Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
09-23-2009, 06:43 PM
Mesaj: #71
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Gândesc la fazele superioare ale competiţiei

Mihai Ionescu, antrenorul rămas să răspundă de destinele conducerii tehnice în curtea Ceahlăului îşi doreşte foarte mult să "lege", cu echipa sa, a doua victorie în palmaresul formaţiei pietrene de fotbal. Izbânda de sâmbătă seară cu Gloria Bistriţa a adus mai multă linişte şi stabilitate în vestiarul pietrean, dar până la următoarea confruntare importantă.

"Principalul" Ceahlăului le cere elevilor lui din teren să-şi confirme, prin determinare şi ambiţie, postura de favoriţi la calificarea în "optimile" Cupei României.

Ionescu spune că Vigariu, Rădoi şi încă doi componenţi ai adversarei de astăzi au cochetat în trecut cu prima echipă a Craiovei. Însă la vizita grupării oltene, nou promovată din eşalonul trei, va cere concentrare în rândul propriilor jucători, asemeni unui meci oficial de campionat.

"Toţi băieţii noştri au datoria să dea tot ce au mai bun în ei. Acordăm o mare importanţă acestei etape din Cupa României întrucât, printr-un culoar favorabil, avem şanse de a juca în fazele superioare ale competiţiei", atenţionează tehnicianul pietrean.

Ionescu anunţă că nu va menaja pe nici unul dintre jucătorii care-i are la dispoziţie . "Principalul" Ceahlăului nu exclude varianta unor schimbări în formula de start a meciului din această după-amiază, ţinând cont şi de randamentul pe care l-au dat elevii lui în prima repriză a disputei cu Bistriţa, sâmbătă în campionat.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-24-2009, 04:00 PM
Mesaj: #72
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Florin Marin a fost reinstalat pe banca tehnică la 10 zile după ce fusese demis

Preşedintele de onoare al formaţiei Ceahlăul Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, a declarat, joi, că în urma eliminării echipei sale din Cupa României a ajuns la concluzia că revenirea lui Florin Marin pe banca tehnică ar fi benefică pentru nou-promovata în Liga I.

"După înfrângerea din Cupă am făcut o analiză şi am ajuns la concluzia că nu trebuie să stricăm ce a fost bun la echipă. De comun acord cu Viorel Mestecăneanu (n.r. preşedintele CA Ceahlăul) am luat decizia de a-l aduce înapoi la echipă pe Florin Marin. În cursul zilei de mâine, domnul Marin îşi va relua atribuţiile pe care le-a avut şi înainte", a spus Gheorghe Ştefan.

"Când am plecat am spus că voi reveni oricând cu plăcere la Ceahlăul. M-am simţit bine la Piatra Neamţ şi am colaborat bine cu cei din conducere", a fost reacţia lui Florin Marin, care va sosi joi la Piatra Neamţ, iar vineri dimineaţa va conduce primul antrenament de la revenirea sa la echipă.

Preşedintele de onoare al echipei Ceahlăul Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, declara, la data de 11 septembrie, că îi va demite pe antrenorul Florin Marin şi pe directorul executiv Ioan Mironaş pentru că le-a cerut să scoată echipa de pe teren în timpul meciului de la Braşov, iar aceştia nu s-au conformat. Trei zile mai târziu, Florin Marin anunţa că şi-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu nemţenii, după ce în prealabil refuzase o funcţie în organigrama clubului, dar şi după ce lăsase să se înţeleagă că nu va refuza o eventuală revenire pe banca tehnică a nou-promovatei.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-25-2009, 03:53 PM
Mesaj: #73
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Gh. Ştefan: "Arbitrul Robert Dumitru ne-a refuzat două penalty-uri când am retrogradat! Dacă ne dădea doar unul şi marcam, scăpam!"

Gheorghe Ştefan a decis să-l readucă la cârma echipei pe Florin Marin, la doar 10 zile după ce-l demise de la Ceahlăul, nemulţumit că nu a scos echipa de pe teren la meciul cu Braşov. Într-un interviu REALITATEA.NET, preşedintele de onoare al nemţenilor a explicat motivele pentru care a hotârât să-l reinstaleze pe "Flocea" dar şi temerile sale legate de arbitraj. Următorul central care va flueira Ceahlăul, Robert Dumitru, sâmbătă, cu Poli Iaşi, nu e chiar pe placul oficialului moldovean.

Nemulţumit de maniera de arbitraj a lui Danşa, la meciul din deplasare cu FC Braşov, 1-0 pentru gazde, din etapa a 6-a, Gheorghe Ştefan i-a transmis lui Florin Marin, tehnicianul grupării moldave, să scoată echipa de pe teren. Doar 2 minute şi jumătate, sub cele 3 minute prevăzute în regulament, caz în care echipa era penalizată de FRF. Cum antrenorul nu s-a conformat, Ştefan a anunţat la finalul partidei că l-a demis.

Doar că despărţirea de "Flocea" nu a durat mult. După 10 zile, timp în care echipa a fost eliminată în 16-imile Cupei României de o divizionară secundă, Gaz Metan CFR Craiova, preşedintele de onoare al Ceahlăului l-a readus la echipă pe Marin.

Într-un interviu acordat REALITATEA.NET, Gheorghe Ştefan îşi explică decizia. "Am considerat că nu am găsit în străinătate un antrenor cu licenţă PRO şi documentele respective cu care să poată antrena în Liga I, iar în ţară am considerat că nu există un antrenor peste Florin Marin, la momentul acesta. Dacă găseam un antrenor străin cu toate documentele bune, cu şcoala la Coverciano sau la Koln, atunci poate aduceam un străin, dar nu am găsit unul care să îndeplinească aceste condiţii", a spus Ştefan.

Prestaţiile fluieraşilor români în nemulţumesc pe oficialul moldovean, care a vorbit şi despre centralul care va fluiera Ceahlăul în următoare partidă din Liga I, în etapa a 8-a, sâmbătă, la Iaşi, cu Politehnica.

"Eu am o nemulţumire vis-a-vis de delegarea lui Robert Dumitru la Iaşi, pentru că am avut probleme cu el în anul în care am retrogradat. Am avut două penalty-uri refuzate în meciurile pe care le-a arbitrat el, iar dacă ne dădea doar unul şi marcam, nu mai retrogradam", a mai spus Ştefan.

"Obiectivul Ceahlăului în acest an e o poziţionare pe locurile 10-14, practic salvarea de la retrogradare", a încheiat oficialul Ceahlăului.

După 7 etape, Ceahlăul Piatra-Neamţ ocupă poziţia a 16-a în Liga I, cu 7 puncte.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-25-2009, 11:47 PM
Mesaj: #74
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Florin Marin afirmă că echipa sa nu trebuie să piardă cu Poli Iaşi

Antrenorul formaţiei Ceahlăul Piatra Neamţ, Florin Marin, a declarat, vineri, că meciul cu Politehnica Iaşi se anunţă unul foarte dificil, însă doreşte să obţină cel puţin un rezultat de egalitate împotriva grupării din Copou.

"Ţin să-mi îndeplinesc obiectivele la care m-am angajat. În primul rând vreau să nu pierdem la Iaşi, iar pentru asta va trebui să nu primim gol, chiar dacă jucăm un meci foarte greu. Sper să reuşesc să refac moralul jucătorilor", a spus Marin, care a mai vorbit şi despre revenirea pe banca nemţenilor: "Nu ne-a luat mai mult de trei minute să ne înţelegem. Vom continua încă patru ani munca pe care am început-o în urmă cu un sezon şi jumătate. Va trebui să muncim mult pentru a readuce suporterii la stadion. Singurul meu regret este că mă întorc într-o situaţie foarte grea a echipei".

Tehnicianul susţine că există şi o parte bună în eşecul echipei din 16-imile Cupei României în faţa divizionarei secunde Gaz Metan CFR Craiova: "Până la urmă, poate că este mai bine că am fost eliminaţi din Cupă. Aceşti jucători tineri nu ştiu dacă ar fi putut face faţă pe două fronturi. Însă, rămân la părerea că o calificare era binevenită şi normală atât timp cât băieţii erau favoriţi la victorie".

Partida Poli Iaşi-Ceahlăul Piatra Neamţ, din etapa a 8-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 18:00, pe arena Emil Alexandrescu din Iaşi.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-26-2009, 02:13 PM
Mesaj: #75
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Toţi pentru victorie

"Dacă punem toţi umărul, n-avem cum să nu ne întoarcem cu un rezultat favorabil", prefaţează preşedintele Ceahlăului, Viorel Măstăcăneanu, misiunea alor noştri în Dealul Copoului.

Şeful Consiliului de Administraţie de pe Borzoghean include partida de la Iaşi în rândul meciurilor de maximă importantă pentru obiectivul echipei sale. Dar cel mai mult aşteaptă ca Forminte, Viţelaru şi compania să demonstreze, prin joc şi rezultat, că rezultatele pozitive înregistrate la două din primele trei deplasări ale turului, n-au fost întâmplătoare.

Mai mult de atât, preşedintele Măstăcăneanu ştie că oamenii lui de pe teren mai au de luat o revanşă nu neapărat faţă de ultimele victorii în lanţ ale ieşenilor, ci mai ales în faţa suporterilor nemţeni. Aceştia din urmă aşteaptă o reabilitare a echipei, după umilinţa trăită pe Borzoghean, în faza "16"-imilor Cupei României, cu Gaz Metan CFR Craiova.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-26-2009, 02:13 PM
Mesaj: #76
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Punct sau puncte pentru Ceahlăul, în Copou

"La Iaşi ne aşteaptă un meci foarte greu, dar noi sperăm să revenim cu punct sau puncte", spune George Sofroni, vorbind despre obiectivul Ceahlăului în deplasarea de astăzi.

Revenirea managerului Florin Marin la şefia băncii tehnice a pietrenilor nu doar că i-a susprins în mod plăcut pe jucătorii noştri, ci ar putea produce şocul redresării echipei în clasament, chiar de la derbyul moldav de astăzi (ora 18).

"Ne bucură acest fapt. Şi suntem oarecum surprinşi pentru că a revenit atât de repede după ce fusese demis de curând. Alături de dânsul sperăm să reuşim rezultatele pozitive de care avem atâta nevoie", a declarat George Sofroni.

Mijlocaşul romaşcan consideră că şi "principalul" Mihai Ionescu a făcut o treabă bună, în perioada cât a avut puterea de decizie asupra băncii tehnice. "Dar alături de Florin Marin, acesta poate realiza şi mai multe lucruri pozitive pentru noi", a adăugat Sofroni.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-26-2009, 02:14 PM
Mesaj: #77
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Achim: "Suntem în foame de puncte"

Înfrângerea ruşinoasă de miercuri seară în Cupă, se vrea a fi uitată printr-un rezultat pozitiv al echipei la revenirea în campionat. Ceahlăul joacă astăzi (ora 18) la Iaşi al treilea meci oficial într-un interval de o săptămână. Şi ieri, înaintea deplasării spre Iaşi, ai noştri încă mai erau zdruncinaţi de ratarea calificării în "optimile" celeilalte competiţii interne.

"Vă daţi seama că ne afectează eşecul. Era importantă Cupa pentru noi, dar din această ratare, vrem să producem un efect contrar, de pe urma căruia să profităm la jocul cu Iaşiul, în campionat. Ţinem să intrăm pe teren, sâmbătă, mobilizaţi pentru a dovedi că rămânem o echipă valoroasă", spune "închizătorul" Vlad Achim.

Străin până acum de ambiţiile născute la derbyurile moldave între Ceahlăul şi Politehnica Iaşi, dobrogeanul din curtea pietreană ţine să ducă războiul numai pe teren. "Suntem în foame de puncte, iar această stare ne poate fi favorabilă în joc", mai spune Achim.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-27-2009, 12:08 PM
Mesaj: #78
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Florin Marin: "Dacă am fi jucat tot meciul în 11 oameni, am fi reuşit mai mult, sunt sigur"

Revenit pe bancă după ce în urmă cu două săptămâni fusese concediat, Florin Marin crede că eliminarea lui Bădescu a omorât orice speranţă de egalare pentru Ceahlăul.

"A fost un meci echilibrat, în care am făcut un joc bun şi ne-am organizat bine în defensivă. Am fost destul de agresivi, dar am primit foarte uşor primul gol, deşi noi am avut ocazii mai clare în prima repriză. Apoi, ne-a fost foarte greu să mai contăm în joc după ce arbitrul a rupt echilibrul partidei, eliminându-l pe Bădescu. Dacă am fi jucat tot meciul în 11 oameni, am fi reuşit mai mult, sunt sigur", a declarat "Flocea".

Formaţia pregătită de Petre Grigoraş, Politehnica Iaşi, a obţinut al treilea succes consecutiv în Liga I, după ce a învins, sâmbătă, scor 2-0, pe teren propriu, Ceahlăul Piatra Neamţ, şi a urcat pe locul 7 în clasament. În schimb, Ceahlăul rămâne pe locul 17, penultimul, cu 7 puncte.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-29-2009, 10:36 PM
Mesaj: #79
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Gafita, Vitelaru si Badescu, absenti pentru Rapid si Timisoara

Ceahlaul Piatra Neamt are doi accidentati dupa jocul de la Politehnica Iasi, pierdut cu 0-2, jucatori pe care nu se va putea baza in urmatoarele doua etape, dupa cum preconizeaza Florin Marin.

Cristi Gafita si Andrei Vitelaru s-au accidentat la Iasi si vor lipsi din lotul echipei nemtene pentru urmatoarele doua jocuri oficiale din Liga I.

Florin Marin stie ca Gafita va lipsi in total 30 de zile. "Gafita are o deplasare a unui os la laba piciorului si va sta cu piciorul in ghips timp de 15 zile. Apoi, mai are nevoie de alte 15 zile pentru a fi apt de joc 100%, asa ca nu ne vom putea baza pe serviciile sale nici pentru meciul de la Timisoara", a declarat Florin Marin, managerul clubului pietrean.

Andrei Vitelaru nu a jucat la Iasi, dupa ce la incalzirea de dinainte de meciul din Copou a anuntat ca nu poate intra pe teren. "Andrei Vitelaru va sta 12 zile din cauza unei liziuni fibrilare. Totu[i, la el este vorba despre o accidentare la care timpul de recuperare poate fi mai scurt decit ceea ce se preconizeaza, adica alte 12-13 zile de antrenamente pentru a reveni la forma maxima. Sint sanse de a se intimpla asta si poate ca il vom avea in lot pentru meciul cu Timisoara", este parerea lui Florin Marin.

Ionut Badescu va lipsi si el cu Rapid si Timisoara, dupa ce in minutul 61 al meciului de la Iasi a primit direct cartonasul rosu. Conform regulamentului, suspendarea nemteanului va fi de cel putin doua etape, decizie la care nu se mai poate face apel.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-29-2009, 10:37 PM
Mesaj: #80
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Lipitor, tot mai aproape de echipa mare

Cosmin Lipitor a jucat deja primele sale 90 de minute in tricoul Ceahlaului, fapt consemnat in etapa cu numarul sase din Liga a III-a. Debutul portarului legitimat in aceasta toamna s-a inregistrat la Ceahlaul II, in egalul reusit de aceasta formatie la Otelul II Galati, scor 0-0. Conform spuselor secundului de la Ceahlaul II, Valentin Avadanei, portarul a multumit pe deplin la Galati.

"A avut si doua interventii foarte bune prin care a mentinut tabela nemodificata", a spus Valentin Avadanei.

Portarul este asteptat sa ajunga in forma cit mai buna si la nivelul primei echipe a clubului pietrean, pentru a creste concurenta pe un post deficitar pina acum.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
4 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut