Ştiri Unirea Urziceni
11-21-2009, 10:28 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Dan Petrescu: "Victoria cu Internaţional contează foarte mult înaintea jocului cu Sevilla"
Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a declarat, sâmbătă, după victoria cu Internaţional, scor 2-1, că este mulţumit de evoluţia echipei sale chiar dacă gazdele au dominat în partea secundă a meciului şi consideră succesul drept unul de moral înaintea partidei cu FC Sevilla.
"A fost o partidă destul de dificilă, dar victoria cu Internaţional contează foarte mult pentru noi înaintea jocului cu FC Sevilla. Am avut la început o serie de două sau trei ocazii de gol importante, dar pe care le-am ratat. Apoi, după pauză, Interul a reuşit acel gol de generic şi s-a pus o presiune destul de mare asupra noastră. E bine că până la urmă a rămas 2-1 şi contează foarte mult, atât pentru meciul cu Sevilla, cât şi pentru clasament", a spus Petrescu, adăugând că "Internaţional nu va avea probleme cu retrogradarea în acest sezon la cum joacă." Acesta a mai precizat că nu vrea să comenteze prea mult arbitrajul, însă consideră că au fost două faze controversate împotriva formaţiei sale: "Au fost doar două erori, la roşul lui Bordeanu şi faza în care Semedo a scăpat singur cu portarul, atunci când nu cred că a fost ofsaid." Campioana Unirea Urziceni a obţinut prima victorie în deplasare după aproximativ două luni de pauză în acest campionat, după ce s-a impus, sâmbătă, scor 2-1, pe terenul nou-promovatei Internaţional Curtea de Argeş, în etapa a 14-a a Ligii I. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
80 Musafir(i)
80 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut