Ştiri Unirea Alba-Iulia
11-21-2009, 03:42 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Alba-Iulia
Florin Dan: "A fost un meci greu, cu o echipa incomoda"
Mijlocasul Florin Dan a devenit golgeterul echipei FC Unirea Alba Iulia.
"A fost un meci foarte greu, cu o echipa incomoda, dar si pe un teren destul de dificil. Am jucat impotriva Otelului, nu lui Dorinel Munteanu, fostul meu antrenor de la CFR Cluj. Sunt golgeterul echipei? Inseamna ca atacantii nu au inscris si am facut-o eu. Ne asteapta un meci greu in etapa urmatoare, cu Dinamo si trebuie sa facem tot posibilul sa obtinem victoria", a declarat mijlocasul Florin Dan, conform trimisului Sport365. Florin Dan a reusit sa marcheze primul gol din partida de campionat, disputata la Alba Iulia, cu Otelul Galati (3-1). FC Unirea Alba Iulia a invins vineri dupa-masa, in primul meci al etapei a 14-a din Liga 1, pe Otelul Galati cu scorul de 3-1 (0-0), insa formatia unirista nu a beneficiat de un penalty clar si a avut inca un gol anulat. Etapa urmatoare, FC Unirea Alba Iulia va juca in deplasare, la Dinamo, iar Otelul va primi vizita formatiei Astra Ploiesti. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
7 Musafir(i)
7 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut