Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Steaua Bucureşti
10-04-2009, 08:25 PM
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Argăseală: "Nu mi-e teamă că vor intra suporterii pe teren"

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, nu se teme de o eventuală intrare a suporterilor stelişti pe teren pentru că, spune el, se aşteaptă ca aceştia să aibă un comportament civilizat.

"Am ridicat garduri la Tribuna 0 şi tribuna a doua pentru a ne asigura că partidele se vor desfăşura regulamentar. Este o decizie foarte corectă pentru a păstra ordinea în teren. Clubului nu îi este teamă de suporteri. Mă aştept ca fanii să aibă un comportament civilizat, nu mi-e teamă că vor intra pe teren", a spus Valeriu Argăseală la GSPTV.

În ceea ce priveşte absenţa lui Bănel Nicoliţă de pe teren, Argăseală a spus: "De la meciul cu Twente Bănel a acuzat nişte dureri. Medicul a spus că are un edem şi că dacă va juca situaţia lui se poate agrava", a mai spus Argăseală.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
10-04-2009, 08:26 PM
Bobby Durbac: "Decizia de a interzice semintele in incinta stadionului apartine conducerii"

Marketing managerul clubului Steaua, Bobby Durbac, a vorbit in exclusivitate pentru Sport Total FM, despre faptul ca din etapa a 9-a, toate persoanele care vor intra in incinta stadionului, nu vor mai avea voie cu seminte, decizia apartinand exclusiv conducerii clubului: "Incepand din aceasta etapa, la stadionul Steaua nu mai este permis accesul cu seminte. Este bine venita aceasta masura si este un pas inainte catre civilizatie. Decizia aceasta apartine strict conducerii clubului."

"Am deschis un magazin la Braila, iar pozele le gasiti pe site-ul oficial. Mai avem in Galati, Neptun, Oradea, Satu Mare, Buzau, insa cel mai frumos este cel din Bucuresti. Prin performantele sportive si prin politica de marketing sper sa avem si mai multi suporteri. Toate activitatile pe care le cream sunt numai pentru suporteri.",a declarat Bobby Durbac.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
10-04-2009, 08:33 PM
Renzo Rossi: "Nu m-am certat cu Bergodi"

Fostul antrenor secund al Stelei, Renzo Rossi, spune că nu s-a certat cu Cristiano Bergodi şi că echipa care l-a tratat cel mai bine este Politehnica Iaşi.

"Un antrenor este ţinut la echipă de rezultate, dar nu trebuie să uite că lucrează pentru un club şi are o conducere pe care trebuie să o respecte. Dacă antrenorul are o atitudine negativă faţă de conducere este normal să se rupă contractul. Eu cu Cristiano Bergodi sînt în relaţii bune, nu ne-am certat niciodată. Clubul faţă de care mă simt cel mai apropiat şi la care am fost foarte bine tratat de către conducere a fost Poli Iaşi", a spus Renzo Rossi la sportro.

10-04-2009, 08:34 PM
Tătăruşanu: "Gloria are toate şansele să retrogradeze, trebuie să o batem"

Goalkeeper-ul Stelei nu ia în calcul decât un succes în această seară, în faţa Gloriei Bistriţa, echipă pe care o consideră mai accesibilă ca niciodată şi despre care crede că va retrograda la finalul stagiunii.

"Gloria este o echipa schimbata fata de sezonul trecut, au venit multi jucatori. Este mult mai vulnerabila si accesibila decat in alti ani. Dupa inceputul de campionat, are toate sansele sa retrogradeze. Nu-mi doresc acest lucru, mai ales ca am fost si eu acolo o buna perioada. Sper sa bifeze in curand prima victorie, insa abia dupa meciul din Ghencea. Sper sa-i batem si in Cupa Romaniei pentru ca acest trofeu este pe lista obiectivelor noastre. In aceasta seara trebuie sa facem un joc bun, convingator si sa luam cele trei puncte", a spus Ciprian Tatarusanu.

10-04-2009, 08:34 PM
Nicoliţă s-a accidentat şi nu se află în lotul cu care "Lippi" va aborda partida cu Gloria

Pierdere importantă în tabăra Stelei. Nicoliţă s-a resimţit după duelul din Europa League, cu Twente, şi nu face parte din lotul Stelei pentru meciul cu Gloria Bistriţa.

"Bănel are un edem şi este indisponibil pentru meciul cu Gloria. Nu este ceva grav, însă dacă ar fi jucat în această seară ar fi riscat să se accidenteze serios. Mihai Stoichita a decis astfel sa-l menajeze", a spus Valeriu Argaseala la GSP TV.

Stoichiţă nu-l va putea folosi în această seară nici pe Cristi Tănase, nerefăcut după accidentare.

10-05-2009, 03:16 PM
Becali: "E clar că jucătorii au fost afectaţi de scandările huliganilor, a fost o junglă pe stadion"

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, duminică, după remiza cu Gloria Bistriţa, scor 1-1, că evoluţia roş-albaştrilor a fost influenţată de scandările spectatorilor, care l-au contestat pe toată durata jocului.

"Sunt extrem de supărat, aşa ceva nu se mai poate. Prima măsură pe care o voi lua va fi să nu mai plătesc taxele. Huliganii sunt problema statutului şi, implicit, a României. Aici a fost o junglă în seara asta. Voi anula abonamentele de la peluză şi voi emite unele noi, dar doar pentru elevi şi studenţi. Este inadmisibil să înjuri în halul ăsta. E clar că jucătorii au fost afectaţi de scandările huliganilor", a spus Becali.

După meci, câteva zeci de fani stelişti s-au strâns în faţa tribunei I şi au scandat împotriva lui Becali, în timp ce acesta acorda declaraţii presei. Latifundiarul a mers printre ei, flancat de câţiva bodyguarzi, dar aceştia nu au încetat să îl înjure.

Steaua nu a reuşit să învingă duminică, pe teren propriu, pe Gloria Bistriţa, ultima clasată, obţinând doar un rezultat de egalitate, scor 1-1, într-un meci din etapa a 9-a a Ligii I.

Patronul Gigi Becali a fost contestat de tot stadionul, mai puţin de fanii de la tribuna a doua. "Gigi Becali, eşti o mizerie" şi "Du-te la oi, vinde clubul" erau mesajele scrise pe două bannere. De apostrofările spectatorilor nu au scăpat nici preşedintele Valeriu Argăseală şi antrenorul Mihai Stoichiţă, căruia fanii de la Peluza Sud, care la acest meci au stat la Tribuna I, i-au cerut demisia şi au scandat "Eşti sclavul lui Becali". De asemenea, aceştia au scandat numele foştilor tehnicieni ai Stelei, Cristiano Bergodi, Marius Lăcătuş şi Gheorghe Hagi, plecaţin din Ghencea după conflicte cu patronul.

10-05-2009, 03:24 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 10-05-2009 03:24 PM de Sebi Raducu.)
Stoichiţă pune remiza Stelei cu Gloria Bistriţa pe seama oboselii fotbaliştilor săi

Antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, a declarat, duminică, după meciul cu Gloria Bistriţa, scor 1-1, că elevii săi au acuzat oboseala acumulată în meciul cu Twente Enschede, din Liga Europa, şi din acest motiv au avut o prestaţie slabă, fără mari ocazii de gol.

"A fost un meci slab, am fost extrem de obosiţi. Încep să apără multe accidentări musculare. Eu le-am spus după meci să ridice capul, trebuie să repare ce au stricat acum. A fost un punct câştigat, ne-am chinuit, nu am avut consistenţă, ne-am creat ocazii doar sporadic. A trebuit să şi improvizez în echipă, dar le-am zis jucătorilor că orice greşeală o iau asupra mea", a spus Stoichiţă.

Referitor la faptul că a fost contestat de o parte a fanilor, antrenorul a declarat: "Nu e normal, nu văd ce au cu mine. Conflictul se răsfrânge asupra echipei, este o atitudine care poate distruge încet, încet un club mare. Nu am de ce să mă mai întâlnesc cu fanii, e doar un monolog din partea lor, nu văd niciun fel de soluţie. Băieţii tineri, ca Ninu, Bicfalvi, Ionescu, sunt foarte timoraţi".

Stoichiţă a anunţat că săptămâna viitoare va organiza un cantonament la Forban, la care vor lua parte şi Dayro Moreno şi Mihăiţă Pleşan, care până acum au fost la echipa a doua.

Steaua nu a reuşit să învingă duminică, pe teren propriu, pe Gloria Bistriţa, ultima clasată, obţinând doar un rezultat de egalitate, scor 1-1, într-un meci din etapa a 9-a a Ligii I.

10-05-2009, 03:25 PM
Ionuţ Rada: "Trebuia să facem noi mai mult şi să câştigăm, dar nu am jucat aşa cum ne-am fi dorit"

Fundaşul Ionuţ Rada consideră că atmosfera din tribune a fost un atu pentru Gloria: "Trebuia să facem noi mai mult şi să câştigăm, dar nu am jucat aşa cum ne-am fi dorit. Bistriţa a venit aici să se apere, iar în câteva rânduri ne-a pus în pericol pe contraatac. Cred că adversarul a profitat de atmosfera ostilă din tribună. Până la urmă, e bine că nu am pierdut şi am rămas în plutonul fruntaş. În momentul de faţă cel mai mult avem nevoie de linişte, pe care sper să o regăsim în cantonamenul de la Forban, unde să punem la punct anumite aspecte, iar domnul Stoichiţă să aibă ocazia să ne cunoască mai bine, întrucât nu a avut timp până acum".

10-05-2009, 03:26 PM
Zapata: "Am pierdut două puncte mari pe teren propriu"

Robinson Zapata spune că egalul înregistrat pe teren propriu cu ultima clasată este dureros: "Bistriţa a făcut un meci foarte bun, s-a apărat bine, organizat şi a încercat să ne surprindă pe contraatac. Cel mai mult ne doare că nu am câştigat această partidă pentru că am jucat cu ultima clasată. Am pierdut două puncte mari pe teren propriu. Nu este uşor să joci într-o asemenea atmosferă, când ştii că propria conducere e huiduită de fani. Cu toate acestea, Steaua trebuie să joace meciurile de pe teren propriu cu suporteri, nu fără ei".

10-05-2009, 03:43 PM
Steaua ocupă locul 61 în ierarhia IFFHS şi este cel mai bine clasată echipă din România

Steaua a urcat două poziţii, până pe 61, în clasamentul întocmit pe luna septembrie de Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS) şi este cel mai bine clasată grupare din România.

Formaţia pregătită de Mihai Stoichiţă a acumulat un total de 142 de puncte şi se află la egalitate cu Lanus (Argentina).

CFR Cluj se află pe locul 66, aceeaşi ca luna trecută şi are 133,5 puncte, în timp ce vicecampioana FC Timişoara a urcat 5 locuri, până pe 107 şi are 115,5 puncte.

FC Vaslui a înregistrat o coborâre de 17 locuri şi a ajuns pe 143, cu 101,5 puncte, şi este la egalitate cu Entente Sportife de Setif (Algeria). Dinamo a urcat 21 de locuri, până pe 153, cu 98,5 puncte, alături de formaţiile ŢSKA Sofia (Bulgaria) şi Heerenveen (Olanda).

Campioana Unirea Urziceni a înregistrat o urcare de 6 locuri şi a ajuns până pe 218, cu 83 de puncte, la egalitate cu grupările NK Maribor (Slovenia), Nancy (Franţa), Real San Luis (Mexic), Elfsborg (Suedia), Colon Santa Fe (Argentina) şi Alianza Atletico (Peru).

În ierarhia IFFHS a revenit şi Rapid, care a urcat nu mai puţin de 80 de locuri şi se afă pe poziţia 316, cu 68 de puncte, giuleştenii fiind la egalitate cu Beijing Guoan (China), Osasuna (Spania), Rosario Central (Argentina), Nice (Franţa) şi FC Tauro (Panama).

Pe primul loc în clasament se menţine finalista de anul trecut a Ligii Campionilor, Manchester United, cu 348 de puncte, în timp ce locul secund este ocupat de câştigătoarea competiţiei, FC Barcelona, cu 328 puncte. Pe ultimul loc al podiumului a urcat Chelsea, care are 294 de puncte.

Primele zece locuri în clasamentul IFFHS (1 octombrie 2008 - 30 septembrie 2009):
1. Manchester United (Anglia) 348p
2. FC Barcelona (Spania) 328p
3. Chelsea Londra (Anglia) 294p
4. Estudiantes la Plata (Argentina) 281p
5. Arsenal Londra (Anglia) 268p
6. Şahtior Doneţk (Ucraina) 267,5p
7. Hamburg (Germania) 264p
8. Werder Bremen (Germania) 239p
9. Liverpool (Anglia) 227p
10. Cruzeiro (Brazilia) 225p.

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
90 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut