Ştiri Unirea Urziceni
11-10-2009, 09:15 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Curatenie
Campionii se vor despărţi cel mai probabil la finalul turului de mai mulţi fotbalişti care nu au dat randament în acest campionat
Evoluţiile slabe ale unora dintre fotbaliştii din lot în acest sezon i-au determinat pe conducătorii grupări din Urziceni să se gîndescă deja la o campanie de transferuri. Eliminarea prematură din Cupă plus faptul că echipa nu dă randament în campionat după meciurile din Liga Campionilor i-au determinat pe şefii Unirii să ia în calcul cîteva mutări. Printre jucătorii care se află pe lista neagră se află Todoran, Mehmedovici, Semedo, Dănălache şi Pădureţu. Un alt fotbalist care ar putea părăsi Unirea în pauza de iarnă este Daniel Tudor, care deşi i-a salvat pe ialomiţeni la Glasgow apărînd un penalty la 1-1, ar putea fi pus pe liber din cauza vîrstei (34 de ani). Unirea mai are în acest moment încă trei portari în afara lui Tudor, Arlauskis, Grigore şi brazilianul Villa. O altă problemă e aceea că lui Varga şi Bălan le expiră împrumutul în iarnă, dar MM Stoica şi Dan Petrescu încearcă să-l determine pe Vasile Şiman să-i lase pe cei doi pînă în vară la Urziceni. "În iarnă facem curăţenie, cum face toată lumea înainte de Sărbători, dar oricum ne vom şi înnoi", a spus preşedintele Mihai Stoica. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-13-2009, 05:26 PM
|
|||
|
|||
Unirea, amendată cu 8.000 de euro pentru proasta organizare a jocului cu Rangers
Comisia de Disciplină UEFA a decis, joi, să sancţioneze campioana României, Unirea Urziceni, cu o amendă în valoare de 8.000 de euro ca urmarea a organizării precare a partidei cu FC Rangers, din etapa a 4-a a Grupei G a Ligii Campionilor.
Forul european a mai hotărât şi ca echipa scoţiană să fie amendată cu suma de 20.000 de euro, din cauza incidentelor pe care suporterii britanici le-au provocat în timpul şi la finalul confruntării disputate pe stadionul Steaua, la data de 4 noiembrie. Mai mult, gruparea din Glasgow va trebui să suporte şi cheltuielile pentru refacerea sectorului de tribună pe care fanii britanici l-au avariat în partida din Ghencea. Cele două cluburi vor avea un termen de trei zile pentru a face apel împotriva deciziei UEFA. Campioana României, Unirea Urziceni, a terminat la egalitate, scor 1-1, partida de pe teren propriu cu FC Rangers, contând pentru etapa a 4-a din Grupa G a Ligii Campionilor. La finalul meciului, echipa antrenată de Dan Petrescu a fost acuzată că nu a facilitat accesul pe stadion al fanilor scoţieni, în timp ce oficialii formaţiei vizitatoare au reclamat faptul că forţele de ordine au utilizat gaze lacrimogene în timpul incidentelor de la pauză. Mai mult, o parte a susţinătorilor lui Rangers s-au bătut la pauza partidei cu stewarzii care asigurau securitatea pe stadion. Suporterii au aruncat cu scaune spre forţele de ordine, care au fost nevoite să folosească spray-uri lacrimogene. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-13-2009, 06:38 PM
|
|||
|
|||
Bilaşco, dorit de Livorno
Marius Bilaşco, atacantul campioanei României, Unirea Urziceni, a intrat în vizorul echipei italiene de fotbal Livorno, scrie presa din Peninsulă.
Potrivit cotidianului 'Tuttosport', preşedintele lui Livorno, Aldo Spinelli, caută un înlocuitor pentru Cristiano Lucarrelli, care ar putea părăsi în iarnă gruparea 'amaranto', clasată în acest moment pe locul 18 în Serie A, iar primul nume pe care îl are în vedere este cel al lui Bilaşco. În vârstă de 28 ani, Marius Bilaşco joacă din anul 2007 la Unirea Urizceni, grupare pentru care a marcat 16 goluri în 69 de partide disputate. Luna trecută, atacantul clubului ialomiţean a marcat primul său gol în Liga Campionilor, cu ocazia partidei pe care Unirea a câştigat-o cu 4-1 pe terenul scoţienilor de la Glasgow Rangers. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-13-2009, 07:54 PM
|
|||
|
|||
Tibi Bălan: "Dan Petrescu e foarte pretenţios, dar ştiu şi eu că pot mai mult"
Mijlocaşul echipei Unirea Urziceni, Tibi Bălan, a vorbit despre clauzele împrumutului său la echipa ialomiţeană, declarînd că insistenţele lui Dan Petrescu au făcut ca el să revină la Urziceni.
"Nu e prea plăcut să te plimbi de la o echipă la alta, dar numai eu ştiu prin ce am trecut în ultimul timp. I-am lăsat o impresie bună lui Dan Petrescu şi m-a vrut aici la Urziceni. E foarte pretenţios dar ştiu şi eu că pot mai mult. Pentru noi e un tur de campionat extrem de greu, avem de supravieţuit pe multe fronturi", a spus Tibi Bălan la Telesport, la emisiunea "Băieţii de la 7". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-13-2009, 08:02 PM
|
|||
|
|||
Ricardo Gomes de la Urziceni, luat peste picior la Sky Sports 1
Ricardo Gomes, mijlocaşul brazilian al Unirii Urziceni, a fost ţinta ironiilor emisiunii The Third Eye de pe Sky Sports 1.
Elevul lui Dan Petrescu a fost luat peste picior ca urmare a comportamentului său din startul partidei Unirea Urziceni - Rangers FC, la prezentarea echipelor. Brazilianul a provocat hohote de râs în studioul emisiunii britanice, realizatorii găsind foarte amuzant felul în care jucătorul din Bărăgan vorbea cu el însuşi în timpul imnului Champions League. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-13-2009, 08:04 PM
|
|||
|
|||
Bilaşco: "Orice punct în Ligă contează enorm, dar bucuria a fost de scurtă durată"
Marius Bilaşco, jucătorul Unirii Urziceni, a vorbit despre meciul pe care echipa sa l-a jucat cu Glasgow Rangers, în grupele Ligii Campionilor.
"Dan Petrescu ne-a simţit deconcentraţi la antrenamente, pierdusem contactul cu celelalte echipe şi de aceea a apărut acel pariu. Din fericire am luat un punct şi acum aşteptăm răsplata. Onofraş era debusolat după ce a dat acel gol cu Rangers. Era bucuros, dar nu ştia cum să reacţioneze. Mă bucur pentru el pentru că este un băiat serios. A avut o perioadă în care a evoluat mai slab, dar mă bucur că şi-a revenit. Nici noi nu ne-am bucurat peste măsură pentru acel egal, dar a fost o oarecare sărbătoare. Vă daţi seama că un punct în Liga Campionilor înseamnă foarte mult", a spus Marius Bilaşco la Telesport. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-13-2009, 08:05 PM
|
|||
|
|||
"Ştiu că şi fanii mă vor"
Tehnicianul echipei Unirea Urziceni se gîndeşte tot mai des la posibilitatea de a antrena pe Chelsea. După ce a lăsat Marea Britanie cu gura deschisă învingînd pe Glagow Rangers pe Ibrox, Dan Petrescu ştie că le-a atras atenţia şefilor de pe Stamford Bridge.
"Toată lumea mă cunoaşte la Londra. Fanii de acolo mp iubesc şi mi-au spus că într-o zi vor să mă aibă antrenor la Chelsea", a spus Dan Petrescu pentru Antena 1. Dan Petrescu (41 de ani) a evoluat ca jucător la Chelsea în perioada 1995-2000. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-16-2009, 06:28 PM
|
|||
|
|||
"Nu voia să mai audă de fotbal"
În 2006, când cei de la Unirea Urziceni s-au interesat de el, brazilianul Ricardo Gomez Vilana (28 de ani) se lăsese de fotbal, sătul fiind de dezamăgirile pe care le avusese în plan sportiv. El a fost convins de cumnatul său, Alex Leandro, să îşi încerce norocul în România.
La meciul Unirea Urziceni - Glasgow Rangers, Ricardo a fost pe locul întâi în topul celor mai buni pasatori, cu 39 de aruncări reuşite (un procentaj de 76 la sută) Dacă astăzi evoluează în Liga Campionilor ca titular al Unirii Urziceni, în 2006 brazilianul Ricardo Gomez Vilana Alex Leandro a intermediat transferul lui RIcardo la Urziceniera şomer în Sao Paulo. Când a venit în România, nu mai jucase fotbal de trei ani, mai precis din sezonul 2002-2003, el nereuşind să se impună la echipele Portuguesa Santista (Brazilia) şi AC Malcantone (Elveţia). "Printre lucrurile cu care mă mândresc cel mai mult este faptul că am avut o contribuţie decisivă la transferul lui Ricardo la Unirea", a mărturisit, pentru Libertatea, Alex Leandro, atacant la Săgeata Stejaru şi, în acelaşi timp, cumnatul lui Ricardo Gomes. Impresariat de cumnat "Când eram jucător la Unirea Urziceni, patronul echipei, Dumitru Bucşaru, m-a chemat la el în birou să mă întrebe dacă ştiu vreun mijlocaş talentat. M-am gândit imediat la Ricardo. Mai greu a fost însă să-l conving pe cumnatul meu să vină în România, pentru că lui îi era frică să nu fie ceva necurat la mijloc. L-am încredinţat că totul este serios, iar la 15 zile după ce a dat probe, Ricardo a semnat un contract pe trei ani cu Unirea Urziceni. Pot spune că l-am ajutat să se întoarcă la fotbal, pentru că nu mai voia să audă de acest sport", a explicat Alex Leandro (26 de ani), care a jucat pentru Unirea Urziceni în sezonul 2006 - 2007. După ce a trecut şi pe la Dinamo 2, Alex joacă în prezent la clubul Săgeata Stejaru, din Divizia B. Şi-a adus familia la Bucureşti Ricardo Gomez este fericit că soţia sa, Liria (26 de ani), l-a urmat la Bucureşti, alături de copiii lor, Ana Carolina (5 ani) şi Pablo (5 luni). Familia locuieşte în zona Moşilor, într-un apartament pus la dispoziţie de clubul Unirea Urziceni. Ricardo şi ai săi aşteaptă cu nerăbdare vacanţa de iarnă pentru a se întoarce în Brazilia. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-16-2009, 09:58 PM
|
|||
|
|||
Felix Grigore spune ca Dragomir nu reprezinta interesele Unirii Urziceni
Directorul general al clubului Unirea Urziceni, Felix Grigore, a declarat, luni, după Adunarea Generală a LPF, că gruparea ialomiţeană s-a abţinut de la vot la alegerile pentru preşedinţia LPF deoarece consideră că Dumitru Dragomir, singurul candidat, nu reprezintă interesele formaţiei sale.
"Clubul nostru a fost singurul care s-a abţinut. Domnul Dragomir este un preşedinte al LPF, dar nu este şi un preşedinte pentru Unirea Urziceni la Liga Profesionistă de Fotbal. Un preşedinte ar trebui să reprezinte interesele tuturor cluburilor din Liga I, aşa simţim noi. De exemplu, nu l-am văzut pe domnul preşedinte la niciun meci al Unirii Urziceni în Liga Campionilor, deşi invitaţii au fost. A fost toată Liga, doar domnul preşedinte nu. Sunt convins că nu este împotriva noastră, nici vorbă, dar probabil că nu se simte aşa de apropiat faţă de noi", a spus Grigore. În replică, Dumitru Dragomir a afirmat că nu a primit nicio invitaţie personală din partea clubului Unirea Urziceni pentru meciurile din Liga Campionilor. "Nu sunt deloc supărat că s-a abţinut Unirea Urziceni. A fost un vot democratic, e normal să aibă alte preferinţe. Nu mi-a trimis personal nicio invitaţie, a trimis-o aici la ligă", a adăugat Dragomir. Dumitru Dragomir a fost reales în funcţia de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), în cadrul Adunării Generale ce a avut loc luni. El a fost reales cu 16 voturi pentru şi o abţinere - clubul Unirea Urziceni. De la Adunarea Generală a lipsit reprezentantul grupării Pandurii Târgu Jiu. Dragomir este preşedintele LPF din 1996, fiind reales în această funcţie în octombrie 2000 şi noiembrie 2005. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-17-2009, 06:48 PM
|
|||
|
|||
Biletele la meciul Unirea-FC Sevilla au preţuri cuprinse între 20 şi 150 de lei
Biletele la meciul Unirea Urziceni-FC Sevilla, din etapa a 5-a a Grupei G a Ligii Campionilor, au preţuri cuprinse între 20 şi 150 de lei, informează clubul ialomiţean.
Tichetele de la peluze vor costa 20 de lei, iar cele de la tribuna a II-a vor fi 30 de lei, în timp ce biletele de la tribuna I pot fi achiziţionate cu 50 de lei. La tribuna 0 se poate intra în schimbul a 100 de lei, în timp ce un loc la fotolii costă 150 de lei. Suporterii pot achiziţiona tichetele începând de vineri, ora 10:00, de la casele de bilete ale stadionului Steaua. Programul caselor va fi următorul: vineri şi luni între 10:00-18:00, sâmbătă între 10:00-16:00 şi marţi între 10:00-21:45. Partida Unirea Urziceni-FC Sevilla, din etapa a 5-a a Grupei G a Ligii Campionilor, se va disputa marţi, 24 noiembrie, de la ora 21:45, pe stadionul Steaua. În tur, pe terenul spaniolilor, aceştia s-au impus cu scorul de 2-0. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
103 Musafir(i)
103 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut