Ştiri Unirea Urziceni
11-06-2009, 09:14 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
George Galamaz: "Nu mai e o iluzie"
Căpitanul George Galamaz crede că Unirea are şanse mari să ajungă în optimile Champions League.
- George, vă mulţumeşte egalul cu Glasgow? - Eu consider că miercuri am pierdut două puncte. I-am dominat clar pe scoţieni şi am avut ocaziile mai clare. Golul lor a venit contrar cursului jocului, noroc cu acea execuţie de excepţie a lui Onofraş. E frustrant că nu am cîştigat, dar să nu uităm că Rangers e campioana Scoţiei. - Ce şanse mai are Unirea să termine pe locul 2? - Nu stăm să facem acum prea multe calcule. Noi vom juca toate partidele la victorie şi la final ne uităm pe clasament şi vedem unde sîntem. Totuşi, nu putem să ne mai ascundem: avem şanse mari de calificare şi sperăm să ajungem în primăvara Champions League. Acesta e obiectivul nostru! - Aţi cîştigat pariul cu Dan Petrescu, care spusese că nu veţi mai face nici un punct. - Sînt curios dacă vrea să mai facem încă un pariu pentru că eu cred că vom mai acumula puncte în următoarele două partide. Sînt sigur că Mister a vrut doar să ne motiveze suplimentar şi că a avut încredere în noi tot timpul. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-06-2009, 09:28 PM
|
|||
|
|||
Onofraş: "N-am vrut să trag la vinclu!"
Autorul punctului egalizator în partida cu Glasgow Rangers, fotbalistul Unirii recunoaşte cu sinceritate că a fost o surpriză şi pentru el să marcheze un eurogol.
Marius Onofraş a fost omul care a salvat Unirea Urziceni de la înfrângere, miercuri seară, în Ghencea, echipa pregătită de Dan Petrescu reuşind să smulgă în ultimele minute un egal, 1-1, din confruntarea cu Glasgow Rangers, din Grupa G a Ligii Campionilor. Cu patru puncte după primele trei etape, campioana României avea nevoie de un nou succes pentru a-şi asigura cel puţin locul trei în grupă. Mult schimbată în bine faţă de meciul de-acum două săptămâni de pe "Ibrox Park", Glasgow Rangers a dominat în multe perioade partida din Ghencea. Scoţienii au reuşit să deschidă scorul târziu, în minutul 79, prin Lee McCulloch. Când puţini se mai aşteptau, „rezerva” Marius Onofraş, aruncată în luptă de Dan Petrescu în locul lui Tibi Bălan, a prins un "trasor" de la peste 20 de metri care s-a oprit în vinclul porţii lui McGregor. "Am avut noroc. N-am vrut să trag chiar acolo!", a mărturisit, pentru evz.ro, Marius Onofraş. Moldoveanul adus acum doi ani şi jumătate la Urziceni pentru doar 100.000 de euro, cât a valorat clauza de reziliere a contractului cu Poli Iaşi, a fost miercuri seară unul dintre cei mai buni oameni de pe teren. În prima repriză, el a fost foarte aproape de a-l învinge pe McGregor cu un şut de la peste 40 de metri, dar balonul a trecut peste poartă. Onofraş ne-a vorbit despre Liga Campionilor, dar şi despre Liga lui Mitică. Fotbalistul ialomiţenilor a dezvăluit că, în acest moment, nu e interesat de nicio echipă din lume. "Am adormit pe la cinci" Evz.ro: Marius, cum ai dormit azi noapte? Marius Onofraş: Credeţi că am dormit? De-abia pe la ora cinci m-a luat somnul, iar la ora opt eram în picioare, în drum spre la antrenament. Am stat aşa, cu gândurile mele. M-am tot gândit la meci, la golul pe care l-am marcat, la Liga Campionilor, la ziua în care am acceptat să vin la Unirea Urziceni fără să mă gândesc o secundă că voi cuceri titlul şi că voi juca în cea mai importantă competiţie intercluburi din lume. Ce-ai simţit când ai văzut că intră mingea în poarta lui McGregor? Am urmărit traiectoria balonului din momentul în care l-am lovit şi până când a intrat în poartă. E greu să explic ceea ce am simţit. A fost o descătuşare extraordinară. O mulţumire imensă, o împlinire. Am simţit că mi-am făcut datoria faţă de echipă, că am contribuit şi eu la un rezultat până la urmă bun. Vă mărturisesc însă că am avut noroc. Aş minţi dacă aş spune că acolo am vrut să trag în vinclu. N-am vrut! Eu am tras la poartă! După golul lui McCulloch, mai sperai în egalare? Da. Mulţi cred că poate vorbesc doar să mă aflu în treabă, dar, sincer, am avut încredere că vom egala. Că am reuşit eu să marchez, contează mai puţin. "Când am venit la Urziceni, am gândit cu mintea, nu cu inima" Ai crezut vreodată că vei ajunge să dai gol în Liga Campionilor? Cineva mi-a spus, după ce am luat titlul cu Unirea, că foarte greu vom realiza performanţa obţinută. Că doar atunci când vom juca în Ligă o să vedem ce înseamnă să fii campion. Şi, credeţi-mă, acum realizăm cu toţii performanţa obşinută astă-vară. Când te apuci de fotbal, te gândeşti să ajungi sus. La naţională, în Ligă. E un vis după care te ghidezi. Acum, după ce am jucat cu Unirea în Ligă şi am şi marcat, pot considera că sunt un fotbalist împlinit. Ai început fotbalul în Iaşiul natal. Da, iar în 2000 am plecat la Braşov. Am stat acolo patru ani, după care m-am întors acasă. Acum doi ani şi jumătate, Unirea m-a vrut. A fost pentru prima oară în viaţa mea când am gândit cu mintea, nu cu inima. M-am gândit mai mult la partea financiară. Eu am pus suflet şi la Iaşi, şi la Braşov. Aici, la Urziceni, pot spune că m-am maturizat. Şi înainte îmi fusese bine din puncte de vedere fotbalistic, dar îmi lipsea, să zic aşa, constanţa. Nu degeaba se spune că odată cu trecerea timpului, omul devine mai înţelept, mai responsabil. "Înaintea meciurilor vorbesc cu preotul meu" Cine e cel mai înrăit fan al tău? Familia mea. Mama, tata, sora, Romina, care joacă volei la Provolei Botoşani, fratele meu, Cristi, care a făcut şi el judo, prietena mea. Noi suntem o familie de sportivi. Părinţii noştri ne-au insuflat microbul ăsta. Tata ne-a tot bătut la cap să facem sport. Uneori ne teroriza. Sunt foarte mândri de mine. Toţi. Mai ales că nici ei n-au crezut că Unirea va ajunge aici, unde e acum. Ai avut vreun moment în viaţă în care ai vrut să renunţi la fotbal? Fiecare dintre noi are un moment în viaţă în care vrea să facă o schimbare majoră, din diverse motive. A existat şi la mine, dar niciodată într-un procent mare. Sincer, am fost un om privilegiat din acest punct de veder. N-am avut probleme cu accidentările. Doar în iarnă am avut ceva, dar n-a fost grav. Dumnezeu m-a ajutat foarte mult, a avut grijă de mine. Eşti credincios? Mi-am şi făcut un obicei ca, înaintea meciurilor, să stau de vorbă, cel mai adesea prin telefon, cu un preot, căruia îi spun ce am pe suflet, iar el mă linişteşte. E vorba de părintele Dumitru Carp, de la Iaşi. "Dan Petrescu are de ce să fie supărat" Cum vezi situaţia din Grupa G? Nu ne aşteptam să avem cinci puncte după patru meciuri. E peste orice aşteptări. Nici în cele mai frumoase visuri ale noastre n-am gândit măcar că vom fi la un pas de primăvara europeană. Şi când mă gândesc că aseară (n.r. - miercuri seară) am fost la un pas de o victorie care ne-ar fi asigurat cel puţin locul trei... Am dovedit încă o dată că, dacă suntem serioşi, muncim, stăm cu capul plecat şi cu picioarele pe pământ, putem realiza şi performanţe de care nimeni nu credeau în stare. Chiar aş vrea să le dăm peste nas celor care n-au crezut în noi şi încă nu cred prinr-o calificare în primăvara europeană. Nici nu contează dacă e Liga campionilor sau Liga Europa. Cum vor fi următoarele două meciuri ale Unirii în Ligă? Grele, cu siguranţă şi, în acelaşi timp, diferite. Dan Petrescu era foarte supărat că sâmbătă aveţi meci de campionat. E şi normal să fie supărat. Am observat că echipele din Liga I nu sunt judecate cu aceeaşi măsură. Că pentru unele există înţelegere, pentru altele nu există. Am fost programaţi mai întâi pentru luni, apoi meciul cu FC Braşov, din deplasare, a fost mutat duminică, iar acum s-a stabilit pentru sâmbătă. Suntem însă obligaţi să mergem, să intrăm pe teren şi să ieşim cu fruntea sus. "Îmi place să stau cu ai mei" Cum ai reacţionat când ai fost chemat să intri pe teren? Plecasem la încălzire. Era a doua repriză de încălzire. La nivelul ăsta tot timpul trebuie să fi pregătit să joci. La început, n-am înţeles ce s-a întâmplat. Am realizat că s-a accidentat Tibi Bălan şi am intrat. Am avut emoţii. Am mereu, mai ales la meciurile importante, dar încerc să le înfrânez, să trec peste ele. Cum ti s-a părut Rangers? Mult mai organizată decât în meciul de la Glasgow. În unele momente ale jocului, scoţienii s-au ridicat la nivelul adevăratului Rangers. Ce îţi place să faci în timpul liber? Nu prea am timp liber! Încerc să stau cât mai mult cu prietena mea, cu ai mei. Îmi place să mă uit la un film bun. Nimic deosebit. "Nu vreau să aud de altă echipă" În ce campionat mare ţi-ar plăcea să joci? Acum o jumătate de an, aş fi răspuns că în cel spaniol. Sunt însă aşa de bucuros, atât de euforic, încât nici nu vreau să mă gândesc la altă echipă decât Unirea Urziceni. Îmi e prea bine aici. Suntem un grup adevărat, în care fiecare vine cu câte ceva. Să ştiţi că pentru realizările Unirii avem merite egale. Nici unul dintre noi nu are mai mult decât altul. Apoi să nu uităm de stabilitate, de liniştea de la echipă. Dacă echipele din Liga I ar avea câte un patron ca Dumitru Bucşaru nu ar avea de cât de câştigat. Există comparaţie între un meci de Liga Campionilor şi unul de Liga I? Nu. Categoric, nu. Ca fotbalist profesionist, nu trebuie să faci însă comparaţii. Trebuie să tratezi, cel puţin teoretic, toate meciurile la fel. La noi e primul sezon, aşa că pot face comparaţii. Liga Campionilor e altceva Şi ca efort şi ca motivaţie. Practic, în Liga Campionilor nici nu mai ai nevoie de motivaţie. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-06-2009, 09:29 PM
|
|||
|
|||
Dacian Varga: "Nu am mai avut norocul din tur, deşi am atacat mai mult!"
Dacian Varga este foarte mulţumit de punctul pe care echipa sa l-a obţinut în meciul cu Glasgow Rangers.
"Scoţienii mai au două meciuri, două partide însă foarte grele. Toate trei echipele avem şanse la calificarea în optimi. Aseară am jucat mai bine decît în Scoţia, dar acolo ne-a intrat totul, ieri nu ne-a mai intrat nimic. Am avut timp să ne şi bucurăm pentru acest punct. Am petrecut în autocar, pe drumul spre cantonament", a spus Dacian Varga. Mijlocaşul Unirii Urziceni Dacian Varga vorbeşte despre saltul valoric pe care l-a făcut în această vară şi spune că ialomiţenii vor da totul pentru a se impune pe terenul lui FC Braşov în următoarea etapă din campionat. "E greu să vii din Liga a doua şi să ajungi în Liga Campionilor, dar e foarte frumos. Fiecare meci e foarte greu la acest nivel, presupune un consum de energie imens. Nu avem ce să facem dacă meciul cu Braşov e programat sîmbătă, nu depinnde de noi să stabilim cînd se joacă meciurile. Sîntem obosiţi, avem din nou un meci greu contra unei echipe foarte bine pregătite, însă vom da din nou totul. A spus Petrescu că nu vine la meci?Oricum antrenorul nostru e suspendat, aşa că..", a spus Varga la sportro http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-07-2009, 05:40 PM
|
|||
|
|||
Unirea Urziceni va fi anchetată de UEFA pentru organizarea de la meciul cu Rangers
UEFA a început o anchetă disciplinară împotriva Unirii Urziceni pentru organizarea precară de la meciul cu Rangers, din Grupa G a Ligii Campionilor, când au avut loc mai multe incidente între fanii scoţieni şi forţele de ordine, a anunţat, vineri, forul european.
Unirea e acuzată că nu a facilitat accesul pe stadion al fanilor scoţieni, în timp ce oficialii lui Rangers au reclamat faptul că forţele de ordine au utilizat gaze lacrimogene în timpul incidentelor de la pauză. UEFA va analiza acest caz pe 12 noiembrie, atunci când se va lua o decizie şi în cazul celor de la Rangers, pentru comportamentul fanilor săi de la jocul cu Unirea. O parte a fanilor lui Rangers s-au bătut la pauza meciului cu stewarzii care asigurau securitatea pe stadion. Mai mulţi suporteri au aruncat cu scaune spre forţele de ordine, care au fost nevoite să folosească spray-uri lacrimogene. Campioana României, Unirea Urziceni, a terminat, miercuri, la egalitate, scor 1-1, partida de pe teren propriu cu FC Rangers, contând pentru etapa a 4-a din Grupa G a Ligii Campionilor. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-07-2009, 06:23 PM
|
|||
|
|||
Angelo Niculescu: "Mi se face greaţă de Dan Petrescu"
Considerat părintele temporizării din fotbalul autohton, Angelo Niculescu (88 de ani) a reuşit să ducă naţionala României la Cupa Mondială din 1970. În plus, în 1972, tot cu el la timonă, prima reprezentativă a ajuns între primele opt în Europa. Acum, cel mai în vârstă tehnician din România face o analiză dură a fotbalului românesc.
Libertatea: Ce părere aveţi despre antrenorii români? Angelo Niculescu: Mă nemulţumeşte faptul că la ei procesul de instruire şi de documentaţie este deficitar. Eu unul nu înţeleg ce fac echipele noastre când pleacă prin turnee în străinătate. Se întorc la fel cum au plecat, fără să înveţe nimic din jocul modern. Nu tu evoluţie tehnico-tactică, nu execuţii din mişcare, nu scheme noi de joc. Nimic. Acum, în loc de marcaj om la om se practică marcajul gură cască. Apoi, se observă la antrenori o crasă lipsă de manieră şi de eleganţă, iar la interviuri n-au vocabular şi le lipseşte ingeniozitatea. Dan Petrescu s-a făcut cunoscut drept un antrenor colericCum vi se pare Dan Petrescu, antrenorul momentului în România? Dan Petrescu e în capul listei antrenorilor care se dau în spectacol în timpul meciului. E gură mare, dar ca el sunt mulţi alţii. Nu-mi place cum se manifestă aceşti antrenori în timpul jocului, mi se face greaţă. Din păcate, nu învăţăm ce trebuie de la alţii! Credeţi că Ioan Andone e soluţia ideală pentru a fi tehnician la Dinamo? I-aş întreba pe conducătorii clubului Dinamo: "De ce a plecat Andone din Ştefan cel Mare?". Pentru că ei au decis să-l înlocuiască din funcţie, nu? Atunci, să ne explice aceşti şefi din "Groapă" procesul rapid de refacere a antrenorului demis din non-valoare în valoare. Cum adică, azi e rău, mâine e cel mai bun? Despre arbitri ce părere aveţi? Să ştii că arbitrii noştri sunt buni. Tot antrenorii şi conducătorii sunt de vină că-i pun mereu la zid. În loc să se uite în oglindă să vadă cine sunt şi ce valoare au, ei toată ziua dau vina pe arbitraje. Nu contează deficienţele tehnico- tactice sau carenţele fizice ale echipei. Nu, doar arbitrajul e de vină pentru rezultat. Îi face praf şi pe jucători Angelo Niculescu nu-i iartă nici pe fotbalişti: "Jucătorii habar n-au de regulamente, ei nici nu le-au văzut, d-apoi să le mai fi şi citit! Lipsa de studiu e aproape generalizată la nivelul fotbaliştilor de astăzi". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-07-2009, 07:39 PM
|
|||
|
|||
Dan Petrescu: Steaua de ce joaca luni, si noi sambata?
Dan Petrescu îşi va însoţi echipa în deplasarea de la Braşov, dar îşi reproşează faptul că a acceptat ca partida să nu se mai dispute luni, acuzând jocurile de culise. Unirea Urziceni se prezintă la Braşov cu tot cu antrenor pentru meciul de astăzi cu echipa lui Viorel Moldovan.
Antrenorul campioanei, Dan Petrescu, a renunţat la intenţia de a nu participa la partidă, însă nu va putea sta pe banca tehnică pentru că mai are de ispăşit o etapă de suspendare. Totuşi, tehnicianului nu i-a trecut supărarea şi regretă că a acceptat ca meciul cu FC Braşov să nu se mai se dispute luni, 9 noiembrie, aşa cum fusese programat iniţial de LPF. Merge la meci din respect pentru jucători Reprezentanţii clubului ialomiţean au arătat cu degetul înspre Dinu Gheorghe, preşedintele grupării braşovene, despre care cred că se află în spatele acestei "manevre ieftine". "Din respect pentru jucătorii mei, voi merge la Braşov, pentru că nu pot să-i las singuri, dar sunt foarte supărat. Astea sunt jocuri de culise. Îmi pare rău că am fost prost şi am acceptat să se schimbe programarea meciului de luni pentru duminică. Dar aşa sunt eu bun mereu. Steaua de ce poate juca cu Unirea Alba Iulia luni în condiţiile în care are doar doi convocaţi la lot? Nu mai ziceam absolut nimic dacă nu se disputa niciun meci luni, aşa cum a cerut FRF", a declarat Dan Petrescu pentru "Adevărul". Nici Mihai Stoica, managerul general al Unirii, nu va putea sta pe banca tehnică, el având de ispăşit o suspendare de o lună, în urma eliminării de la meciul din Cupa României cu FC Braşov, pierdut cu scorul de 0-1. Antrenorul Braşovului, Viorel Moldovan, nu crede că Unirea are de ce să se plângă: "Şi alte echipe au jucat joi şi vor avea meci duminică. Felicitări pentru performanţele Urziceniului, dar nu văd nicio problemă în această programare". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-07-2009, 07:40 PM
|
|||
|
|||
Mihai Stoica: "Nu ar fi o tragedie dacă vom pierde meciul cu FC Braşov"
Managerul Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a admis că protestul lui Dan Petrescu faţă de ziua de disputare a partidei cu FC Braşov a fost nejustificat şi spune că un eşec sub Tîmpa nu ar reprezenta un capăt de ţară pentru ialomiţeni.
"A fost o neînţelegere, noi nu ştiam că vor fi 3 zile între meciul nostru din Ligă şi cel cu FC Braşov. Noi chiar dorim să jucăm în ritmul ăsta, de asta ne-am pregătit. Nu putem spune că avem un complex legat de FC Braşov, dar ei chiar au o echipă foarte bună. Cel puţin linia lor de mijloc noi o considerăm extraordinară. Dacă vom pierde sub Tîmpa, nu putem să considerăm acest rezultat ca fiind o tragedie", a spus Mihai Stoica la GSPTV. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-08-2009, 12:05 PM
|
|||
|
|||
Stângaciu: "Nu e uşor să joci 7 meciuri în 21 de zile, dar de asta suntem fotbalişti"
Tehnicianul oaspeţilor, Dan Petrescu, nu a fost prezent la conferinţă, locul său fiind luat de secundul Dumitru Stângaciu, care a afirmat că rezultatul este unul bun pentru Unirea.
"Trebuie să felicit ambele echipe pentru joc şi pentru efortul depus. Suntem mulţumiţi cu un punct, deşi pe final le-am fi putut obţine pe toate, dar per total e totul bine. Oricum, nu e uşor să joci 7 meciuri în 21 de zile, dar de asta suntem fotbalişti", a opinat fostul portar. FC Braşov a remizat, sâmbătă, scor 0-0, pe teren propriu cu Unirea Urziceni, într-un meci din etapa a 13-a a Ligii I, şi se menţine pe locul 8 în clasament, la patru puncte de liderul FC Vaslui. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-08-2009, 06:42 PM
|
|||
|
|||
Mihai Stoica: "Trebuia sa castigam la Brasov. Am avut un penalty extrem de clar"
Managerul Unirii Urziceni, Mihai Stoica a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca partida de sub Tampa a fost decisa in urma unei greseli de arbitraj.
"A fost o prima repriza echilibrata, dupa care ne-am mai revenit. Am avut doua ocazii, insa am terminat la egalitate. In repriza secunda, am dominat clar, patru ocazii uriase, insa a fost o eroare de arbitraj care ne-a costat doua puncte mari. Am avut un penalty pe care l-a vazut toata lumea, insa nu s-a dat nimic. Jucatorii nostri arata ca vin din alta tara, insa sunt tratati asa cum sunt tratati. Am mai spus ca, fara aceste greseli de arbitraj putem castiga din nou campionatul. Am auzit ca lumea vorbeste ca Glasgow nu ar avea valoare, iar rezultatul nostru nu a fost atat de spectaculos. Glasgow este o echipa extrem de periculoasa, iar faptul ca au ajuns in Liga Campionilor spune multe. Asa ca cei care vorbesc la adresa acestei echipe, ar trebui sa se documenteze mai mult. Am dominat clar meciul de acasa, iar rezultatul au fost mai mult decat meritat. Exista o invidie imensa care numai in Romania o putem vedea. In raportul observatorului am arata asa: bine si excelent la comportarea publicului nostru, satisfacator la starea terenului, iar comportamentul suporterilor adversi a fost tratat ca satisfacator, in conditiile in care scotienii au venit cu alcoolul in sange. Sper sa se ia o masura corecta ca Unirea sa nu aiba de suferit. Avem nevoie sa fim linistiti inaintea meciului cu Sevilla, noi fiind singura echipa din Romania care joaca pentru o calificare in primavara europeana.", a declarat Mihai Stoica. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-10-2009, 09:14 PM
|
|||
|
|||
Indicaţii pe fereastră
Fiind suspendat şi fără acces în vestiar, Petrescu a găsit o soluţie ingenioasă de a discuta cu jucătorii săi în pauza meciurilor
Comisia de Disciplină a FRF nu-l poate opri pe Dan Petrescu să discute cu elevii săi în pauza meciurilor. Deşi a primit două etape de suspendare pentru că a protestat la deciziile lui Sebastian Colţescu în partida din Cupa României, "Bursucul", care a urmărit partidele cu Craiova (3-2) şi Braşov (0-0) din tribună, a reuşit prin metode extrem de ingenioase să le ofere jucătorilor indicaţii la finalul primelor 45 de minute! Etapa trecută, sub Tîmpa, Dan a plecat din tribună şi a ieşit în stradă, ducîndu-se la fereastra de la vestiar a echipei sale. Totuşi, nu a putut vorbi prea mult cu Galamaz şi compania deoarece, după doar cîteva minute, a fost reperat de Dinu Gheorghe. Preşedintele lui FC Braşov a trimis repede doi agenţi de pază pentru a-l aduce înapoi în stadion pe antrenorul Unirii Urziceni. Pe teren propriu, Petrescu s-a descurcat şi mai bine. Magazia de echipament a Unirii e lipită de vestiarul gazdelor, iar tehnicianul de 41 de ani l-a rugat pe administratorul de la stadion să-i facă o fereastră de 15 pe 15 centimetri în perete, pe unde le-a dat indicaţii jucătorilor ialomiţeni la pauza meciului cu Craiova! http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
132 Musafir(i)
132 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut