Ştiri Unirea Urziceni
09-19-2009, 09:03 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Narcis Raducan: "Spaniolii au fost de acord ca daca nu ar fi marcat Fabiano, in repriza a doua le-ar fi fost greu"
Directorul sportiv al Unirii Urziceni, Narcis Raducan, a facut o scurta analiza a partidei FC Sevilla - Unirea Urziceni, din grupele Champions League, incheiata cu scorul de 2-0.
"Voi fi prezent la partida Eintracht Frankfurt - Vfb Stuttgart, pentru ca e mai bine sa-i vedem pe adversarii nostri cum joaca in deplasare. Am stat pe banca de rezerve la Sevilla si pot spune ca am vazut o echipa foarte - foarte puternica. Eu i-am vazut mai bine in meciul cu Zaragoza si n-au schimbat prea multe pentru meciul cu Unirea. Noi am fost mai organizati, altfel scorul ar fi putut fi asemanator, Sevilla invingand cu 4-1 si avand alte 5-6 ocazii. Nu putem spune ca ar fi fost mai bine sa atacam intrucat acestea sunt mijloacele echipelor romanesti cand joaca cu astfel de formatii. Daca ar avea cineva rabdarea sa analizeze meciul ar putea vedea ca 70-80% din ocaziile Sevillei au avut loc din cauza greselilor noastre. Probabil ca, de acum, cand va veni minutul 43 vom sti cum sa ne aparam deoarece intotdeauna exista o relaxare din partea echipelor mai mici, in timp ce echipele mari chiar atunci inscriu", a declarat Narcis Raducan. Acesta a dezvaluit si o discutie avuta cu persoane din conducerea clubului FC Sevilla, acestia recunoscand ca golul lui Fabiano din finalul primei reprize a reprezentat momentul cheie al meciului: "Am discutat, dupa meci, cu oameni din conducerea clubului spaniol si la 0-0 chiar intrasera putin in panica. De asemenea erau de acord ca, in cazul in care Luis Fabiano nu ar fi inscris, in repriza secunda ar fi fost mult mai rau pentru ei. In orice caz, ar fi fost mai rau daca ne surprindea o echipa de la care am fi asteptat mai multe, insa noi am intalnit, in primul meci, cea mai buna echipa la ea acasa." Referitor la partida de duminica, impotriva lui Dinamo, directorul sportiv al Unirii a mentionat: "Baietii sunt constienti de ce inseamna un rezultat bun cu Dinamo, noi avem un lot omogen si nu cred ca se pune problema oboselii. Acum totul depinde de inspiratia lui Dan Petrescu si de dorinta jucatorilor de a invinge pe Dinamo a doua oara. Din cate stiu, nu sunt probleme medicale." http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-20-2009, 01:44 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-20-2009 01:46 PM de Sebi Raducu.)
|
|||
|
|||
Bilaşco: "Nu ne interesează gândurile lor de răzbunare"
Elevii lui Dan Petrescu nu se tem de ameninţările adversarilor, dar recunosc faptul că sunt încă afectaţi de înfrângerea fără drept de apel suferită în Liga Campionilor, 0-2 cu FC Sevilla.
"Încercăm să ne revenim după meciul de la Sevilla, care a fost foarte solicitant. Nici psihic nu stăm extraordinar, suntem dezamăgiţi de felul cum am jucat în Ligă, întrucât ştim că puteam mai mult. Nu ne interesează gândurile de răzbunare ale dinamoviştilor, vrem să ne facem jocul şi să câştigăm. Este un meci foarte important. Acum vom vedea dacă suntem sau nu în stare să facem faţă simultan în două competiţii, campionat şi Liga Campionilor", a declarat, pentru EVZ, Marius Bilaşco, atacantul Unirii. Dan Petrescu, antrenorul campioanei, încearcă să-şi adoarmă adversarul prin declaraţii curtenitoare. "Dinamo vine după o victorie, iar noi după o înfrângere. E clar că ei au un moral mai bun. Au un plus de motivaţie în acest meci, vor încerca să se răzbune după ce le-am făcut în ultimul sezon. Sunt favoriţi, mai ales după felul în care au jucat la Graz, dar vom încerca să-i batem", a spus "Bursucul". Urziceniul nu are nicio înfrângere în faţa celor de la Dinamo de când a promovat în Liga I. "Dinamo este o echipă greu de studiat. Pierde acasă cu Oţelul şi Internaţional, dar bate în deplasare la Liberec şi la Graz." - Dan Petrescu, antrenor la Unirea Urziceni Lecţia de la Sevilla Marius Bilaşco, atacantul Urziceniului, a povestit pentru EVZ cum a trăit debutul în Liga Campionilor: "Partida cu Sevilla a fost o lecţie. Nu poţi realiza ce înseamnă fotbalul din Champions League până nu o simţi pe propria piele. Nimeni din echipa noastră n-a făcut schimb de tricouri la finalul meciului. Eram prea dezamăgiţi". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-21-2009, 03:33 PM
|
|||
|
|||
Dan Petrescu: "Am controlat jocul, dar echipa care merită nu câştigă mereu"
Antrenorul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a declarat, duminică, după jocul cu Dinamo, scor 1-2, că este foarte dezamăgit de acest rezultat, mai ales că, după părerea sa, ialomiţenii au dominat jocul de la început până la final.
"A fost un meci pe care nu ştiu cum l-am pierdut. Am controlat jocul şi în prima şi în a doua repriză, dar acesta e fotbalul şi nu mereu echipa care merită câştigă. Nu e posibil să iei un astfel de gol în ultimul minut de joc, l-am primit ca la amatori. Am avut foarte multe ocazii, iar egalul era mai echitabil, un punct era aur pentru noi. E prima înfrângere din istorie împotriva lui Dinamo, ceea ce nu e chiar aşa de rău, dar aceasta va durea mult timp", a spus Petrescu. Tehnicianul ialomiţenilor a mai afirmat că jucătorii trebuie să treacă repede pentru acest eşec, pentru că urmează alte jocuri dificile: "Vine acum meciul din Cupa României şi trebuie să câştigăm. Elevii mei ştiu că au greşit acum, iar în cupă vor victoria. Şi eu sunt supărat, dar nu avem timp să ne plângem. La noi concentrarea nu mai e cea de anul trecut, jucătorii nu mai au foame de victorii. Mergem însă mai departe". Dinamo a reuşit duminică să învingă Unirea Urziceni, pe teren propriu, scor 2-1, într-un meci din etapa a 7-a a Ligii I, şi a reuşit astfel să obţină prima victorie din istorie în faţa jucătorilor antrenaţi de Dan Petrescu. Golul victoriei pentru alb-roşii a fost reuşit de Gabriel Torje în chiar ultima de fază de joc a partidei. În urma acestui rezultat, Dinamo a acumulat 13 puncte şi se află pe locul 2 în clasament, în timp ce Unirea Urziceni este pe poziţia a 4-a, tot cu 13 puncte. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-21-2009, 03:34 PM
|
|||
|
|||
Tibi Bălan: "Poate că Dinamo şi-a luat o revanşă morală în faţa noastră, dar mi s-au părut mai slăbuţi decât anul trecut"
Mijlocaşul Tibi Bălan este de părere că un egal era echitabil, pentru că partida a fost foarte echilibrată. "Este un final la care nu ne aşteptam şi se pare că prelungirile nu ne priesc. 1-1 era mai echitabil. Din păcate ei au dat un gol în ultima secundă. Poate că Dinamo nu merita victorie, dar acesta e fotbalul. Poate că Dinamo şi-a luat o revanşă morală în faţa noastră, dar mi s-au părut mai slăbuţi decât anul trecut", a declarat Bălan, care a fost completat de Sorin Paraschiv: "Am făcut o greşeală care ne-a fost fatală şi suntem foarte dezamăgiţi, dar nu avem ce face".
Dinamo a reuşit duminică să învingă Unirea Urziceni, pe teren propriu, scor 2-1, într-un meci din etapa a 7-a a Ligii I, şi a reuşit astfel să obţină prima victorie din istorie în faţa jucătorilor antrenaţi de Dan Petrescu. Golul victoriei pentru alb-roşii a fost reuşit de Gabriel Torje în chiar ultima de fază de joc a partidei. În urma acestui rezultat, Dinamo a acumulat 13 puncte şi se află pe locul 2 în clasament, în timp ce Unirea Urziceni este pe poziţia a 4-a, tot cu 13 puncte. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-22-2009, 03:04 PM
|
|||
|
|||
Unirea Urziceni are programate trei meciuri în şapte zile
Echipa antrenată de Dan Petrescu va susţine trei partide importante în următoarele şapte zile, cu Sportul Studenţesc, în Cupa României, cu Astra Ploieşti, în Liga I, şi cu VfB Stuttgart, în Liga Campionilor.
Săptămâna de foc a echipei din Urziceni va începe miercuri, de la ora 16.00, când este programată întâlnirea cu Sportul Studenţesc, în şaisprezecimile de finală ale Cupei României. La 50 de ore, vineri, ora 20.00, campionii României vor juca cu Astra Ploieşti, în campionatul Ligii I. Ambele meciuri se vor disputa pe stadionul din Urziceni. "Nu suntem deloc deranjaţi de faptul că aceste două partide sunt programate la un interval aşa scurt", a declarat Mihai Stoica, managerul general al Unirii Urziceni. Marţi, 29 septembrie, de la ora 21.45, Unirea Urziceni are programat meciul din Liga Campionilor, cu VfB Stuttgart, care va avea loc pe stadionul Steaua, din Bucureşti. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-23-2009, 04:00 PM
|
|||
|
|||
Arbitrul Paul Unimătan va conduce partida Unirea Urziceni-Astra Ploieşti, din etapa a 8-a
Arbitrul Paul Unimătan va conduce meciul de vineri dintre Unirea Urziceni şi Astra Ploieşti, din cadrul etapei a 8-a a Ligii I, informează site-ul oficial al Comisiei Centrale a Arbitrilor.
Acesta va fi ajutat la cele două tuşe de Eduard Ungureanu şi Daniel Hulubei, în timp ce observatorul partidei a fost desemnat Tudor Constantinescu. Partida Unirea Urziceni-Astra Ploieşti, din etapa a 8-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 20:00, pe stadionul Tineretului din Urziceni. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-23-2009, 05:56 PM
|
|||
|
|||
"Mie îmi pasă de Cupă!"
Antrenorul Unirii explică şi tactica ultradefensivă de la Sevilla: le-a transmis jucătorilor să-i atace pe andaluzi, dar aceştia n-au putut!
Ultimele două înfrângeri ale Urziceniului l-au adus pe Dan Petrescu într-o stare de spirit foarte proastă. Totuşi, "Bursucul" crede că, dacă o va învinge pe Sportul, astăzi, şi pe Astra, vineri, va aborda partida cu Stuttgart cu bateriile pline. De ce n-aţi atacat deloc la Sevilla? Ştiu că am dat impresia că am vrut să ne apărăm, dar e total fals! Eu le-am cerut fotbaliştilor mei să joace mai ofensiv ca nicodată, dar de la a spune şi a vrea până la a putea e cale lungă. Următorul meci în Ligă e cu Stuttgart, fostul adversar al Timişoarei. Le-aţi cerut ajutorul celor de acolo? Chiar am vorbit cu cei de la Timişoara şi i-am rugat să mă ajute cu informaţii, pentru că ei au avut mai mult timp să pregătească meciul cu Stuttgart. Sper ca, având toate aceste ajutoare, să reuşim să obţinem ceva din meciul ăsta. Câte echipe credeţi că vom avea în primăvara europeană? Să dea Domnul să avem măcar trei! Sper ca în acest sezon două echipe din România să joace semifinala sau finala Europa League. Mi se pare că CFR arată foarte bine, apoi şi Dinamo, şi Timişoara sunt echipe puternice. Sunteţi ocupat cu Liga Campionilor… În ce măsură vă preocupă Cupa României? Sincer, aş fi foarte dezamăgit dacă nu ne-am califica. Oricum, sunt foarte supărat pentru ultimele două înfrângeri. Eu pun preţ pe Cupă, deoarece este o competiţie pe care o poţi câştiga numai din cinci meciuri. V-a părut rău că aţi picat cu Sportul? Da. Sincer, voiam o altă echipă, şi nu numai sentimental, dar şi ca valoare. Important e că n-am făcut o deplasare lungă, pentru că nu aveam nevoie de aşa ceva. "Am vorbit cu foştii colegi de la Sportul şi au zis că vin să câştige, mai ales că anul trecut au eliminat-o pe Steaua. Nu sunt uşor de uitat meciurile cu Sevilla şi Dinamo, mai ales că pe ultimul l-am pierdut în minutul 93" - Dacian Varga, mijlocaş Urziceni Trei meciuri în şapte zile! Odată cu startul în Liga Campionilor de la Sevilla, pentru Unirea Urziceni a început o perioadă de foc, cu meciuri din trei în trei zile, aşa cum ialomiţenii n-au mai avut niciodată. Cele mai grele momente sunt cele în care trebuie să joace la mijlocul săptămânii şi în Cupa României. Astfel, băieţii lui Dan Petrescu vor juca în următoarele şapte zile nu mai puţin de trei meciuri, programate astfel: azi, cu Sportul Studenţesc, în Cupă, vineri, cu Astra, în campionat, şi marţi, cu Stuttgart, în Liga Campionilor. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-24-2009, 04:22 PM
|
|||
|
|||
Cel mai ieftin tichet este de 20 lei
Unirea Urziceni a stabilit preţurile biletelor pentru meciul cu formaţia germană VfB Sturgart, din cadrul etapei a II-a a Grupei G a Ligii Campionilor, care se va disputa marţi, pe Stadionul Steaua, cel mai ieftin tichet de acces costând 20 de lei.
Preţurile biletelor pentru partida Unirea Urziceni - VfB Stuttgart: Peluze: 20 de lei, Tribuna a II-a: 30 de lei, Tribuna I: 50 de lei, Tribuna 0: 100 de lei şi Fotolii: 150 de lei. Unirea Urziceni va întâlni formaţia VfB Stuttgart, în etapa a II-a a Grupei G a Ligii Campionilor, marţi, de la ora 21.45, pe Stadionul Steaua. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-25-2009, 03:16 PM
|
|||
|
|||
"Veniţi!"
Conducerea Urziceniului îi cheamă pe microbiştii din Bucureşti la meciurile Unirii din Liga Campionilor. De azi se vînd bilete.
10.000 de spectatori. Atît speră să adune Urziceniul la fiecare din cele 3 meciuri pe care le vor disputa pe stadionul Stelei, în grupele Ligii Campionilor. Primul e marţi, cu VfB Stuttgart. Urmează Glasgow Rangers (4 noiembrie) şi FC Sevilla (24 noiembrie). Oficialii ialomiţenilor trag nădejde că vor fi susţinuţi şi de bucureşteni. "De-asta am şi hotărît să fixăm nişte preţuri rezonabile", spune o persoană din club. Biletele se vînd începînd de azi şi costă 20 de lei la peluze, 30 de lei la tribuna a II-a, 50 de lei la tribuna I, 100 de lei la tribuna 0 şi 150 de lei la fotolii. Comparabile cu cele practicate de Rapid la partidele jucate pe Giuleşti în campionat, cu adversari modeşti gen Unirea Alba Iulia sau Internaţional Curtea de Argeş. "Am apelat la amabilitatea celor de la Steaua, care ne-au pus la dispoziţie sistemul lor de ticketing online. Eram puţin încurcaţi, dar totul s-a rezolvat şi le mulţumim. Biletele se pot cumpăra şi de pe site-ul oficial al roş-albaştrilor", a spus MM Stoica. Tichetele au fost tipărite în Italia, după modelul Steaua, şi se vor vinde şi la Urziceni. "Din punct de vedere al reţetei financiare, tragerea la sorţi n-a fost foarte darnică. Pe de altă parte, e bine că nu avem adversari de o valoare fabuloasă, aşa putem face puncte" - MM Stoica, manager general Urziceni 11.000 de spectatori reprezintă cea mai slabă asistenţă pe care a avut-o Steaua la vreun meci din grupele Ligii în 2006, 2007 şi 2006. S-a întîmplat la 0-2 cu Sevilla Ultimele noutăţi - Nicolo Napoli, antrenor Astra: "Deşi întîlnim campioana, vom juca fără frică. Vrem victoria pentru a continua seria bună de rezultate". - MM Stoica despre adversarul de azi: "Astra e o echipă bună, echilibrată. Am văzut-o în meciul cu Alba-Iulia, nu a pierdut în faţa Timişoarei şi a învins Rapidul. Trebuie să fim atenţi!" - Dan Petrescu, antrenor Unirea: "Nu e un avantaj pentru noi că Astra a jucat prelungiri în Cupă, sînt sigur că Napoli a menajat jucători pe care îi va titulariza împotriva noastră. O victorie m-ar bucura mai mult decît succesul din Cupă, cu Sportul, fiindcă prioritar pentru noi este campionatul". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-26-2009, 12:34 AM
|
|||
|
|||
Dan Petrescu: "Am obţinut o victorie vitală, ne-am revenit după şocul cu Dinamo"
Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a declarat vineri că echipa sa a obţinut o victorie vitală cu Astra Ploieşti, care certifică faptul că elevii săi şi-au revenit după înfrângerea din derby-ul cu Dinamo şi asigură un moral bun înaintea meciului cu Stuttgart.
"Sunt foarte muţumit după acest meci, am obţinut o victorie extraodinar de importantă. Sincer, în ultimele nopţi nu am dormit prea bine, am fost foarte supărat după şocul din meciul cu Dinamo. Încă ne urmăreşte înfrângerea aceea din ultimele secunde. Pentru noi aceasta este o victorie vitală. Vroiam să văd dacă ne-am revenit după şocul cu Dinamo şi aveam nevoie şi de moral înaintea meciului cu Stuttgart", a declarat Dan Petrescu, vineri, după succesul cu Astra Ploieşti. Tehnicianul a mărturisit că se aştepta la un meci greu, pentru că a jucat împotriva unei echipe care a învins Rapidul şi a făcut egal cu Timişoara şi a apreciat că la scorul final "s-a făcut dreptate, pentru că echipa a avut multe ocazii şi, una peste alta, asta a fost diferenţa în acest meci". Antrenorul campioanei nu a ezitat să îşi exprime bucuria pentru faptul că echipa sa a urcat în fruntea clasamentului după această victorie. "Măcar pentru o zi suntem acolo unde ne este locul. Ne uităm de jos în sus, chiar dacă lumea nu ne bagă în seamă", a spus Dan Petrescu. "Nu mă aşteptam la 16 puncte în 8 etape. Este o medie de echipă campioană şi sperăm să o ţinem tot aşa până la sfârşitul turului. Suntem în grafic şi avem punctele pe care le merităm", a adăugat el. Tehnicianul a vorbit şi despre meciul cu Stuttgart din Liga Campionilor şi a declarat că echipa germană nu are de ce să se teamă de campioana României, pentru că are o echipă foarte bună. "Sincer, mă gânesc la un nou sistem de joc, să îi surprindem cu ceva la acest meci. Trebuie să facem mai mult decât am făcut la Sevilla. Pentru noi un egal ar fi bun, iar o victorie senzaţională", a declarat Dan Petrescu. Acesta şi-a exprimat aprecierea la adresa lui Dănălache care a marcat un nou gol ce se adaugă celor 3 reuşite în meciul din Cupă şi a spus că regretă că atacantul nu va fi titular cu Stuttgart, dar cu siguranţă va juca din primul minut în meciul cu Gaz Metan, din viitoarea etapă. Managerul Mihai Stoica şi directorul sportiv Narcis Răducan au anunţat după meci că Unirea Urziceni va oferi 2.000 de invitaţii unor copii de la şcolile de fotbal şi liceele cu profil sportiv din Capitală la cele 3 meciuri pe care campioana le va juca acasă în Liga Campionilor. Unirea Urziceni a câştigat vineri meciul cu Astra Ploieşti, scor 4-1, în etapa a 8-a a Ligii I şi aşteaptă partida din Liga Campionilor cu Stuttgart, pe care o va juca marţi, la Bucureşti. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
134 Musafir(i)
134 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut