Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
09-15-2009, 04:37 PM
Mesaj: #41
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
A rămas decizia iniţială: Reziliere pe cale amiabilă cu Florin Marin

Ce era de aşteptat în curtea Ceahlăului, s-a confirmat ieri dimineaţă. Managerului general Florin Marin i-a fost încetat contractul cu gruparea pietreană de fotbal. Totul s-a întâmplat după numai un sezon petrecut la nivelul eşalonului secund, finalizat cu promovare în Liga 1 şi doar şase etape trecute din actuala stagiune. Întreruperea colaborării dintre FC Ceahlăul şi fostul şef al băncii tehnice s-a petrecut ieri dimineaţă, puţin după ora 10, pe cale amiabilă. Florin Marin a venit personal la Piatra Neamţ pentru a-şi încheia socotelile cu şefii grupării unde începuse munca de reconstrucţie pentru o nouă formaţie de viitor.

"Este o certitudine, clubul nostru de fotbal trece printr-o perioadă foarte grea; în tot acest parcurs de nou campionat, n-am reuşit să acumulăm mai mult de patru puncte. Asta, în ciuda faptului că echipa joacă destul de bine faţă de cei pe care îi avem în lot", a declarat Viorel Măstăcăneanu.

Despărţirea de Florin Marin s-a datorat, într-o oarecare măsură, şi refuzului acestuia de a duce la îndeplinire dorinţa patronului Gheorghe Ştefan, de a scoate echipa de pe teren în meciul de vineri seară cu FC Braşov.

"Într-adevăr, acela a fost momentul care a condus la luarea acestei decizii", confirmă şi preşedintele Consiliului de Administraţie a reşedintele Consiliului de Administraţie al Ceahlăului. Dar în opinia lui Viorel Măstăcăneanu, lipsa de puncte a echipei şi mai ales locul formaţiei noastre din clasament, au umplut paharul nemulţumirilor oficialilor pietreni, faţă de managerul Florin Marin.

"Până la urmă, asta este viaţa antrenorilor. Când rezultatele întârzie să apară, ei plătesc primii", a mai spus preşedintele Măstăcăneanu.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-15-2009, 04:38 PM
Mesaj: #42
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Adio, dar rămâi cu mine

Finalul mandatului cu numărul cinci al lui Florin Marin pe Borzoghean, a dechis "porţiţe" pentru o nouă colaborare a cunoscutului tehnician cu şefii Ceahlăului.

"Vom încerca noi colaborări profesionale şi pe viitor", confirmă preşedintele Viorel Măstăcăneanu. Şeful CA al clubului pietrean de fotbal spune că reacţia lui Florin Marin, la decizia de întrerupere a contractului ce era valabil încă patru ani la Piatra Neamţ, "a fost una demnă". În plus, fostul manager general al Ceahlăului şi-a oferit disponibilitatea de a continua să-i ajute pe foştii lui şefi, dar de la Bucureşti, ca un posibil scouter pentru gruparea pietreană de fotbal.

Florin Marin nu mai are dreptul de a antrena până în vara anului următor în Liga 1, dar a acceptat să urmărească, pentru Ceahlăul, alţi jucători valoroşi, cu posibilitate de a ajunge în curtea pietrenilor. Totodată, Florin Marin a refuzat o altă funcţie în organigrama Ceahlăului.

Regretată de mulţi, dar şi lăudată de unii dintre componenţii lotului pietrean, despărţirea de managerul Florin Marin nu împovărează activitatea din curtea Ceahlăului. "Principalul" Ionescu şi colaboratorii acestuia îşi cunosc perfect planurile tactice şi ideile de antrenament, astfel încât n-au nevoie de prea mult ajutor în ceea ce au de făcut pe viitor. Poate doar de mai multă încredere şi susţinere din partea şefilor şi în special a suporterilor echipei.

Despre modul în care jucătorii au primit vestea despărţirii de Florin Marin, preşedintele Măstăcăneanu spune că n-au fost probleme.

"Cei mai experimentaţi şi mai vechi din lotul nostru au mai trecut prin asemenea situaţii. Iar cu ceilalţi tineri, vom încerca să strângem rândurile împreună. Au acum un antrenor tânăr, dar cu o mare dorinţă de afirmare, asemeni lor. În plus, «Mişu» Ionescu are acum şansa de a dovedi şi confirma că merită să antreneze în prima ligă de fotbal a ţării", a încheiat şeful Ceahlăului.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-15-2009, 04:39 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-15-2009 04:39 PM de Sebi Raducu.)
Mesaj: #43
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Rămân ai noştri

Mihai Ionescu (principal), Radu Lefter şi Costel Ilie (secunzi). Aceasta este componenţa actuală a conducerii tehnice la FC Ceahlăul. Primul dintre ei, pentru că nu are licenţa PRO pentru a activa pe banca tehnică la meciurile din Liga 1, va pleca astăzi sau cel târziu mâine la Bucureşti pentru a-şi începe paşii în vederea obţinerii unei derogări în acest sens.

"Trebuie să rezolvăm şi problema aceasta, pentru ca totul să fie în ordine şi să nu avem de suferit pe banca tehnică, prin absenţa celui care l-am propus noi", a întărit preşedintele Ceahlăului, Viorel Măstăcăneanu.

Diriguitorii echipei pietrene de fotbal îşi doresc un şoc la echipă prin despărţirea de Florin Marin, dar recunosc faptul că nu se grăbesc să se orienteze, imediat, asupra unui nou tehnician din afara oraşului. Şeful CA de pe Borzoghean, care a stat cel mai mult lângă echipă, îşi pune toată încrederea în actuala componenţă a conducerii tehnice, mai ales că cei trei antrenori au şi experienţa propriei lor prezenţe pe teren, la numeroasele sezoane petrecute în primul eşalon.

"Vom acorda toată atenţia etapei de construcţie pentru o formaţie prolifică şi de viitor, în curtea Ceahlăului", a încheiat preşedintele Măstăcăneanu.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-15-2009, 04:40 PM
Mesaj: #44
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Ştiu unde suferă echipa

Şefii Ceahlăului au depistat punctele slabe ale propriei formaţii, aspecte despre care se spune că au tras echipa înapoi de la multe realizări în acest nou sezon. Dacă pregătirea fizică poate fi considerat un capitol rezolvat în lotul pietrean, din punct de vedere al concentrării şi a factorului psihic, preşedintele Măstăcăneanu crede că oamenii lui mai au de lucrat.

"Înainte de toate, avem datoria morală faţă de această echipă să dovedim multă răbdare. Ca rezistenţă şi efort depus, suntem între fruntaşii clasamentului. Nu şi sub aspect psihic, pentru că nu reuşim să ne remontăm după ce primim golurile", susţine şeful CA de la Ceahlăul.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-15-2009, 04:41 PM
Mesaj: #45
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Florin Marin: "Plec cu inima împăcată, sper ca munca mea să fie dusă mai departe"

Tehnicianul Forin Marin a declarat, luni, că şi-a reziliat contractul pe cale amiabilă cu Ceahlăul Piatra Neamţ, grupare pe care antrenorul a reuşit s-o promoveze în Liga I, ediţia 2009-2010.

"Plec cu inima împăcată, am reuşit să formez o echipă tânără, cu care am promovat în prima ligă, deşi nimeni nu se aştepta să reuşim acest lucru încă din primul an. Sper ca munca mea să fie dusă mai departe", a spus Florin Marin, care şi-a luat la revedere de la foştii săi jucători la finalul ultimului antrenament pe care l-a condus luni dimineaţă din postura de antrenor al grupării Ceahlăul Piatra Neamţ.

Florin Marin: "Normal că am să revin!"
Înainte de a pleca, ieri dimineaţă, de la Piatra Neamţ, fostul şef al bănci tehnice de pe Borzoghean şi-a exprimat un mare regret. Mai întâi pentru că n-a avut ocazia să-şi ducă la bun sfârşit munca de reconstrucţie totală a Ceahlăului. Dar în special pentru că nu va fi el cel care să se bucure de rezultatele tinerilor jucători pe care i-a promovat şi cărora le-a acordat toată încrederea în realizarea promovării din liga secundă.

"A trebuit să-mi reziliez contractul pe cale amiabilă şi îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat. Am lăsat acolo o echipă pe care o consider şi acum de perspectivă. Am muncit mult ca să aduc acea formaţie unde este acum", a spus Florin Marin.

Tehnicianul a lăsat şi el deschisă oportunitatea unei reveniri, cândva, la cârma staffului tehnic al Ceahlăului.

"Normal că am să revin, pentru că m-am simţit foarte bine la Piatra Neamţ şi la echipa Ceahlăului, de fiecare dată când am antrenat acolo", a anunţat "Flocea".

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-15-2009, 04:41 PM
Mesaj: #46
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
"Miro" rămâne în cadrul clubului

Ioan Mironaş rămâne să-şi continue munca în cadrul grupării pietrene de fotbal. Surprinzător pentru unii, dar logic şi normal pentru alţii, cunoscători ai "vieţii" clubului FC Ceahlăul, pentru directorul executiv al formaţiei noastre părea aproape imposibil faptul să fie înlăturat din activitatea echipei.

"Este omul care le face aproape pe toate în acest club. Fără el lângă echipă, nu ştiu dacă se mai rezolva ceva la echipă. Iar probleme sunt multe, la fel ca şi documentele ce trebuiesc semnate şi încheiate în capitală, pe la federaţie ori ligă. Era şi este omul bun la toate aici", a ţinut să spună Lucian Amarghioalei, şeful cu securitatea din cadrul FC Ceahlăul.

Considerat drept vinovat în aceeaşi măsură precum fostul manager general Florin Marin, la refuzul de a scoate echipa de pe teren vineri seară la Braşov, directorul Mironaş a fost, totuşi, sancţionat pe linie executivă, de şefii Ceahlăului.

"A fost sancţionat pe termen de trei luni cu retrogradarea din funcţie, dar va suporta şi o penalizare cu 10% din salariu", a spus preşedintele Viorel Măstăcăneanu.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-15-2009, 04:42 PM
Mesaj: #47
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Tehnicianul străin mai trebuie să aştepte

Numele lui Roberto Landi, un alt tehnician italian, a apărut pe lista posibililor antrenori care ar putea prelua funcţia de "principal" la FC Ceahlăul. Şefii clubului preferă să amâne oportunitatea de a aduce un stranier la banca tehnică. În plus, diriguitorii Ceahlăului vor să-şi îndrepte atenţia şi să încurajeze stafful rămas acum la echipă.

"N-am avut niciodată ideea de a aduce un antrenor din străinătate, dar dacă domnul Ştefan a anunţat şi această variantă, o vom analiza şi vom lua o decizie. Este posibil să facem şi acest pas, însă personal îmi doresc să avem rezultate cu băieţii noştri", spune preşedintele Măstăcăneanu al Ceahlăului.

Şi fără să fie dat "la concurs" postul de antrenor al echipei pietrene de primă ligă, anunţul demiterii lui Florin Marin a stârnit dorinţa multor tehnicieni de a-şi încerca norocul pe Borzoghean.

"Oferte vin din toate părţile", confirmă şeful Consiliului de Administraţie al Ceahlăului.

Personal, Viorel Măstăcăneanu ar încerca să meargă pe mâna unui antrenor tânăr, convins din propria-i experienţă că randamentul maxim poate fi la vârsta de 40 de ani.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-15-2009, 04:42 PM
Mesaj: #48
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Rezultat strîmb

Jucătorii pietreni consideră nedrept rezultatul de la Braşov, decis dintr-un penalty inexistent. Zaharia s-a aruncat în careu de lîngă căpitanul pietrenilor, iar acesta confirmă că nu a existat nici un contact.

"Zaharia era lîngă mine şi a căzut pur şi simplu. L-o fi împuşcat cineva din tribună", a glumit Alexa Forminte. "Trebuia avertizat de mai multe ori pentru simulare".

Pietrenii dau vina şi pe ghi­nion, care durează de la partida cu Pandurii, pierdută tot după un joc bun al Ceahlăului. Oaspeţii au şi ratat mult la Braşov, iar Eugen Cebotaru a fost cel mai aproape de a îndrepta greşeala arbitrului şi a aduce echipei sale măcar un punct din această deplasare.

"Şi acum văd acea fază", a mărturisit mijlocaşul pietrenilor. "Nu am fost mai prejos decît Braşovul. Ca joc, avem motive să fim optimişti şi sperăm să vină şi rezultatele".

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-15-2009, 09:00 PM
Mesaj: #49
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Gheorghe Ştefan: "Voi l-aţi lua pe Giannini? Vreau un antrenor italian, dar nu pe el!"

Preşedintele de onoare al Ceahlăului, Gheorghe Ştefan, se declară mulţumit de hotărîrea preşedintelui CCA de a-l trimite pe Ciprian Danşa pe termen nelimitat să arbitreze în ligile inferioare şi spune că viitorul antrenor al moldovenilor va fi un italian.

"Cînd am propus să se tragă la sorţi arbitrii pe categorii de dificultate a jocurilor, nu a fost nimeni de acord. Mii se pare o decizie corectă cea luată împotriva lui Danşa. Înseamnă că nu a fost influenţat de nimeni de la Comisie sau de preşedintele ei să facă ce a făcut la Braşov. În tensiunea meciului am vrut să retrag echipa de pe teren, intenţionam doar să trag un semnal de alarmă şi nu mai mult. Îmi pare rău că s-a întîmplat ce s-a întîmplat cu Florin Marin, acum vreau un antrenor italian, analizez ofertele, însă nu mă grăbesc. Giannini a pierdut 9 meciuri la FC Argeş. Voi l-aţi lua? Poate să-mi fie el propus, dar mai trebuie să şi accept", a spus Gheorghe Ştefan la GSP TV.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-17-2009, 04:55 PM
Mesaj: #50
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Conducerea vrea un antrenor tânăr pe banca echipei

Preşedintele CA al Ceahlăului Piatra Neamţ, Viorel Mestecăneanu, a declarat, joi, că în viitor se va merge pe mâna unui antrenor tânăr, convins din propria-i experienţă că randamentul maxim în această meserie este la vârsta de 40 de ani.

"Personal îmi doresc să avem rezultate cu băieţii noştri cu un antrenor tânăr, până în 40 de ani. Trebuie să rezolvăm şi problema aceasta, pentru ca totul să fie în ordine pe banca tehnică. Ca rezistenţă şi efort depus, suntem între fruntaşii clasamentului. Nu şi sub aspect psihic, pentru că nu reuşim să ne remontăm după ce primim golurile. Cât stă interimar pe banca tehnică, antrenorul Mihai Ionescu are acum şansa de a dovedi şi confirma că merită să antreneze în prima ligă", a spus Mestecăneanu.

Oficialul a mai declarat că Florin Marin a refuzat o altă funcţie în organigrama Ceahlăului. În schimb, antrenorul a afirmat că nu va refuza o eventuală propunere de a reveni pe banca echipei în viitor. "Normal că am să revin, pentru că m-am simţit foarte bine la Piatra Neamţ, de fiecare dată când am antrenat acolo", a afirmat Florin Marin.

Ceahlăul va întâlni pe Gloria Bistriţa, sâmbată, de la ora 19:00, în etapa a 7-a a Ligii I, pe stadionul din Piatra Neamţ.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
6 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut