Ştiri Steaua Bucureşti
09-20-2009, 04:56 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-20-2009 04:57 PM de Sebi Raducu.)
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Ienei: "Dacă Stoichiţă nu are rezultate, trebuie să ceară singur să plece"
Fostul antrenor al Stelei, Emerich Ienei, a comentat situaţia din Ghencea şi este de părere că italianul Bergodi ar fi trebuit lăsat să-şi continue munca începută în această vară.
"L-am criticat de foarte multe ori pe Gigi Becali, dar sînt de acord că a făcut şi foarte mult bine echipei. Nu a avut o strategie, munca s-a făcut pompieristic, s-au comis numeroase greşeli. Nu trebuia să-l demită pe Bergodi, el făcea un lucru benefic întregului fotbal românesc, a promovat aceşti tineri pe cate toată lumea îi apreciază astăzi. Patronul are un contract cu antrenorul, valabil pentru amîndoi. Dacă Stoichiţă nu are performanţele cerute, el trebuie să-i mulţumească patronului şi să spună că pleacă, iar refuzul să vină din partea acestuia în cazul în care jocul place", a spus Ienei la GSP TV. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-20-2009, 05:27 PM
|
|||
|
|||
Vali Alexandru: "Gigi va sta mult si bine la Steaua"
Vicepresedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Valentin Alexandru, a explicat care ar fi modalitatea prin care Gigi Becali si-ar duce la bun sfarsit planul de a crea o noua echipa cu numele Steaua 2003.
"Regulamentar se poate schimba denumirea, se poate schimba si statutul juridic. Problema e daca esti proprietar la OSIM asupra brandului si a palmaresului, iar aceste lucruri sunt stiute de cei de la Federatia Romana de Fotbal si de cei care se ocupa cu licentierea. Trebuie ca acest proprietar sa-si dea acordul ca denumirea sa poate fi folosita si de altcineva. Din cate stiu eu, orice schimbare de denumire sau altceva se face intre doua campionate, dar in caz de forta majora se poate face acest lucru si in timpul unei editii in desfasurare", a declarat Valentin Alexandru intr-o interventie telefonica avuta in cadrul emisiunii Gol dupa gol. "Gigi nu poate sa faca o echipa noua in timpul unui campionat, n-ar avea nicio logica oricum pentru ca n-avem cum sa jucam cu 19 echipe intr-o liga in care acum sunt inscrise 18 echipe. Alternativa sa ar fi doar sa preia o alta echipa.", a declarat Alexandru. Ca o parere personala, Valentin Alexandru nu crede ca patronul Stelei va pleca prea curand din Ghencea: "Eu nu cred ca va ajunge la acest lucru si parerea mea e ca va sta mult si bine la Steaua. Acest club reprezinta un brand la care nu se renunta." http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-20-2009, 05:33 PM
|
|||
|
|||
400 de suporteri ai Stelei sunt la porţile stadionului şi scandează împotriva lui Becali
Deşi partida cu Pandurii se dispută cu porţile închise, mai mulţi suporteri şi-au anunţat prezenţa la arena din Ghencea pentru a contesta ultimele decizii luate de Gigi Becali.
La stadion au ajuns deja peste 400 de suporteri. Acestia au inceput deja sa scandeze impotriva patronului Stelei. In apropierea lor se afla si doua dispozitive de jandarmi de la trupele speciale. Deocamdata nu exista incidente intre fortele de ordine si fani. Suporterii scandeaza si numele a doi fosti antrenori: Bergodi si Lacatus. In schimb, noul tehnician este huiduit intens. "Stoichita, esti o mizerie!", striga suporterii. Pe unul dintre garduri fanii au afisat un banner pe care scrie "Vinde clubul!". "Patru ani la rand nu am putut sa iau campionatul din cauza suporterilor, ca am jucat numai prin deplasari. Suporterii fac mai mult rau. Decat sa platesc amenzi de 30-50 de mii de euro, pentru ce sa mai joc fara suporterii de la tribuna a doua si a-ntaia? Jucatorii au fost demoralizati de unii din galerie, astfel ca am pierdut din nou bani", a spus Gigi Becali. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-20-2009, 06:09 PM
|
|||
|
|||
Adrian Porumboiu: "Becali e mare actor, mai are să fie şi regizor ca Tarantino"
Finanţatorul lui FC Vaslui este de părere că cei care îl sfătuiesc pe Gigi Becali să facă circul acesta greşesc şi ar trebui ca finanţatorul să se împace cu suporterii.
"Becali e mare actor, mai are să fie şi regizor ca Tarantino. Dacă i se vor oferi 40 de milioane vaspune ca nu dă Steaua fără 50 de milioane, apoi fără 60 de milioane şi tot aşa. Steaua este cel mai mare brand din România, soluţia este să respecte spectatorii şi să termine cu circul ăsta. Cine îl sfătuieşte pe Gigi să se poarte aşa o face greşit", a spus Porumboiu la televiziunea sportro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-20-2009, 06:18 PM
|
|||
|
|||
Marius Militaru: "Suporterii stelei nu vor fi amendati pentru actiunea nedeclarata de azi"
Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Romane, Marius Militaru a declarat in exclusivitate pentru ascultatorii Sport Total FM, ca in urma actiunii nedeclarate a suporterilor stelisti, din fata stadionului, in timpul partidei dintre Steaua si Pandurii, acestia nu vor fi amendati datorita faptului ca s-au comportat exemplar.
"Este o actiune nedeclarat a suporterilor stelisti. Am stat de vorba cu liderii acestui grup si vor respecta tot ceea ce le-am recomandat fara a avea forme de violenta. Este un grup spontan, iar la aceasta ora mai sunt maxim 250 de persoane din 350. Nu va fi nimeni amendat atata timp cat respecta ceea ce le-am indicat, insa suntem atenti. Pana acum au fost destul de linistiti si speram sa ramana asa. Nu se mai scandeaza, insa ramanem pana vor pleca toti acasa. Au scandat insa nu foarte violent si nu au fortat barajele fortelor de ordine. Sunt destul de pasnici.", a declarat Marius Militaru. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-20-2009, 07:34 PM
|
|||
|
|||
Gigi Becali: "Vom vedea peste 3-4 meciuri dacă e vreo schimbare"
Patronul echipei din Ghencea, Gigi Becali, a comentat victoria echipei sale din meciul cu Pandurii Tg Jiu, spunînd că jucătorii săi nu le-au dat nici o şansă gorjenilor, deşi scorul de la finalul partidei nu a fost foarte mare.
"Vom vedea peste 3-4 meciuri dacă e vreo schimbare. Oricum, azi am dominat clar, nu au avut decît cîteva şuturi pe poartă. Nu ştiu care e atmosfera la echipă acum, nu îmi arde acum de Bergodi. îşi dă prea multă importanţă. Steaua şi-a revenit. Veţi vedea Super-Steaua de acum!", a spus oficialul din Ghencea. Becali a comentat şi conflictul cu fanii din Ghencea: "Nu mai e loc de împăcare cu aceşti huligani. Vă garantez eu că nu mai intră pe stadion. De asta i-am şi lăsat să protesteze, pentru a fi filmaţi şi pentru a şti cine nu mai intră pe stadion de acum încolo. Sunt nişte vagabonzi şi nişte derbedei", a spus Gigi Becali la televiziunea Sportro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-20-2009, 07:40 PM
|
|||
|
|||
Anghel Iordănescu: "În linii mari le dau dreptate suporterilor Stelei"
Fostul tehnician al echipei din Ghencea a comentat scandalul dintre Gigi Becali şi suporterii Stelei, spunînd că le dă dreptate fanilor, care vor numai performanţe ridicate la echipa roş-albastră. Totuşi, Iordănescu spune că Becali are dreptul să facă orice la echipă atîta timp cît el bagă banii.
"Suporterii ar trebui să fie mai aproape de echipă. În linii mari le dau dreptate însă. E felul lor de a se manifesta pentru Steaua. trebuie să înţeleagă că echipa este a lui Gigi Becali. Cel care bagă bani are dreptul să-şi spună părerea, să angajeze pe cine vrea, să dea afară pe cine vrea. Sunt convins că Gigi Becali nu va pleca de la Steaua. Să fim sinceri, el a băgat bani la Steaua şi a făcut performanţă la acest club", a spus Anghel Iordănescu la televiziunea Sportro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-20-2009, 08:54 PM
|
|||
|
|||
Mihai Stoichiţă spune că Pandurii era o echipă greu de bătut, dar Steaua merita victoria
Antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, a declarat, duminică, după jocul cu Pandurii Tg. Jiu, scor 1-0, că este bucuros că a redebutat cu o victorie pe banca roş-albaştrilor şi consideră că formaţia sa merita să obţină toate cele 3 puncte.
"Le mulţumesc jucătorilor pentru determinarea cu care au jucat şi s-a văzut că şi-au dorit victoria. Meciul a fost influenţat mult de starea gazonului. Pandurii este o echipă greu de învins, dar am avut mai multe ocazii şi meritam să câştigăm. Trebuie să îl felicit şi pe Cristiano Bergodi, se vede şi munca lui aici. Eu nu puteam schimba într-o zi faţa echipei. Înainte de meci le-am spus jucătorilor că dacă pierdem sau facem egal, eu sunt de vină, ca să nu mai resimtă presiunea aşa mare", a spus Stoichiţă. Antrenorul roş-albaştrilor speră ca problemele cu suporterii să se rezolve cât mai repede, dar consideră că acest lucru se poate întâmpla doar dacă "va exista înţelegere şi bunăvoinţă din partea ambelor părţi". Întrebat ce părere are de faptul că fanii care s-au strâns la stadion au scandat numele fostului tehnician, Cristiano Bergodi, Stoichiţă a răspuns sec: "Foarte frumos". Tehnicianul a mai precizat că încă nu a semnat contractul cu Steaua, iar referitor la dorinţa patronului ca echipa să câştige campionatul, acesta a spus: "Numai Dumnezeu ştie dacă vom cuceri titlul. Acum ne trebuie doar continuitate". Steaua a învins duminică pe teren propriu formaţia Pandurii Tg. Jiu, scor 1-0, iar noul antrenor al roş-albaştrilor, Mihai Stoichiţă, a debutat astfel cu o victorie pe banca tehnică a formaţiei din Ghencea. În urma acestui rezultat, steliştii au acumulat 13 puncte şi au urcat pe locul secund, la egalitate cu Unirea Urziceni, în timp ce Pandurii Tg. Jiu a rămas cu 12 puncte şi se află pe poziţia a 5-a, la egalitate cu Rapid. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-20-2009, 09:23 PM
|
|||
|
|||
Zapata: "Dedicăm victoria suporterilor, e foarte greu fără ei în tribune"
Goalkeeperul columbian al roş-albaştrilor spune că Bergodi era ca un frate mai mare pentru jucători şi că speră să nu mai joace fără spectatori în tribune.
"A fost o partida buna, nu ca acum doua zile cand am jucat cu Sheriff Tiraspol. Ne pare rau ca a fost dat afara Cristiano Bergodi. Pentru noi era ca un frate mai mare, un prieten. Dar asta-i viata, mergem inainte! Sunt convins ca vom avea rezultate. Nea Mihai e un antrenor foarte bun. Ne asteapta meciuri extrem de dificile, dar pe care ne propunem sa le castigam. Ne dorim ca suporterii sa fie alaturi de noi. Lor le dedicam victoria de astazi", a declarat Robinson Zapata. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-20-2009, 09:23 PM
|
|||
|
|||
Janos Szekely: "Victoriile aduc victorii, sper să facem treaba bună cu Nea Mihai"
Mijlocaşul de bandă al Stelei spune că succesul obţinut în dauna trupei lui Sorin Cârţu este cât se poate de just şi că nu a auzit în timpul partidei replicile lui Gigi Becali la adresa sa.
"Bine ca am castigat. Acum trebuie sa o tinem tot asa. Victoriile aduc victorii. Am dominat de la cap la coada meciul cu Pandurii. Sper sa facem o treaba cat mai buna cu Nea Mihai. In timpul meciului nu am auzit ce spunea Gigi Becali despre mine. Eram preocupat sa fiu atent la indicatiile pe care le primeam de la antrenor", a declarat Janos Szekely. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
74 Musafir(i)
74 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut