro si sa joace la echipa mare din Ghencea sub comanda lui Bergodi. "Dayro Moreno are calitati, nu stiu de ce nu joaca la Steaua... As face un duo tare de tot cu el la Steaua. El sa dea pasa si eu sa finalizez, insa mai trebuie sa mai vrea si Gigi Becali. La Steaua, iti trebuie incredere" a declarat Sone Kalle pentru http://www.sport.ro http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-09-2009, 11:58 PM
|
|||
|
|||
Dayro: "Mai am mult de muncă, sper să primesc o şansă!"
Dayro Moreno rămâne modest şi este conştient că trebuie să muncească pentru a prinde un loc în echipa mare a Stelei. Până atunci, columbianul joacă pentru formaţia lui Leo Strizu şi vrea să profite de fiecare şansă care i se va oferi pentru a intra în graţiile lui Bergodi. "Mai trebuie să muncesc ca să ajung la prima echipă. Eu voi munci în continuare pentru a mi se acorda şansa să ajung la prima echipă", a punctat atacantul sud-american după ce a marcat singurul gol al roş-albaştrilor cu CS Otopeni (1-2).
Dayro a adaugat că este dezamagit de faptul că echipa secundă a Stelei nu s-a putut califica în 16-imile de finală ale Cupei Romaniei, după partida cu CS Otopeni: "Sunt puţin trist că am fost eliminaţi din Cupa României, dar asta este", a adăugat Dayro la finalul partidei de azi. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-09-2009, 11:59 PM
|
|||
|
|||
"Poate îmi vine şi mie rândul"
Pleşan s-a inspirat de la Dayro Moreno şi a revenit la gânduri mai bune faţă de Steaua! Pleşan se pregăteşte cu echipa a doua şi spune că aşteaptă o şansă ca să revină sub comanda lui Bergodi.
"Eu rămân la Steaua, mă pregătesc, iar când vor avea nevoie de mine mă voi întoarce la prima echipă. Aştept şi eu o şansă, poate îmi va veni şi mie rândul", a declarat Mihaiţă Pleşan conform http://www.sport.ro. Pleşan nu se întoarce la Craiova. "Sper să revin cât mai repede, eu m-aş întoarce şi mâine, dar nu depinde de mine. Vreau să menţionez că nu am vorbit cu nimeni de la Craiova de vreun contract şi nici nu mă voi întoarce la Craiova", a spus mijlocaşul Stelei, conform http://www.sport.ro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-10-2009, 10:58 AM
|
|||
|
|||
Revoluţie ofensivă
Italianul pare decis să renunţe la sistemul cu un închizător în favoarea utilizării unui al doilea mijlocaş de creaţie.
După 11 meciuri pe banca Stelei, Bergodi a decis să facă schimbări la nivelul liniei de mijloc, compartimentul care a reprezentat punctul nevralgic al roş-albaştrilor în acest debut de sezon. Gazeta a aflat ce plan şi-a făcut italianul. Este vorba despre o modificare în concepţia ofensivă a echipei. Pe scurt: antrenorul va utiliza acelaşi sistem, 4-4-2, însă vrea să renunţe la mijlocaşul defensiv, care ar urma să fie înlocuit cu un fotbalist mai aplecat spre faza de atac. "Vîrfurile noastre, mai ales Stancu şi Surd, au fost de prea multe ori nevoite să coboare din avanposturi să-şi ia mingi. De ce? Pentru că mijlocaşii centrali nu sînt destul de direcţi pe poartă, lipsesc verticalizările", au explicat surse din club. Bergodi vrea un mijloc mai tehnic şi mai rapid. Motiv pentru care, după ce Toja şi Cristi Tănase vor fi apţi din punct de vedere fizic, ei vor intra în primul "11", cu sarcina clară de a iuţi jocul şi a-l direcţiona pe poartă. Columbianul îl va înlocui pe "închizătorul" Onicaş şi va face cuplu cu Andrei Ionescu în centrul liniei de mijloc, iar Tănase va fi titularizat în banda stîngă. 5 goluri a marcat Steaua în acest sezon de Liga I, fiind abia pe locul 14 din 18 echipe în clasamentul eficacităţii 7 acţiuni utile a avut Onicaş la meciul cu Dinamo, comparativ cu cele 14 ale lui Ionescu "M-am tot gîndit la o schimbare în registrul tactic pentru ca Steaua să devină o echipă mult mai tehnică decît este acum" - Cristiano Bergodi, antrenor Steaua Ca acum 17 ani! Ultima dată cînd Steaua juca avînd doi mijlocaşi centrali ofensivi a fost în urmă cu 17 ani. În 1992, cuplul din linia mediană a roş-albaştrilor era format din Panduru şi Ilie Stan. "Aveam şi sarcini defensive, însă jucam tot timpul lîngă Pandi, nu rămînem în spate, urcam de fiecare dată cu el şi cum el era extrem de ofensiv, ajungeam si eu la fel de sus", a declarat ieri Ilie Stan. Cei doi au marcat în sezoanele '91-'92 şi '92-'93 nu mai puţin de 49 de goluri, doar în campionat. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-10-2009, 11:03 AM
|
|||
|
|||
Alarmă cu Stancu
Ieri, pentru a treia zi consecutivă, golgeterul Stelei din acest sezon nu s-a antrenat şi prezenţa sa în echipă la Mediaş e pusă sub semnul întrebării.
Bergodi are o dilemă pentru următorul joc de campionat, cel cu Gaz Metan, programat duminică seara şi transmis în direct de Antena 1. Unul dintre cei mai buni elevi ai săi în debutul de sezon, Bogdan Stancu, ar putea rata disputa cu ardelenii. Motivul? O rană la picior provocată de o gheată care l-a tot "bătut" în ultima vreme. Tocmai din acest motiv, atacantul nu s-a antrenat nici ieri alături de echipă, aşa cum se întîmplase şi în primele două zile ale săptămînii. Stancu a mers doar la sala de forţă şi aşteaptă azi OK-ul doctorilor pentru a se pregătit la sută la sută din capacitate. Bergodi şi Renzo Rossi vor discuta azi cu medicul Radu Paligora şi vor decide dacă Stancu va fi folosit la Mediaş sau nu va fi forţat tocmai pentru a nu-şi periclita prezenţa la debutul în grupa H din Europa League, joi, la disputa cu Sheriff Tiraspol. Dacă Stancu nu va evolua, atunci cuplul ofensiv va fi Kapetanos - Surdu. Pe lîngă Stancu, Bergodi nu-i va putea folosi nici pe Toja, Tănase, Emeghara şi Ovidiu Petre. 6,90 e media notelor GSP primite de Stancu în acest sezon, fiind primul în topul steliştilor Dragomir către Bergodi: "Taci, că eşti mîncat!" Şeful LPF, Dumitru Dragomir, îl pune în temă pe Bergodi după ce tehnicianul Stelei a rămas ferm pe poziţie în privinţa revenirii lui Dayro la prima echipă. "Dacă nu ai rezultate şi mai dai şi din clanţă, eşti copilul ploii. Bergodi să mai tacă! Dacă acum comentează şi nu are nici rezultate, este ca şi mîncat la Steaua!", a zis Dragomir la GSP TV. 6 goluri şi 3 pase decisive a reuşit Bogdan Stancu în actualul sezon, el contribuind la 45 la sută din toate golurile Stelei Dayro, gol la Steaua II Echipa secundă a roş-albaştrilor a pierdut ieri calificarea în şaisprezecimile Cupei României, după 1-2 cu CS Otopeni. Elevii lui Leo Strizu au început excelent, deschizînd scorul prin columbianul Dayro Moreno, şut în vinclu de la 20 de metri, uşor deviat. Imediat după pauză, Onuţ a egalat, iar pe final Kalle a marcat golul calificării. Nu renunţă la Roman şi la Sburlea Viorel Moldovan a discutat cu preşedintele Dinu Gheorghe despre posibila plecare a lui Mihai Roman şi Sabrin Sburlea la Steaua. "E bine că elevii mei stîrnesc interesele granzilor, însă cei din conducere mi-au spus că ei vor rămîne la Braşov. Sînt convins că nu-şi vor pierde capul, sînt băieţi echilibraţi, iar noi avem nevoie de ei", a spus antrenorul "stegarilor". "Vamă mi-e prieten, nu angajat" Curtat de Steaua, Dinu Gheorghe se bucură de întreaga susţinere a patronului braşovean Ioan Neculaie. "Eu nu am spus niciodată că el e angajat şi că eu sînt patron. Dinu îmi este prieten. De altfel, nici nu a luat vreodată salariu de la club", a precizat finanţatorul clubului de sub Tîmpa. Ultimele noutăţi > Cristi Pustai, antrenorul Mediaşului, echipă contra căreia Steaua joacă duminică: "Va fi un meci spectaculos. Noi venim după două eşecuri şi ar fi cazul să cîştigăm. Steaua este mai slabă la fazele fixe decît anul trecut, dar a cîştigat mai multă viteză şi tehnică datorită jucătorilor tineri". > Adrian Mititelu, patronul Craiovei, despre Pleşan: "Eu ţin mult la el, sînt convins că ar vrea să revină în Bănie, dar nu-l aduc pentru că este pe lista trădătorilor! În plus, ca valoare, nu este peste jucătorii pe care îi avem în lot". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-10-2009, 11:07 AM
|
|||
|
|||
Prodan ofertat!
Fostul fundaş al roş-albaştrilor, acum oficial al FRF, a primit propunerea de a lucra în Ghencea pe postul lăsat vacant de Adrian Ilie.
Gigi Becali încă nu a rezolvat problema cooptării unui manager la echipă. Chiar dacă a reluat discuţiile cu Dinu Gheorghe, şeful Braşovului, pare tot mai puţin probabil ca "Vamă" să fie instalat în Ghencea. Becali: "Dinu Vamă e neserios!" Motivul principal? L-a dezvăluit chiar Becali omenilor săi din club: "Dinu e neserios. Discut cu el ceva, după care nu mai răspunde la telefon. Chiar n-am nevoie de astfel de oameni care nu respectă o înţelegere". După ce i-a ratat atît pe Dinu Gheorghe, cît şi pe MM, Becali i-a transmis lui Argăseală: "Găseşte o persoană pe care să o aducem în club". Discuţie Argăseală-Prodan Primul pe care actualul preşedinte l-a apelat deja e al fostului fotbalist al Stelei, Daniel Prodan. În prezent director sportiv la FRF, lui Didi i s-a propus aceeaşi funcţie în Ghencea. Argăseală ar fi avut o întrevedere cu el, cei doi au discutat pe marginea ofertei, însă Prodan i-a transmis şefului roş-albaştrilor că e foarte legat de echipa cu care lucrează la Casa Fotbalului. 5 titluri în 6 ani la Steaua Prodan a venit ca jucător la Steaua în 1992. A stat pînă în 1997, timp în care a cîştigat titlul în fiecare sezon. S-a transferat apoi la Atletico Madrid, după care s-a reîntors în Ghencea în 1999, ocupînd locul 3 în campionat. "Vreau să rămîn în continuare la FRF pentru a-mi duce la capăt contractul care va expira abia la anul. Nu mă dau la o parte de aici şi nici nu vreau să părăsesc corabia" - Daniel Prodan, director sportiv FRF "La FRF mă simt bine, lupii tineri fac echipă bună cu lupii mai experimentaţi şi nu am motive să plec. De cînd a venit şi Răzvan e un nou început şi chiar îmi place ce fac aici" - Daniel Prodan, director sportiv FRF 14 luni au trecut de cînd postul de manager sportiv al Stelei a devenit vacant, după ce Adrian Ilie a demisionat în iunie 2008 http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-10-2009, 01:05 PM
|
|||
|
|||
Trei antrenamente pentru stelişti înaintea jocului de la Mediaş, toate închise presei
Ros-albastrii vor mai avea inca trei sedinte de pregatire in Ghencea, apoi, samabata, se pleaca spre aeroportul din Sibiu, destinatia finala fiind Mediasul, acolo unde elevii lui Cristiano Bergodi vor disputa meciul cu Gaz Metan, programat duminica.
Joi, 10 septembrie - 17:30 - antrenament inchis presei Vineri, 11 septembrie - 16:30 - conferinta de presa cu antrenorul Cristiano Bergodi - 17:30 - antrenament deschis presei Sambata, 12 septembrie - 10:30 - antrenament inchis presei - 17:00 - decolare spre Sibiu - Aeroportul International Henri Coanda - 17:45 - aterizare la Sibiu - 18:45 - sosire la Medias - 19:00 - cazare la Hotel Binder Bubi - Medias Duminica, 13 septembrie - 20:00 - Gaz Metan Medias - FC Steaua Bucuresti - 23:30 - decolare spre Bucuresti - Aeroportul din Sibiu - 00:15 - aterizare la Bucuresti - Aeroportul International Henri Coanda http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-10-2009, 01:30 PM
|
|||
|
|||
Steaua va disputa doar un meci cu portile inchise, dupa ce Comisia de Disciplina din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal a reanalizat incidentele de la meciul cu Dinamo.
|
|||
09-10-2009, 02:29 PM
|
|||
|
|||
S-a sucit Mitica ) . Cine stie ce i-o fi zis jiji...
''Football is a beautiful game and it needs to be played beautifully!'' Brian Clough |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
79 Musafir(i)
79 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut