Ştiri Dinamo Bucureşti
11-21-2009, 04:32 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
"Nu sînt un erou"
Deşi şi-a dus echipa în semifinalele Cupei României cu "dubla" din meciul cu Astra (2-1) şi a reuşit alte cîteva goluri importante în acest sezon, dinamovistul Andrei Cristea rămîne modest şi spune că meritul reuşitelor sale trebuie împărţit cu restul coechipierilor:
"Nu sînt un erou. Pur şi simplu a fost rândul meu să ajut echipa, aşa cum în alte dăţi au ajutat-o alţi colegi. Mă bucur că îmi merge bine şi sper să o ţin tot aşa. Ne dorim foarte mult să câştigăm Cupa României, este unul dintre obiectivele noastre. I-am mulţumit lui Claudiu Niculescu pentru pasa pe care mi-a dat-o la golul doi, dar în acelaşi timp mi-a mulţumit şi el mie după ce am marcat", ne-a declarat fotbalistul. Andrei Cristea evită să-l compare pe fostul tehnician Dario Bonetti cu Cornel Ţălnar, actualul "principal": "Sînt antrenori cu stiluri diferite, dar eu m-am înţeles bine cu amândoi". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
41 Musafir(i)
41 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut