Ştiri Steaua Bucureşti
10-11-2009, 11:19 AM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Scheme printre huiduieli
Roş-albaştrii au efectuat ieri ultimul antrenament din cadrul semicantonamentului de cinci zile desfăşurat sub Tîmpa.
Steaua încearcă să-şi schimbe stilul sub comanda lui Mihai Stochiţă, care le cere mereu elevilor săi mai mult spirit ofensiv şi rapiditate în execuţii. Fapt evidenţiat şi în cadrul şedinţei tehnice de ieri. "Mai multă viteză şi combinaţii! Nu vreau să ţineţi mingea decît atunci cînd este cazul. Altfel, o singură atingere. Schimbaţi foarte des flancurile, pentru că astfel veţi destabiliza rapid adversarul!", le-a impus "Lippi", care a dat indicaţii în trei limbi: română, engleză şi spaniolă. Singurii jucători care nu s-au pregătit cot la cot cu echipa au fost Nicoliţă şi Tănase, ca urmare a problemelor medicale pe care le acuză în ultima vreme. Cei doi au fost supravegheaţi de ambii preparatori fizici ai roş-albaştrilor. Dayro, "golgeter" Rebelul Dayro Moreno pare a se fi reintregrat perfect în echipă după doar trei zile de la terminarea exilului la "satelit". Stoichiţă nu a ezitat să îl încurajeze ori de cîte ori a avut ocazia şi să îl felicite pentru reuşitele sale, columbianul fiind, de altfel, "golgeterul" echipei la antrenament. Singurul lucru care i-a deranjat ieri pe stelişti au fost contestările unui grup de circa 20 de suporteri la adresa lui Gigi Becali. Înarmaţi cu două bannere împotriva patronului, fanii au scandat mai mereu "Becali, pleacă din Ghencea!", "Noi cîntăm pentru culori, nu pentru conducători!", "Vinde Steaua!", "Fie vorba între noi, mai bine te duci la oi!". Amical de 60 de minute cu FC Snagov Steaua va încheia azi stagiul de pregătire montan cu o partidă de verificare în compania echipei din Liga a II-a, FC Snagov. Jocul va avea loc cu începere de la ora 11:00 şi va dura numai 60 de minute, la solicitarea expresă a lui "Lippi": "Jucătorii sînt destul de obosiţi şi nici lotul nu este un foarte numeros". 19 jucători a avut la dispoziţie antrenorul Stelei 200 de spectatori au participat la antrenamentul de pe stadionul Forex, acolo unde s-au pregătit Bănel şi compania http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-11-2009, 11:20 AM
|
|||
|
|||
Schimbă strategia
Pentru meciul cu Fenerbahce, şefii roş-albaştrilor au stabilit preţuri mici la bilete, cele mai scăzute din Europa League.
Scandalul dintre o parte a galeriei şi Gigi Becali, dar şi faptul că a primit doar în primele 3 luni ale sezonului nu mai puţin de 6 etape suspendare au determinat-o pe Steaua să-şi schimbe atitudinea în privinţa preţului biletelor la cel mai important joc din finalul lui 2009. Confruntarea cu Fenerbahce, din etapa a 3-a a Europa League, din seara zilei de 22 octombrie. O treime din cît plătesc croaţii Oficialii din Ghencea au decis să pună preţuri mici la tichete, la nivelul unui meci cu o echipă gen FC Vaslui sau Timişoara în Liga I. Cel mai ieftin bilet va fi la peluze şi va costa 15 lei, adică doar 3,5 euro. Este cea mai mică sumă întîlnită la un meci din actuala ediţie a Europa League: jumătate din preţul minim de la o partidă a Şahtiorului, de 3 ori sub suma cea mai mică cerută de Dinamo Zagreb, de 7 ori mai puţin decît vor achita fanii lui Fener pentru cel mai ieftin tichet la meciul retur cu Steaua, de la Istanbul, şi doar a 11-a parte din cel mai mic preţ al unui tichet la Anderlecht - Timişoara! De miercuri, se vînd on-line Suporterii lui Bănel şi compania vor putea să-şi achiziţioneze tichete pentru întîlnirea cu Fener începînd de miercuri. În acea zi, biletele vor fi disponibile în sistemul on-line, pe Internet. La casele stadionului din Ghencea vor fi puse în vînzare sîmbătă, 17 octombrie. 160.000 de euro ar înseamna încasările totale ale Stelei dacă se vor vinde toate cele 25.000 de bilete la meciul cu Fenerbahce 1,6 milioane de euro a încasat Steaua din bilete doar la meciul cu Real Madrid (1-4), din octombrie 2006, record absolut în istoria clubului http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-11-2009, 11:23 AM
|
|||
|
|||
Renzo Rossi: "Bergodi nu se supăra dacă rămîneam la Steaua, chiar el mi-a zis asta"
Asistentul lui Cristiano Bergodi la Steaua, Renzo Rossi, spune că tehnicianul nu s-ar fi supărat în cazul în care el ar fi decis să continue la gruparea din Ghencea.
"După ce a plecat Cristiano în Italia era normal să nu discutăm prea mult pentru că are şi el lucruri de făcut acasă, nu stă să mă sune zilnic. Nu cred că era o problemă dacă aş fi rămas la Steaua, chiar Cristiano mi-a zis că nu s-ar supăra dacă aş alege asta. Mi s-a părut corect să renunţ şi eu de vreme ce am venit împreună la echipă. Rolul meu era să fiu un om de legătură între conducere şi echipă, am încercat să fac asta cît mai bine şi mă bucur că am fost apreciat", a spus Rossi la sportro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-11-2009, 11:23 AM
|
|||
|
|||
Dragomir nu exclude posibilitatea ca suspendarea terenului Stelei să fie anulată
Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a comentat astazi posibilitatea ca suspendarile terenurilor, dictate pentru Steaua si Dinamo in sedinta de miercuri a Comisiei de Disciplina, sa fie anulate.
"Gigi Becali si Cristi Borcea m-au sunat. Le-am spus sa vina cu elemente noi pentru a anula suspendarile, ca sa se revizuiasca cele doua cazuri. Daca e posibil asa ceva? Nu stiu, eu nu ma pricep la regulamente", a declarat Dumitru Dragomir. Cele doua intalniri din Ghencea pe care Steaua le va disputa fara public sunt cu Rapid (25 octombrie) şi cu Alba Iulia (8 noiembrie), din cauza ca gruparea ros-albastra a primit o suspendare de doua etape si, in plus, o penalitate sportiva de 40.000 lei. Dinamo a primit suspendare de o etapa. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-11-2009, 11:24 AM
|
|||
|
|||
Ifeanyi Emeghara: "20 de luni cumplite"
Într-un interviu GSP, Emeghara povesteşte calvarul operaţiilor la cei doi genunchi şi spune de ce va fi greu să revină rapid pe gazon.
S-a antrenat normal. A lovit şi mingea. A avut nevoie de bandaje la genunchi în timpul antrenamentului, iar la final şi-a pus două pungi cu gheaţă. Emeghara a lăsat în urmă operaţiile de la picioare şi, după 20 de luni, e din nou în echipamentul roşu-albastru. - Ifeanyi, cum e să te antrenezi din nou după un an şi 8 luni? - Incredibil! Nu mint cu nimic cînd spun că sînt fericit, foarte fericit că m-am întors la fotbal. - Cum a fost perioada de pauză? - Au fost cele mai cumplite, mai dureroase, mai negre şi mai nefericite 20 de luni din viaţa mea. Mi-a fost atît de dor de fotbal, încît acum sînt bucuros că mă pot antrena din nou, pentru că viaţa mea e fotbalul. - Cînd te vom vedea jucînd? - Eu sper că repede, dar va fi difici. Mi-e greu să spun cînd. A trecut mult, foarte mult de cînd n-am mai jucat. - Cum ai găsit Steaua? - Foarte mult schimbată. OK, echipa e aceeaşi, atmosfera la fel, dar antrenorul e altul, mulţi colegi noi. Mă simt fantastic alături de coechipierii mei. - Care e obiectivul pentru acest an? - Clar, să luăm titlul, iar pentru mine, personal, ţinta este să revin şi să joc din nou. "Emeghara are o dorinţă foarte mare de a reveni, din păcate nu ştim cînd. La efortul depus cot la cot cu colegii săi încă a mai resimţit dureri" - Basarab Panduru, manager sportiv Steaua 8 martie 2008 e data la care Emeghara a disputat ultimul meci, Pandurii - Steaua 0-1 Un altfel de Emeghara » Îl consideră pe Zidane cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor » Meciul Steaua - Arsenal 0-1 e cel mai importat în care a jucat vreodată » Supa de legume este mîncarea preferată » Materia favorită la şcoală a fost Economia, iar cea care nu îi plăcea Geografia http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-11-2009, 11:25 AM
|
|||
|
|||
Nicoliţă şi Tănase s-au antrenat separat!
Fotbaliştii Cristi Tănase şi Bănel Nicoliţă s-au pregătit separat la primul antrenament susţinut de formaţia Steaua în cantonamentul de la Braşov, după accidentările suferite la partidele susţinute de Steaua în Liga I şi Liga Europa. Cei doi jucători au alergat timp de 40 de minute, în timp ce coechipierii lor lucrau cu balonul sub comanda lui Mihai Stoichiţă.
Cristi Tănase a suferit o nouă accidentare în meciul cu FC Braşov, din Liga I, în timp ce Bănel Nicoliţă a acuzat probleme în urma partidei cu Twente Enschede, din etapa a doua a Ligii Europa. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-11-2009, 06:55 PM
|
|||
|
|||
Steaua-FC Snagov 3-0, într-o partidă amicală desfăşurată la Braşov
Steaua s-a impus duminică în faţa formaţiei din eşalonul secund, FC Snagov, scor 3-0, într-un meci amical care s-a jucat pe Stadionul Carpaţi din Braşov.
Cele trei goluri au fost marcate de Dayro Moreno (45), Toja (54) şi Rada (75). Steaua a început meciul cu următorul unsprezece: Zapata - Golanski, Baciu, Rada, Emeghara - Bâtfoi, Tudose, Toja, Grjelak, Dayro Moreno - Kapetanos. Pe parcurs au mai evoluat Bogdan Stancu, Surdu, Szekely, Ghionea şi Ninu. Fanii stelei au protestat şi la acest meci împotriva conducerii clubului, atât prin bannere, cât şi prin scandări. "Vinde, pleacă, mori", "N 1947 - D 2003", Te vrem în Ghencea, la cimitir!", Huliganism în formă pură, când ziarişti înjurai, când oameni tu sechestrai, când bodyguard-ii peste noi îi trimiteai", se putea citi pe bannerele afişate, în timp ce suporterii au scandat: "Noi cântăm pentru culori, nu pentru conducători", "Vinde clubul!", "Steaua suntem noi", "Gigi, măi ciobanule, dute şi lasă-ne", "Steaua nu e a ta, nicicând n-a fost aşa", "Afară din Ghencea!","Argăseală, dragule, du-te mulge oile!, "Fie vorba între noi, mai bine te-ntorci la oi". Antrenorul Mihai Stoichiţă a explicat după meci că amicalul cu FC Snagov nu este edificator pentru evoluţia elevilor săi. "Nu se pune problema să fi fost un meci util de verificare. Am venit cu alt scop aici, la Braşov. După o perioadă cu foarte multe meciuri, aici ne-am pregătit bine şi ne-am încărcat bateriile. Dayro a revenit cu gol, dar mai are până să fie în primul unsprezece. Deocamdată pot spune că merită să fie în lot", a declarat Mihai Stoichiţă. Tehnicianul a apreciat prestaţia fundaşului Emeghara, care a revenit într-un meci după un an şi opt luni. "Emeghara a revenit foarte bine, în prima repriză a câştigat foarte mult mingi, dar va trebui să ajungă la forma dinainte de accidentare şi pentru asta mai are de muncit", a spus antrenorul roş-albaştrilor. Stoichiţă s-a referit şi la echipa naţională şi a apreciat că "se poate să pierzi şi la un asemenea scor, au păţit-o chiar şi echipe ca Brazilia şi Argentina". "Echipa naţională este sfântă, chiar dacă uneori joacă mai prost, alteori mai bine şi nu avem dreptul să o atacăm" a apreciat tehnicianul stelist. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-12-2009, 03:57 PM
|
|||
|
|||
Ovidiu Petre va reveni la antrenamentele roş-albaştrilor după aproximativ 6 luni
Mijlocaşul Stelei, Ovidiu Petre, va reveni marţi la şedinţele de pregătire ale grupării din Ghencea, după ce s-a reuperat în urma accidentării pe care a suferit-o la meniscul extern al genunchiului, informează luni site-ul oficial al clubului.
Ovidiu Petre s-a accidentat la meniscul extern al genunchiului drept, la data de 7 aprilie 2009, în minutul 50 al partidei susţinute în deplasare cu Pandurii Târgu Jiu. Mijlocaşul a urmat până în prezent un proces complex de reabilitare medicală la clinica Isokinetic. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-12-2009, 04:01 PM
|
|||
|
|||
Steaua proaspătă
Roş-albaştrii au cîştigat lejer amicalul cu Snagov, scor 3-0, cu Dayro, Emeghara şi Bîtfoi titulari.
Meciul cu FC Snagov a fost prilejul pentru Mihai Stochiţă de a mai elimina din lacunele jocului roş-albaştrilor. Rezultatul? Un meci controlat în totalitate, la un nivel mediu însă, în urma căruia Steaua s-a impus lejer. Gazeta Sporturilor vă prezintă mai jos concluziile partidei care a încheiat stagiul de 5 zile de la Braşov. CÎŞTIGURILE "Renaşte" Dayro. La revenire, columbianul a făcut cuplu în atac cu Kapetanos şi pare a-şi fi recăpătat cheful de fotbal. Dayro (24 de ani) a fost la originea majorităţii ocaziilor. Mai mult, el a reuşit să sprijine şi apărarea, făcînd în multe momente şi faza defensivă. Cu noul număr 23 pe spate, şi-a încununat evoluţia din prima repriză cu gol. Emeghara excelent! A jucat fotbal din nou, după o perioadă de un an şi 8 luni. Nigerianul (25 de ani) a fost titular, a purtat numărul 30 şi s-a achitat de sarcini, însă marea sa problemă rămîne forma fizică. Tupeistul Bîtfoi. Juniorul adus de la Steaua II a fost folosit ca mijlocaş dreapta, deşi este un atacant autentic. S-a descurcat foarte bine, s-a înţeles perfect cu Golanski şi a apărut des în ofensivă, oferind multe centrări bune. MINUSURILE Tudose şi Ninu, pierduţi: Neinspirată utilizarea lui Tudose în centrul liniei mediene, acolo unde jucătorul de 22 de ani a fost depăşit în cele mai multe momente. Fundaşul nu a reuşit să ţină ritmul jocului. Nici Ninu, intrat în repriza a II-a, nu a avut o evoluţie strălucită pe banda dreaptă. Grzelak, degeaba: Mijlocaşul polonez a confirmat, încă o dată, că locul lui nu este la Steaua. Cel puţin nu la prima echipă. Fotbalistul de 27 de ani a jucat multe mingi, însă în dreptul reuşitelor nu a apărut mare lucru, despărţirea de echipa din Ghencea fiind iminentă. Nicoliţă separat, Tănase deloc În timp ce colegii săi disputau "amicalul", Nicoliţă a fost luat în primire de unul dintre preparatorii fizici pentru a fi pus pe picioare după edemul suferit. Tănase a rămas la hotel, pentru a continua recuperarea. Gigi, înjurat din nou Cîţiva suporteri ai Stelei nu au ratat nici de această dată ocazia de a-şi face simţită prezenţa. 30 de fani s-au postat în tribuna stadionului "Carpaţi" de unde şi-au început "recitalul" împotriva lui Gigi Becali. Decorul a fost completat cu bannere anti-Becali. Liţă critică dur juniorii Fostul căpitan stelist al anilor '70, Liţă Dumitru, a vorbit despre fotbaliştii de la Steaua II. "I-am urmărit la meciurile din divizia secundă. Becali vorbeşte aiurea cînd spune că va cîştiga campionate şi cupe europene cu ei. Unii au talent, dar nu ai nici o certitudine că vor deveni jucători care să se bată de la egal la egal cu fotbaliştii din Europa", a afirmat Dumitru (59 de ani). Stoichiţă la "Tribuna Zero" În această seară, de la 22:30, Mihai Stoichiţă este invitatul lui Ovidiu Ioaniţoaia la emisiunea "Tribuna Zero", de la Europa FM. Cei care vor să-i adreseze întrebări tehnicianului stelist pot suna la numărul de telefon 037.206.95.99. Panduru dă vina pe oboseală Managerul sportiv al Stelei, Basarab Panduru, a comentat perioada de cinci zile petrecută de elevii lui Mihai Stoichiţă în cantonamentul de la Braşov. "Dacă ne-am antrenat bine sau nu se va vedea în perioada următoare, în meciurile din campionat. Era normal să simţim oboseală, avînd în vedere că am jucat multe meciuri în trei săptămîni", a zis oficialul roş-albaştrilor. Steliştii au revenit aseară în Bucureşti. Ştiri pe scurt » 82% dintre cei peste 14.000 de votanţi la un sondaj de opinie pe stelisti.ro au spus că nu vor să mai citească opiniile lui Gigi Becali şi Dumitru Dragomir. Sondajul se încheie pe 23 octombrie. » Renzo Rossi, fost manager Steaua: "Am plecat şi eu de la Steaua. Nu avea sens să mai rămîn acolo, deşi Bergodi nu avea nimic împotrivă". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-12-2009, 04:03 PM
|
|||
|
|||
Gabi Balint către Gigi Becali: "Capacitatea ta managerială este îndoielnică: viziune zero, strategie zero"
Fostul international stelist Gabi Balint a trimis ieri dupa-amiaza un comunicat catre stelisti.ro, prin care a tinut sa ii raspunda lui Gigi Becali, dupa ce patronul din Ghencea a avut o noua reactie la adresa sa si a fostelor glorii ros-albastre. Stelisti.ro reproduce textul integral:
"Unui om fără viitor la Steaua, După 9 ani petrecuţi cu rezultate remarcabile la Steaua, am avut "nesăbuinţa" să-mi exprim părerea asupra modului în care conduci acest club. Am facut-o din următoarele considerente: 1. Imaginea Stelei, cel mai popular şi galonat club din România, a avut şi continuă să aiba de suferit 2. Capacitatea ta manageriala este îndoielnică: viziune zero, strategie zero 3. Relatia ta cu toată suflarea stelistă este una dictatorială, aratând tuturor un dispreţ evident 4. Ai jignit şi umilit suporterii, fostele glorii, jucătorii şi antrenorii pe care i-ai condus de când ai preluat echipa 5. Ai reuşit să alungi din club toţi oamenii de valoare, cu personalitate, care au îndrăznit sa te contrazică Tinand cont de aceste argumente, îmi menţin părerea că Steaua nu are niciun viitor alaturi de tine, cum nici tu nu mai ai viitor alături de Steaua. Evident că mi-ai taxat îndrăzneala printr-un stil suburban, caracteristic ţie, făcând aluzie la orientarea mea sexuală. Sunt nevoit să te dezamagesc: în decursul vieţii mele nu m-am simţit atras decât de femei. Un bun creştin ar trebui să ia în considerare urmările negative pe care afirmaţiile tale total nefondate le pot avea asupra familiei mele, în mod deosebit asupra copilului meu. Eu te-am privit cu compasiune în momentele încătuşării tale gândindu-mă la mama, soţia şi fetele tale… Să te ajute Dumnezeu! Gabi Balint, un om cu trecut la Steaua: 5 titluri de campion şi 3 Cupe ale României Câştigător al Cupei Campionilor şi a Supercupei Europei Golgheter al Romaniei în ediţia 1989-90 265 de meciuri jucate şi 69 de goluri marcate" http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
70 Musafir(i)
70 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut