Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 4 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Unirea Urziceni
11-01-2009, 11:58 AM
RE: Ştiri Unirea Urziceni
"Am fost net superiori Craiovei! Aveam mare nevoie de victorie!"

Campioana României, Unirea Urziceni, a reuşit să câştige meciul cu Craiova (scor 3-2) printr-un gol marcat la ultima fază a meciului. Mititelul dă vina pe ghinion, însă Meme Stoica spune că Unirea a fost net superioară.

"S-a marcat în ultimul nou, dar meciul a fost la discreţia noastră. Craiova a egalat la primul şut pe spaţiul porţii. Am fost net superior la toate capitolele. A fost un meci spectaculos. Important e că am câştigat, aveam mare nevoie de victoria asta. Craiova ar trebuie să fie în primele 6, are jucători de calitate. Arbitrul nu ştiu ce a arbitrat, eu nu am înţeles nimic. În unele momente nu a aplicat regulile jocului. Dacă vrem arbitrii străini, atunci să avem arbitrii străini. Arbitrul din seara asta a condus un singur meci în Ucraina. Cei care aduc arbitrii străini cred că vor să ne descurajeze şi ne aduc arbitrii care nu arbitrează pe nicăieri. Nu se poate aşa ceva. Nu noi am cerut arbitrii străini, ci cei de la Craiova, noi doar am fost de acord", a spus Meme Stoica la Fanatik Show

"Nu cred că vom conta pe Fernandesîmpotriva celor de la Rangers!"
Unirea Urziceni a reuşit să câştige meciul cu Universitatea Craiova, scor 3-2, însă a pierdut un jucător important. Bruno Fernandes s-a accidentat în debutul reprizei secunde şi sunt şanse mari ca el să rateze meciul cu Glasgow Rangers, din Liga Campionilor. Încă nu se ştie cât de grav este lovit jucătorul, însă Meme Stoica spune că sunt şanse mici ca el să fie apt până la ora partidei: "Cu Glasgow Rangers o să fie foarte greu. Bruno Fernandes s-a accidentat şi sperăm că nu e grav. Dar nu cred că putem conta pe el în meciul cu Glasgow Rangers", a spus managerul ialomiţenilor la DigiSport, în cadrul emisiunii Fanatik Show

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-01-2009, 10:41 PM
"Am avut ocazii mai clare decât un penalty!"

Mihai Stoica, managerul Unirii Urziceni, a declarat că victoria echipei sale în partida contra celor de la Universitatea Craiova este meritată, formaţia ialomiţeană având cele mai mari oportunităţi de a marca. Oficialul echipei din Urziceni afirmă că succesul din partida de aseară poate reprezenta un reviriment pentru Unirea, care nu mai câştigase în campionat de trei partide.

"Eu când vorbesc, de regulă aduc argumente. Am meritat victoria cu Craiova. Ei nu au avut nicio ocazie în afară de cele două goluri. În prima repriză am fost numai noi pe teren, iar în cea de-a doua am avut foarte multe ocazii. Am avut ocazii mai clare decât un penalty. Unirea nu câştigase în campionat de 3 meciuri", a declarat Mihai Stoica la sport.ro.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
11-02-2009, 03:03 PM
Raducan: "Am aflat destul de multe despre Rangers, chiar daca meciul a fost oprit"

Directorul sportiv al echipei Unirea Urziceni, Narcis Raducan, sustine ca a apucat sa adune informatii pretioase de la meciul dintre Glasgow Rangers si Dundee United, chiar daca s-a jucat o singura repriza din aceasta partida, oprita de arbitru la pauza din cauza ca suprafata de joc devenise impracticabila.

Oficialul ialomitenilor a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca a remarcat probleme in compartimentul defensiv al adversarilor din Liga Campionilor.

"A fost un teren prost la meciul dintre Dundee si Rangers. Dupa emotiile traite in avion, nu am vazut nimic, pentru ca arbitrul a oprit partida la pauza, din cauza ca nu se mai putea juca pe acel gazon. A fost o prima repriza buna in ciua faptului ca a plouat foarte tare. Mingea incepea sa nu mai sara, pentru ca se imbibase suprafata de joc cu apa. In ceea ce ne priveste, am aflat destul de multe. La pauza arbitrul a anuntat ca nu se mai continua meciul. Oamenii de acolo sunt obisnuiti, pentru ca aici sunt astfel de ploi destul de des, mai ales in sezonul acesta. Poate ei sunt cei mai castigati, pentru ca mai vad meciul inca o data. Cei de la Rangers au alternat actiunile buna cu anumite brese in aparare, asa cum a fost si in meciurile premergatoare partidei din tur cu noi. A fost acelasi angajament foarte bun si o atitudine pozitiva din partea lor. Au si inscris un gol, dar pe partea defensiva au avut probleme, iar Dundee a dat si doua bare si a avut mai multe oportunitati", a declarat Narcis Raducan, in cadrul emisiunii "Gol dupa gol".

11-02-2009, 04:03 PM
Elev sau înlocuitor?

Proaspăt demis de la Livorno, italianul Gennaro Ruotolo a asistat la ambele partide ale Unirii de săptămîna trecută.

Antrenorul momentului în România, Dan Petrescu, e profesor pentru italieni. Prietenul său de pe vremea cînd evoluau împreună la Genoa, Gennaro Ruotolo, a fost în România pentru a o urmări pe Unirea Urziceni. Italianul, care în urmă cu 10 zile a fost dat afară de la Livorno, formaţie din Seria A, a văzut pe viu ultimele două meciuri ale Unirii, 0-1 cu Braşov, în Cupă, şi 3-2 cu Craiova, în Liga I. Surse autorizate susţin că Ruotolo a asistat şi la două şedinţe de pregătire ale ialomiţenilor.

Chiar dacă se vorbeşte tot mai mult de o eventuală plecare a lui Petrescu de la Urziceni, impresarul Victor Becali, cel care l-a însoţit peste tot pe italian în România, susţine că Ruotolo nu a venit să-i ia locul "Bursucului": "E prieten bun cu Dan, au jucat împreună în Serie A. A venit să vadă cîteva meciuri din România, să cunoască nivelul fotbalului românesc, a urmărit şi alte partide, nu doar ale Unirii. Nu se pune problema să vină să lucreze în Liga I".

11-02-2009, 04:04 PM
Mihai Stoica: "Sînt sigur că mulţi se vor bucura dacă vom rata calificarea în primăvară"

Managerul Unirii Urziceni, Mihai Stoica, crede că o eventuală necalificare a echipei sale în primăvara europeană ar reprezenta un motiv de bucurie pentru anumite persoane din fotbalul românesc.

"Vom avea un meci greu cu Rangers miercuri, va fi dificil să repetăm prestaţia din meciul tur. Ne e greu să ştim la ce nivel se află scoţienii acum, pentru că astăzi au jucat doar o repriză, meciul lor fiind întrerupt din cauza ploii. Noi vom încerca să ne impunem şi să calificăm o echipă românească din nou în primăvara europeană după o pauză de 3 ani. Dan Petrescu a făcut acel pariu că jucătorii nu vor mai reuşi nimic în grupă, dar sînt sigur că speră să-l piardă. Eu sînt de partea jucătorilor. Sînt sigur că mulţi vor sări de bucurie dacă am rata calificarea", a spus Mihai Stoica la televiziunea sportro.

11-02-2009, 04:04 PM
Mihai Stoica: "N-am obişnuit să avem arbitraje împotriva noastră"

Managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a atacat din nou arbitrajul în meciul cu Universitatea Craiova, spunînd că este dezamăgit de atitudinea şefilor fotbalului românesc faţă de aceste greşeli foarte mari.

"Victoria noastră e pe deplin meritată pentru că la 2-2 am avut cîteva ocazii imense, iar Craiova a avut numai una. Atunci contează. Oricum, şi golul lor a fost marcat după un fault foarte grav al lui Trică. Nu e normal, dar ne-am obişnuit să avem arbitraje împotriva noastră. Nu înţeleg de ce Dumitru Dragomir spune numai de Dinamo cînd este dezavantajată, pe noi nu ne-a menţionat niciodată. Se pare că unora le place să mă vadă pe mine şi pe Dan Petrescu în tribună, dar nu o să scape aşa de uşo de noi", a spus Mihai Stoica la "Recursul Etapei", pe GSPTV.

11-02-2009, 06:28 PM
Eroul lui Urziceni a vrut să se lase de fotbal

Sorin Frunză a fost la un pas să renunţe să joace după ce fusese trimis de Hizo în Liga a II-a.

Mijlocaşul Sorin Frunză a marcat în meciul cu Universitatea Craiova (scor 3-2) prima sa dublă de când s-a transferat la Unirea Urziceni.

Sorin a dezvăluit după partidă că Bilaşco şi Onofraş, colegii săi de la Unirea, au prevestit că va marca.

"Aşa a vrut Dumnezeu să se termine acest meci. Victoria asta este o gură de oxigen pentru meciul din Liga Campionilor, dar acolo sigur va fi un alt scenariu. Onofraş şi Bilaşco mi-au prezis că voi înscrie cu Craiova", a spus fotbalistul.

Povestea lui Frunză este tumultoasă. În 2006 a fost trimis de Viorel Hizo, antrenorul de atunci al FC Vaslui, la echipa a doua, iar finalul sezonului de atunci l-a prins în Liga a II-a, la FC Botoşani.

"Am fost la un pas să mă las de fotbal. Bine că nu am făcut-o, întrucât ratam să joc în Liga Campionilor", şi-a amintit Frunză.

În 2008, Adrian Porumboiu, finanţatorul echipei FC Vaslui, l-a acuzat că ar fi vândut mai multe meciuri, printre care şi cel cu Steaua, când era antrenor Dorinel Munteanu, după care a fost luat de Mihai Stoica la Unirea Urziceni.

Înaintea meciului cu Glasgow Rangers, veştile din tabăra Unirii nu sunt bune. Fundaşul Bruno Fernandes a fost victima unui contact mai dur cu un jucător oltean şi şefii clubului ialomiţean susţin că sunt şanse minime ca el să evolueze miercuri cu Rangers.

"Cu Rangers o să fie foarte greu, mai ales că Bruno Fernandes s-a accidentat şi nu cred că putem conta pe el", a spus Meme Stoica.

Fundaşul de culoare a stat la originea golului doi al ialomiţenilor pe "Ibrox Park", venit în urma unei execuţii cu călcâiul. Dacă Fernandes nu va putea fi recuperat, cel mai probabil în locul său va fi titularizat Mehmedovic.

Rangers vrea să spele «cea mai mare umilinţă din istorie»
Meciul de ieri dintre Dundee United şi Glasgow Rangers a fost suspendat la pauză din cauza ploii torenţiale abătute asupra stadionului gazdelor.

Rangers reuşise să deschidă scorul prin Davis, în minutul 29, dar centralul a luat decizia întreruperii partidei din cauza condiţiilor extrem de vitrege. Liga Scoţiană urmează a decide data reluării acestei întâlniri.

Astfel, Rangers vine la Bucureşti după o jumătate de antrenament în prima ligă scoţiană, în speranţa că va reuşi să spele „cea mai mare umilinţă din istoria clubului" pe Ghencea, cu Unirea.

Meme: "Frunză este departe de ceea ce poate"
Managerul general al Unirii, Mihai Stoica, a fost reţinut în a-l lăuda pe mijlocaşul ialomiţean.

"Sorin Frunză este departe de ceea ce poate. Important este că şi atunci când nu îi iese jocul, aleargă foarte mult", a spus Stoica.

"Important este că după victoria cu Universitatea suntem aproape de echipele din vârful clasamentului. Nu se pune problema de reviriment. Când vom lega două victorii vom putea vorbi de aşa ceva", a mai spus Meme.

11-02-2009, 06:31 PM
"România, fii alături de noi!"

Echipa teribilă a lui Dan Petrescu le cere românilor să-i ţină pumnii în lupta pentru ieşirea din grupele Ligii Campionilor. La următoarea partidă, cea cu Rangers, care va avea loc pe stadionul Steaua, ialomiţenii speră să joace din nou în faţa a peste 15.000 de suporteri.

Vor ca stadionul Ghencea să fie plin
Echipa are mari şanse de a depăşi faza grupelor şi a ajunge în optimile competiţiei şi, în acest sens, o victorie în partida cu scoţienii pe teren propriu este obligatorie. "Am vrea ca la meciul de miercuri, din Ghencea, să fie cel puţin la fel de multă lume în tribune, ca la partida cu Stuttgart, să ne împingă de la spate, aşa cum au făcut-o atunci. Cu tribunele pline putem obţine încă un rezultat mare", spun, la unison, jucătorii Unirii Urziceni, completaţi de Dan Petrescu: "Am început să avem şi noi suporteri în toată ţara şi nu a mai trebuit să cumpărăm bilete pentru prieteni şi pentru f amilie ca să avem pe cineva care să ne încurajeze în deplasare. După partida din Scoţia, am primit un telefon de felicitare de la o cunoştinţă din Severin, care mi-a spus că lumea a ieşit în stradă pentru a sărbători victoria".

Au chiar şi fani scoţieni
Pe lângă numeroşii suporteri din toate colţurile României, pe site-urile de socializare, "Chelsea de Bărăgan" are şi fani englezi, sârbi, francezi, argentinieni, uruguayeni sau scoţieni. Suporterii lui Celtic Glasgow (foto dreapta) au adoptat imediat micuţul club românesc, după ce i-a umilit pe rivalii de la Rangers, în Liga Campionilor.

11-02-2009, 06:33 PM
Marcel Raducanu: "Dan Petrescu e baiat destept"

Fostul international Marcel Raducanu apreciaza strategia lui Dan Petrescu de a pune pariu cu jucatorii sai ca nu vor mai cuceri niciun punct in Liga Campionilor de acum incolo.

Ex-jucatorul Borussiei Dortmund a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca cea mai mare greseala pe care o fac cluburile din Romania este ca nu dau sanse tinerilor si folosesc fotbalisti de import.

"E baiat destept Dan Petrescu. E baiat destept ca a facut pariu cu jucatorii ca nu o sa mai ia niciun punct in Liga Campionilor. Imi place cand vin unii cu idei noi", a declarat Marcel Raducanu, in cadrul emisiunii "Gol dupa gol".

"Am scoala de fotbal de 15 ani. La ora actuala sunt intre 85-90 de copii pe luna la scoala mea de fotbal. Eu fac contract pe trei luni cu copiii, pentru inceput. Parintii fac un contract pe cel putin trei luni. Dupa acest timp se prelungeste contractul, daca sunt de acord ambele pati. Daca ei vor sa renunte, atunci nu mai vine copilul. Si eu ii anunt, la finalul celor trei luni, daca acel copil are perspective sau nu, pentru ca eu nu pot sa il fac Maradona daca el nu are talent. Este greu sa spun ce se intampla in Romania. Eu nu am mai fost in Romania de multi ani si nu stiu cum se antreneaza copiii sau ce conditii au. Eu cred ca avem jucatori buni in Romania, dintre tineri, nu din cei adusi din strainatate, din Brazilia. La cluburi se fac multe greseli, pentru ca nu li se da o sansa copiilor buni de la noi", a mai spus fostul international roman.

"Cand eram mic, ma uitam pe la Dobrin si Dumitrache, ca sa invat"
Marcel Raducanu a spus ca stilul de joc si l-a format "furand meserie" de la jucatorii mari pe care ii privea cu interes la inceputurile carierei: "Eu am avut talent, pentru ca, daca nu il aveam, puteam sa muncesc eu cat voiam, ca nu puteam sa fac tot ce am facut in aceasta viata. Cand eram mic ma uitam pe la Dobrin si Dumitrache, ca sa invat. Am mai furat de la unul, de la altul si mi-am facut stilul meu de joc".

"Am fost singurul roman care am jucat la Seara Legendelor din acest an, care a avut loc la Hamburg. Am fost invitat sa joc alaturi de jucatori precum Matthaus si alte glorii ale fotbalului german, cei care au castigat campionatul mondial in 1990. Eu mi-am pregatit toalele pentru festivitate, mi le-am calcat, le-am aranjat, dar le-am uitat acasa si am ajuns acolo in blugi. Cand i-am vazut pe ceilalti ca erau numai costume si erau si sotiile lor cu sanii mari, eu le-am zis ca sunt soferul autocarului, ca imi era rusine. Eu oricum am fost mereu mai timid", a incheiat Raducanu.

11-03-2009, 04:14 PM
Dan Petrescu spune că jucătorii săi au o datorie faţă de club şi ţară

Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a declarat într-un interviu că este foarte strict cu fotbaliştii săi şi vrea ca aceştia să fie la fel de concentraţi în meciul cu Rangers ca şi în partida pe care au câştigat-o cu 4-1, informează ediţia online a The Scottish Sun.

"Petrescu a găsit reţeta succesului şi a ajutat mica echipă să câştige titlul în faţa giganţilor din Bucureşti. La meciul din Glasgow a dărâmat-o pe Rangers, reuşind o incredibilă victorie cu 4-1. Walter Smith trebuie să ştie că rivalul său nu-şi va lăsa jucătorii să fie luaţi de val în meciul de miercuri seară", scrie cotidianul scoţian.

"Le-am spus băieţilor că am o datorie faţă de acest club. Ei trebuie să se simtă îndatoraţi faţă de mine, de club, de angajaţi şi chiar de ţară. Rezultatul în faţa lui Rangers a demonstrat că înţeleg motivaţia de la antrenamente. Eu am metodele mele de lucru. Nu-mi place să dau amenzi, dar jucătorii ştiu că trebuie să muncească din greu", a spus Dan Petrescu.

Tehnicianul Unirii a adăugat că fotbaliştii care consideră că antrenamentele sunt prea dure trebuie să muncească la şedinţa de pregătire mai mult decât restul colegilor. "Ţinem evidenţa tuturor. Cred că erau speriaţi când le-am spus asta în prima zi. Dinu Todoran a venit să-mi mulţumească. Când a venit la Unirea se întreba dacă la vârsta lui poate să menţină ritmul pe care îl vreau. Pentru mine nu contează vârsta, ci mentalitatea. Mulţi cred că nu poţi progresa după ce faci 30 de ani, dar eu sunt cel mai bun exemplu. Cea mai bună perioadă din cariera mea a fost între 29 şi 33 de ani, când eram la Chelsea", a explicat antrenorul.

"Doctorul clubului le dă jucătorilor cafea şi ciocolată înainte de meciuri, pentru a-i relaxa şi a le da energie", a mai spus Dan Petrescu. Mijlocaşul Tiberiu Bălan a afirmat că metodele lui Petrescu s-au dovedit să fie foarte bune. "El ne-a învăţat să învingem, este nebun după fotbal. Este implicat în tot felul de detalii pe care le putem considera fără importanţă. De exemplu, ne spune să bem numai apă plată. Dacă eşti prins cu o sticlă cu suc ai probleme. Dacă vrei ghete noi nu trebuie să le iei colorate. Spune că nu acceptă lucruri imature şi că fotbaliştii trebuie să poarte numai ghete negre. Până să vin la Urziceni nu realizam ce înseamnă să dai totul pe teren. Petrescu este dur, dar spune că jucătorii români fac treabă numai dacă muncesc din greu. Avea dreptate", a spus jucătorul.

Petrescu s-a referit şi la ofertele pe care le-a avut: "Cred că pe lista Federaţiei Poloneze eram pe locul al treilea. Am oferte şi din Italia, dar adevărul este că nu voi pleca de la Unirea".

Partida dintre Unirea Urziceni şi FC Rangers are loc miercuri, pe stadionul Steaua, în Grupa G a Ligii Campionilor.

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
132 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut