Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Steaua Bucureşti
10-12-2009, 04:03 PM
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Kapetanos spre echipa a doua a Stelei?

Aflat în conflict cu fanii, Gigi Becali mai pregăteşte o bombă. Supărat pe grecul Kapetanos pentru că nu vrea să îşi micşoreze salariul, Gigi Becali vrea să îl trimită la echipa a doua.

Fanatik anunţă că jucătorul adus pe gratis se află în mare pericol, mai ales că acesta nu vrea nici în ruptul capului să renunţe la contractul de 200.000 de euro, unul din cele mai mari de la Steaua.

Kapetanos spune că şefii Stelei au acceptat în vară acest salariu, atunci cînd a semnat prelungirea înţelegerii.

Gigi Becali a declarat în urmă cu cîteva săptămîni că este gata să renunţe la grec şi se pare că cele două părţi nu au ajuns la nici o înţelegere. Becali vrea să scape de Kapetanos din iarnă, cînd va fi pus pe lista de transferuri.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
10-12-2009, 04:04 PM
Mihai Stoichiţă: "Dayro Moreno să asculte ce-i spun eu!"

Mihai Stoichiţă i-a remarcat pe Dayro Moreno şi pe Emeghara şi explică de ce Steaua şi-a atins obiectivul prin stagiul de la Braşov.

- Domnule Stoichiţă, ce aţi vrut şi ce aţi reuşit în acest stagiu şi în amicalul cu Snagov?
- Am îndeplinit exact ce ne-am propus. După 18 meciuri oficiale, era nevoie să încărcăm bateriile, să ne punem la punct fizic, să mai adăugăm o cărămidă la edificiul pe care eu am început să-l construiesc de cînd am venit.

- Cum caracterizaţi jocul lui Emeghara şi Dayro?
- Columbianul a dat gol, OK, dar să fie modest în continuare şi să nu viseze aiurea. Să rămînă cu picioarele pe pămînt şi, dacă vrea să realizeze ceva, să facă exact ceea ce îi cer eu, să mă asculte ca un sfînt. În privinţa lui Emeghara, el a revenit fantastic, a rezolvat multe faze în prima repriză, are poftă mare de a juca.

- Jucătorii se plîng că nu şi-au primit banii pe prime, îi puteţi ajuta?
- Nu ştiu ce a fost pînă acum, dar voi discuta cu cei din conducere. Din ce cunosc, în zilele viitoare, patronul se va întîlni cu ei şi va rezolva problema.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
10-12-2009, 04:05 PM
Două achiziţii!

Pleşan a acceptat diminuarea contractului şi azi se va reîntoarce la prima echipă, în vreme ce Ovidiu Petre e refăcut total şi reia de azi şedinţele de pregătire.

După revenirea lui Emeghara, pe care l-a folosit ieri în "amicalul" cu FC Snagov, Stoichiţă va avea la dispoziţie, începînd de azi, alţi doi fotbalişti noi, care nu au evoluat nici un minut în actualul sezon. E vorba de Pleşan şi de Ovidiu Petre, care se vor antrena normal sub comanda lui "Lippi" chiar de azi.

Pleşan mai ieftin
Pleşan, pe care Stoichiţă l-a dorit în mod expres, şi-a rezolvat negocierile financiare cu clubul. El a acceptat reducerea salariului cu 30%, de la 180.000 de euro pe an la 120.000, iar Becali a fost de acord să parafeze o hîrtie prin care mijlocaşul se poate transfera oricînd în străinătate pentru 100.000 de euro. Ieri, înaintea startului partidei de verificare cu Snagov, Stoichiţă a fost informat de preşedintele Argăseală că Pleşan a primit undă verde pentru a "promova" de la echipa secundă.

Golanski acceptă prelungirea
Steaua va rezolva în zilele următoare şi situaţia lui Pawel Golanski. Polonezului îi expiră contractul în vara viitoare şi, după ce a ezitat să semneze o nouă înţelegere, i-a anunţat pe şefi că va parafa propunerea de prelungire pe încă 3 ani. Noul contract va avea scadenţa în iunie 2014, cu acelaşi salariu anual de 140.000 de euro.

Poate face două echipe
În două săptămîni, Stoichiţă va avea la dispoziţie toţi jucătorii din lot pentru a-i folosi chiar din primul minut. În total, vor fi 26, oricînd putînd face două echipe diferite.

"Stoichiţă va avea la dispoziţie un superlot şi cred că Steaua va deveni imposibil de învins" - Valeriu Argăseală, preşedinte Steaua

10 luni au trecut de la ultimul meci în care Pleşan şi Ovidiu Petre au jucat împreună în prima echipă: Steaua - Fiorentina 0-1, pe 10 decembrie 2008

2,6 milioane de euro au costat Pleşan şi Ovidiu Petre, ambii fiind achiziţionaţi de la Poli Timişoara

10-12-2009, 04:07 PM
"Mă gândeam să mă las!"

Nigerianul a povestit pentru ProSport calvarul pe care l-a trăit la clinica de la Bologna

"Uite că m-am întors!". Aşa a început discuţia cu Ifeanyi Emeghara. Un jucător încadrat la capitolul "ţepe" după ce a apucat să joace pentru Steaua doar câteva meciuri, înainte de a fi trimis la Bologna pentru recuperare.

O recuperare care părea că va ţine la nesfârşit. Dar iată că, după un an şi jumătate, nigerianul a fost iar pe gazon într-un meci al Stelei. Emeghara a fost titular şi a jucat întreaga primă repriză a amicalului cu FC Snagov, încheiat cu victoria roş-albaştrilor, 3-0. Fotbalistul venit de la Timişoara a făcut chiar furori, arătând că poate fi unul dintre oamenii de bază ai roş-albaştrilor.

"Mă doare tot corpul!"
L-a ascultat tot timpul pe Stoichiţă, a alergat cât a putut şi, mai ales, a trebuit să suplinească şi lipsa de formă a colegului său de pe banda stângă, mijlocaşul Grzelak. "E, nu ştiu dacă chiar o să pot să intru direct de acum. Gândiţi-vă că de-abia am început antrenamentele cu mingea. Şi, în plus, acum mă dor mai multe locuri din corp, nu doar genunchii", râde Emeghara, arătând spre picioarele la care a suferit operaţiile care puteau să-i curme cariera. "Trebuie să revin, măcar pentru colegi. Dorinţa e prea mare şi încerc să mă pregătesc ca să pot să fiu apt cât mai repede posibil", spune fotbalistul. Medicii Stelei spun că, dacă totul va decurge normal, revenirea se va produce luna viitoare.

"Ovidiu Petre mi-a fost singurul suport acolo"
Emeghara a petrecut la clinica de la Bologna un an şi jumătate. "Sincer, m-am gândit să mă las de fotbal! Şi nu doar o dată! Numai că am stat şi m-am gândit că nu ştiu să fac altceva. În plus, iubesc fotbalul. Aşa că mi-am zis că trebuie să merg mai departe orice-ar fi", a povestit nigerianul. Fundaşul vede însă şi partea plină a paharului şi a explicat şi despre singurul câştig al perioadei "Bologna": "Am câştigat un bun prieten, pe Ovidiu Petre. Mi-a fost singurul suport acolo, revenim şi în acelaşi timp pe teren".

"Gigi Becali mi-a fost alături"
Ifeanyi Emeghara a vorbit şi despre situaţia tensionată care există în acest moment la club între patron şi suporteri. "N-aş vrea să spun prea multe, dar patronul mi-a fost aproape într-un moment foarte greu al carierei. Ştiu că acum e şi el într-un moment greu şi sper să-l răsplătesc prin evoluţiile mele. Cât despre suporteri, avem nevoie de ei şi de răbdarea lor. Atât!", a spus nigerianul.

"Cei de la naţionala Nigeriei m-au mai sunat din când în când, dar, oricum, naţionala nu e o prioritate pentru mine acum. Ştiu că în trecut s-a interesat de mine Olympique Marseille, dar acum am doar Steaua în cap", Ifeanyi Emeghara, fundaş Steaua

"Citeam cărţi religioase"

Un alt beneficiu al perioadei petrecute la clinica de recuperare de la Bologna a fost, în viziunea lui Emeghara, faptul că a avut foarte mult timp liber la dispoziţie pentru lectură. "Am citit foarte mult, în special cărţi religioase. Eu sunt creştin, iar acolo am avut mai mult timp să mă gândesc la Dumnezeu", a explicat nigerianul. Interesant este că declaraţia de mai sus a dat-o, în aceeaşi formă, şi Gigi Becali la ieşirea din puşcărie.

10-12-2009, 04:07 PM
Mihai Stoichiţă a semnat contractul cu Steaua!

Mihai Stoichiţă este, începând de astăzi, antrenorul Stelei cu acte în regulă. Gigi Becali a declarat că a fost informat de Valeriu Argăseală că tehnicianul a parafat un contract pe un an de zile.

"Acum vin de la Parchet, mă îndrept spre palat! Am vorbit cu Vali (n.r. Argăseală)! El mă aşteaptă acolo, e cu Panduru şi cu Stoichiţă. Mi-a spus că Mihai a semnat deja un contract pe un an de zile! Obiectivul său e clasarea pe unul din locurile 1-3. Dacă şi-l va îndeplini, va rămâne în continuare la Steaua! Dacă va câştiga Europa League, stă 100 de ani la Steaua, stă până moare. Aşa e la Steaua: câştigi, rămâi! Dacă nu, pleci! ", a declarat Becali.

Mihai Stoichiţă a preluat banca tehnică a grupării din Ghencea după înlăturarea lui Cristiano Bergodi, care a survenit imediat după semieşecul din grupele Europa League, cu Sheriff Tiraspol (0-0). "Lippi" a fost instalat în acea seară la cârma echipei, fără să semneze însă un contract cu "roş-albaştrii".

Tehnicianul se află la al treilea mandat la Steaua, fiind pentru a doua oară antrenor principal. De când a preluat echipa, Stoichiţă este neînvins, având următorul bilanţ: 2 victorii (1-0 cu Pandurii, în Liga 1, şi 2-0 cu FCM Bacău în Cupa României Timişoreana) şi 3 egaluri (0-0 la Enschede, cu Twente, în grupele Europa League, 1-1 în Liga 1 cu Gloria Bistriţa şi 0-0 cu FC Braşov, tot în campionatul intern).

10-12-2009, 04:08 PM
"Am semnat pe un an!"

Chiar dacă are deja 5 partide la cârma grupării din Ghencea în noul mandat, Mihai Stoichiţă a semnat abia astăzi cu Steaua. Tehnicianul a parafat o înţelegere pe un an şi declară că obiectivul este clasarea pe podium la finalul acestui sezon din Liga 1.

"Am semnat contractul cu Steaua pe 1 an de zile. Nu am nicio clauză în contract, iar obiectivele sunt cele spuse de domnul Becali. Am primit promisiunea că primele jucătorilor vor fi achitate la zi în această săptămână. Rămâne să mai vorbim cu băieţii. Legat de un viitor secund, deocamdată nu am discutat. Mă voi gândi şi voi anunţa zilele următoare.", a declarat Mihai Stoichiţă.

10-12-2009, 07:00 PM
Mihai Stoichiţă a semnat un contract valabil un sezon cu gruparea din Ghencea

Patronul Stelei, Gigi Becali, a anunţat, luni, că tehnicianul Mihai Stoichiţă a semnat un contract valabil pe un sezon cu formaţia din Ghencea şi a precizat că obiectivul său va fi clasarea pe unul din primele 3 locuri în Liga I.

"Stoichiţă a semnat pe un an de zile, e gata. Ca obiectiv are clasarea pe unul dintre locurile 1-3. Dacă îl îndeplineşt,e rămâne în continuare. Dacă se întâmplă să câştige Liga Europa stă 100 de ani la Steaua. Aşa e aici, dacă ai performanţă stai, dacă nu, pleci", a declarat Gigi Becali.

Tehnicianul roş-albaştrilor a afirmat că a discutat cu oficialii clubului şi a primit din partea acestora promisiunea că primele jucătorilor vor fi achitate în cel mai scurt timp, adăugând în în perioada următoare va anunţa şi cine va ocupa funcţia de antrenor secund la Steaua.

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, managerul general Basarab Panduru, antrenorul Mihai Stoichiţă şi patronul Gigi Becali s-au întâlnit luni la reşedinţa finanţatorului din Aleea Alexandru, acolo unde tehnicianul a semnat înţelegerea cu gruparea din Ghencea. Becali a ajuns mai târziu la discuţii, pentru că luni dimineaţă a fost chemat la parchet.

Mihai Stoichiţă a fost numit antrenor la Steaua după partida cu Şerif Tiraspol din Liga Europa, scor 0-0, atunci când italianul Cristiano Bergodi a fost demis. Tehnicianul a condus până acum formaţia din Ghencea fără să aibă un contract semnat.

De când a preluat echipa, Stoichiţă este neînvins, el înregistrând până acum două victorii, cu Pandurii Tg. Jiu (Liga I, scor 1-0) şi FCM Bacău (Cupa României, scor 2-0) şi trei rezultate de egalitate cu Twente (Liga Europa, scor 0-0), FC Braşov (Liga I, scor 0-0) şi Gloria Bistriţa (Liga I, scor 1-1).

10-12-2009, 07:01 PM
Stoichiţă spune că nu are niciun obiectiv pe banca grupării din Ghencea

Antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, a declarat, luni, că în angajamentul pe care l-a semnat cu gruparea roş-albaştră nu există nicio clauză de obiectiv, dar cu toate acestea el trebuie să formeze o echipă competitivă, care să obţină cât mai multe victorii în toate competiţiile.

"Am semnat cu formaţia de seniori a Stelei care evoluează în Liga I pe un an, cu drept de prelungire pe încă unul. N-am antrenat niciodată la juniori sau la echipa a doua a vreunui club. Am parafat o grămadă de contracte la viaţa mea, nu am cum să fiu păcălit. Durata acestui angajament a fost determinată de faptul că depindem de foarte multe lucruri care sunt în jurul nostru. Nu am obiectiv, dar trebuie să formez o echipă, iar dacă vom câştiga toate meciurile, va fi cu atât mai bine. Nu am nicio clauză de reziliere în caz de demitere, nu m-au adus la echipă să mă demită. Este un contract în care niciuna dintre părţi nu a încercat s-o păcălească pe cealaltă", a spus Mihai Stoichiţă.

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, managerul general Basarab Panduru, antrenorul Mihai Stoichiţă şi patronul Gigi Becali s-au întâlnit luni, la reşedinţa finanţatorului din Aleea Alexandru, acolo unde tehnicianul a semnat înţelegerea cu gruparea din Ghencea. Becali a ajuns mai târziu la discuţii, pentru că luni dimineaţă a fost chemat la Parchetul General.

Mihai Stoichiţă a fost numit antrenor la Steaua după partida cu Şerif Tiraspol din Liga Europa, scor 0-0, atunci când italianul Cristiano Bergodi a fost demis. El a pregătit până acum formaţia din Ghencea fără să aibă un contract semnat.

Steaua este neînvinsă în cele cinci meciuri cu Stoichiţă pe bancă, înregistrând două victorii, cu Pandurii Tg. Jiu (Liga I, scor 1-0) şi FCM Bacău (Cupa României, scor 2-0) şi trei rezultate de egalitate, cu Twente (Liga Europa, scor 0-0), FC Braşov (Liga I, scor 0-0) şi Gloria Bistriţa (Liga I, scor 1-1).

10-12-2009, 07:02 PM
Avocatul lui Bergodi spune că numirea lui Stoichiţă va fi un atu pentru clientul său la FIFA

Avocatul lui Cristiano Bergodi, Bogdan Tohăneanu, a declarat, luni, că semnarea contractului dintre Steaua şi Mihai Stoichiţă va fi o probă concludentă în dosarul depus la FIFA, deoarece demonstrează că italianul a fost demis din funcţia pe care o ocupa.

"Numirea oficială a antrenorului Mihai Stoichiţă pe banca Stelei nu face decât să demonstreze motivul pentru care Bergodi a fost demis şi pentru care nu a fost lăsat să antreneze. Orice încercare de negare a acestei realităţi nu îşi are rostul. Faptul că Stoichiţă a semnat un contract cu Steaua arată intrarea în normalitate. Odată cu parafarea angajamentului lui Stoichiţă, avem încă o probă concludentă la dosar, o dovadă care ne va ajuta la FIFA", a spus Bogdan Tohăneanu.

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat că nu intenţionează să-i achite niciun ban lui Cristiano Bergodi în urma demiterii acestuia, ba mai mult, acesta vrea să se judece cu tehnicianul italian căruia pretinde că i-a dat 200.000 de euro în momentul venirii sale. Argumentele latifundiarului se bazează pe faptul că în contractul tehnicianului italian nu scrie că acesta a semnat cu prima echipă a Stelei şi, de asemenea, că demiterea publică nu s-a transformat într-o demitere oficială. Din aceste motive, Gigi Becali l-a chemat pe Bergodi la club, dar acesta din urmă a refuzat, motivând că a fost demis public.

Antrenorul Cristiano Bergodi a fost înlocuit la 17 septembrie cu Mihai Stoichiţă, după meciul Stelei cu Şerif Tiraspol, din Liga Europa.

10-14-2009, 03:36 PM
Stoichiţă: "Accept orice umilinţă ca Steaua să meargă înainte"

Mihai Stoichiţă, antrenorul Stelei, spune că este capabil să accepte orice umilinţă pentru a ajuta echipa să meargă mai departe.

"Poate că sînt sclav, sînt mizerabil, sînt cum doresc suporterii să fiu. Accept, am venit la Steaua cu inima deschisă şi îmi doresc şi cred că pot să fac performanţă. Sînt dispus să înfrunt orice umilinţă pentru ca Steaua să meargă înainte", a spus Mihai Stoichiţă la GSP TV.

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
61 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut