Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
11-22-2009, 12:08 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 11-22-2009 12:09 PM de Sebi Raducu.)
Mesaj: #150
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Vor lucruri bune la Craiova

În adversarul de luni după-amiază (ora 14), antrenorul Ceahlăului găseşte o echipă bazată pe jucători valoroşi, în marea lor majoritate, din pepiniera Craiovei. "Echipă cunoscută pentru spiritul ofensiv de joc, cu atât mai mult atunci când joacă pe terenul propriu", spune tehnicianul pietrenilor. Mulţescu şi-a avertizat jucătorii şi găseşte locul codaş al Universităţii în clasamentul Ligii 1 drept unul incorect, gândind la faptul că sezonul precedent, "juveţii" au ratat "la mustaţă" participarea în cupele europene.

Multe dintre aspectele pregătitoare ale meciului de marţi, pentru ai noştri au venit după vizionarea meciului de Cupă al Craiovei, contra CFR-ului din Cluj.

"Au arătat un reviriment, din punctul meu de vedere, chiar dacă au pierdut calificarea în faza superioară. Au o forţă deosebită de joc, o circulaţie a mingii foarte variată şi periculoasă pentru adversar. Mai mulţi jucători ai Craiovei au ajuns în poziţii favorabile de gol, iar asta ne dă de gândit", mai spune Gigi Mulţescu.

Grea dar nu imposibilă, misiunea alor noştri în Cetatea Băniei la disputa de luni după-amiază este aceea de a scoate cât mai multe lucruri bune.

Ibrahim, în primul "11"
[align=justify]Unul dintre "stranierii" Ceahlăului, cooptaţi în ultima săptămână în efectivul pietrean, poate intra titular în jocul din etapa 14, de la Craiova. Cel mai aproape de prima formulă a tehnicianului Gigi Mulţescu este togolezul Ibrahim Abdullah. Atacantul african a arătat o mare poftă de joc în repriza secundă a "amicalului" de sâmbăta trecută, cu Oţelul Galaţi.

"Important este că echipa i-a asimilat. Din câte mi-am dat seama, şi băieţii mai vechi din lot sunt încântaţi că acum pot fi ajutaţi mai mult. Din iarnă ne vom mai completa efectivul, dar şi atunci ne vom ghida pe aspectul valoric", declară Gigi Mulţescu. Dintre toţi jucătorii veniţi la probe în ultimele două săptămâni pe Borzoghean, "principalul" Ceahlăului spune că au rămas doar cei care sunt valoroşi şi care au acceptat variantele de contract ale conducerii executive.

Meciul U. Craiova - Ceahlăul se va disputa luni, 23 noiembrie, de la ora 14.00, în direct la GSPTV.

"Stăm mai bine pe picioare"
Spre deosebire de momentul în care a preluat echipa Ceahlăului, Gigi Mulţescu găseşte acum mai multe plusuri în formaţia sa.

"Am acumulat cât de mult s-a putut la condiţiile în care suntem, chiar stăm mult mai bine pe picioare", susţine antrenorul, care-şi vrea echipa pe plus inclusiv în plan tactic.

Mulţescu găseşte "o pâine de mâncat" pentru elevii lui în zona centrală, la nivelul stopperilor. "Am depistat ceva nesincronizări ale lor şi chiar s-a mai şi gafat acolo. Sunt situaţii de care trebuie să profităm". "Principalul" Ceahlăului crede că şi fazele fixe ale craiovenilor pot deveni un atu pentru ai noştri, la meciul de luni. De fapt, aceste ultime scheme de joc vor mai fi exersate de jucătorii nemţeni în cele două zile rămase până la meci.

Votează pe drum
Deplasarea efectivului Ceahlăului spre Craiova nu-i împiedică pe jucătorii noştri să-şi exprime votul în alegerile prezidenţiale de duminică. "Vom fi pe drum, dar cu toate acestea, tot vom trebui să ne exprimăm acest drept de vot, undeva. Nu ştiu unde şi nici nu ştiu dacă vor dori toţi băieţii să voteze. Nu-i o chestiune obligatorie, dar celor care vor dori, le vom crea condiţiile necesare", a spus ieri, antrenorul Mulţescu.

Delegaţia pietreană îşi începe de astăzi, drumul spre Oltenia, cu jumătate de traseu: până la Târgovişte. Nu înainte de a efectua poate cel mai important antrenament premergător confruntării cu Universitatea. Înspre Craiova, jucătorii Ceahlăului vor porni duminică dimineaţă, iar la sosire, vor intra în antrenamentul de reglaj (tehnic-fizic), care să le scoată oboseala acumulată pe drum.

Doar Gafiţa este indisponibil
Ferariu este aproape recuperat după problemele medicale de care a suferit, Roheţki pare să fi revenit şi el la capătul a două săptămâni în care hematomul de pe muşchiul piciorului l-a sâcâit, iar Onciu s-a refăcut pentru "unsprezecele" de start. Şi Viţelaru le-a dat motive de bucurie antrenorilor, după zilele în care s-a plâns de dureri lombare. Indisponibil rămâne însă Cristinel Gafiţa, recidiva acestuia în accidentare ţinându-l pe acesta departe chiar şi de şedinţele de pregătire. La ultimele antrenamente dinaintea plecării lotului Ceahlăului spre Oltenia, fundaşul de bandă stânga, Daniel Barna, acuzase ceva dureri la un picior. Menajat la câteva dintre exerciţiile antrenamentelor, acesta şi-a înştiinţat antrenorii, la şedinţa de pregătire dinaintea deplasării, că nu mai simte nici o jenă.

Staicu, lăudat
Numele lui Mădălin Staicu (19 ani), nu se regăseşte pe lista celor care se vor întoarce la programul antrenamentelor Ceahlăul II. Mijlocaşul cu profil ofensiv a fost promovat de la grupa profesorului Constantin Pancu, la "satelit". În urmă cu un an şi jumătate, la propunerea lui Florin Marin, acesta a ajuns în lotul primei echipe pietrene, dar o accidentare gravă în debutul campionatului Ligii a II-a, ruptură de tibie şi peroneu, l-a ţinut departe de teren jumătate de an. Acum, Staicu este lăudat pentru calităţile sale şi de noul tehnician, Gigi Mulţescu.

"Are o dinamică bună, este vioi, bătăios. Dovedeşte calităţile care sunt căutate în ziua de astăzi în fotbalul mondial: atletism cu mingea de fotbal", îşi motivează "principalul" Ceahlăului decizia de a-l reţine pe Staicu.

Cei de la "satelit" revin la Ceahlăul II
Gorea, Aioanei, Ţepeş şi chiar Tudosă, cel considerat de mulţi drept al doilea Ovidiu Marc al Ceahlăului, revin la programul grupării"satelit", participantă în întrecerile eşalonului trei. La aportul acestora s-a renunţat "dintr-un motiv normal", consideră şeful băncii tehnice a grupării de pe Borzoghean.

"Am ajuns la concluzia că, în acest moment, ei nu doar că nu ne mai pot ajuta, dar nici nu se pot pregăti bine. Şi aveau şanse reduse să intre la prima echipă", susţine Gigi Mulţescu, care a găsit "o aglomeraţie prea mare" la antrenamentele din ultima perioadă a primei sale formaţii. Cei retrimişi la "satelit" rămân însă sub controlul tehnicienilor grupării prim-divizionare.

Ziua şi ora meciului de la Craiova, avantaj pentru Ceahlăul
Antrenorul Ceahlăului găseşte un aspect prielnic formaţiei sale în programarea meciului cu Universitatea Craiova pentru ziua de luni, la ora 14. "Este bine pentru noi, din mai multe puncte de vedere", întăreşte Gigi Mulţescu, tehnician care vede ca avantaj pentru ai lui nu doar "întârzierea" zilei faţă de restul etapei. "Am avut posibilitatea să ne mai punem la punct din numeroasele probleme care le avem la echipă", susţine şeful băncii tehnice a Ceahlăului. Mai mult, ora 14 a debutului partidei din Bănie este considerată benefică oaspeţilor nemţeni. Tocmai pentru că mare parte dintre suporterii Craiovei sunt prinşi la respectivul moment al zilei cu activităţile cotidiene. "Poate că după înfrângerea de la meciul cu CFR Cluj să nu vină atât de mulţi spectatori în tribune. La un meci jucat ziua, parcă nu mai eşti suficient de motivat ca seara, la lumina reflectoarelor. Sper ca jucătorii olteni să fie mai apatici", îşi mai doreşte Gigi Mulţescu.

Mulţescu îşi vrea "stranierii" pe teren la Craiova
Ibrahim, Ferreira şi Dikaba sunt doriţi de antrenorul Ceahlăului în formula de bază la meciul de luni contra Universităţii Craiova. Cei trei au fost opriţi de antrenorul Mulţescu în curtea pietreană pentru a ajuta echipa în finalul turului, dar şi pentru partea a doua de campionat. Pentru că au fost deja înregimentaţi, toţi cei trei stranieri fac parte din planurile tactice ale "principalului" Mulţescu. Oficialii Ceahlăului mai aşteaptă doar confirmarea rezolvării actelor de legitimare ale celor trei "stranieri", astfel încât să se poată baza pe aporul lor la Craiova, luni după-amiază.

"Cei trei jucători pe care i-am oprit în efectivul nostru au fost cei mai buni dintre toţi pe care i-am testat. Au o dinamică bună de joc, pentru ceea ce se joacă astăzi în fotbalul mondial. Ferreira dovedeşte tehnică în regim de viteză, Ibrahim agresivitate şi apoi verticalizează mult jocul,iar în plus, împreună cu Dikaba, au o viteză foarte bună".

Gigi Mulţescu rămâne convins că cel puţin două-trei posturi din planul său tactic ar mai trebui acoperite în perioada următoare, vacanţa de iarnă reprezentând cel mai prielnic moment.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 11-22-2009 12:08 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut