Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Steaua Bucureşti
09-21-2009, 06:29 PM
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Gigi Becali: "Cine vrea să cumpere Steua, să vină la palat să negociem"

Patronul Stelei, Gigi Becali, susţine că este de acord să negocieze vînzarea echipei atunci cînd doritorii vor veni la palat.

"Cine vrea să cumpere Steua, să vină la palat să negociem, azi, mâine, cînd vor. Nu vreau nici un ban în plus peste ce am dat la Steaua. Ce am investit vreau să primesc înapoi, fără dobîndă, fără nimic altceva. Pînă să bag bani la Steaua nu am fost stelist. După ce am băgat bani am devenit cel mai mare stelist. După ce voi vinde Steaua nu mă va mai interesa această echipă", a spus Becali la GSPTV.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-21-2009, 09:51 PM
Mihai Stoichiţă: "Dacă aş fi sclav ca Spartacus, atunci aş accepta să fiu sclav"

Proaspătul antrenor al Stelei, Mihai Stoichiţă, susţine vehement faptul că nu este deranjat de vocile care acuză atitudinea sa slugarnică faţă de patronul Gigi Becali.

"Dacă aş fi un sclav ca Spartacus, atunci aş fi mîndru să fiu sclavul cuiva. Dacă trebuie să salut loja, o voi face, pentru că aşa am fost învăţat. Eu m-am mai contrat cu Gigi în trecut, aşa că nu ştiu motivele pentru care m-a ales să antrenez Steaua. Simpatic nu-i sînt în nici un caz, dar Steaua nu se refuză. Sintagma de sclav nu mă deranjează pentru că eu mă cunosc şi ştiu ce înseamnă să fii sclav în adevăratul sens al cuvîntului, or eu nu sînt", a spus Mihai Stoichiţă la Fanatik Show, pe Digisport.

"Dayro Moreno şi Pleşan vor reveni sigur, însă abia de săptămîna viitoare"
Antrenorul stelist Mihai Stoichiţă a dat asigurări că îi va reprimi în lot pe Dayro Moreno şi pe Mihăiţă Pleşan, însă a precizat că acest lucru se va petrece abia în preajma meciului din Europa League, contra lui Twente.

"În legătură cu Dayro Moreno şi Pleşan, patronul mi-a spus să fac ceea ce vreau. Ei nu vor reveni în nici un caz la partida cu FCM Bacău din Cupă, pentru că încă nu sînt pregătiţi din punct de vedere fizic. Există însă şanse destul de mari ca ambii să facă din nou parte din lot înainte sau după partida cu Twente. Dayro este strălucitor în anumite momente, dar e superficial. Eu am mai multă nevoie de echilibru în echipă. Nu mi-e teamă nici de faptul că prin această decizie aş putea să îmi pun vestiarul în cap", a spus Mihai Stoichiţă la Fanatik Show, pe Digisport.

"Voi încerca să-l împac pe Gigi Becali cu suporterii"
Antrenorul stelist Mihai Stoichiţă spune că va accepta atitudinea ostilă a suporterilor faţă de el, dar că va încerca totodată să-i împace pe fani cu patronul Gigi Becali.

"Am văzut că suporterii m-au huiduit la meciul cu Pandurii, dar nu am ce să le fac. Voi încerca să fiu umil în relaţia cu ei şi să-i apropii prin rezultate. A nu se înţelege că mă voi închina lor, dar voi suporta cu «stoichism» fluierăturile. Voi încerca şi să-l împac pe Gigi Becali cu ei. Patronul este un om inteligent şi ştie ce este bine pentru echipă. Singura lui problemă este că se aprinde foarte uşor", a spus Mihai Stoichiţă la Fanatik Show, pe Digisport.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
09-21-2009, 09:51 PM
"E o făcătură, jucătorii Stelei mi-au zis că nu ar face aşa ceva"

Finanţatorul stelist Gigi Becali şi-a spus punctul de vedere în legătură cu înregistrarea audio în care un presupus jucător stelist îşi exprima temerile vizavi de comportamentul şefului din Ghencea faţă de echipă.

"Jucătorii mi-au zis că nu pot face aşa ceva, pentru că totul rămîne în familie. Este o făcătură ordinară acea înregistrare. Au luat nişte fapte povestite de mine într-o emisiune TV şi le-au prezentat ca şi cum ar fi fost martori oculari. Eu nu i-aş jigni niciodată pe jucători", a spus Gigi Becali la GSPTV.

09-21-2009, 09:54 PM
"Jucătorii care vor fi huiduiţi, vor fi vînduţi în iarnă"

Preşedintele executiv dinamovist Cristi Borcea şi-a exprimat şi regretul faţă de atitudinea fanilor la adresa jucătorilor şi a ameninţat cu vînzarea acestora în cazul în care vor fi huiduiţi.

"Îmi pare rău de ceea ce a păţit Zicu. El este un copil extraordinar, care se află la Dinamo de la 14 ani. Claudiu Niculescu m-a rugat să-l readuc la Dinamo, dar i-am spus că fanii vor uita tot ce a făcut el bun pentru echipă şi-l vor huidui. Aşa s-a şi întîmplat. Cristea era cel mai huiduit, iar acum, că a plecat, îl vor înapoi. De acum anunţ: jucătorii care vor mai fi huiduiţi, vor fi vînduţi fără discuţii în iarnă. Cristea va reveni, dar va fi primul huiduit. Şi Lupescu şi Răducioiu au fost huiduţi", a spus Cristi Borcea la Fanatik Show, pe Digisport.

09-21-2009, 09:55 PM
"Dacă nu vrea să ne despărţim amiabil, Bergodi rămâne antrenorul Stelei!"

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a declarat că vrea despărţirea pe cale amiabilă de Cristiano Bergodi. Oficialul a precizat că dacă nu va fi de acord cu aceasta, Bergodi va rămâne în continuare antrenorul Stelei. De asemenea, "numărul doi" al Stelei a declarat că Steaua poate semna contracte cu oricâţi antrenori, inclusiv cu Mihai Stoichiţă.

"Bergodi trebuie să fie de acord să încheiem pe cale amiabilă contractul. Dacă nu este de acord, rămâne în continuare antrenor al clubului Steaua.În momentul în care contractele nu se încheie la termen, intervin negocierile. Trebuie să cădem de acord, suntem oameni până la urmă. Mihai Stoichiţă poate să încheie contract cu noi şi acum, nu este problemă. Noi putem să ne angajăm şi 10 antrenori, nu e problemă. E o stare de neînţelegere, dar nu este scandal. Demisia este un act care se întâmplă peste tot, este un act de normalitate. Vrem să ne despărţim în mod civilizat", a spus Valeriu Argăseală la Sport.ro.

"Jucătorii nu au spus acele lucruri! Dacă le tremurau picioarele, nu băteam Pandurii!"
Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a comentat acuzaţiile făcute de un jucător al echipei din Ghencea la adresa patronului Gigi Becali. Oficialul roş-albaştrilor spune că jucătorii un aveau cum să spună acele lucruri iar clubul Steaua va da în judecată postul de televiziune care le-a difuzat.

Ieri seară, un fotbalist al grupării din Ghencea protejat de anonimat a povestit ce s-a petrecut la echipă la meciul din Europa League cu Şerif Tiraspol. Acesta a precizat că jucătorii nu mai joacă nimic de frică, le tremură picioarele. Jucătorul stelist a spus că acesta i-a făcut praf pe Ninu şi Tătăruşanu.

"Dacă jucătorilor le tremurau picioarele, nu băteam ieri pe Pandurii. Eu am avut astăzi o discuţie cu jucătorii prin care să cerem socoteală postului care a difuzat acea înregistrare. Vom da în judecată acel post de televiziune pentru că vrem să ştim şi noi dacă a existat acea declaraţie sau nu. Sunt multe lucruri în acea în înregistrare care nu legătură cu adevărul. Jucătorii nu au spus acele lucruri", a declarat Argăseală la Sport.ro.

09-21-2009, 10:01 PM
Sorin Cîrţu: "Cristiano Bergodi trebuie să îşi continue contractul la Steaua"

Antrenorul Pandurilor, Sorin Cîrţu, îi dă dreptate lui Gigi Becali în conflictul de interese pe care acesta îl are cu fostul tehnician al Stelei, Cristiano Bergodi.

"În contractul lui Cristiano Bergodi nu cred că scrie că este antrenorul primei echipe, ci al SC FC Steaua, cum s-o numi asociaţia. Iar aici intră şi echipa a doua şi echipele de juniori şi de pitici. Îmi pare rău de Cristiano, el este unul dintre prietenii mei şi unul dintre străinii pe care îi apreciez cel mai mult, dar Gigi Becali are dreptate atunci cînd spune că el trebuie să îşi continue contractul, indiferent la care dintre echipe", a spus Sorin Cîrţu la GSPTV.

Gigi Becali a completat: "Azi, Bergodi trebuia să se prezinte la muncă. L-am aşteptat, dar nu a venit".

09-22-2009, 10:16 AM
toate chestiile astea care se petrec acuma la Steaua sunt efectele faptului ca traim intr-o tara bananiera; Banul face legea. Sar caricaturi alde turcu,iancu si mitica sa ne spuna ca pe banul lui patronul face ce 'vrea' muschii lui.
Bergodi a zis ca 'se va alege praful de Steaua' dar se insala. din pacate deja s-a ales. Sad

[Imagine: pic.php?mode=med&pic_id=7561]
Nu lasa pe maine ce poti face azi...lasa pe poimaine!
09-22-2009, 02:05 PM
Jean Pavel: "Vom prelua clubul si vom vinde actiuni"

Fostul lider al galeriei steliste, Jean Pavel, a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca are un proiect bine pus la punct pentru ca puterea asupra echipei sa ajunga in mainile suporterilor. Pavel a dezvaluit ca planul este de a cumpara Steaua de la patronul Gigi Becali, dupa strangerea fondurilor de la fanii "ros-albastrilor", transformarea clubului in societate pe actiuni si impartirea acestora celor care au cotizat.

"Cred ca milioanele alea investite s-au recuperat. Lotul pe care il avea Steaua cand a preluat-o Gigi Becali a fost intarit si schimbat, de atunci. Dar cine greseste, plateste. Nu sunt suporterii de vina ca cei din conducere au adus jucatori care nu au dat satisfactie si s-au pierdut bani cu ei. Suporterii pot sa stranga banii pentru a cumpara clubul, cu conditia de a fi un audit, ca sa vedem cati bani s-au bagat cu adevarat in aceasta echipa. Daca ne vom uni si vom merge pe aceeasi baricada, vom reusi. Vom cumpara clubul si vom vinde actiuni. Nu are cum sa nu vrea sa ne vanda, pentru ca vom strange foarte multi bani. Cate putin de la multi se strange foarte mult si nu vor fi niciodata probleme cu salariile sau cu primele la Steaua. Vom face o sedinta a Consiliului de Administratie in care vom vota presedintele si initiativele pe care le vom pune in aplicare. O sa iau legatura cu toate fostele mari glorii si cred ca toti vor veni alaturi de suporteri. Vor avea locul lor asigurat atat pe stadion cat si in organigrama clubului, in Consiliul de Administratie", a declarat Jean Pavel, in cadrul emisiunii "Liga lu' Mitran".

"Solutia impotriva lui Gigi Becali nu este de a intra pe teren sau orice fapta cu iz penal. Solutia este de a-l boicota, pentru ca atunci cand nu va mai avea incasari, sigur va vinde. Daca il criticam rade din nou si intoarce spatele. Sa ii intoarcem noi primii spatele", a mai spus fostul lider al galeriei Stelei.

Pavel a precizat ca patronul Stelei nu are cum sa le interzica accesul in Peluza Sud celor care si-au achizitionat abonamente in acel sector, pentru ca aceasta masura ar atrage dupa sine procese cu fanii care au platit acele tichete: "Gigi Becali sa isi aduca aminte, inainte de a spune ca va inchide Peluza Sud, ca a vandut abonamente acolo. La prima decizie de a interzice accesul acolo, in conditiile in care oamenii au abonamente, vor aparea procesele. Peluza Sud este singura care mai tine steagul sus si mai aminteste de a fost galeria Stelei odata. Acum, galeria este dezbinata, sunt 50-100 de fractiuni".

Fostul lider al galeriei echipei Steaua Bucuresti a spus ca, pe vremea cand era in fruntea suporterilor "ros-albastri", acestia erau aproape de suporteri si de conducere si cand plecau in deplasari erau optimisti ca isi vor umili adversarii: "Pe vremea mea, galeria era aproape de jucatori, de conducere. Cand mergeam in deplasare simteam bucuria ca ne ducem sa castigam, sa ii umilim pe altii la ei acasa, nu sa fim noi umiliti la noi acasa, cum am fost acum. Pai sa pierzi cu Unirea Urziceni acasa ...".

"Becali va vinde Steaua primului venit"
Jean Pavel a incheiat afirmandu-si convingerea ca Gigi Becali nu glumeste de aceasta data si ca va vinde clubul primului om care ii va face o oferta seriosa: "Cred ca Gigi Becali va vinde Steaua primului venit, pentru ca nu mai are puterea financiara din anii trecuti. Inainte, nici nu se gandea ca nu va ajunge presedinte sau ca nu va fi votat de multa lume".

09-22-2009, 02:07 PM
Stoichita: "Ar fi ideala o reconciliere intre patron si suporteri"

Antrenorul echipei Steaua Bucuresti, Mihai Stoichita, a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca pentru clubul din Bulevardul Ghencea ar fi ideala o reconciliere intre patronul Gigi Becali si suporteri. Tehnicianul a spus ca, in vederea unei asemenea miscari, ar fi nevoie de intelepciune din partea ambelor parti.

"Stiu ce am de facut, nu mai pot sa am emotii la varsta si experienta mea. Este o chestie de adaptare intre mine si ei, pentru ca stim ce avem de facut. Sper sa aducem victorie de la Bacau si sa avem un parcurs normal pentru o astfel de echipa si un astfel de nume, pentru ca Steaua este cel mai mare nume din Romania. Problema cu suporterii e un conflict care a izbucnit de-a lungul timpului intre fani si patron. Bineinteles ca si eu fac parte din aceasta situatie, nu pot sa fac pe omul care baga capul in nisip si nu participa la asa ceva, dar eu cred ca ideala ar fi o reconciliere. Nu pot sa dau sfaturi, sunt un simplu angajat, insa eu as apela la foarte multa intelepciune in rezolvarea acestei probleme, din partea ambelor parti, pentru ca poate fi vorba de intelepciune daca ar veni din partea uneia singure. Eu am obligatia sa antrenez echipa si voi incerca sa fac performanta si sa multumesc suporterii. Daca rezultatele mele nu ii vor multumi, eu voi suporta consecintele cu fruntea sus si cu demnitate. Nu sunt las si nu ma ascund. Nu i-am eliminat din echipa pe Onicas si pe Ionescu, dar am considerat ca nu trebuie sa introduc pe teren jucatori cu probleme medicale", a declarat Mihai Stoichita, in cadrul emisiunii "Liga lu' Mitran".

"Steaua este bine, se antreneaza. I-am chemat pe jucatori maine (n.r. marti) la ora 12:00, ca sa plecam catre Bacau, unde vom face antrenament maine seara. Dupa meci, ramanem acolo, ca sa nu pierdem noaptea pe drum, pentru ca avem un meci important in weekend. Ne intoarcem, apoi, la Bucuresti si pregatim partida cu FC Brasov", a mai spus antrenorul echipei Steaua Bucuresti.

09-22-2009, 02:08 PM
Panduru: "Nu ar trebui să avem emoţii cu FCM Bacău, sper că băieţii şi-au revenit"

Managerul general al Stelei, Basarab Panduru, a declarat, marţi, că partida cu FCM Bacău le poate pune probleme roş-albaştrilor pentru că trec printr-o perioadă mai grea, dar speră că jucătorii şi-au revenit şi se vor calfica în optimele Cupei României.

"Meciul cu FCM Bacău nu va fi uşor, în primul rând pentru că se joacă în cupă şi se poate întâmpla orice. Teoretic nu ar trebui să avem emoţii, dar nu se ştie. E bine că vom avea mulţi suporteri alături de noi, pentru că suntem iubiţi în acea zonă a ţării, dar aş prefera ca fanii să fie alături de noi în Ghencea. Sper că băieţii şi-ai revenit după tot ce s-a întâmplat, chiar dacă relaţia cu foştii antrenori a fost una bună. Trebuie să treacă peste asta, să joace fotbal şi să meargă mai departe", a spus Panduru, care adăugat: "Nu cred că apele s-au liniştit încă la club, chiar dacă s-a dat impresia asta după victoria cu Pandurii. Sper însă să se rezolve, pentru că ne aşteaptă jocuri foarte grele".

Panduru a afirmat că situaţia cu suporterii Stelei este delicată, însă singurul care poate face ceva în acest sens este doar patronul Gigi Becali. "Mihai Stoichiţă o să semneze contractul, pentru că are încredere în el, dar nu ştiu dacă suporterii vor protesta în vreun fel. Orice e posibil, pentru că este o perioadă delicată. Fanii trebuie să vină la meciuri, pentru că avem nevoie de ei. Nu ştiu dacă pregătesc acţiuni de protest, eu vreau doar să fie alături de echipă. Nu ştiu dacă eu pot face ceva să ameliorez situaţia. Doar Gigi este în măsură să ia atitudine şi, din câte ştiu eu, el vrea să aibă o întâlnire cu suporterii pentru a pune lucrurile la punct".

Întrebat ce părere are despre înregistrarea prezentată la Digi Sport, în care era prezentat un jucător al Stelei, care sub protecţia anonimatului a povestit ce s-a întâmplat la puaz meciului cu Şerif, atunci când Gigi Becali a intrat în vestiar, Panduru a precizat: "Acea înregistrare mi s-a părut o povestioară, pentru că au fost unele lucruri care nu se legau. Ce pot să vă spun eu este că i-am auzit pe jucători în vestiar şi spuneau că vor să semneze toţi o petiţie, iar clubul să dea în judecată postul de televiziune".

Managerul roş-albaştrilor a menţionat că Dayro Moreno şi Mihăiţă Pleşan ar putea reveni la prima echipă, însă este de părere că aceştia nu pot evolua în meciul cu Twente pentru că nu sunt pregătiţi. Panduru a discutat şi despre situaţia accidentaţilor şi singurul indisponibil pentru jocul cu FCM Bacău este polonezul Golanski: "În cazul lui Pawel vom şti exact ce are joi. Andrei Ionescu a avut o contuzie, dar acum şi-a revenit şi e apt. Tătăruşanu e şi el apt, dar doctorul a considerat că e bine să facă o pauză de câteva zile şi a fost menajat. În cazul lui Emeghara şi Ovidiu Petre nu pot să spun prea multe, pentru că ei au stat cam un an, iar situaţia lor e mult mai complicată".

În altă ordine de idei, Panduru a fost întrebat de ce nu s-a dus la vestiar la pauza meciului cu Şerif Tiraspol: "A fost primul meci joc şi am considerat că e mai bine să nu merg. Poate, dacă eram acolo, aş fi putut evita acel conflict dintre Bergodi şi Gigi. Sau poate că nu putea fi evitat. Ce aş fi putut să fac? Să îi spun lui Gigi să nu intre? Sunt momente în care nici mie nu mi-ar conveni să intre cineva peste mine la cabine, dar asta a fost situaţia".

Oficialul formaţiei din Ghencea a lăudat şi gestul suporterilor dinamovişti, care au afişat un banner la adresa lui în partida cu Unirea Urziceni, pe care scria "Un om e cuvântul, dar mai ales fapta sa, respect Panduru". Managerul a precizat că doar un grup de oameni cu onoare şi demnitate putea fi de acord cu gestul său de a nu prelua Steaua după ce i-a promis acest lucru lui Bergodi.

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
54 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut