Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Steaua Bucureşti
11-07-2009, 04:53 PM
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Traiasca mareata conducere din Ghencea. Hail Jiji!

Vai de mama noastra....

''Football is a beautiful game and it needs to be played beautifully!'' Brian Clough
Vizitează site-ul acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-07-2009, 05:50 PM
Mihai Onicaş are fisură la peroneul drept şi va fi indisponibil până în luna ianuarie

Mijlocaşul stelist Mihai Onicaş a fost diagnosticat cu fractură incompletă la peroneul piciorului drept şi va fi inapt până în ianuarie, a anunţat, sâmbătă, clubul din Ghencea.

"După efectuarea mai multor serii de investigaţii medicale, Mihai Onicaş a fost diagnosticat cu fractură incompletă (fisură), fără deplasare, a peroneului piciorului drept, post-contuzie suferită în timpul partidei cu Gloria Bistriţa, din Cupa României. Gravitatea accidentării nu impune o intervenţie chirurgicală, dar necesită o perioadă de reabilitare medicală de minimum două luni", se arată într-un comunicat postat pe site-ul Stelei.

Onicaş este aşteptat să înceapă pregătirea normală odată cu echipa în luna ianuarie a anului 2010.

Mijlocaşul Mihai Onicaş a jucat în meciul de Cupă cu Gloria Bistriţa până în minutul 81, când l-a lovit pe Borbely, iar arbitrul Istvan Kovacs i-a acordat direct cartonaşul roşu.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
11-07-2009, 05:58 PM
"Sper ca Steaua să ia titlul şi să ne bucurăm împreună la vară"

Pe banca uneia dintre nucile tari ale seriei C3, Inter Clinceni, fostul stelist Eric Lincar a comentat şi situaţia actuală a clubului din Ghencea, care păstrează şanse reale de îndeplinire a unui obiectiv doar în campionatul Ligii I: "Două dintre obiective s-au dus, Cupa şi calificarea din grupele Europa League. Le rămâne campionatul, unde sper să cucerească titlul şi să ne bucurăm împreună la vară".

Fostul mijlocaş a vorbit şi despre războiul dintre suporterii Stelei şi finanţatorul Gigi Becali, opinând că din acest conflict cel mai mult are de suferit însăşi echipa. "Este păcat de ce se întâmplă acum. Jucătorii pierd cel mai mult, pentru că nu au sprijunul suporterilor. Personal, cred că nu mai există nicio şansă de împăcare. Cu suporterii alături, aportul echipei ar fi altul".

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
11-07-2009, 06:02 PM
Cristian Tănase se lasă aşteptat

Mihai Stoichiţă a încercat să-l surprindă joi pe Christoph Daum prin titularizarea lui Cristi Tănase. O premieră de la venirea în Ghencea, folosirea mijlocaşului din primul minut nu a fost de bun augur însă, pentru că realizările sale au fost limitate.

La Istanbul, lui Tănase i s-a pregătit un rol inedit, acela de al doilea vârf. Cu toate că ştia că fotbalistul nu e obişnuit cu acest post, Stoichiţă a preferat să rişte, şi a pierdut. Chiar dacă, la final, cifrele lui "Dodel" au fost printre cele mai slabe, el a fost apărat ieri de oamenii de fotbal.

Vine după o accidentare de durată
Primul argument care s-a folosit în apărarea fostului piteştean a fost perioada lungă de indisponibilitate, pentru că intervalul de recuperare după ruptura musculară de la gamba dreaptă a fost presărat cu fel de fel de recidive. "S-a văzut la Tănase că nu şi-a intrat în ritmul obişnuit, lipsa meciurilor fiind principala cauză, însă, când baloanele au ajuns la el, n-a dezamăgit" a fost declaraţia selecţionerului de la tineret, Emil Săndoi. Ideea a fost susţinută şi de Gabi Balint: "Trebuie să avem răbdare cu Tănase. Să nu uitaţi că el vine după o accidentare. Am observat că Stoichiţă l-a folosit pe un alt post faţă de ce juca la FC Argeş şi s-a descurcat bine".

N-a jucat pe postul lui
Pe lângă problemele medicale repetate, apărătorii de conjunctură ai fotbalistului susţin că acesta a fost trimis să joace şi o partitură pe care nu o stăpâneşte foarte bine, cea a atacantului retras. "Tănase este un fotbalist bun, Stoichiţă ar trebui să-l folosească pe partea stângă", a spus Emeric Ienei. Fostul tehnician a fost completat şi de Ilie Dumitrescu. "Tănase este un fotbalist util Stelei, deoarece poate juca pe mai multe posturi la mijlocul terenului, totul depinzând şi de sistemul pe care îl va folosi Mihai Stoichiţă" a fost sugestia fostului căpitan din Ghencea.

Cifrele lui Tănase
62 de minute jucate
6 baloane pierdute din cele 18 jucate
0 Tănase nu a reuşit niciun şut la poartă în partida de la Istanbul

11-08-2009, 05:59 PM
Dramă pentru Onicaş!

Mijlocaşul central al Stelei a suferit o fisură de peroneu şi va reveni la antrenamente abia la începutul anului viitor.

Ghinioanele se ţin lanţ de jucătorii Stelei în ultima perioadă. Unul dintre cei mai talentaţi tineri fotbalişti din lotul echipei antrenate de Mihai Stoichiţă este nevoit să ia o pauză de cel puţin două luni. Onicaş a suferit în timpul partidei cu Gloria Bistriţa din Cupa României o fractură incompletă, adică o fisură, a peroneului drept. Mijlocaşul în vîrstă de 19 ani va reveni la antrenamentele echipei abia la începutul anului viitor.

Gsp a cerut părerea unui renumit ortoped, doctorul Lucian Diaconescu de la Spitalul Sfîntul Ioan. "Fotbalistul a avut noroc, pentru că putea să fie vorba de o fractură completă şi atunci vorbeam direct de operaţie. În situaţia de faţă însă el are nevoie de cel puţin o lună pentru a i se suda osul, iar apoi trebuie să înceapă recuperarea sportivă, pentru că muşchii se vor atrofia. Mai devreme de două luni e imposibil să revină pe teren", a spus Diaconescu.

Onicaş în acest sezon
» a jucat 8 meciuri din 12 în Liga I, dintre care 5 ca titular
» a evoluat în ambele meciuri pe care Steaua le-a susţinut în Cupa României
» a bifat 9 dintre cele 10 meciuri ale echipei sale în actuala ediţie a Europa League
» are o medie a notelor GSP de 5,81, doar 6 fotbalişti aflîndu-se în urma lui la acest capitol

Fără 3 mijlocaşi centrali în Europa
Diagnosticul lui Onicaş pică extrem de prost pentru Stoichiţă în perspectiva ultimelor două jocuri din grupa H a Europa League. Încă avînd şanse la calificare, Steaua nu se va putea baza pe 3 dintre cei 4 mijlocaşi centrali cu sarcini defensive pe care îi are în lot. Dacă Onicaş e accidentat, Ovidiu Petre şi Pleşan nu au drept de joc, astfel că Bicfalvi e singurul apt. Tocmai din acest motiv, după ce l-a înlocuit la Istanbul pe Bicfalvi, Stoichiţă a fost nevoit să-l folosească închizător pe Golanski.

11-08-2009, 05:59 PM
Steaua este neînvinsă cu Berbecaru la centru

Partida de luni seară, cu Unirea Alba Iulia, va fi prima a roş-albaştrilor condusă de Victor Berbecaru după 19 luni. Precedenta a fost Steaua - Dacia Mioveni 2-0, din aprilie 2008.

Cu "centralul" din Rîmnicu-Vîlcea, steliştii au 5 victorii din tot atîtea întîlniri. Cu excepţia unui singur joc, Berbecaru a fost delegat numai la meciurile disputate de Steaua în Ghencea.

Stelisti.ro iti prezinta rezultatele obtinute de Steaua in cele 5 partide arbitrate de Berbecaru:
28 august 2005 - Steaua-Otelul 4-0
12 aprilie 2006 - Steaua-Poli Iasi 1-0
21 aprilie 2007 - Steaua-Poli Iasi 1-0
7 octombrie 2007 - Dacia Mioveni-Steaua 1-2
6 aprilie 2008 - Steaua-Dacia Mioveni 2-0

11-08-2009, 06:01 PM
Steaua a refuzat să dea 1.5 mil $ pe Datolo, care a ajuns la Napoli!

Jesus Datolo, jucătorul argentinian de 25 de ani care evoluează în prezent la Napoli, a fost la un pas de Steaua, a dezvăluit Giovani Becali. Impresarul spune că acum doi ani obţinuse o hârtie prin care starul ar fi putut ajunge în Ghencea pentru 1.5 milioane de dolari.

Datolo a semnat în acest an cu Napoli, acolo unde s-a transferat de la Boca Juniors pentru suma de 7.8 milioane de euro. Fotbalistul are 3 selecţii în naţionala Argentinei şi a înscris două goluri pentru "Pume".

"Obţinusem o hârtie care îmi permitea să-l aduc pe Datolo de la Boca Juniors pentru 1.5 milioane de dolari. Acum, a fost vândut de argentinieni cu 7.8 milioane de euro la Napoli, dar atunci mi s-a spus că nu e nevoie de el! Asta e, cred că Adrian Ilie era atunci manager...Jucătorul ar fi venit, Steaua avea o imagine foarte bună, participase în cupele europene câţiva ani la rând şi se bucura de apreciere internaţională", a declarat Giovani Becali la gsptv.

11-08-2009, 06:03 PM
'Stoichiţă e băiat umil!'

Giovani Becali îi dă sfaturi lui Mihai Stoichiţă privind relaţia pe care ar trebui să o aibă cu patronul Stelei. Impresarul îi sugerează tehnicianului să aibă o atitudine umilă şi să fie direct şi deschis cu Gigi Becali.

Vărul latifundiarului a vorbit şi despre Basarab Panduru, pe care îl consideră un real câştig în staff-ul grupării din Ghencea.

"Stoichiţă ar face bine să aibă o relaţie deschisă cu Gigi! Va rezista la Steaua dacă va avea această atitudine. E un băiat civilizat, un băiat umil, e foarte priceput în relaţia cu vărul meu. Panduru e un liant între Stoichiţă, Gigi şi echipă şi îşi face foarte bine treaba. Ştie fotbal mult şi poate întreţine şi relaţia cu publicul.", a declarat Giovani Becali la gsptv.

11-08-2009, 06:11 PM
Dorin Goian: "Gigi, nu schimba iar antrenorul!"

Fostul fundaş al roş-albaştrilor îl sfătuieşte pe finanţatorul Stelei, Gigi Becali, să lase tehnicienii să-şi ducă la capăt munca. Dorin Goian a fost vizitat la Palermo de reporterul "Adevărul" şi a vorbit despre relaţia cu Zenga, despre cum s-a acomodat în Sicilia, dar şi despre fosta sa formaţie, Steaua.

Adevărul: Cum te-ai adaptat la Palermo?
Dorin Goian: Încă depun eforturi să învăţ limba italiană. Înteleg puţin, dar uşor - uşor sper să învăţ. Dintre coechipieri, cel mai bine mă înţeleg cu Levan Mchedlidze, Bresciano şi Simon Kajer.

Cum a fost prima zi la Palermo ca oraş, dar şi ca echipă?
Am avut emoţii. Oraşul îmi place, mai ales că stau şi pe malul mării, însă prima oară mi-a fost greu pentru că era foarte cald, extrem de cald, şi m-am adaptat mai greu climei. Ziua nu puteai să respiri. Noi spuneam că este cald în Bucureşti, vara, dar aici era incredibil de cald.

Ce a reprezentat pentru tine acest transfer?
Am jucat patru ani la Steaua, timp în care eu consider că am făcut performanţe, dar, sincer, îmi doream să joc într-un campionat din străinătate. Este normal ca în viaţă să tinzi la mai mult. Acest transfer este ceea ce mi-am dorit.

Ţi-e dor de Steaua? Cum ţi se pare acum din exterior situaţia fostei tale echipe?
Mi-e dor de colegi. Sunt acum nişte jucători tineri, care sunt sigur că vor creşte şi mai mult în valoare. Important este să aibă linişte, să fie lăsaţi să lucreze mai mult timp cu acelaşi antrenor, pentru că aceste dese schimbări de antrenori nu fac bine nimănui.

Te-ai mai întoarce la Steaua?
Sigur că mi-aş dori, dar nu ştiu dacă Steaua şi-ar mai dori! Acum, acolo se doreşte altceva. Se încearcă o reconstrucţie a echipei cu jucători tineri şi cred că nu o să mai fie nevoie de mine

Ai fost criticat pentru ultimele tale evoluţii...
Am fost puţin surprins de comentariile negative. Deşi presa mi-a dat note proaste şi m-a criticat, sunt de părere că nu am făcut meciuri rele.

Ce spune Zenga despre evoluţia ta?
Eu am discutat şi cu Walter. Mi-a spus să am răbdare, pentru că nu vrea să facă aceeaşi greşeală pe care a făcut-o şi cu Dică. Pe el a încercat să-l forţeze să se integreze prea repede şi, probabil, asta l-a dat peste cap.

Care a fost meciul cel mai important din cariera ta?
Din păcate, cel cu Middlesbrough. Şi acum mai am coşmaruri cu el.

"Mi-e dor de un club şi de o manea"
Goian a dezvăluit pentru "Adevărul" câteva amănunte inedite despre el. "Nu sunt o persoană romantică, sunt deficitar la acest capitol. Mi-e dor să mai merg într-un club, pentru că pe aici lumea nu prea merge prin cluburi. De asemenea, îmi place să ascult muzică house şi o manea sau populară la o petrecere", a spus "Goe".

11-08-2009, 09:49 PM
Strizu ar prefera Petrolul la promovare

Tehnicianul satelitului Stelei, Leonard Strizu, şi-a felicitat jucătorii pentru efort, după care şi-a exprimat opţiunea pentru promovare.

"Îmi felicit jucătorii pentru munca pe care au depus-o. Aveam nevoie de acest punct pentru a termina pe plus turul, iar noi jucăm la victorie fiecare meci. Dacă aş fi întrebat ce preferinţe am la câştigarea seriei, din suflet vă spun că pe Vivi l-aş prefera. Rămâne să şi poată", a declarat antrenorul de la Steaua II.

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
93 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut