Ştiri Steaua Bucureşti
10-01-2009, 03:55 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Sticlă de 4.500 de lei
În plină criză financiară, "roş-albaştrii" îşi permit să arunce la propriu şi la figurat cu banii
Meciul FC Braşov-Steaua 0-0, de duminică, a adus numai lucruri rele pentru "roş-albaştri": primele puncte pierdute în deplasare, accidentarea lui Tănase, dar şi o amendă mare pentru un motiv hilar. În timpul reprizei a doua, într-un moment în care arbitrul Tudor oprise jocul pentru un fault, Janos Szekely a făcut semn spre banca de rezerve, ca să i se arunce o sticlă cu energizant. Preparatorul fizic Ionel Colonel, care stătea pe banca de rezerve adiţională, a pus mâna pe o sticlă cu apă minerală şi aruncat-o în direcţia mijlocaşului, chiar dacă acesta era la mai mult de 20 de metri distanţă. Alexandru Tudor nu a scăpat momentul şi şi-a etalat încă o dată rigurozitatea. S-a întors spre băncile de rezerve şi i-a transmis în cască rezervei Sebastian Colţescu: "Trimite-l în tribună!". Pentru acest gest, Colonel a primit luni o suspendare de două etape şi o amendă de 4.500 de lei de la LPF. Practic, se poate spune că Szekely a consumat una dintre cele mai scumpe ape minerale din lume. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-01-2009, 03:56 PM
|
|||
|
|||
Emeghara ar putea reintra cu Astra
După aproximativ 18 luni de pauză, timp în care a suferit două operaţii la ambii genunchi, la clinica de la Bologna, nigerianul Ifeanyi Emeghara a revenit în România. De această dată, sănătos, după spusele conducătorilor stelişti.
Ajuns marţi la stadionul din Ghencea, Emeghara i-a prezentat doctorului Stelei, Radu Paligora, fişele sale medicale. După ce medicul roş-albaştrilor a constatat că, în sfârşit, fotbalistul a scăpat de problemele medicale, africanul a intrat pe mâna preparatorului fizic Horea Codorean. Ieri, în jurul orei 11:00, Eme a efectuat alergări pe terenul 5 din Complexul Steaua, alături de Coronean. Este aşteptat să revină cu Astra Surse din anturajul Stelei ne-au dezvăluit care este starea actuală de sănătate a lui Emeghara: "În sfârşit, Eme este ok. Totuşi, nu trebuie să ne grăbim cu el. Momentan, efectuează doar alergări, iar peste câteva zile va intra la antrenamente normale alături de colegii săi. Totuşi, nu trebuie să ne grăbim cu el. După toate probabilităţile, Mihai Stoichiţă ar putea să-l bage în echipă pe la mijlocul lunii noiembrie". În aceste condiţii, Eme ar putea evolua din nou în tricoul Stelei în etapa 14-a, atunci când Steaua joacă în deplasare, cu Astra Ploieşti. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-01-2009, 04:00 PM
|
|||
|
|||
"Gigi for sale"
Fanii roş-albaştrilor au fost împrăştiaţi de poliţie ieri, la Bruxelles, când i-au anunţat pe belgieni că patronul echipei Steaua e "For sale".
Suporterii stelişti au făcut ieri un nou pas în protestul lor împotriva lui Gigi Becali. După ce s-au fotografiat în toată ţara cu mesaje anti-Becali, fanii care îl vor pe finanţatorul Stelei afară din Ghencea au lovit şi la Bruxelles, acolo unde omul de afaceri se află în aceste zile. 20 dintre fani au protestat ieri în faţa Parlamentului Europei, acolo unde Becali era prezent la una dintre şedinţe. Cu bannere pe care scria "Becali for sale", alături de imaginea acestuia cu un clop de cioban pe cap, suporterii au scandat câteva minute împotriva finanţatorului stelist, spre amuzamentul trecătorilor. "Fără măşti!" Protestul a fost oprit de poliţiştii belgieni, însă nu din motive de securitate. Aceştia le-au cerut românilor să renunţe la măşti şi la cagule. Protestatarii au refuzat, fiind nevoiţi să plece din faţa Parlamentului European înainte ca Becali să-şi facă apariţia. Gigi Becali aflase deja aseară despre acţiunea de protest. Contactat de ProSport, patronul Stelei a spus că nu s-a întâlnit cu respectivii suporteri şi că, dacă aceştia ar fi organizat o manifestaţie de protest, acţiunea lor ar fi fost ilegală. "Aici este civilizaţie, n-ai voie să protestezi oricum, când îţi vine. Eu nu i-am văzut, oraşul este mare, dar în faţa Parlamentului n-au fost. Iar Poliţia îşi face datoria aici. Protestezi ilegal, te şi arestează! Eu cred c-au fost doar vorbe", a spus Becali aseară. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-01-2009, 04:00 PM
|
|||
|
|||
"Şi un egal e bun cu Twente"
Steaua merge în Olanda ca să facă uitat semieşecul din prima etapă din grupele Europa League. Deşi Gigi Becali spune că Steaua nu se poate împiedica de olandezi, iar fanii vor răzbunarea în faţa lui Steve McClaren, Stoichiţă spune că ar fi bun şi un egal!
"FC Twente practică un joc solid, echipa olandeză are o defensivă bună şi destulă experienţă. Twente a obţinut un rezultat excelent în primul meci din grupă, noi am făcut doar egal acasă cu Şerif Tiraspol", a declarat antrenorul Stelei la conferinţa de presă dinaintea meciului. "Am studiat jocul adversarilor noştri şi suntem decişi să obţinem un rezultat bun. Am vrea să câştigăm aici, dar şi un egal e un rezultat bun. Echipa e pregătită şi nu e nicio presiune, chiar dacă în primul meci am luat doar un punct. Aştept meciul de joi cu încredere", a mai spus Stoichiţă. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-01-2009, 04:01 PM
|
|||
|
|||
"Bănel este cea mai bună soluţie pentru postul de fundaş dreapta! E viguros şi nu se aruncă în joc!"
Dumitru Dumitriu crede că Bănel Nicoliţă va face un joc bun la Twente Enschede chiar dacă va fi folosit fundaş dreapta. Oficialul stelist regretă faptul că Mihai Stoichiţă nu are la dispoziţie încă un jucător de meserie care să acopere zona dreaptă a apărării."Bănel este cea mai bună soluţie pentru postul de fundaş dreapta. Sunt convins că va da randament, iar el, de fapt, este singura soluţie pentru Mihai în acest moment, pentru a acoperi această zonă. De fapt, la Steaua nu există fundaş dreapta, cei care joacă acolo sunt reprofilaţi din apărători centrali. Nicoliţă are calităţi, e viguros, nu se aruncă în joc", a afirmat Ţiţi Dumitriu la gsptv.
Acesta a mai completat spunând că formaţia olandeză respectă Steaua şi că oficialii roş-albaştrilor au fost primiţi ca la carte de gazde. "Olandezii ne-au primit foarte bine. Am fost la zona VIP, unde erau toţi cei 11 directori ai băncilor care bagă bani în acest club. Acolo puteam bea de la Don Perignon, până la apă plată şi puteam mânca, de la salam, până la caviar. Se tem de noi şi spun că Steaua înseamnă istorie, un club care au un trecut glorios", a încheiat Ţiţi. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-01-2009, 04:02 PM
|
|||
|
|||
"Tănase nu cred că va juca, dar a fost luat în lot pentru atmosferă!"
Valeriu Argăseală a declarat înaintea jocului cu Twente Enschede din Europa League de mâine, că Tănase a fost luat în Olanda pentru a fi alături de colegii săi dar că sunt şanse minime ca ex-piteşteanul să fie prezent pe teren. "Tănase nu cred că va juca, dar a fost luat în lot pentru atmosferă. Este posibil să nu fie folosit. Echipa va fi făcută după antrenamentul din această seară pentru că Mihai încă nu s-a hotărât asupra formulei de start", a afirmat preşedintele Stelei la Sport.ro
În plus, oficialul stelist a mai afirmat că Steaua nu va fi susţinută în Olanda de fani. "Nu vor veni suporterii Stelei la acest meci. Au fost opt care au cerut bilete, dar după o discuţie pe care au avut-o ofiţerul nostru de securitate cu omologii de la Enschede, nu li s-a dat acestora tichetele", a mai completat Argăseală. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-01-2009, 04:28 PM
|
|||
|
|||
Neşu: "Twente nu e în vârf de formă"
Fostul stelist susţine că "roş-albaştrii" nu trebuie să se sperie prea tare
de adversara din această seară, deoarece maşinăria lui McClaren a început să dea rateuri. Steaua întâlneşte astă-seară, în deplasare, pe Twente Enschede, într-un meci de totul sau nimic Meciul va începe la ora 20.00 şi va fi transmis în direct de Pro TV. Orice rezultat negativ i-ar îndepărta decisiv pe "roş-albaştri" de visul calificării în primăvara europeană, mai ales că urmează partidele de foc cu Fenerbahce. Twente a învins în prima etapă la Istanbul pe favorite Fener, iar în campionat merge apoape fără greşeală. Din Olanda, fostul stelist Mihăiţă Neşu le-a transmis "roş-albaştrilor" să nu se teamă, deoarece Twente a început să scârţâie. EVZ: Ce şanse are Steaua la Twente? Mihăiţă Neşu: Dacă ar fi să vorbim în procente, eu aş înclina spre 50-50% , chiar dacă Twente este o echipă foarte bună. Dar şi Steaua are o atitudine aparte în meciurile din cupele europene. Echipa olandeză este în fruntea clasamentului din Eredivisie şi a învins în deplasare pe Fenerbahce. Este Twente într-un vârf de formă? Nu ştiu dacă este în vârf de formă. În weekend, chiar dacă au câştigat cu VVV Venlo, au suferit foarte mult. Care crezi că sunt principalele pericole pentru Steaua în acest meci? Principalele pericole Miroslav Stoch , Blase N’Kufo şi Kenneth Perez. "Punctul lor slab estea apărarea" Twente a bătut recent pe Utrecht în prelungiri, cu scorul de 3-2. N-ai jucat în acel meci, dar bănuiesc că le-ai văzut punctele slabe. Care ar fi acestea? Da, n-am jucat în acel meci.Punctul lor slab este apărarea. Aşa am marcat şi noi cele două goluri, pe contraatac, după greşeli individuale ale fundaşilor. Cum pot fi opriţi N’Kufo şi Kenneth Perez, care par cei mai periculoşi jucători ai lor? Nu pot să-i dau eu sfaturi domnului Stoichiţă, dar, ceea ce am observat eu este că N’Kufo este foarte periculos în careu, în rest joacă foarte simplu. Perez este jucătorul care dă ultima pasă, dar este şi cel care, prin mişcarea sa în teren, încearcă să creeze spaţii colegilor. Apare câteodată la finalizare şi bate foarte bine fazele fixe. Probabil marcajul strâns şi dublajele vor fi foarte importante la acest meci. Crezi că Bănel Nicoliţă ar face faţă ca fundaş dreapta , aşa cum se aude că va fi folosit? Bănel este un jucător extraordinar, pe care eu îl admir în mod deosebit, cu calităţi fizice pe care toată lumea le ştie şi care îl pot ajuta în duelul cu Stoch. Dar eu rămân la părerea că dacă va avea şi dublaj îi va fi mult mai uşor. Unu contra unu, Stoch este deosebit de periculos, indiferent de adversarul care-l are. Fuge mai repede cu mingea la picior, decât fara minge. Glumesc, bineînţeles. Cum e atmosfera pe stadionul lor? Îi poate intimida publicul olandez pe stelişti? Publicul olandez nu pune presiune pe echipele adverse. Ei cântă şi îşi încurajează extraordinar propria echipă. Atmosfera este foarte frumoasă. "Am avut coşmaruri cu McClaren" Dacă va pierde la Twente, Steaua mai are şanse de calificare? Cum ţi se pare noua echipă a Stelei? Eu sunt optimist şi nu mă gândesc la o înfrângere, chiar dacă ştiu forţa lui Twente. Noua echipa a Stelei nu-i chiar aşa de nouă. Sunt cam tot aceeaşi jucători de anul trecut, doar că lângă ei au apărut câţiva tineri talentaţi cărora Bergodi le-a oferit şansa să joace, ceea ce este îmbucurător mai ales pentru viitor. Ultimele evenimente de la Steaua crezi că afectează randamentul echipei? Lipsa liniştii la echipă poate afecta evoluţia jucătorilor, dar la Steaua nu mi s-a părut că a fost cazul. Cel puţin de data asta (n.r. – după schimbarea lui Bergodi) când steliştii au câştigat două meciuri şi au făcut un egal. Cred că băieţii s-au obişnuit şi nu-i mai afectează. Vei merge la meci să-ţi încurajezi fosta echipă? Ce distanţă e între Utrecht şi Enschede? Nu m-am hotarât încă dacă merg la meci ,voi vedea joi.Aş avea de condus vreo 140 de km. Ai coşmaruri cu Steve McClaren? Crezi că e posibilă revanşa după espidodul Middlesbrough? Nu am coşmaruri cu McClaren, am avut atunci, dar este trecut şi trebuie să trăim în prezent şi să sperăm la un viitor cât mai frumos. Trecutul se uită indiferent că este ceva frumos sau urât. Referitor la meci, îmi doresc pentru băieţi să câştige, nu pentru revanşă. Ai vorbit vreodată cu el, i-ai zis că voi - Steaua -, l-aţi făcut mare? Bănuiesc că v-aţi mai întâlnit pe la meciuri... Nu am vorbit niciodată cu el şi nu cred că Steaua l-a făcut mare. El a devenit un antrenor foarte valoros datorită continuităţii şi a rezultatelor foarte bune care le-a obţinut în ultimii ani cu Twente. Cum comentezi faptul că Steaua a refuzat să le pună suporterilor la dispoziţie tichetele care li se cuveneau? Cum e să joci fără fani alături? Nu comentez în niciun fel. Este decizia lor. Îmi pare rău doar de suporteri. Este urât să joci fără fani, dar să ştiţi că la toate derby-urile din Olanda, fanii oaspeţilor nu primesc bilete la meci şi nu au acces în stadion, pentru a se evita orice fel de incidente. Totuşi, în Europa League e altceva şi era frumos ca Steaua să aibă suporterii alături. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-01-2009, 06:37 PM
|
|||
|
|||
Argăseală: "Nu am frisoane pentru că îl văd pe McClaren, el ar trebui să aibă, întîlneşte Steaua"
Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a prefaţat duelul cu Twente din grupele Europa League şi spune că nu va simţi nimic special din cauza faptului că Steve McClaren, antrenorul care se afla pe banca lui Middlesbrough la semifinala Cupei UEFA din 2006, îi va fi din nou adversar.
"McClaren este antrenorul adversarei, nu voi avea frisoane cînd îl revăd, el ar trebui să aibă, doar întîlneşte Steaua. Acum venim de la dineul oficial, chiar am discutat cu cei din conducerea lui Twente despre semifinala cu Middlesbrough şi ne-am amuzat, rana e cicatrizată şi am trecut de amărăciunea provocată de acel meci. Maybach-ul domnului Becali a făcut senzaţie în Enschede, şi-au făcut cei de aici poze cu ea. Am discutat şi cu şefa dispozitivului de pază de la stadion, ne-a rugat să ne asigurăm că nu vom avea probleme cu fanii la partida de azi", a spus Argăseală la GSP TV. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-01-2009, 08:14 PM
|
|||
|
|||
Adrian Neaga: "Steaua are nevoie de victorie, dar Twente e favorită"
Fostul atacant al Stelei, Adrian Neaga, a prefaţat meciul din această seară al Stelei, cu Twente Enschede, spunînd că formaţia pregătită de Steve McClaren are prima şansă, fiind şi liderul la zi al grupei H.
"Sper ca deseară să iasă totul bine pentru Steaua, mai ales după debutul foarte prost de campanie. Jucătorii au nevoie de acest succes. Twente are o echipă bună şi pare favorită pentru meciul de deseară, mai ales după rezultatul de la Istanbul. Ar trebui să fie o ambiţie în plus jucînd în faţa lui Steve McClaren. Schimbările acestea dese de antrenori nu au cum să facă bine echipei, dar acum văd că le merge foarte bine celor de acolo. Sper ca Mihai Stoichiţă să aducă rezultatele pe care le vor şi suporterii", a spus Adrian Neaga într-un interviu pentru Antena 1. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-01-2009, 08:18 PM
|
|||
|
|||
200 de stelişti sunt la Enschede! Fanii lui Twente, ultima speranţă a ultraşilor!
Temându-se de posibila atitudine reprobabilă a ultraşilor din Ghencea, oficialii Stelei au luat decizia de a nu accepta niciun bilet pentru partida de la Enschede. Argăseală a anunţat UEFA şi clubul organizator că trupa lui Stoichiţă va merge neînsoţită de fani în Olanda.
Totuşi, aproximativ 200 de fani au ajuns la Enschede, mizând că vor face într-un fel sau altul rost de bilete. Chiar dacă se speculase că fanii din Ghencea vor fi sprijiniţi în achiziţionarea tichetelor de acces la meci de suporterii lui NEC, acest lucru este imposibil. În Enschede pentru a cumpăra bilete la meciurile care au loc pe 'De Grolsch Veste' trebuie să prezinţi un act de identitate care să ateste că eşti localnic. Această politică a fost adoptată din cauza deselor confruntări dintre fanii lui Ajax şi cei ai lui Twente. Astfel, singura speranţă a fanilor din Ghencea se leagă de fanii lui Twente. Rămâne de văzut dacă şi în ce măsură suporterii se vor înţelege în legătură cu procurarea biletelor. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
94 Musafir(i)
94 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut