Ştiri Unirea Urziceni
10-01-2009, 06:58 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
MM Stoica: "Nu mă interesează ce spun cei care nu au jucat în Ligă"
După meciul de marţi seară din Liga Campionilor, Unirea Urziceni - VfB Stuttgart, încheiat 1-1, Mihai Stoica s-a arătat încântat de numărul mare de spectatori prezenţi la meci, şi a spus pentru ziare.com, că dacă ar fi ştiut că Unirea are parte de o asemenea asistenţă pe stadionul Ghenchea, nu ar fi propus niciodată varianta Klagenfurt pentru meciurile din grupă ale echipei ialomiţene.
"Dacă aş fi ştiut că vor veni aşa mulţi spectatori, n-aş fi propus niciodată să jucăm în străinătate. La Klagenfurt s-ar fi jucat cu casa închisă, dar atmosfera n-ar fi fost atât de caldă precum în Ghencea. Sunt fericit că am ales Ghencea", a spus managerul echipei lui Dan Petrescu. Multe voci susţineau înaintea debutului Unirii în Liga Campionilor că echipa ialomiţeană nu va reuşi să facă niciun punct în competiţia de elită a Europei. Dar pe Mihai Stoica nu-l interesează opiniile celor care nu au participat în Liga Campionilor: "Accept critici din partea celor care au participat în această competiţie, ceilalţi pot vorbi cât vor, nu mă interesează opiniile lor". După primele două meciuri din grupa G a Ligii Campionilor, Unirea Urziceni ocupă locul 3, cu un punct, la o singură lungime distanţă de ocupanta locului secund, echipa întâlnită marţi, VfB Stuttgart. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-02-2009, 06:56 PM
|
|||
|
|||
Rusescu a fost operat la meniscul genunchiului stâng şi va fi indisponibil o lună
Atacantul Unirii Urziceni, Raul Rusescu, a fost operat, vineri, la meniscul genunchiului stâng, intervenţie chirurgicală în urma căreia jucătorul va absenta de pe gazon aproximativ o lună.
Rusescu s-a accidentat la primul antrenament pe care Dan Petrescu l-a condus după disputarea partidei cu VfB Stuttgart. Atacantul a fost operat la Spitalul Militar Bucureşti şi va efectua recuperarea în Italia, la Roma. De asemenea, goalkeeperul ialomiţenilor, Giedrius Arlauskis, va fi indisponibil minimum două săptămâni din cauza accidentării pe care a suferit-o la finalul meciului cu VfB Stuttgart. Totodată, Tiberiu Bălan nu a făcut deplasarea la Mediaş, pentru meciul cu Gaz Metan, mijlocaşul fiind în continuare accidentat la coapsa stângă, fapt care s-a întâmplat la partida cu Stuttgart, în minutul 43, atunci când jucătorul a şi fost schimbat. Unirea Urziceni va întâlni Gaz Metan Mediaş, sâmbătă, în deplasare, de la ora 21:45, în etapa a 9-a a Ligii I. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-03-2009, 04:29 PM
|
|||
|
|||
Adio Champions League!
Meciul cu nemţii, din Liga Campionilor, a fost un adevărat coşmar din punct de vedere fizic pentru jucătorii Unirii Urziceni.
Ialomiţenii au pierdut după disputa cu oamenii lui Babbel nu mai puţin de trei jucători: Tibi Bălan va absenta la meciul cu Gaz Metan, Arlauskis este indisponibil pentru următoarele două săptămâni, iar ultimul "căzut la datorie" este Raul Rusescu, care va rata tot ce a mai rămas de disputat din acest tur de campionat. Cel mai ghinionist dintre toţi este Rusescu, operat ieri de menisc, la Spitalul Militar din Bucureşti, de medicul Ionuţ Codorean. El va pleca azi la Roma, unde va face recuperarea pentru următoarele patru săptămâni. Necazurile lui Ruse sunt mai vechi, dar declicul s-a produs pe finalul meciului cu VfB Stuttgart de marţi seara, când, deşi a jucat doar ultimele 25 de minute, a avut timp suficient să-şi înţepenească piciorul stâng în gazonul prost din Ghencea. Nu mai putea mişca piciorul! "Rusescu trebuia să se opereze mai de demult, dar a tot tergiversat lucrurile. Din păcate pentru el, după accidentul din partida cu Stuttgart nu mai exista altă variantă. Pur şi simplu nu mai putea mişca piciorul", au afirmat oamenii din staff-ul campioanei. Având în vedere că pe lângă recuperarea din Italia va mai avea nevoie de timp până să ajungă la potenţial m http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-03-2009, 04:30 PM
|
|||
|
|||
Antrenament și plimbare pentru jucătorii lui Dan Petrescu
Sosiți de joi seara la Mediaș,fotbaliștii Unirii Urziceni au efectuat ieri dimineață o ședință de pregătire pe terenul secund al Gazului Metan iar în această dimineață,de la ora 9,30 tehnicianul Dan Petrescu a mai programat un scurt antrenament,urmat de o plimbare în natură la Ferma Trei Stejari,situată în vecinătatea hotelului în care sînt cazați jucătorii Urziceniului.
La fel ca și fotbaliștii de la Steaua și Dinamo,uniriștii s-au relaxat în natură,admirînd un lac cu lebede,o herghelie de cai dar și mai multe case construite în stilul tradițional al diferitelor zone din țară.La revenirea la hotel,fundașul Maftei a fost așteptat de un grup de prieteni cu care a depănat amintiri pe holul hotelului. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-04-2009, 10:19 AM
|
|||
|
|||
Dan Petrescu: "Sunt foarte mulţumit de jucătorii mei, meritam victoria pentru că am dominat clar"
Antrenorul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a declarat, sâmbătă, după jocul cu Gaz Metan, scor 0-0, că este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor săi, dar este dezamăgit că aceştia nu au putut să concretizeze ocaziile clare pe care şi le-au creat.
"Am avut un meci greu, aşa cum ne aşteptam. Am dominat prima repriză, dar Gaz Metan a început-o mai bine pe cea de-a doua. Tot noi am fost mai buni şi pe final, când am terminat meciul în careul lor. Sunt foarte mulţumit de evoluţia jucătorilor, şi dacă ar fi să le reproşez ceva, ar fi că nu au marcat. Am arătat ca o adevărată campioană şi meritam victoria. La Mediaş nu se câştigă uşor şi nu sunt multe echipe care vor reuşi să plece cu puncte de aici", a spus Petrescu. Tehnicianul a fost completat de preşedintele Unirii, Mihai Stoica, care a afirmat: "Ceea ce ştiam s-a deverit, şi anume că Mediaş este una dintre cele mai bune formaţii din campionat. Faptul să suntem singura echipa care a dominat Gaz Metan la ea acasă, până acum, arată că am evoluat aşa cum trebuie. Cred că am pierdut două puncte". Unirea Urziceni a remizat, sâmbătă seară, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaş, scor 0-0, iar în urma acestui rezultat elevii lui Dan Petrescu au ratat şansa de a depăşi Rapidul şi de a fi liderul Ligii I. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-04-2009, 08:09 PM
|
|||
|
|||
"Gaz Metan e una din cele mai bune echipe din campionat"
Mihai Stoica este mulţumit de jocul prestat de jucătorii Unirii pe terenul celor de la Gaz Metan, echipă despre care a avut numai cuvinte de laudă. Meme crede că Urziceniul a dat piept azi cu una din cele mai bune echipe ale campionatului şi că aceste două puncte pierdute ar putea cântări decisiv la finalul sezonului 2009/2010.
"Gaz Metan e una din cele mai bune echipe din campionat, nu e nicio ironie. Am făcut un meci bun în faţa lor, dar din păcate nu am reuşit să înscriem. N-am ce să reproşez arbitrului. Sunt sigur că şi alte echipe se vor împiedica aici. Aţi văzut că doar Steaua a câştigat aici până acum, Dinamo a pierdut. S-ar putea ca aceste două puncte pierdute să cântărească în finalul campionatului", a spus Stoica la finalul meciului cu Gaz Metan, scor 0-0. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-05-2009, 07:50 PM
|
|||
|
|||
"Ne-am simtit bine la Medias"
Capitanul George Galamaz a declarat ca Unirea merita clar victoria, insa nu este suparat ca acest lucru nu s-a intamplat. "Am condus jocul de la un capat la altul. Cred ca Mediasul nu a avut nici o ocazie mare la poarta noastra, iar noi puteam sa castigam lejer, insa cred ca si un 0-0 este echitabil", spune Galamaz.
Dacian Varga sa aratat foarte incantat de prestatia publicului mediesean. "Ne-am simtit foarte bine la Medias unde este un public extraordinar. Imi pare rau ca nu am castigat chiar daca am dominat meciul" dezvaluie Varga care a precizat si faptul ca mai este mult de munca pana la castigarea titlului, chiar daca dupa noua etape se alfa pe locul doi. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-05-2009, 07:53 PM
|
|||
|
|||
Primă amânată!
În returul sezonului trecut, conducerea ialomiţenilor promitea o primă de 100.000 de euro pentru fiecare jucător, în contextul în care elevii lui Dan Petrescu reuşeau clasarea în fruntea ierarhiei Ligii I. Zis şi făcut.
"Gaşca" din Urziceni a dat peste cap toate calculele, câştigând în premieră titlul de campioană. Totuşi, sub aspect financiar, lucrurile nu au mers conform planului. Cum Unirea nu a scăpat de efectele crizei economice, oficialii campionei s-au văzut nevoiţi să amâne momentul în care îşi vor remunera fotbaliştii pentru performanţa de anul trecut. "Băieţii îşi vor primi primele, însă doar atunci când UEFA va vira banii în conturile noastre", a subliniat managerul general Mihai Stoica. 5.000 de euro pentru Stuttgart Dacă în partida de la Sevilla Unirea a evoluat mult sub aşteptări, în Ghencea, lucrurile au stat complet diferit. Astfel, egalul obţinut cu Stuttgart nu a fost trecut cu vederea de conducere, jucătorii ialomiţeni urmând să fie răsplătiţi consistent, cu o primă de aproximativ 5.000 de euro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-06-2009, 04:37 PM
|
|||
|
|||
Avram: "Am trimis cereri la 7-8 federaţii"
Unirea Urziceni a făcut cerere către CCA pentru a primi brigăzi din străinătate la partidele cu FC Vaslui şi Universitatea Craiova, iar CCA a făcut deja demersuri către mai multe federaţii pentru a cere arbitri, a declarat preşedintele Vasile Avram.
"Unirea Urziceni a făcut cerere pentru jocurile din etapele a 10-a şi a 12-a, cu FC Vaslui şi Universitatea Craiova, pentru brigăzi din străinătate. De asemenea, FC Vaslui şi Universitatea Craiova vor străini la jocul direct din etapa a 11-a. Cererile lor au fost acceptate şi am făcut deja mai multe adrese către 7, 8 federaţii europene pentru a afla dacă există brigăzi disponibile. Am primit două răspunsuri favorabile din partea forurilor din Italia şi Ucraina, dar mai trebuie să aşteptăm pentru a fi totul sigur. Pentru moment, totul se rezumă doar la discuţii", a spus Vasile Avram. Unirea Urziceni va juca cu FC Vaslui în etapa a 10-a a Ligii I, în timp ce partida cu Universitatea Craiova este programată, tot pe teren propriu, în etapa 12-a. Întâlnirea dintre FC Vaslui şi Universitatea Craiova se va disputa în runda a 11-a a campionatului intern. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-07-2009, 08:50 PM
|
|||
|
|||
"Am fost peste Real Madrid!"
"Bursucul" atacă în termeni duri schimbările de antrenori din Liga I.
Mulţumit de cum aţi scăpat de seria de foc? Eu vreau numai victorii, dar e bine şi aşa. M-am bucurat că am avut acel şoc pozitiv cu Astra, când veneam după două înfrângeri, dintre care una în ultimul minut (n.r. - cu Dinamo). Am fost foarte supărat atunci, dar vor veni meciuri când vom câştiga şi noi în minutul 90. Cum a fost cu Răzvan lângă echipă la Sevilla? Foarte bine! Răzvan e obsedat de fotbal, ca şi mine. Vrea să vadă tot, şi asta mă bucură. I-am permis să vorbească şi cu jucătorii înainte de meciuri, pentru că asta le-a dat şi un plus de încredere. Se putea mai mult în primul meci din Champions League? Între noi şi Sevilla a fost o diferenţă ca dintre un Ferrari şi o Dacie. Am vrut să atacăm în Spania, însă una e să vrei, alta e să poţi. După ce am văzut meciul cu Real Madrid (n.r. Sevilla - Real 2-1), mi-am dat seama că nu aveam nicio şansă. Ne-am descurcat mai bine decât Real împotriva lui Sevilla. De ce tot schimbaţi sistemul? Tot timpul vreau să vin cu ceva nou, iar ideea cu trei fundași centrali mi-a venit la Sevilla și trebuia să o pun în practică. Ştiam că, dacă vom pierde, vor veni critici atât din exterior, cât şi din interiorul echipei. Cu Stuttgart am fost obligat să schimb sistemul pentru că trebuia să le blochez atacanţii. E Rangers cea mai accesibilă echipă din grupă? Rangers e clar sub Sevilla, dar problema noastră va fi adaptarea la climă şi la atmosfera făcută de fanii lor. Am trimis și un scouter britanic la meciurile lor şi îmi va prezenta un raport complet. Fericit de selecția lui Răzvan? Campioana merită să aibă cinci jucători la națională. Acum selecţionerul se interesează de starea fiecărui jucător de la echipele de club, iar asta e bine. Cum vedeţi lupta în Liga I? Cred că pe primul loc la sfârşitul turului va fi ori Vaslui, ori Rapid, ori Braşov. Celelalte echipe vor resimţi meciurile din Europa. Cum vedeți ultimele demiteri de antrenori? Nu mă surprind. În loc să mergem pe drumul cel bun, îl alegem pe cel greşit. Niciun antrenor străin nu va reuşi în România dacă nu i se va acorda timp pentru construcţie. "Eu aş vrea ca toate echipele româneşti să se califice mai departe, dar cred că mai mult de una sau două nu se va putea. Dacă se vor califica trei din cinci, va fi un miracol" - Dan Petrescu, antrenor Unirea http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
145 Musafir(i)
145 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut