Grupa F (Grupa Dinamoviştilor): Panathinaikos, Galatasaray, Dinamo, Sturm Graz
10-02-2009, 04:03 PM
|
|||
|
|||
RE: Grupa F (Grupa Dinamoviştilor): Panathinaikos, Galatasaray, Dinamo, Sturm Graz
Ninis: "Ne-au interesat mult punctele în acest meci, nu cum jucăm"
Sotiris Ninis crede că victoria din Ştefan cel Mare a readus formaţia din capitala Greciei în lupta pentru calificare, iar din următoarele două jocuri, cu Sturm Graz, vrea maximum de puncte. "Ne-au interesat mult punctele în acest meci, nu cum jucăm. Am fost puţini obosiţi după meciul cu AEK, din campionat, dar golul lui Karagounis a reuşit să ne aducă victoria. Acum ne gândim doar să câştigăm cele şase puncte din meciurile cu Sturm", a afirmat internaţionalul grec.
Dinamo a fost învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de Panathinaikos Atena, într-un meci din Grupa F a Ligii Europa, în care a ratat un penalty prin Claudiu Niculescu, în minutul 88. În celălalt meci din Grupa F a Ligii Europa, Galatasaray a remizat pe teren propriu, scor 1-1, cu Sturm Graz. În urma acestor rezultate, clasamentul arată astfel: 1. Galatasaray 4p (4-2), 2. Dinamo 3p (1-1), 3. Panathinaikos 3p (2-3), 4. Sturm Graz 1p (1-2). Următoarea etapă se va disputa la 22 octombrie şi programează meciurile Galatasaray-Dinamo şi Panathinaikos-Sturm Graz. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-02-2009, 04:04 PM
|
|||
|
|||
RE: Grupa F (Grupa Dinamoviştilor): Panathinaikos, Galatasaray, Dinamo, Sturm Graz
Katsouranis: "După înfrângerea cu Galatasaray, obiectivul pentru acest meci nu putea să fie decât obţinerea celor trei puncte"
Mijlocaşul Costas Katsouranis spune că echipa sa a reuşit să câştige cu noroc, după ce Dinamo a ratat un penalty în minutul 88: "După înfrângerea cu Galatasaray, obiectivul pentru acest meci nu putea să fie decât obţinerea celor trei puncte. Am avut şi noroc pentru că adversarii au ratat un penalty, reuşind astfel să ne îndeplinim obiectivul. S-a văzut azi că meciurile din Europa sunt mult mai dificile decât cele din campionatul intern, dar sper ca de acum să obţinem rezultate cât mai bune".
Dinamo a fost învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de Panathinaikos Atena, într-un meci din Grupa F a Ligii Europa, în care a ratat un penalty prin Claudiu Niculescu, în minutul 88. În celălalt meci din Grupa F a Ligii Europa, Galatasaray a remizat pe teren propriu, scor 1-1, cu Sturm Graz. În urma acestor rezultate, clasamentul arată astfel: 1. Galatasaray 4p (4-2), 2. Dinamo 3p (1-1), 3. Panathinaikos 3p (2-3), 4. Sturm Graz 1p (1-2). Următoarea etapă se va disputa la 22 octombrie şi programează meciurile Galatasaray-Dinamo şi Panathinaikos-Sturm Graz. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-02-2009, 04:55 PM
|
|||
|
|||
Karagounis: "Ne-a fost greu pentru că Dinamo s-a apărat cu aproape toată echipa. Am jucat inteligent astăzi!"
Autorul golului grecilor, Giorgios Karagounis, crede că formaţia sa a meritat victoria în această seară şi critică stilul defensiv al dinamoviştilor.
"A fost o victorie foarte importantă, mai ales că Dinamo învinsese în prima etapă. Ne-a fost greu să jucăm fotbal, deoarece ei s-au apărat cu aproape toată echipa. Am jucat deştept şi am reuşit pînă la urmă să marcăm. Am fi putut să decidem meciul mai devreme dacă coechipierii mei din ofensivă ar fi fost mai atenţi", a declarat Karagounis. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-02-2009, 05:00 PM
|
|||
|
|||
"PAO a jucat într-un thriller! Ne-am temut prea mult, Dinamo nu e un monstru!"
După eşecul la scor din prima etapă, pe teren propriu, contra Galatei, grecii şi-au luat toate măsurile de precauţie. Cine se frige odată suflă şi în iaurt spune un proverb şi elenii l-au respectat ad literam. Publicaţia Balla a notat, joi seară, că Dinamo a arătat în meciul de pe teren propriu cu Panathinaikos, scor 0-1, că nu este "un monstru" şi consideră că echipa din Atena s-a temut prea mult.
"Fortuna a fost cu noi la penaltiul bătut de Niculescu. Dinamo a arătat că nu e un monstru şi că Pao s-a temut prea mult. Jocul putea fi tranşat mai uşor dacă ar fi existat mai multă agresivitate. Soarta a fost cu verzii", a scris Balla. "Salvaţi de inspiraţia lui Karagounis", a titrat cotidianul Newstime. "Pao s-a scos într-un meci fără lauri. Verzii s-au temut mai mult decât trebuia şi au jucat prost, nespectaculos. Clasa lui Kara a adus trei puncte. Dinamo a ratat un penalti iar Pao a scăpat de ce era mai rău. Dinamo s-a apărat pe mai multe linii, iar salvarea a venit de la liderul Karagounis. Pao a fost aproape să plătească în final, dar Niculescu a ratat de la 11 metri", a scris Newstime. "Panathinaikos a avut prea mult respect pentru Dinamo, trebuia să rişte mai devreme. Penaltiul n-a fost fatal, Niculescu a trimis pe lângă. Dinamo s-a apărat cu zece oameni, dar a venit acel Kara-gol şi s-a făcut 1-0. Putea fi 2-0 în final, dar Rukavina a ratat o şansă uriaşă", a notat Sport. "Kara-bină pentru calificare", a titrat Sportnet. "Panathinaikos a jucat într-un thriller. Bjarsmyr a comis un fault stupid, dar penaltiul a fost ratat de Niculescu. Pao a avut două şanse de a face 2-0 în final, dar s-a terminat cu bine", a comentat publicaţia amintită. "Acesta e drumul", a scris Goalday: "Panathinaikos a învăţat să câştige şi în serile proaste. Victoria a rezolvat-o Karagounis. Pao a răsuflat uşurată după ratarea lui Niculescu de la punctul cu var. Victorie grea, stresantă, dar uriaşă". "Izbăvire prin Kara", a notat Ethnosport: "Trei puncte mari la Bucureşti". Gazzetta laudă victoria grecilor: "Karagounis a pus dinamită, iar victoria ţine echipa în viaţă. Soarta a zâmbit către Panathinaikos când Niculescu a ratat de la 11 metri. Dinamo a pus 11 oameni în spatele mingii, mai avea să vină antrenorul. Asta a îngreunat misiunea verzilor. Bjarsmyr trebuie să-i mulțumească lui Niculescu că nu a înscris şi a rămas 1-0". "În ciuda tendinţelor sinucigaşe din final, când Bjarsmyr a comis un fault stupid pentru un 11 metri ratat, Panathinaikos a obţinut un succes important", a scris şi cotidianul Kerdos. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-02-2009, 05:00 PM
|
|||
|
|||
"I-am auzit pe suporterii lui Dinamo! Nu ştiam că galeria e formată din şefii clubului!"
Cedric Kante, fundaşul lui Panathinaikos, a declarat că echipa sa a meritat toate cele trei puncte în confruntarea cu Dinamo şi că echipa bucureşteană nu i-a surprins cu nimic pe greci. Kante a recunoscut şi că absenţa suporterilor dinamovişti a constituit un avantaj pentru echipa elenă.
"Sunt bucuros după acest rezultat, pentru că am avut multă presiune asupra noastră. Cred că am meritat să câştigăm, chiar dacă în prima repriză nu am jucat foarte bine. Nu am jucat pe un stadion gol, pentru că au fost 200 de fani în tribune, dar arena este mică şi totul a fost în regulă. La începutul meciului i-am auzit pe fanii lui Dinamo, dar nu am ştiut că galeria este formată din şefii clubului. Cred că a fost un avantaj pentru noi că am jucat fără suporteri. Dinamo a jucat bine ca echipă, dar nu ne-a surprins cu nimic pentru că i-am urmărit pe video. Trebuie să câştigăm următoarele două meciuri pentru a ne califica", a declarat Kante. Dinamo-Panathinaikos, meci contând pentru runda a doua a grupei F, în Europa League, s-a încheiat cu victoria oaspeţilor, scor 0-1. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-05-2009, 03:03 PM
|
|||
|
|||
Ankaraguku-Galatasaray 3-0, în etapa a 8-a din Super Lig
Formaţia Galatasaray, adversara lui Dinamo în Grupa F a Ligii Europa, a suferit o înfrângere categorică duminică, în etapa a 9-a din Super League, unde a fost învinsă în deplasare de Ankaraguku, care s-a impus cu 3-0.
Gazdele au marcat prin Duruer (83), Aygun (88) şi Gucer (89). Antrenorul Frank Rijkaard a folosit următoarea formulă: Leo Franco - Uğur, Servet, Hakan Balta, Caner - Mustafa Sarp, Ayhan, Elano (Kewell 61), Aydın (Mehmet Topal 78) - Arda, Baros (Nonda 69). Marea rivală a lui Galatasaray, Fenerbahce, va juca duminică, pe propriul teren cu Genclerbirligi. În clasamentul campionatului turc, lider este Fenerbahce (21p), urmată de Galatasaray (19) şi Bursaspor (16). Galatasaray şi Dinamo se află în Grupa F a Ligii Europa, alături de Panathinaikos Atena şi Sturm Graz. Partida tur dintre cele două formaţii este programată la 22 octombrie, la Istanbul, în timp ce returul se va disputa la data de 5 noiembrie, la Bucureşti. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-05-2009, 03:11 PM
|
|||
|
|||
Sturm Graz-Kapfenberg 0-0, într-un meci din etapa a 10-a
Formaţia austrică Sturm Graz, adversara lui Dinamo în Grupa F a Ligii Europa, a remizat duminică, pe propriul teren, scor 0-0, în faţa formaţiei Kapfenberg, într-un meci din etapa a 10-a a campionatului Austriei, informează site-ul oficial al clubului din Graz.
Antrenorul Franco Foda a trimis pe teren următoarea echipă: Gratzei - Sonnleitner, Ehrenreich, Kandelaki, Schildenfeld - Weber, Hlinka, Holzl (Lavrik 83), Muratovic (Hassler 70) - Beichler, Jantscher (Bukva 33). În urma acestei remize, Sturm Graz se menţine pe locul 3, cu 17 puncte. Liderul campionatului este FC Red Bull Salzburg (20p), urmată de Austria Viena (17p). Sturm Graz face parte din Grupa F a Ligii Europa, alături de Dinamo, Panathinaikos şi Galatasaray. Formaţia din Ştefan cel Mare a reuşit să câştige meciul disputat în Austria, scor 1-0, graţie golului marcat de Gabriel Tamaş. Returul este programat la 3 decembrie. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-05-2009, 03:46 PM
|
|||
|
|||
8 persoane au fost rănite în urma incidentelor de după meciul Ankaragucu-Galatasaray
Mai mulţi suporteri ai echipelor Ankaragucu şi Galatasaray s-au încăierat duminică noapte, după meciul direct dintre cele două formaţii, incidente în urma cărora 8 persoane au fost rănite uşor, a anunţat, luni, poliţia turcă, citată de L'Equipe.
Dintre cei 8 răniţi, 3 au fost agenţi de poliţie, însă niciunul nu a fost grav rănit şi nu a avut nevoie să fie transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale. De asemenea, alte 36 de persoane au fost arestate şi transportate la secţiile de poliţie acolo unde le-a fost întocmit dosar penal. Partida dintre Ankaragucu şi Galatasaray, din etapa a 8-a a campionatului turc, s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 3-0, aceasta fiind prima înfrângere din competiţia internă a grupării pregătite de Frank Rijkaard. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-06-2009, 02:44 PM
|
|||
|
|||
Panathinaikos-Larissa 4-0, în etapa a 6-a
Formaţia greacă Panathinaikos, adversara lui Dinamo din Grupa F a Ligii Europa, a învins luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, pe Larissa, în etapa a 6-a a campionatului, informează site-ul oficial al echipei.
Golurile lui Panathinaikos au fost reuşite de Vintra (45), Katsouranis (66), Cisse (69, 87). Tehnicianul Henk ten Cate a folosit următoarea formulă: Tzorvas - Vintra, Kante, Bjasmyr, Sarriegi (Gabriel 22) - Gilberto Silva, Karagounis (Ninis 61) - Katsouranis (Ninis 61), Leto, Salpingidis (Rukavina 75) - D. Cisse. Panathinaikos este liderul clasamentului după 6 etape disputate, cu 18 puncte acumulate. Dinamo a pierdut cu 0-1 meciul de pe teren cu formaţia din Grecia, urmând ca returul să aibă loc la 16 decembrie. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-19-2009, 04:27 PM
|
|||
|
|||
Sturm Graz-Rapid Viena 1-0, într-un meci din etapa a 11-a
Formaţia austrică Sturm Graz, adversara lui Dinamo în Grupa F a Ligii Europa, a învins, duminică, pe propriul teren, scor 1-0, pe Rapid Viena, într-un meci din etapa a 11-a a campionatului Austriei, informează site-ul oficial al clubului.
Singurul gol al întâlnirii a fost marcat de Beichler, în minutul 56. Antrenorul Franco Foda a trimis pe teren următoarea echipă: Gratzei - Sonnleitner, Ehrenreich, Kandelaki, Schildenfeld - Weber, Hlinka, Holzl (Bukva 86), Muratovic - Beichler (Feldhofer 90), Jantscher (Prettenthaler 76). În urma acestei victorii, Sturm Graz a urcat pe locul 3, cu 20 puncte şi un meci mai puţin disputat. Liderul campionatului este FC Salzburg 23p (28-14), urmată de Austria Viena 23p (20-12). Sturm Graz face parte din Grupa F a Ligii Europa, alături de Dinamo, Panathinaikos şi Galatasaray. Formaţia din Ştefan cel Mare a reuşit să câştige meciul disputat în Austria, scor 1-0, graţie golului marcat de Gabriel Tamaş. Returul este programat la 3 decembrie. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
4 Musafir(i)
4 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut