Daniel Niculae (nr. 21 - AJ Auxerre)
09-05-2009, 09:18 PM
|
|||
|
|||
Daniel Niculae (nr. 21 - AJ Auxerre)
Discuţii şi informaţii despre fostul copil rebel din Giuleşti...
http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-05-2009, 09:19 PM
|
|||
|
|||
RE: Daniel Niculae (nr. 21 - AJ Auxerre)
Daniel Niculae: "Îl aştept pe primul gol"
Daniel Niculae, atacantul lui Auxerre, va susţine România din tribună la meciul cu Franţa şi speră să revină şi el la naţională după ce va reuşi să înscrie din nou la echipa de club.
"Anul trecut a fost un an zero pentru mine din toate punctele de vedere. Să nu înscrii un an e ruşinos pentru un atacant. Ca să supravieţuiasă, un atacant trebuie să înscrie. Sper că mă voi descătuşa în curînd. Îl aştept pe primul gol", a spus Daniel Niculae la Antena 1. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-08-2009, 12:50 AM
|
|||
|
|||
Nico are 2 ani de cand nu a mai dat un gol. Cred ca daca ar reveni la Rapid ar redeveni golgheterul de altadata si va impune si respect celor care se cred cu nasul pe sus.
CATALIN HILDAN, UNICUL CAPITAN!!! TE VOM IUBI MEREU!!! |
|||
09-13-2009, 09:37 PM
|
|||
|
|||
Daniel Niculae a marcat pentru Auxerre într-un joc oficial după o pauză de un an şi 5 luni
Atacantul român Daniel Niculae a reuşit să marcheze, duminică, pentru Auxerre în partida cu Nice, scor 2-0, din etapa a 5-a a campionatului francez, jucătorul reuşind astfel primul gol într-un meci oficial pentru formaţia sa după o pauză de 17 luni, informează L'Equipe.
Rezultate înregistrate duminică în Ligue 1: Auxerre - Nice 2-0 (Hengbart 30, Niculae 79). Daniel Niculae a fost doar rezervă pentru gazde şi a intrat pe teren în minutul 73 în locul lui Jelen, el reuşind să înscrie la doar câteva minute după ce a fost trimis în joc. Rennes - Saint Etienne 1-0 (Marveaux 62). Partida AS Monaco-PSG se va disputa duminică seară. Clasament: 1. Girondins Bordeaux 13 puncte, 2. Olympique Lyon 13p, 3. Monpellier 11p ... 17. Auxerre 4p ... 20. Grenoble 0p. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-14-2009, 04:57 PM
|
|||
|
|||
"Toată lumea mă încuraja, dar eu nu mai dădeam gol!"
Daniel Niculae a marcat pentru Auxerre după o pauză de 532 de zile, iar fotbalistul român s-a descărcat emoţional, izbucnind în lacrimi.
Fostul jucător al Rapidului a dezvăluit că unul dintre colegi i-a spus că va reuşi să înscrie în acest meci, însă Niculae nu l-a luat în serios deoarece primea tot timpul astfel de încurajări care însă nu se materializau. "Cedric Hengbart mi-a spus inainte de gol că voi marca şi a avut dreptate. Însă toată lumea mă încuraja spunându-mi că voi marca în meciul următor, iar asta nu se întâmpla" a povestit Daniel Niculae. În etapa a cincea a campionatului francez Auxerre a învins pe teren propriu pe Nice cu 2-0, iar Niculae a marcat al doilea gol al gazdelor în minutul 79. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-14-2009, 09:32 PM
|
|||
|
|||
Daniel Niculae a fost ales în echipa etapei în Ligue 1
Marcatorul celui de-al doilea gol al echipei sale în meciul cu OGC Nice, din etapa a 5-a a Ligue 1, Daniel Niculae a fost ales de siteul goal.com în primul "11" ideal al etapei.
"Daniel Niculae - nu puteam să îl omitem din echipa etapei! Un singur gol, e adevărat, marcat în finalul meciului, dar un gol atât de preţios pentru internaţionalul român, care a pus punct unei perioade de peste un an şi jumătate fără gol! Pe de altă parte, el a asigurat prima victorie în acest campionat pentru Auxerre", comentează jurnaliştii britanici. Portar: Stephane Ruffier (AS Monaco) Fundaşi: Cedric Hengbart (Auxerre), Marc Planus (Bordeaux), Souleymane Diawara (Marseille), Aly Cissokho (Lyon) Mijlocaşi: Jerome Leroy (Rennes), Alberto Costa (Montpellier), Sylvain Marveaux (Rennes), Michel Bastos (Lyon) Atacanţi: Brandao (Marseille), Daniel Niculae (Auxerre). Daniel Niculae a înscris un gol în partida pe care echipa sa, AJ Auxerre, a câştigat-o, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), în faţa formaţiei OGC Nice. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-15-2009, 04:16 PM
|
|||
|
|||
Daniel Niculae: "Uitasem să mă bucur"
Daniel Niculae, atacantul lui Auxerre, a marcat într-un meci oficial după 18 luni, iar acum speră să ajungă din nou la naţională. Un an şi jumătate i-a trebuit atacantului Daniel Niculae pentru a înscrie într-un meci oficial pentru Auxerre. A reuşit duminică, în partida Auxerre - Nice 2-0, din etapa a cincea a campionatului Franţei.
"Adevărul": Nico, în sfârşit ai marcat! Ţii minte care a fost ultimul gol pe care l-ai reuşit? Daniel Niculae: Da, sunt fericit acum. Nici nu mai ştiam exact cum e să te bucuri după un gol (râde). Ştii care e problema? Anul trecut numai asta făceam, mă gândeam că trece etapă după etapă şi nu marchez, îmi făceam tot felul de calcule. Acum le-am lăsat încolo de cifre! Ai intrat, ai marcat, aţi câştigat! Eh, nu a fost atât de simplu! Bine, adevărul este că acum mi-a ieşit o execuţie care în sezonul trecut nu-mi ieşea. Cred că asta a fost şi problema atunci: îmi doream prea mult şi d-aia nu-mi ieşea nimic! Din situaţii cum a fost asta din care am marcat acum o dădeam ba afară, ba în bară. Praful se alegea! N-a fost şi o problemă de moral? Ba da, mai mult ca sigur! Ca să fii un fotbalist bun trebuie să ai talent să munceşti şi să fii şi puţin norocos. Ei bine, nu sunt eu cel mai talentat jucător care s-a născut, dar nici cel mai slab. De muncit, munceam de rupeam, dar nu aveam deloc noroc. Acum am spart ghinionul şi cred că am depăşit cea mai grea perioadă a carierei mele. Sper doar să vină cât mai multe goluri. A venit unu, ok, aveam mare nevoie de el, dar trebuie să urmeze şi altele! Ce ţi-au spus colegii după meci? M-au felicitat toţi. Ştiau cât îmi doresc să marchez şi mă încurajau la fiecare meci: "Hai că azi dai gol", dar uite că de abia duminică au nimerit-o. Te mai gândeşti la naţională? Ai trecut peste episodul de anul trecut? Stai să joc eu bine meci de meci, să înscriu, apoi o să vedem cum e cu naţionala. Îţi dai seama că nu pot să refuz convocarea. Plus de asta, selecţioner este antrenorul care mă cunoaşte cel mai bine, el ştie când sau dacă e cazul să mă cheme la lot. "Nu voi refuza niciodată echipa naţională dacă Răzvan mă va chema la următoarele meciuri." - Daniel Niculae, atacant Auxerre Răzvan Lucescu aştepta să-şi revină Daniel Niculae este unul dintre "copiii de suflet" ai selecţionerului României. Răzvan Lucescu a mers pe mâna lui Nico la Rapid, în cea mai bună perioadă a clubului din Giuleşti, şi aştepta de mult explozia atacantului în campionatul Franţei. De altfel, Lucescu jr. a şi spus la un moment dat că atacantul lui Auxerre se află pe lista celor care sunt monitorizaţi în permanenţă de staff-ul său. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-24-2009, 04:04 PM
|
|||
|
|||
Daniel Niculae a fost integralist în partida Sedan-Auxerre 3-1, din Cupa Ligii
Auxerre a fost eliminată în 16-imile de finală ale Cupei Ligii Franţei de divizionara secundă Sedan, scor 3-1, meci în care românul Daniel Niculae a fost integralist pentru formaţia din Ligue 1, informează presa franceză.
Pentru Auxerre a marcat Mignot (60), în timp ce pentru Sedan au punctat Allart (10), Tiberi (67) şi Lasimant (90), victorie în urma căreia divizionara secundă s-a calificat în optimile de finală ale competiţiei. În urma partidelor din 16-imile de finală ale Cupei Ligii Franţei, au mai reuşit calificarea în turul următor al comeptiţiei formaţiile Clermont Foot (L2), Lorient, Metz (L2), Le Mans, Lens, Rennes, Nancy, PSG şi Saint-Etienne. Optimile de finală ale competiţiei se vor disputa în luna ianuarie a anului viitor. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-27-2009, 01:53 PM
|
|||
|
|||
Daniel Niculae n-a marcat, dar a făcut show în Auxerre-Grenoble 2-0
Internaţionalul român Daniel Niculae a evoluat timp de 88 de minute pentru AJ Auxerre în succesul înregistrat sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-0, cu Grenoble şi a contribuit la ambele goluri, informează ediţia on-line a L'Equipe.
Niculae a fost evoluat timp de 88 de minute şi a centrat perfect în minutul 64 în careu, de unde Olieh a prelungit pentru Pedretti, care a reuşit să deschidă scorul. În minutul 83, şutul fostului rapidist a întâlnit bara, iar mingea a ajuns la Hengbart, care a îndeplinit o simplă formalitate. La Grenoble, fostul atacant al Rapidului, Pierre Boya, a fost rezervă şi a intrat pe teren în minutul 70. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-28-2009, 08:09 PM
|
|||
|
|||
Daniel Niculae: "Se întoarce roata"
Daniel Niculae a fost declarat "omul meciului" de cotidianul "L'Equipe" după Auxerre-Grenoble 2-0.
Daniel Niculae tinde să-şi revină. Acum două săptămîni, contra lui Nice, a marcat prima dată pentru Auxerre după o aşteptare de un an şi jumătate, iar sîmbătă, la 2-0 cu Grenoble, a contribuit decisiv la ambele reuşite ale gazdelor. "Golul cu Nice l-a eliberat. Începem să-l vedem pe adevăratul Nico", a indicat "L'Equipe", care l-a considerat pe ex-rapidist, acordîndu-i nota 7, cel mai bun de pe teren. Explicaţia: "Deşi nu a înscris, atacantul român a fost o ameninţare permanentă. A stat la originea golurilor şi ar fi meritat mai mult la acea frumoasă acţiune personală din minutul 44, cînd portarul a respins greu". - Daniel, a ieşti soarele şi pe strada ta. - Ştiţi cum se spune, se întoarce roata. Am aşteptat de mult clipa aceasta şi îmi place să cred că am lăsat în urmă perioada neagră. Am uitat de ea. - L'Equipe te-a desemnat omul meciului, te aşteptai? - Ziarele m-au tratat aşa cum au considerat ele la momentul respectiv, critic sau laudativ. Fie că era vorba de L'Equipe sau de Gazetă. Normal că te bucură cînd vezi astfel de aprecieri. - Cum a fost meciul? - Dificil! Greu! Mai ales că s-a jucat 10 la 10 din minutul 20, după o dublă eliminare. - Pentru revenirea la echipa naţională mai trebuie să aştepţi, credeai că vei fi convocat? - Pentru mine e important să fiu sănătos, să îmi meargă bine la echipa de club, şi probabil vor veni şi convocările. Credeţi că nu sînt conştient că îmi va fi de două ori mai greu să ajung la echipa naţională cu Răzvan? Abia aşteaptă duşmanii un nou prilej să îl conteste. "E un lucru bun pentru moralul lui Nico că a jucat bine. Rămîne în atenţia noastră" - Răzvan Lucescu, selecţioner România http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
12 Musafir(i)
12 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut