Ştiri Unirea Alba-Iulia
11-21-2009, 03:39 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Alba-Iulia
Adrian Falub: "Am dominat meciul din toate punctele de vedere!"
Adrian Falub, antrenorul Unirii Alba Iulia, considera ca victoria apartine numai jucatorilor, conform relatarilor trimisului Sport365.
"A fost o victorie meritata, am dominat din toate punctele de vedere. Pacat ca am primit acel gol de portar. Una peste alta, a fost un spectacol frumos, care cred ca a multumit publicul. Sunt multumit de cele trei puncte care ne ajuta foarte mult in clasament, dar si de evoluatia jucatorilor. Presiunea a fost imensa. Pentru prima data dupa o pauza de campionat am stat bine pe teren din punct de vedere fizic", a declarat Adrian Falub, antrenorul Unirii Alba Iulia, care a mai precizat ca stia bine jocul Otelului: "Stiam ca Otelul este o echipa buna in primele 45 de minute. Formatia otelara a primit multe goluri dupa minutul 60, stiam acest lucru si le-am spus baietilor". Legat de schimbarile pe care le-a facut dupa pauza, Adrian Falub a spus: "Au intrat doi jucatori buni, valorosi si motivati. Meritul apartine numai jucatorilor". Falub s-a aratat dezamagit ca formatia sa este o victima a arbitrajelor, etapa de etapa: "Cam prea toate greselile de arbitraj sunt indreptate impotriva noastra". "Ne asteapta 3 jocuri grele. Sper sa obtinem cat mai mult din acestea. Nu avem jocuri prea bune in deplasare, asa cum avem pe teren propriu. Dinamo este o echipa buna si ne asteapta un meci extrem de dificil", a incheiat Falub. FC Unirea Alba Iulia a invins vineri dupa-masa, in primul meci al etapei a 14-a din Liga 1, pe Otelul Galati cu scorul de 3-1 (0-0), insa formatia unirista nu a beneficiat de un penalty clar si a avut inca un gol anulat. Etapa urmatoare, FC Unirea Alba Iulia va juca in deplasare, la Dinamo, iar Otelul va primi vizita formatiei Astra Ploiesti. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
64 Musafir(i)
64 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut