Ştiri Universitatea Craiova
09-08-2009, 11:36 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Universitatea Craiova
Njock: "Wobay a fost afectat de unele probleme personale, dar va reveni în forţă"
Bun prieten cu leonezul Ştiinţei, fostul vîrf al Craiovei, Jeremie Njock, a explicat de ce Wobay nu a mai prins în ultimul timp primul "11" al Universităţii.
"Vorbesc aproape zilnic cu Wobay. El e un tip foarte sensibil şi a fost afectat de unele probleme personale. Mi-a spus însă că a trecut peste ele, am încredere că va reveni în forţă", a declarat azi Njock pentru craiovamaxima.ro. "Sînt la curent cu evoluţiile Universităţii. N-a fost un start prea bun de sezon, dar la Craiova sînt fotbalişti foarte talentaţi, care au ajuns la o anumită maturitate, şi am încredere că la anul vor juca în Europa League. E foarte bine că a venit şi Trică, cred că va ajuta foarte mult", a mai spus atacantul camerunez, în prezent liber de contract. "Fac antrenamente cu o echipă din Belgia, deocamdată nu am nici o ofertă concretă. Sper să mai joc cîţiva ani", a conchis Njock. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-09-2009, 01:12 PM
|
|||
|
|||
"Vali Bădoi să fie o soluţie până ne rezolvăm problema cu Dănănae, care înseamnă până în retur"
Preşedintele Universităţii, Adrian Mititelu, nu a negat faptul că Vali Bădoi ar fi o soluţie pentru gruparea alb-albastră, dar a specificat şi faptul că mai există o variantă de fundaş dreapta, din străinătate, iar zilele acestea o să ia o decizie.
"Avem un obiectiv foarte important şi sper să terminăm în primele patru. Vali Bădoi este un fotbalist pe care eu l-am apreciat foarte mult. Este un băiat care, chiar dacă a trecut pe la multe echipe, s-ar putea să ne intereseze. Având în vedere situaţia cu Gângioveanu şi faptul că Ştefan Bărboianu este singurul nostru fundaş dreapta, deşi cred că acolo ar putea să joace şi Dilevski, dar dacă ar juca el, automat am crea o problemă la mijloc, s-ar putea ca Vali Bădoi să fie o soluţie până ne rezolvăm problema cu Dănănae, care înseamnă până în retur. Mai avem şi o variantă externă. O să luăm în aceste zile o decizie, pentru că este clar că avem nevoie de un fundaş dreapta, cel puţin pentru următoarele luni", a declarat Adrian Mititelu. Patronul Ştiinţei a explicat de ce nu s-a gândit să-l readucă pe Mihăiţă Pleşan la Universitatea: "Sunt convins că Pleşan nu ar zice nu. Am şi vorbit cu Gigi Becali pe tema asta. Eu ţin mult la Mihăiţă, este un băiat pe care îl respect, chiar dacă face parte din lunga listă a trădătorilor, dar nu-l mai aduc pe considerentul ăsta. În acest moment nu poate să joace la Universitatea pentru că sunt jucători mult mai valoroşi decât el. Păi dacă nu joci la Steaua, joci la Craiova? Consider că lotul nostru este net superior în comparaţie cu al Stelei." Cât despre reacţia fanilor olteni cu privire la prezenţa lui Andrei Ionescu pe "Ion Oblemenco", Adrian Mititelu a declarat: "Este preţul, povara vieţii lui, pentru Andrei Ionescu. De câte ori va lua contact, aşa i se va întâmpla. Şi credeţi-mă că Andrei chiar a fost un copil răsfăţat al Craiovei şi, chiar dacă o spun cu părere de rău, îşi merită aceste «încurajări» din tribune." http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-09-2009, 01:17 PM
|
|||
|
|||
Bădoi: "Aş fi încîntat să evoluez pentru Ştiinţa în finalul carierei!"
După ce au aflat ieri că Valentin Bădoi (34 de ani) şi-a rezolvat problemele cu Poli Timişoara, oficialii olteni l-au contactat pentru a-i propune un transfer la echipa pregătită de Daniel Mogoşanu.
Discuţia decisivă va avea loc chiar azi, jucătorul fiind aşteptat la Craiova pentru negocierea salariului. "Aş fi încîntat să evoluez pentru Ştiinţa în finalul carierei!", a spus Bădoi pentru Gazeta Sporturilor. Bădoi poate evolua atît ca fundaş dreapta, cît şi ca mijlocaş. A mai jucat la Turris Turnu Măgurele, FCM Bacău, Rapid, Steaua şi Poli Timişoara. A strîns 235 de meciuri în Liga I şi a marcat 37 de goluri. Are 34 de jocuri la activ în cupele europene, fără gol marcat, şi 10 meciuri bifate în tricoul "naţionalei". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-09-2009, 04:17 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-12-2009 04:33 PM de Sebi Raducu.)
|
|||
|
|||
Bădoi a semnat un contract valabil un an cu gruparea din Bănie
Fostul jucător al echipei FC Timişoara, Valentin Bădoi, a semnat miercuri un contract valabil un sezon cu Universitatea Craiova şi a declarat că este onorat de faptul că va îmbrăca tricoul alb-albastru.
"Am 33 de ani şi încă mai am plăcerea şi capacitatea de a juca fotbal la nivel înalt. Mă simt onorat că o echipă ca Universitatea Craiova m-a vrut în lotul ei", a spus Bădoi, care speră să debuteze la noua echipă în etapa a 7-a, la meciul cu Rapid. Fotbalistul s-a declarat mulţumit de contractul semnat, care este "unul bun pentru ziua de azi", şi a comentat faptul că transferul său a fost făcut şi pentru a acoperi lipsa lui Ovidiu Dănănae, titularul postului la Universitatea Craiova fiind accidentat: "O să joc fotbal cu plăcere, o să mă bucur de fiecare minut pe care îl voi petrece pe teren. Totuşi, mi-aş fi dorit ca eu să nu ajung în situaţia de a pleca de la Timişoara şi, de asemenea, ca Dănănae să nu se fi accidentat". Valentin Bădoi este cel de-al 4-lea jucător pe care Universitatea Craiova l-a transferat în acest sezon, după Eugen Trică, Valentin Badea şi Josip Misic. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-09-2009, 09:01 PM
|
|||
|
|||
Un transfer bun, in conditiile actuale (nu mai aveam decat un fundas dreapta, Stefan Barboianu)
|
|||
09-09-2009, 09:04 PM
|
|||
|
|||
Eu zic ca banda dreapta este acoperita. Pot face schimb de pozitii oricand in meci, mai ales ca amandoi pot fi simultan si fundasi si mijlocasi dreapta.
http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-10-2009, 01:02 PM
|
|||
|
|||
Vali Bădoi: "Vreau un trofeu!"
Fostul jucător al lui Poli Timişoara îşi doreşte să-şi treacă în palmares campionatul sau Cupa României cu Ştiinţa.
- Vali, cu ce gînduri în Bănie? - Să ajut Craiova să cîştige Cupa României sau campionatul. Am semnat pe un an, automat trofeul trebuie să vină la finalul acestui sezon. - Nu eşti la primul mandat la Ştiinţa... - Da, am mai fost aici în sezonul '98-'99, antrenor era Bondrea. M-au transferat din "C", de la Turris Turnu-Măgurele, după ce i-am dat două goluri Craiovei într-un amical. Am stat o lună la echipa a doua, nu m-a băgat nimeni în seamă, aşa că am plecat de capul meu. - Debutezi la Iaşi? - Nu, am convenit să nu joc în această etapă. Sînt bine din punct de vedere fizic, însă abia de joi voi intra în programul echipei. Sper să intru cu Rapid, peste două etape. Ca un făcut, mai întîi vin giuleştenii, iar apoi Poli Timişoara, vechile mele cunoştinţe. - Nu te deranjează că ai fost adus doar pentru a umple golul lăsat de Dănănae? - Sincer, îmi doream să nu se fi accidentat Dănănae, chiar dacă astfel eu n-aş mai fi venit la Craiova. "Încă mai am plăcerea şi capacitatea de a juca fotbal la nivel înalt. Oferta Craiovei m-a onorat" - Vali Bădoi, fundaş U Craiova 0 bani au cheltuit juveţii pe cele patru transferuri pentru acest sezon: Vali Badea, Trică, Misici şi Bădoi http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-10-2009, 04:51 PM
|
|||
|
|||
Teodor Crăciunescu împarte dreptatea la meciul Poli Iaşi - Universitatea
Comisia Centrală a Arbitrilor a stabilit arbitrii care vor oficia partida Poli Iaşi - Universitatea Craiova, de luni, 14 septembrie, ora 20.
Astfel, arbitru de centru pentru acest meci a fost delegat Teodor Crăciunescu (Râmnicu Vâlcea). Acesta va fi ajutat la cele două linii de Adrian Vidan (Bucureşti) şi Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava). Arbitru de rezervă va fi Ciprian Amarandei (Vaslui), iar observatori Alexandrescu Emil (Iaşi) şi Daniel Diaconu (Alexandria). Până acum, Teodor Crăciunescu a arbitrat de patru ori Universitatea, alb-albaştrii obţinând, cu el la centru, trei victorii şi un egal. Ultimul meci al Ştiinţei cu arbitru Crăciunescu la centru a fost cel din turul sezonului 2008 - 2009, câştigat de olteni cu scorul de 5-2, în faţa formaţiei Gaz Metan Mediaş, prin golurile lui F. Costea (‘3), Baird (‘27), Rose (‘51, ‘72) şi Stoica (‘58 pen.). http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-10-2009, 04:51 PM
|
|||
|
|||
Primăvara - CS Albota, mâine, ora 17
Echipa-satelit a Universităţii, Primăvara, va întâlni mâine, pe teren propriu, formaţia CS Albota, meci contând pentru etapa a IV-a a Ligii a III-a.
Întâlnirea programată de la ora 17, pe Arena „Petre Deselniciu”, va fi arbitrată la centru de Mădălin Penciu (Giurgiu). Acesta va fi ajutat la cele două linii de Constantin Ilie (Giurgiu) şi Gheorghiţă Nicolae (Slatina). Observator pentru acest meci a fost delegat Cosmin Tutunaru (Târgu Jiu). Programul etapei a IV-a, seria C4 Mâine, ora 17 Ghecon Lăpuşata - FC Argeş II Armata Craiova - Progresul Corabia Alro Slatina - Prometeu Craiova FC Târgovişte - Juventus Bascov Minerul Jilţ Mătăsari - Triumf Bârca FC Caracal - Oltchim Râmnicu Vâlcea Primăvara - CS Albota Minerul Motru - Vişina Nouă Ralbex Turcineşti - FCM Alexandria http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-10-2009, 04:52 PM
|
|||
|
|||
Vali Bădoi îmbracă astăzi culorile alb-albastre
După ce ieri, a semnat cu Universitatea un contract valabil până în vară, Vali Bădoi va lua parte, astăzi, la primul antrenament în tricoul alb-albastru.
Tehnicianul Universităţii, Daniel Mogoşanu, le-a programat elevilor săi o şedinţă de pregătire ce se va derula de la ora 17, pe Terenul "Zoltan Crişan". Universitatea va întâlni luni, la Iaşi, de la ora 20, echipa locală Politehnica. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
20 Musafir(i)
20 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut