Ştiri Gloria Bistriţa
10-05-2009, 07:40 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Gloria Bistriţa
Florin Halagian: "Poate meritam mai mult de un egal în Ghencea"
Tehnicianul Gloriei Bistriţa Florin Halagian se declară mulţumit de prestaţia elevilor săi în Ghencea şi spune că ardelenii au încercat să profite de tensiunile existente în tabăra adversă pentru a scoate cît mai mult din confruntarea cu roş-albaştrii.
"Jucătorii s-au pregătit bine, am încercat în primul rînd să le ridic moralul în această săptămînă. Faptul că la Steaua sînt aceste frămîntări m-a făcut să cred într-un rezultat bun, am făcut tot ce-a depins de noi pentru a-l obţine şi ne-a ieşit. Băieţii s-au mobilizat, poate am fi meritat chiar mai mult decît o remiză. Mi s-a părut că steliştii sînt marcaţi de situaţia în care se află, atitudinea publicului, numărui spectatorilor contează şi ele. Eu am fost mai mult preocupat de ai mei, nu e treaba mea să intru în bucătăria adversarului, am încercat să-mi conving jucătorii că sînt în stare să facă ceva notabil în partida de ieri", a spus Halagian pentru gsp.ro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-05-2009, 08:11 PM
|
|||
|
|||
"Steaua era de bătut!"
La revenirea în Liga I, tehnicianul Gloriei a fost foarte aproape să producă surpriza campionatului şi să învingă Steaua, deşi ardelenii se confruntă cu numeroase probleme.
"Armeanul" acuză maniera de arbitraj, dar laudă dăruirea de care au dat dovadă jucătorii săi. Domnule Halagian sunteţi mulţumit de rezultatul obţinut în meciul cu Steaua? Da, însă doar parţial. Este o mare satisfacţie că nu am pierdut în Ghencea. Pe de altă parte, Steaua era de bătut. Dacă nu ratam atâtea ocazii şi câştigam ne-ar fi ajutat mult mai mult în lupta pentru a ieşi din zona roşie a clasamentului. Cât de importantă este remiza cu Steaua în contextul actual al campionatului? Situaţia noastră este foarte delicată. Egalul cu Steaua reprezintă doar o mică alinare. În primul rând, rezultatul ăsta este bun pentru moralul echipei, în perspectiva meciurilor care vor urma. Cum i-aţi simţit pe băieţi la acest meci? Sunt mândru de jucătorii mei. Au fost conştienţi de faptul că pot obţine un rezultat bun şi au tras de ei până în ultimul minut. Este adevărat că echipa stă rău la capitolul pregătire fizică? Când am ajuns eu, e puţin spus că erau în urmă. Şi acum sunt foarte în urmă! Săptămâna trecută i-am cam omorât...(râde) Dar asta se va rezolva. Mâine plecăm la Govora. Acolo probabil vom profita şi de faptul că jucăm două amicaluri, cu Universitatea (n.r. Craiova) şi Râmnicu Vâlcea. Cum vi s-a părut arbitrajul? Steaua a primit un penalty inventat. Nu mă aşteptam ca Balaj să fie părtinitor, pentru că nu doar faza aia a fost suspectă, au mai fost şi altele... Se va salva Gloria de la retrogradare? Ne va fi foarte greu. Ar fi o minune să reuşim evitarea retrogradării în acest sezon, dar ştiţi cum se spune: "Speranţa moare ultima"... http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-05-2009, 08:11 PM
|
|||
|
|||
Stagiu de pregatire la Govora
Componentii echipei Gloria Bistrita vor efectua un stagiu de pregatire la Govora, in perioada 6-13 octombrie. In acest interval, echipa bistriteana va sustine si cateva partide de verificare.
Baile Govora, cunoscuta statiune balneara, este situata intr-o depresiune subcarpatica, la 20 de km de Ramnicu Valcea. Campionatul este intrerupt pentru ultimele meciuri pe care echipa nationala a Romaniei le disputa in preliminariile Campionatului Mondial 2010, cu Serbia (10 octombrie, Belgrad) si Insulele Feroe (14 octombrie, Piatra Neamt). Liga I se va relua cu etapa a 10-a, programata la 16, 17 si 18 octombrie, atunci cand Gloria va intalni pe teren propriu formatia FC Otelul Galati. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-06-2009, 02:43 PM
|
|||
|
|||
Marian Pană este noul antrenor al echipei ardelene
Fostul tehnician al CS Otopeni, Marian Pană, a devenit de luni seară antrenorul principal al Gloriei Bistriţa, unde are ca obiectiv salvarea echipei de la retrogradare, informează site-ul grupării ardelene.
"Sunt foarte mulţumit pentru încrederea pe care domnii Pădureanu şi Halagian mi-o acordă, tinând cont de situaţia grea în care se află echipa. Este o şansă foarte bună pentru mine să-mi construiesc o carieră la nivel înalt, în Liga I", a spus Pană. Acesta este încrezător că va putea reuşi să salveze echipa de la retrogradare: "Am venit cu inima deschisă şi cred că alături de domnul Halagian vom reuşi să salvăm echipa de la retrogradare. Trebuie să câştigăm cât mai multe meciuri. Întreruperea campionatului pică bine pentru mine, deoarece am ocazia să cunosc jucătorii. Acest lucru mă va ajuta să mă edific asupra echipei". Marian Pană (40 de ani), care se află la prima experienţă ca antrenor principal în Liga I, a mai pregatit echipele Petrolul Târgovişte (2001-2002), CS Otopeni (2002-2007), Cetatea Suceava (2007-2008) şi Ştiinţa Bacău (2009). http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-07-2009, 09:48 PM
|
|||
|
|||
Gloria se pregăteşte o săptămână la Băile Govora
Pauza competiţională datorată partidelor pe care le va susţine naţionala României în preliminariile Campionatului Mondial din 2010, face ca Gloria să susţină un cantonament la Băile Govora în perioada 6-13 octombrie.
Pentru această perioadă de pregătire, directorul tehnic-manager general Florin Halagian şi noul antrenor principal Marian Pană, au convocat la Govora următorii jucători: Călin Albuţ, Petru Ţurcaş, Ciprian Botoşer, Mădălin Ciucă, Alin Rus, Sorin Iodi, Gabriel Velcovici, Dinu Sănmărtean, Sergiu Homei, Valentin Nastase, Sebastian Achim, Souleymane Keita, Liviu Băjenaru, Lucian Sănmărtean, Andrei Enescu, Ciprian Petre, Robert Săceanu, Alexandru Mandea, Cristian Coroian, Csaba Borbely, Ioan Hora, Răzvan Neagu şi Tibor Moldovan. În cadrul acestui stagiu de pregătire, Gloria urmează să susţină şi două partide amicale: miercuri 7 octombrie cu CSM Râmnicu Vâlcea (locul X în Seria a II-a din liga secunda) şi sâmbătă 10 octombrie cu Universitatea Craiova (locul XII în Liga I). http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-07-2009, 09:49 PM
|
|||
|
|||
Viteji în amicale
Gloria Bistrita a disputat astăzi, 7 octombrie, primul meci de verificare din cadrul stagiului de pregătire de la Govora, care se va încheia pe 13 octombrie. Adversară a fost CSM Râmnicu Vâlcea (locul 10 în Seria a II-a a ligii secunde), partida desfăşurându-se pe terenul Hidroelectrica din municipiul Râmnicu Valcea.
Potrivit ofiţerului de presă al grupării din parcul municipal, Eugen Gheorghe, Gloria a câştigat detaşat, scor final 5-1 (3-1), prin golurile marcate de Mădalin Ciucă ( 35), Gabriel Velcovici ( 42, 44) , Răzvan Neagu ( 60) şi Ioan Hora ( 80). Directorul tehnic-manager general Florin Halagian şi antrenorul principal Marian Pană, care a debutat pe banca Gloriei cu această ocazie, au trimis în teren următorul 11: Ţurcaş - Homei, V. Năstase, Ciucă, D. Sănmărtean, Keita, Săceanu, Achim, C. Petre, Velcovici, T. Moldovan. În a doua repriză formula de joc a arătat astfel: Albuţ - Achim, Iodi, Ciucă, Velcovici, Hora, Enescu, L. Sănmărtean, Băjenaru, R. Neagu, Borbely. Gloria va susţine , sâmbătă, 10 octombrie un nou meci de pregătire în compania echipei "U" Craiova, locul 12 în Liga I. Jocul va avea loc pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, de la ora 15.00. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-09-2009, 10:15 PM
|
|||
|
|||
Gloria II a remizat la Gaz Metan Medias II
Gloria Bistrita II a remizat astazi in deplasare la Gaz Metan Medias II, intr-o partida contand pentru etapa a 9-a a Ligii a III-a la fotbal. Meciul s-a incheiat la egalitate, scor 0-0. Gloria II a evoluat ultimele 20 de minute cu un om in minus, Fizesan fiind eliminat in minutul 71.
Pentru Gloria Bistrita II ai evoluat: Greab - Vagner, Demian, Bozesan, Dragus - Levente, Hlinca, Anton, Padurariu - Puscas, Curtuius. Dupa pauza au intrat: Macarie, Fizesan, Murar si Tarnavean. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-11-2009, 12:12 PM
|
|||
|
|||
Gloria a pierdut la limita un amical la Craiova
Gloria Bistrita a sustinut astazi al doilea meci de verificare din cadrul stagiului de pregatire de la Govora, in compania formatiei FC "U" Craiova, locul 12 in Liga I.
Partida s-a disputat la Craiova pe Arena Petre Deselnicu, aflata in imediata apropiere a Stadionului Ion Oblemenco, si s-a incheiat cu victoria echipei din Banie, scor 2-1 (0-0). Hora a deschis scorul pentru Gloria in minutul 50, reluand in plasa o minge respinsa de portarul Merlier dupa o lovitura libera executata de Ciuca. Universitatea Craiova a restabilit egalitatea in minutul 63 prin Dilevski, care l-a invins pe goalkeeperul Gloriei cu un sut din 16 metri. Gazdele au inscris si golul doi in minutul 68, Vali Badea trimitand din interiorul careului peste Albut. Conform site-ului oficial al Gloriei, echipa bistriteana a avut urmatoarea alcatuire: Albut (Botoser 75) - Homei, V. Nastase (A. Rus 46), Ciuca, Velcovici - Coroian (Saceanu 46), Iodi, Achim (Enescu 78), L. Sanmartean (Bajenaru 46) - Hora (Keita 65), T. Moldovan (Borbely 46). Gloria va juca duminica 11 octombrie, de la ora 11.00, un nou meci de pregatire, impotriva echipei FC Oltchim Ramnicu Valcea (locul 7 in Seria a 4-a a Ligii a III-a). In primul amical al stagiului, alb-albastrii au castigat cu 5-1 in fata divizionarei secunde CSM Ramnicu Valcea http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-11-2009, 12:13 PM
|
|||
|
|||
"Universitatea? Ca întotdeauna, un leagăn al fotbalului românesc"
Directorul tehnic al Bistriţei, Florin Halagian, s-a arătat nemulţumit de atitudinea jucătorilor ardeleni şi a avut numai cuvinte de laudă la adresa alb-albaştrilor.
"A fost un antrenament foarte reuşit, dar s-a dovedit că avem moralul la pământ şi nu ştim să ţinem de rezultat. Nu era un meci de pierdut, noi am jucat cu echipa completă, în timp ce Craiova a folosit nişte copii. Universitatea? Ca întotdeauna, un leagăn al fotbalului românesc", a declarat Florin Halagian la finalul partidei. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-11-2009, 06:49 PM
|
|||
|
|||
Gloria Bistriţa-FC Oltchim 2-1, într-un meci amical disputat la Râmnicu Vâlcea
Formaţia Gloria Bistriţa a învins, duminică, gruparea FC Oltchim Rm. Vâlcea din Liga a III-a, scor 2-1, într-o partidă amicală disputată în cadrul stagiului de pregătire de la Govora, informează site-ul oficial al ardelenilor.
Golurile bistriţenilor au fost marcate de Săceanu (35) şi Achim (60). Antrenorul Marian Pană a început meciul cu următorul "11": Botoşer - Achim, Ciucă, Coroian, Băjenaru - Keita, Săceanu, Enescu, Hora - T. Moldovan, Borbely. Pe parcursul jocului au mai evoluat Ţurcaş, Homei, Iodi, Velcovici. Gloria a mai susţinut până acum două amicale în cantonamentul de la Govora în care a înregistrat o victorie cu divizionara secundă CSM Rm. Vâlcea, scor 5-1, dar şi o înfrângere cu Universitatea Craiova, scor 1-2. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
17 Musafir(i)
17 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut