Ştiri Oţelul Galaţi
11-21-2009, 03:35 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Oţelul Galaţi
Dorinel Munteanu: "Sunt răspunzător pentru rezultate, suport criticile şi ne aşteptăm le ce-i mai rău în viitoarele etape"
Tehnicianul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a fost dezamăgit de numeroasele greşeli tehnice pe care le-au făcut jucătorii săi: "Suntem fraieri, ne-am bătut singuri, sunt multe lucruri pe care le pricep în fotbal, dar nu pot să pricep atitudiunea echipei după încasarea primului gol. Am luat două goluri de portar, îl regretăm pe Kolev, dar sunt probleme administrative care mă depăşesc. Ne afundăm în zona minată a clasamentului după un meci în care noi, prin gafele făcute, am dat moral adversarului căzut la pământ în acel moment".
Antrenorul gălăţenilor a mai precizat că se impune schimbarea obiectivului fixat la începutul sezonului, clasarea pe un loc care să asigure prezenţa în cupele europene: "Sunt răspunzător pentru rezultate, suport criticile şi ne aşteptăm le ce-i mai rău în viitoarele etape. Trecem printr-o perioadă grea din punct de vedere financiar, iar obiectivul trebuie schimbat din mers, de acum trebuie să ne gândim la evitarea retrogradării". Unirea Alba Iulia a învins, vineri, formaţia Oţelul Galaţi, scor 3-1, şi a obţinut astfel prima victorie după o serie de cinci meciuri în care nu mai reuşise acest lucru. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
12 Musafir(i)
12 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut