Ştiri Dinamo Bucureşti
11-21-2009, 04:38 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
"Dolha are probleme psihice"
Cornel Ţălnar vrea să învingă pe Bega şi să respecte tradiţia. Premisele sunt favorabile, Torje fiind recuperat 100%. Bratu şi Marius Niculae pot, de asemenea, să fie utili în ofensiva condusă de Andrei Cristea.
"Sperăm la o victorie la Timişoara. Torje şi-a revenit după accidentare şi o să fie titular. Bratu şi Marius Niculae şi-au revenit, sunt bine, sper să mă pot baza măcar pe unul dintre ei.", a spus tehnicianul. După partida cu Galata, Dolha şi-a pierdut locul de titular în poarta 'câinilor'. 'Tânţarul' explică de ce a luat această decizie şi demontează zvonurile conform cărora Ema nu ar mai fi fost oprit în lot ca urmare a gafelor comise cu turcii. "Dolha mi-a spus că are probleme psihice şi m-a rugat să îl menajez." Nici la partida de pe Bega, goalkeeper-ul nu va fi inclus în lot. Ando, aşteptat cu braţele deschise Aşa cum Prosport v-a anunţat, la partida de azi a 'câinilor' mici a fost prezent şi Ioan Andone, care s-a întreţinut minute bune cu Ţălnar: "Am vorbit cu Andone şi i-am zis că îl aştept cu braţele deschise. Cu câţi mai mulţi" http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
56 Musafir(i)
56 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut