Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Rapid Bucureşti
11-08-2009, 08:10 PM
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Iulian Miu: "Rapid are prima şansă, dar într-un asemenea meci ambele echipe se mobilizează"

Iulian Miu a vorbit la televiziunea sportro despre derby-ul din această seară dintre Dinamo şi Rapid, fostul jucător stelist fiind de părere că Rapid are prima şansă.

"Dinamo este într-o situaţie delicată, sînt cu moralul la pămînt, dar într-un derby altfel te mobilizezi. Rapid e într-o revenire de formă, a plecat Hizo, a venit Manea, care a fost întotdeauna un apropiat al echipei. Eu zic că Rapid are prima şansă, dar într-un asemenea meci ambele echipe se mobilizează", a spus Miu.

Acesta a vorbit şi despre situaţia de la CFR Cluj şi despre posibila revenire a lui Trombetta, fiind de părere că italianul nu trebuia schimbat. "Trebuie să fim mai lucizi şi cînd merge ceva nu trebuie să schimbăm. Eu nu-l schimbam pe Trombetta, îl lăsam în continuare, îi dădeam credit pentru că a avut rezultate. A fost secundul lui Andone, ştia toţi jucătorii cum sunt,ştia cum să-i ia", a declarat Miu.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-08-2009, 08:24 PM
Daniel Niculae: "Rapid poate lua titlul!"

Daniel Niculae a revenit astăzi în România, pentru a se prezenta la naţională. Fostul vîrf al giuleştenilor merge pe mîna Rapidului în această seară, în meciul cu Dinamo.

"Îmi doresc ca Rapid să cîştige şi ştiu că nu le va fi uşor, dar am încredere în ei. Au o echipă echilibrată, tinerii Răduţă şi Ioniţă evoluează alături de jucători experimentaţi ca Adi Iencsi. E greu să joci cînd ai salariile în întîrziere, dar eu zic că Rapid poate lua titlul anul ăsta. Copos nu va vinde niciodată Rapidul, cred că aşteaptă doar ca cineva să vină să investească alături de el şi să conducă împreună. Consider că George Copos reprezintă cea mai bună soluţie pentru viitorul Rapidului", a spus Niculae la GSP TV.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
11-08-2009, 11:52 PM
Daniel Niculae, în galeria Rapidului!

Elevii lui Nae Manea au avut un suporter de lux în derby-ul cu Dinamo. Fostul rapidist Daniel Niculae a urmărit partida din "Ştefan cel Mare", chiar din mijlocul fanilor "vişiniilor".

Vârful lui Auxerre a venit în ţară cu ocazia convocării la naţională pentru amicalul cu Polonia şi a preferat să vadă partida din această seară din peluză, alături de suporterii rapidişti, redemonstrându-şi astfel ataşamentzul faţă de clubul din Grant.

11-09-2009, 05:28 PM
Manea: "Am obţinut un punct important cu Dinamo, iar asta ne ajută să rămânem între primele locuri"

Antrenorul grupării Rapid, Nicolae Manea, a declarat, duminică, la finalul remizei cu Dinamo, că rezultatul este echitabil şi foarte important în perspectiva luptei pentru câştigarea titlului de campioană a României.

"Am fost foarte aproape să câştigăm, însă, trebuie să fiu corect, Dinamo a făcut un joc bun. S-a jucat deschis, s-a jucat fotbal. Este un punct important obţinut cu Dinamo şi care ne ajută să rămânem în primele locuri. Aş fi vrut să câştig cu 1-0 norocos, am avut şansă azi. Nu ştiu de ce trebuie să facem tragedie la egal, cu un punct poţi câştiga campionatul sau poţi retrograda, cum să nu îmi convină un punct la Dinamo?", a spus Nicolae Manea, la conferinţa de presă organizată la finalul derby-ului cu Dinamo.

Tehnicianul rapidiştilor a precizat care au fost aspectele care au contat şi care au făcut ca giuleştenii să nu plece cu o victorie din Ştefan cel Mare: "Poate şi jucătorii au greşit, toţi au încercat pe atac şi asta ne-a costat. Era Dinamo de bătut, dar şi noi puteam fi învinşi. Bornescu a apărat foarte bine, e un portar cu multă experienţă, care a venit cu sufletul deschis la Rapid, a făcut lucruri extraordinare în această seară. Herea şi Bozovic au avut probleme, ambii au jucat cu infiltraţii. Sper să-i recuperăm în această pauză. Ioniţă e un băiat de perspectivă şi va creşte în următorii ani, aşa cum s-a întâmplat şi cu Daniel Niculae".

Dinamo a obţinut o remiză, pe teren propriu, scor 1-1, cu Rapid, în derby-ul etapei a 13-a, graţie unui gol marcat în minutul 88 de veteranul Claudiu Niculescu.

11-09-2009, 05:30 PM
Ovidiu Herea: "Ne mulţumeşte acest egal, mai ales că am rămas în faţă"

Mijlocaşul Rapidului, Ovidiu Herea, a apreciat remiza obţinută cu Dinamo: "E un rezultat bun, mai ales că în a doua repriză Dinamo a avut nişte ocazii foarte bune de a marca. Am jucat în Ştefan cel Mare şi ne-am întors cu un punct. Campionatul e foarte strâns, mai sunt destule meciuri în care se poate întâmpla orice. Am început bine, am marcat repede, Dinamo trebuia să atace, nu mai avea nimic de pierdut şi până la urmă a înscris în minutul 90. Ne mulţumeşte acest egal, mai ales că am rămas în faţă. Avem nişte meciuri cu echipe mai slab cotate şi putem reveni pe prima poziţie până la sfârşitul turului".

În ceea ce priveşte rezistenţa fizică a colegilor săi în meciul cu Dinamo, Herea a opinat: "Poate că de afară se vede că avem probleme fizice, dar asta e problema antrenorilor. Este normal ca o echipă care joacă pe teren propriu să atace. Ne-a părut rău de rezultat, pentru că speram să plecăm cu toate punctele de aici", a spus mijlocaşul căruia i-a recidivat o accidentare mai veche, motiv pentru care va efectua o serie de investigaţii medicale în zilele următoare.

Unul dintre evidenţiaţii lui Herea a fost portarul Bornescu: "Mircea a apărat foarte bine, a făcut un meci mare. Şi datorită lui avem un punct, dar asta e treaba lui, să apere cât mai bine. Ne simţim în siguranţă cu el pe teren, este un portar cu experienţă".

Dinamo a obţinut o remiză, pe teren propriu, scor 1-1, cu Rapid, în derby-ul etapei a 13-a, graţie unui gol marcat în minutul 88 de veteranul Claudiu Niculescu.

11-09-2009, 05:31 PM
Costin Lazăr: "Eram convinşi că Dinamo va avea altă atitudine în partida cu noi"

Căpitanul grupării din Giuleşti, Costin Lazăr, a analizat obiectiv evoluţia ambelor echipe: "Cred că rezultatul este unul echitabil, deşi adversarii au ratat foarte mult şi au avut ocazii mai clare ca ale noastre. În acelaşi timp, suntem şi nemulţumiţi pentru că am fost egalaţi în ultimul minut, mai ales că noi speram foarte mult că vom câştiga meciul. Eram convinşi că Dinamo va avea altă atitudine în partida cu noi, meciurile de acest gen sunt imprevizibile întotdeauna".

11-09-2009, 06:20 PM
Hizo: "Rapid nu este construită să se apere. Nu se poate lupta la titlu"

Viorel Hizo, fostul tehnician al echipei Rapid, a comentat rezultatul de egalitate obţinut de giuleşteni în Ştefan cel Mare, spunînd că echipa dinamovistă a dominat în partea a doua, dar rezulatul este echitabil.

"Prima repriză a fost a Rapidului iar accidentarea lui Herea a dezechilibrat jocul. După ieşirea lui, Dinamo a început să domine. În repriza a doua Dinamo şi-a creat destul de multe ocazii. Rapidul a avut destul de multe şanse pe contra-atac şi am ratat şanse bune. Nu pot spune că Rapidul a jucat jalnic pentru că a avut posesie bună. Bornescu e un jucător foarte bun şi merită pe deplin convocarea la naţională. Dacă venea din vară la echipă acum aveam cu 6-7 puncte mai mult. Ioniţă va ajunge la valoarea lui Bratu şi a lui Niculae, poate chiar să îi şi depăşească. Acum depinde de staful tehnic să ştie să îl pregătească. Rapid nu este o echipă care se poate apăra, nu este construită pentru aşa ceva. Dacă încearcă să se retragă în apărare apar greşeli. Rapid nu se poate lupta la campionat cu acest lot. A ajuns pînă aici datorită unei munci foarte dure cu jucătorii iar ei şi-au dorit să-şi demonstreze valoarea", a spus Viorel Hizo la televiziunea Sportro.

11-09-2009, 06:21 PM
Mircea Bornescu: "A căzut cerul pe noi!"

Mircea Bornescu, cel mai bun rapidist în derby-ul cu Dinamo, spune că "e cumplit să fii egalat aşa".

- Mircea, dezamăgit că aţi fost egalaţi pe final?
- Am simţit că a căzut cerul pe noi după golul lui Niculescu! E cumplit să primeşti gol aşa de tîrziu. E adevărat că Dinamo a avut mai multe ocazii, dar şi noi am fi putut face 2-0 şi încheiam conturile ...

- Ai fost lăudat de colegi pentru intervenţiile tale.
- Nu sînt eu vreun erou al echipei, doar mi-am făcut datoria. Eram pregătit pentru o astfel de replică din partea dinamoviştilor, pentru că partida lor cu Galatasaray a fost una mincinoasă.

- Eşti convocat pentru amicalul "naţionalei" cu Polonia, la care ai ocazia să şi debutezi.
- M-am bucurat enorm cînd am aflat că fac parte din lotul României. Am muncit mult pentru a ajunge aici şi sînt încîntat că munca îmi este apreciată.

7 intervenţii salvatoare a avut Bornescu în meciul de aseară

11-09-2009, 06:23 PM
George Copos i-a felicitat pe jucători după egalul cu Dinamo, la ProRapid!

Finanţatorul Rapidului, George Copos, a plecat imediat după finalul meciului din Ştefan cel Mare, la baza ProRapid. Acesta i-a aşteptat pe jucători şi i-a felicitat pentru rezultatul din această seară scos pe terenul rivalei Dinamo.

George Copos nu a mai stat în galerie la meciul din această seară aşa cum anunţase şi a luat loc la tribuna oficială a stadionului din Ştefan cel Mare.

11-09-2009, 06:23 PM
Bornescu: "Este dureros că am fost egalaţi în minutul 89, trebuie să remediem acest neajuns pe viitor"

Portarul Rapidului Mircea Bornescu crede că rezultatul din meciul din această seară este unul echitabil pentru ambele echipe. Acesta a declarat că a fost dureros că au fost egalaţi în ultimul minut, prin golul lui Claudiu Niculescu.

"Este un rezultat echitabil, pentru că ambele echipe au muncit foarte mult. A fost un meci frumos, nu a existat ură din partea mea în acest meci şinici din partea colegilor. Sînt anti-dinamovist doar pentru presă. Este dureros că am fost egalaţi în minutul 89, trebuie să remediem acest neajuns pe viitor. Am avut şi neşansă", a spus Bornescu.

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
26 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut