Chestionar: Va reuşi să ajungă Unirea Urziceni în primavara europeană?
Da
Nu
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
11-22-2009, 12:25 AM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 11-22-2009 12:25 AM de Sebi Raducu.)
RE: Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
Tenerife-FC Sevilla 1-2, într-un meci din etapa a 11-a din Primera Division

Adversara Unirii Urziceni din Grupa G a Ligii Campionilor, FC Sevilla, s-a impus sâmbătă în deplasare, scor 2-1, în faţa codaşei Tenerife şi se menţine pe locul 3 în clasamentul Primerei Division după 11 meciuri disputate, informează presa iberică.

Golurile Sevillei au fost înscrise de Perotti (32) şi Renato (48), în timp ce pentru Tenerife a marcat Nino (75).

Tehnicianul Manolo Jimeneze a trimis pe teren echipa: Varas - Squillaci, Navarro, Konko, Valiente (Lolo 67) - Zokora - Renato, Jesus Navas, Perotti - Kanoute (Romaric 61), Luis Fabiano (Negredo 77).

Sevilla a adunat 25 de puncte după 11 jocuri disputate şi se află la doar un singur punct în spatele liderului FC Barcelona, care are un meci mai puţin disputat.

Formaţia spaniolă va juca marţi, de la ora 21:45, cu Unirea Urziceni, în etapa a 5-a a Ligii Campionilor, pe arena din Ghencea. În prima etapă, Sevilla a câştigat cu 2-0. După patru etape, clasamentul Grupei G arată astfel: 1. FC Sevilla 10p 2. Unirea Urziceni 5p 3. VfB Stuttgart 3p 4. Rangers 2p.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni - Sebi Raducu - 11-22-2009 12:25 AM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
36 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut