Ştiri Dinamo Bucureşti
11-21-2009, 04:18 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Nicolae Badea: "Nu cred că Adrian Cristea vrea să plece, a glumit"
Preşedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea, nu crede că Adrian Cristea a vorbit serios după partida cu Astra din Cupa României (1-2), cînd a lansat un anunţ cum că este dispus să analizeze orice ofertă ce i se adresează. Totuşi, şeful din Ştefan cel Mare a mărturisit că nu s-ar opune unei eventuale plecări a fotbalistului, în cazul în care şi clubul ar avea de cîştigat.
"Cred că a fost doar o declaraţie mai glumeaţă de-a lui Cristea, nu cred că el vrea neapărat să plece de la Dinamo. E adevărat, suporterii l-au contestat, însă doar în urma unor inexactităţi din jocul lui. La fel, cînd a avut realizări, aceiaşi fani au ştiut să-l şi aplaude. Nu cred că declaraţia lui are vreo legătură cu reacţia galeriei. Dacă totuşi va dori să plece, noi nu ne vom opune dorinţei jucătorului, la fel cum am făcut-o şi în urmă cu mai bine de o lună, cînd am fost de acord cu transferul temporar la Al Ahli, care nu s-a mai realizat în cele din urmă", a declarat Nicolae Badea pentru gsp.ro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
37 Musafir(i)
37 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut